Adorable Bookclub,  Boeken,  Boekrecensies,  Chicklit

Zomerliefde – Erica James

Sophie van onze Adorable Bookclub las het boek Zomerliefde van Erica James. Met het heerlijke zomerse weer van de afgelopen tijd waande ze zich stiekem in de Griekse zon tijdens het lezen van dit boek.

Izzy zit er even helemaal doorheen. Haar baan leidt nergens toe, haar vriend heeft haar gedumpt, en ze weet eigenlijk nog steeds niet wat ze wil met haar leven, ook al is ze nu 31. Als vrienden haar uitnodigen om de zomer door te brengen in hun vakantiehuis op Corfu, is ze daar dan ook echt wel aan toe. Een zonovergoten eiland, een knappe Griekse buurman, een intrigerende thrillerauteur die op Corfu een nieuwe bestseller wil schrijven – alle ingrediënten voor een onvergetelijke zomer zijn aanwezig…

Laura en Max hebben samen een vakantiehuis gekocht op Corfu en besluiten de hele zomer door te brengen op het Griekse eiland. Het huis is van Theo, een knappe Griek, die zijn zaken in onroerend goed heeft zitten. Hij woont zowel in een vakantiehuis naast Laura en Max, als in Athene. Theo doet zijn best om Laura te versieren en gooit alle charmes in de strijd. Ondanks dat blijft Laura ongevoelig voor zijn pogingen en stelt Theo voor aan hun gast tijdens deze zomer: Izzy.

Izzy is door Max en Laura uitgenodigd om de zomer door te komen brengen op Corfu. Dat aanbod kon ze goed gebruiken sinds ze niet meer genoeg voldoening haalt uit haar huidige baan voor de klas en haar relatie met Alan over is. Ook Theo krijgt bezoek tijdens deze zomer. Zijn vriend Mark komt om verder te schrijven aan zijn nieuwe thriller. Beide gasten zijn op zoek naar ontspanning maar deze zomer op Corfu blijkt toch een groot avontuur.

‘Erica James weet in dit boek spanning, humor en romantiek te combineren.’

In dit boek neemt de schrijfster je mee in het leven van Laura en Max, Theo, Izzy en Mark. Door de verschillende verhaallijnen kom je steeds meer te weten over het verleden van deze personen. Ook op het eiland ontmoeten ze nieuwe mensen en blijkt het verleden voor vele het grootste probleem te zijn om door te gaan met de toekomst.

Ik heb vaak hardop moeten lachen tijdens het lezen en heb met spanning de volgende bladzijde omgeslagen. Erica James weet in dit boek spanning, humor en romantiek te combineren. Een ideale combinatie als je het mij vraagt. Dit boek is perfect voor op een zomerse dag!

Zomerliefde

Titel: Zomerliefde
Auteur: Erica James
Verschenen: April 2018
Pagina’s: 428
Uitgever: De Fontein
bol-button

Rating: 4/5

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *