Boekrecensies,  Roman

Ik zie je op het strand – Jill Mansell

Yes! Jill Mansell heeft weer een nieuw boek geschreven: Ik zie je op het strand. Benieuwd waar het zomerse boek over gaat en wat ik ervan vond? Lees dan de recensie van Ik zie je op het strand van Jill Mansell hieronder!

Clemency is niet op zoek naar de liefde als ze Sam ontmoet in het vliegtuig. Maar aan het eind van de vlucht hebben ze een echte klik. Dit voelt als iets heel speciaals… maar hij verdwijnt helaas uit haar leven. Drie jaar later woont Clem weer in haar geboortedorp in Cornwall. Als haar stiefzus Belle uit Londen overkomt, verwaander dan ooit nu ze de perfecte man heeft gevonden, is Clem blij voor haar, echt waar… tot ze ontdekt wie Belles perfecte man is: Sam!

De nieuwe Jill, daar keek ik al een hele tijd naar uit! Ik zie je op het strand begint in de lucht, in het vliegtuig. Clemency ontmoet de knappe Sam en ze raken tijdens de vlucht aan de praat. Er is een echte klik. Daarna ziet ze hem nooit meer… Tot hij drie jaar later weer opduikt. Als vriendje van haar irritante zus Belle.

Het leuke aan de boeken van Jill Mansell zijn dat het nooit over één persoon gaat. We lezen de verhalen van Marina die haar hele leven al een groot geheim met zich meesleept. En ook de sportieve Kate kampt met een probleem, net als Belle. Je rolt van het ene verhaal in het andere. In het begin moet je heel even goed opletten wie wie is, maar dat heb je eigenlijk heel snel door. Normaal gesproken duurt het langer voordat ik helemaal in een boek van Mansell verwikkeld ben, maar bij Ik zie je op het strand had ze me sneller te pakken. Het verhaal zit goed in elkaar en zit vol verrassingen, dingen die je écht niet ziet aankomen. Het boek heeft de nodige luchtige aspecten, maar het bevat ook de diepere lagen.

‘Ik zie je op het strand is een must read voor de zomer van 2017!’

Binnen een dag had ik het boek uit. En ik las het boek, heel toepasselijk, op het strand! Ik zie je op het strand is echt een must read voor aankomende zomer. Als je houdt van romantiek, een vlotte schrijfstijl, verhaallijnen die mooi in elkaar overlopen en verrassingen, dan is dit boek een absolute aanrader!

jill mansell

Titel: Ik zie je op het strand
Auteur: Jill Mansell
Verschenen: mei 2017
Pagina’s: 336
Uitgever: LS Amsterdam
Oorspronkelijke titel: Meet Me at Beachcomber Bay

bol-button

Rating: 4/5

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *