De zevende zus - Zeven zussen deel 7
Boeken

Zeven zussen deel 7: De zevende zus

Eindelijk is bekend wanneer De Zeven zussen deel 7 van Lucinda Riley verschijnt. het boek gaat De zevende zus heten en in dit artikel vertellen we je wanneer dit boek verschijnt. En dat is sneller dan verwacht!

Waar gaat De Zeven zussen 7 over?

Na de onthulling van Georg Hoffman dat de missende zus misschien is gevonden, ontdekken Maia en Ally dat er maar twee aanwijzingen zijn: het adres van een wijngaard in Nieuw-Zeeland en een tekening van een bijzondere stervormige ring. Ze besluiten dat CeCe, die in Australië woont, op onderzoek uit moet. Er begint een race tegen de klok om de ontbrekende zus te vinden, en de zoektocht voert de zussen over de hele wereld. Elke zus probeert haar spoor te volgen – in Nieuw Zeeland, Canada, Engeland, Frankrijk en Ierland – maar ‘Merry’ weet steeds weg te glippen. Het lijkt erop dat ze helemaal niet gevonden wil worden.

Klik hier om De zevende zus te preorderen bij Bol.com

Wanneer verschijnt De zevende zus?

Goed nieuws, want je hoeft helemaal niet zo lang meer te wachten. Lucinda Riley is nu bezig met het schrijven van deel 7. Dit boek gaat De zevende zus heten en de verschijning staat gepland op 6 mei 2021. Nog maar een paar maanden en dan hebben we dit laatste deel in onze handen.

Wat is de naam van De Zeven zussen 7?

Zoals je kunt lezen in het stukje waar De zeven zussen deel 7 over gaat, noemen ze de zevende zus Merry. Of dat haar naam echt is, dat is nog niet bekend.

Wat kost deel 7 van De zeven zussen?

Voor €24,99 is het boek helemaal voor jou. Hoe dik het boek is, is niet bekend. Maar Lucinda Riley kennende, zal het boek een flink aantal pagina’s bevatten. Gelukkig maar, want we hebben meer nodig van deze geweldige serie.

Hier kan je deel 7 alvast bestellen via Bol.com

Zodra we nieuwe updates over het boek hebben, vertellen we het je hier!

Wil je weten in welke volgorde je De zeven zussen leest? Hier vertellen we je de juiste volgorde!

 

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *