Nieuws

Young Adult 010 #YA010


Wij hebben leuk nieuws voor jullie! Op 23 september vindt namelijk het Young Adult 010-evenement plaats in de Bibliotheek Rotterdam: hét boekenevenement voor Young Adult-liefhebbers. Young Adult 010 is onderdeel van het jongerenaanbod van Bibliotheek Rotterdam. Ontmoet tijdens deze dag je favoriete YA-auteur, uitgeverij of boekenblogger en geniet samen met andere YA-fans van de leuke activiteiten.

Ontmoet Young Adult-auteurs

Tijdens de tweede editie van Young Adult 010 komen er verschillende auteurs langs die jij kan ontmoeten! Niemand minder dan Cis Meijer, Buddy Tegenbosch, Jen Minkman en Kelly en Manon van Bright Blue Books zijn op deze feestelijke dag aanwezig. Hoe tóf! In een klein groepje ga je langs bij de verschillende tafels voor speeddates met de auteurs, uitgeverijen én bloggers om al je vragen te stellen. Daarnaast verzorgt Silvana Sodde van literair curcuscentrum The Writer’s Guide (to the Galaxy) een korte cursus creatief schrijven. Kun jij na afloop ook zelf aan de slag met je eigen boek!

Boeken ruilen

Heb jij ontzettend veel YA-boeken liggen die je niet meer leest? Neem ze dan vooral mee! Tijdens het evenement kun je namelijk boeken ruilen met andere lezers, maar ook nieuwe boeken en gadgets kopen. Wist je dat Bibliotheek Rotterdam een uitgebreide Young Adult-collectie heeft? Super leuk! En nog leuker: iedereen tot 18 jaar mag gratis lid worden van de bibliotheek. Na afloop van het evenement krijg je ook nog een leuke goodiebag mee. Tijdens het ruilen en kletsen met andere boekenliefhebbers is er live muziek op de achtergrond van de Kunstbende en Roots en Routes.

Het programma op 23 september

12.30 – 13.00 uur Inloop & welkom
13.00 – 15.00 uur Speeddaten met YA-auteurs en boekbloggers
15.00 – 16.00 uur Boekverkoop, signeren & live-muziek van de Kunstbende

Waar, wanneer, hoe laat?

Het Young Adult 010-evenement vindt plaats op zaterdag 23 september 2017 in de Bibliotheek te Rotterdam. De entree is geheel gratis, maar je moet wel even van tevoren reserveren. Reserveren kun je doen via de website van de Bibliotheek Rotterdam. Meld je daarnaast ook aan voor het Facebookevenement, dan kunnen al jouw vrienden zien dat jij ook gaat!

Andere dagen

Young Adult 010 is een reeks van meerdere evenementen, verspreid over meerdere vestigingen en verschillende dagen. Elke editie komen er verschillende schrijvers langs. De eerste editie eerder dit jaar (20 mei 2017) telde ongeveer 50 deelnemers. Bekijk hier de andere locaties en dagen waarop het evenement plaatsvindt.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *