Algemeen

Yara’s to watch & read lijst in de kerstvakantie

boeken lezen

Nog nooit was ik zo dankbaar voor kerstvakantie. Ik heb de afgelopen maanden keihard gewerkt: full time stage bij een tof bedrijf én ook nog eens werken bij mijn bijbaantjes. Drukke tijden, kan ik je vertellen. Ik heb 4 dagen vrij genomen tussen kerst en oud en nieuw waardoor ik even wat tijd voor mezelf heb. Socializen, lekker lang uitslapen, naar de markt én heel veel lezen en nog veel meer films en series bekijken.

Boeken

Op mijn to read lijst in de kerstvakantie staan vier boeken. Ik heb een flinke inhaalslag te maken en besloot daarom om lekker te gaan knallen komende weken. Ik ga Ransom Riggs’ De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine én Omhulde stad lezen. Daarnaast lees ik in de kerstvakantie De ijzerkoning van Julie Kagawa en om in de ijzer-sferen te blijven lees ik De ijzeren prins van Cassandra Clare uit.

Cinderella-2015

Films en series

De to watch lijst is wat uitgebreider. Zo ga ik Cinderella opnieuw kijken (hij staat sinds kort op Netflix, say yes!) en ga ik ook P.S. I love you kijken. Daarnaast ga ik ook het hele eerste seizoen van Daredevil bekijken. Ik ben bij aflevering vijf maar ik wil ze allemaal zien. Daarnaast staan er nog genoeg kerstfilms op Netflix die ik nog wil zien, dus daar zal ik er ongetwijfeld ook één (of meer) van bekijken. Er staan veel aanraders tussen!

Welke boeken en films/series wil jij komende tijd bekijken?

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.