Overig

Yara’s to be read lijst (t/m 31 december)

TBR

Het is bijna de tijd van het jaar waarin je goed voornemens gaat maken. Dat doe ik ieder jaar, maar vaak kom ik ze niet na. Behalve met lezen. Ik spreek vaak een doel af: ik wil in 2015 40 boeken lezen. Dat doel heb ik dubbel en dwars gehaald. Echter heb ik nu nog zoveel boeken liggen dat ik een no buy heb ingesteld en nu alle recensieboeken vóór 31 december moet uitlezen, plus een hoop boeken die ik onlangs heb gekocht. Kijk je mee naar mijn TBR lijst?

TBR2

We gaan van boven naar beneden. Helemaal bovenop liggen de boeken van Cassandra Clare van de Helse Creaties. Ik vond boek 1 geweldig en ben halverwege met boek 2. Ik vind de schaduwjagerswereld geweldig, maar soms lees ik teveel fantasy boeken. Daarom heb ik deze boeken neergelegd voor boeken die zich afspelen in de normale wereld (zoals De hemel begint bij je voeten van Jandy Nelson). Daaronder zie je Geestesoog van James Dashner, dat is een nieuwe boekenreeks van hem. Ben benieuwd! Onder Geestesoog zie je De remedie van Suzanne Young liggen (The Program-serie). Die boekenreeks is zo verslavend, ik ben erg benieuwd naar dit boek! Ik kocht een tijdje geleden Lockwood & Co #1: De schreeuwende wenteltrap van Jonathan Stroud met de intentie om hem direct te gaan lezen, dit is er helaas nooit van gekomen. Ken je dat, dat je een boek koopt met het voornemen om hem meteen te lezen maar dan compleet faalt? Zo jammer! Last but not least: The Cage van Megan Shepherd, ik ben extreem benieuwd naar dit boek. Heb er veel goeds over gelezen!

Op dit moment staan er 6 boeken op mijn lijst om vóór 31 december uit te lezen. Dit lijkt misschien makkelijk, en dit was het vroeger ook voor mij, maar tegenwoordig lees ik een stuk minder door stage. Nu reis ik niet meer met het OV maar fiets ik elke dag waardoor ik vrijwel geen leesmomentjes heb. Zo jammer, maar ik vind fietsen ook leuk!

Welke boeken staan er nog op jouw to be read-lijstje voor het einde van het jaar?

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.