Overig

Yara’s to be read lijst (t/m 31 december)

TBR

Het is bijna de tijd van het jaar waarin je goed voornemens gaat maken. Dat doe ik ieder jaar, maar vaak kom ik ze niet na. Behalve met lezen. Ik spreek vaak een doel af: ik wil in 2015 40 boeken lezen. Dat doel heb ik dubbel en dwars gehaald. Echter heb ik nu nog zoveel boeken liggen dat ik een no buy heb ingesteld en nu alle recensieboeken vóór 31 december moet uitlezen, plus een hoop boeken die ik onlangs heb gekocht. Kijk je mee naar mijn TBR lijst?

TBR2

We gaan van boven naar beneden. Helemaal bovenop liggen de boeken van Cassandra Clare van de Helse Creaties. Ik vond boek 1 geweldig en ben halverwege met boek 2. Ik vind de schaduwjagerswereld geweldig, maar soms lees ik teveel fantasy boeken. Daarom heb ik deze boeken neergelegd voor boeken die zich afspelen in de normale wereld (zoals De hemel begint bij je voeten van Jandy Nelson). Daaronder zie je Geestesoog van James Dashner, dat is een nieuwe boekenreeks van hem. Ben benieuwd! Onder Geestesoog zie je De remedie van Suzanne Young liggen (The Program-serie). Die boekenreeks is zo verslavend, ik ben erg benieuwd naar dit boek! Ik kocht een tijdje geleden Lockwood & Co #1: De schreeuwende wenteltrap van Jonathan Stroud met de intentie om hem direct te gaan lezen, dit is er helaas nooit van gekomen. Ken je dat, dat je een boek koopt met het voornemen om hem meteen te lezen maar dan compleet faalt? Zo jammer! Last but not least: The Cage van Megan Shepherd, ik ben extreem benieuwd naar dit boek. Heb er veel goeds over gelezen!

Op dit moment staan er 6 boeken op mijn lijst om vóór 31 december uit te lezen. Dit lijkt misschien makkelijk, en dit was het vroeger ook voor mij, maar tegenwoordig lees ik een stuk minder door stage. Nu reis ik niet meer met het OV maar fiets ik elke dag waardoor ik vrijwel geen leesmomentjes heb. Zo jammer, maar ik vind fietsen ook leuk!

Welke boeken staan er nog op jouw to be read-lijstje voor het einde van het jaar?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Gerrianne november 21, 2015 at 10:18

  Ik wil zelf in ieder geval de Harry Potter serie uitlezen! Ik ben nu bezig in het vijfde boek, dus dat moet volgens mij wel lukken. Ook ga ik meedoen aan de cram-a-thon van Whitty Novels en daarvoor lees je vooral een heleboel dunne boekjes. Zodra ik de challenges weet, kan ik daarvoor boeken gaan uitzoeken 🙂

  Succes met het lezen van je TBR-stapel!

 • Reply Naomi november 21, 2015 at 11:02

  Ik ben nu bezig in Carry on! En het liefst lees ik nog het derde harry potter boek. aaristotle and dante discover the secrets of the universe en Let is snow!

  x

 • Reply Ciska november 21, 2015 at 15:31

  Ik was zo’n grote fan van Lockwood! Ik heb jammer genoeg nog geen tijd gevonden om het tweede boek te kopen, maar het staat zeker op mijn lijst! Momenteel ben ik The Assasssin’s Blade aan het lezen (de prequel van Throne Of Glass). Ik zou graag nog Crown Of Midnight (het tweede deel van de reeks) willen lezen voor het einde van het jaar.

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale november 22, 2015 at 10:30

  Eigenlijk wil ik ook alle boeken van deze stapel lezen! Alleen heb ik mijn eigen TBR lijst voor 2016 al opgesteld met totaal andere boeken.

 • Reply Nynke-Boudien november 22, 2015 at 14:22

  Ik ben zelf ook heel erg benieuwd naar The Cage en Geestesoog!

 • Reply Esther november 22, 2015 at 21:27

  Ik heb niet echt boeken die ik nog voor dit einde wil uit lezen. Ik kijk steeds als ik een boek uit heb, welk boek ik dan wil lezen. Ik heb namelijk zo veel boeken die ik nog moet lezen. En ook van allerlei verschillende genres. 🙂

 • Reply Madelon november 23, 2015 at 11:15

  Mooi stapel. Althans, dat vermoed ik, want ik heb ze geen van allen al gelezen, hihi.

 • Reply Vivian november 28, 2015 at 19:47

  Woeh, mooie stapel! Ik ga nog een TBR-lijst maken voor december, dat zullen ongeveer 10 boeken worden met een aantal dunnetjes denk ik.

 • Leave a Reply