Overig, Stationery

Yara’s obsessie met The Happy Planner

Happy Planner

Plannen is al heel lang een obsessie voor mij. Ik vind het heerlijk, alles plannen. Het liefste maak ik de hele dag lijstjes van alles. Wat ga ik doen? Hoeveel glazen water heb ik gedronken? Hoeveel bladzijdes lees ik per dag? Welke boeken wil ik nog lezen? Overal, lijstjes. Laatst ontmoette ik Marijke, en zij vertelde me over haar Happy Planner. Vol inspiratie ben ik gaan rond zoeken en ik raakte geobsedeerd. Ik wil ook een Happy Planner.

Ik weet dat veel lezers van Adorable Books stationery spulletjes en planners heel leuk vinden, dus het leek me erg leuk om mooie foto’s met jullie te delen die ik ben tegengekomen op het internet. Mijn Happy Planner is inmiddels onderweg, en ik krijg hem pas eind augustus. Tot die tijd moet ik het met deze foto’s doen. The Happy Planner is ontwikkeld door Me And My Big Ideas, en zij delen ook enorm veel mooie foto’s op Instagram van de planners. Er zijn heel veel varianten, voor ieder wat wils! En ze hebben veel add-ons, dingen die je kunt toevoegen aan je planner. Heel leuk!

 

Benieuwd geworden? Op het Instagram account van Me And My Big Ideas vind je veel foto’s ter inspiratie, en op hun website delen ze alles rondom de planners.

Credits topfoto meandmybigideas

Wat vind je van The Happy Planner? Ik ben benieuwd!

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Leonie van Mil juli 29, 2016 at 10:15

  Wat ziet dat er leuk uit! Dat maakt plannen echt een stuk leuker 🙂

 • Reply Romy juli 29, 2016 at 14:38

  Doet me denken aan de Passion Planner! 🙂

 • Reply Lotte juli 29, 2016 at 16:24

  Oee, leuk! Ik zoek nog steeds een goede planner, dit is misschien wel een optie! 🙂

 • Reply Jaike juli 29, 2016 at 19:31

  Hij is zo leuk he! Als je hem voor de studie gaat gebruiken heeft mambi speciale stempels met test en homework, die heb ik onlangs gekocht. Daarnaast zijn winkels als action, wibra en zeeman geweldige winkels om goedkoop te shoppen.

 • Reply Sanne augustus 2, 2016 at 19:35

  Super leuk! Ik ben nog altijd op zoek naar een leuke planner dus misschien is dit wel een optie. Ben benieuwd hoe jouw happy planner eruit gaat zien.

 • Reply Simone augustus 4, 2016 at 10:49

  Dit is echt zo leuk! Alleen heb ik nooit echt de tijd om zoiets bij te houden. Althans, dat maak ik mezelf dan wijs. Op een of andere manier begin ik er dan aan en dan laat ik het weer liggen. Zonde, want het is hartstikke leuk om terug te blikken op het afgelopen jaar.

 • Reply Esther augustus 7, 2016 at 21:35

  Ah wat tof! Alleen heb ik hier nooit geduld voor.

 • Leave a Reply