Overig

Yara’s nieuwe agenda voor 2016

1A

Het einde van het jaar is langzaam maar zeker al in zicht en de agenda’s voor 2016 liggen massaal in de (boeken)winkels. Laatst was ik op Amsterdam Centraal en zag deze Flow agenda liggen: ik moest en zou hem meenemen. Hij was niet alleen super mooi, ook de inhoud sprak me zeker aan. Vandaag laat ik mijn nieuwe agenda voor 2016 zien!

3A

De agenda is lekker groot en overzichtelijk! Links staan alle dagen waar je bij kunt schrijven en rechts heb je notitieruimte. Hoe handig? Ik start in 2016 met mijn scriptie en kan dan zeker wel veel extra ruimte gebruiken in mijn agenda. 2016 wordt killing!

5A

Onderop de notitiepagina zie je allemaal mooie, motiverende quotes staan. Hier boven zie je er één: Love is real, real is love door John Lennon. I love it <3

4A

Ook heb je achterin de agenda nog extra ruimte waar je je hersenspinsels kunt noteren. Je kunt bijvoorbeeld je bucketlist voor 2017 opschrijven, je favoriete films van 2016 en steden die je nog graag zou willen bezoeken.

46

Last but not least: er zat een leuk notitieboekje bij. Handig om bij je agenda te bewaren of los mee te nemen. Ik denk dat ik hem bij mijn agenda ga bewaren omdat hij geen harde kaft heeft.

2A

Ik ben helemaal fan van mijn nieuwe agenda en kan niet wachten tot het eind december is en hij eindelijk in gebruik mag!

De Flow agenda voor 2016 is te koop bij veel boekhandels en bij bol.com en kost €16,95.

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Esther oktober 26, 2015 at 14:27

  Die ziet er echt leuk uit! 🙂

 • Reply Angelica oktober 26, 2015 at 14:32

  Ik ben heeleeeemaal fan van de Flow, ik zit alleen nog te twijfelen of ik de agenda zal aanschaffen of niet. Meestal gebruik ik gewoon mijn hoofd, alleen begin ik ook een dagje ouder te worden tegenwoordig *slik*

  • Reply Yara oktober 26, 2015 at 14:47

   Heeee wat, meen je dat? Ik kan dat echt niet! Ik vergeet alles!

 • Reply Angelica oktober 26, 2015 at 14:49

  Dat begint hier ook steeds vaker voor te komen haha! Ik heb hem as we speak besteld (Kreeg korting vanwege mijn abo!)

 • Reply Luna oktober 26, 2015 at 16:06

  Ik werk nu voornamelijk met Wunderlist en de Google Agenda samen. In de agenda de afspraken en in Wunderlist wat ik moet doen voor deze afspraken en de lijstjes met de boeken voor mijn blog, blogideetjes en welke blogposten ik nog af moet schrijven. Mijn bucketlist staat ook in Wunderlist, zo gaaf om elke maand door te lopen en dan (ping) wensen en dromen van die lijst af te vinken. 🙂 Voordeel is dat ik overal in deze apps kan kijken, terwijl ik mijn papieren agenda altijd rond liet slingeren.

  Maar het is nog geen 2016 en ik vind al die agenda’s in de winkel ook wel heel verleidelijk mooi om te hebben.

 • Reply Stephanie oktober 26, 2015 at 19:36

  Deze ligt al een paar weken in mijn kamer en ik kan niet wachten om hem te gebruiken.
  Echt zo’n leuke agenda!

 • Reply Jennifer oktober 26, 2015 at 20:01

  Ik vind ‘m ook heel tof! Ik wil komend jaar ook aan de jaaragenda, ziet er leuk uit deze!

 • Reply Vivian oktober 26, 2015 at 20:07

  Ik zie deze nu regelmatig voorbij komen en denk dat ik hem ga kopen: ik wil geen schoolagenda’s meer en dit lijkt me een mooie manier om de jaaragenda’s eens uit te proberen!

 • Reply Wendy oktober 26, 2015 at 20:17

  Leuk is ie hè! Ik heb hem ook gelijk aangeschaft. Mijn huidige agenda is ook van Flow en vind de vormgeving van hun blad, kalenders en andere goodies altijd erg fijn.

 • Reply Emmy oktober 27, 2015 at 09:03

  Ik heb ook ooit een flow agenda gehad, maar omdat ik in het onderwijs zit, blijven schoolagenda’s toch beter voor me werken. Ik heb nu een kleur schoolagenda. Best leuk.

 • Reply Jolien oktober 27, 2015 at 11:59

  Ziet er echt erg leuk uit! 🙂

 • Reply zwartraafje oktober 27, 2015 at 14:09

  Hij gaat jammer genoeg boven mijn agenda-budget, maar ik vind hem er wel erg leuk uitzien. Vooral de kleurrijke randen én quotes vind ik geweldig.

 • Reply Annelies oktober 27, 2015 at 19:37

  Hij is heel mooi, maar ik vond hem persoonlijk een tikkeltje te groot.

 • Leave a Reply