Yara's favoriete YouTubers van dit moment - Adorable Books
Overig

Yara’s favoriete YouTubers van dit moment

Voor mijn gevoel volg ik duizenden YouTubers op YouTube. Iedere dag kijk ik weer even door de nieuwe uploads van mijn abonnementen en dan zoek ik daar naar de leukste video’s om te kijken. Vandaag deel ik mijn favoriete YouTubers van dit moment!

Niomi Smart


Niomi Smart behoort zeker tot mijn lijstje met favorieten. Heel de maand december deed ze Vlogmas (zo leuk!) en sindsdien ben ik helemaal hooked. Ik volgde haar altijd wel, maar door vlogmas ben ik haar meer gaan waarderen. Ik vind haar zo’n leuk mens!

Cupcake Jemma


Onlangs kwam ik er achter dat Jemma, ofwel Cupcake Jemma, ook wel in mijn lijstje met favorieten behoort. Waarom? Ik besefte ineens dat ik iedere video van haar bekijk, zelfs als ik geen plannen heb om te bakken. Van het begin tot het einde kijk ik ze. Geobsedeerd? Ik noem het graag ‘inspiratie’ opdoen. Haar red velvet cupcakes zijn trouwens echt heerlijk, die heb ik al meerdere keren gemaakt. Oh ja, én ik heb haar winkel bezocht in Londen afgelopen 2016. ZO LEUK!

Diana Leeflang


Voor veel jonge meiden zal dit ongeacht een bekend gezicht zijn: Diana Leeflang is namelijk oprichter van het YouTube kanaal Disfordazzle. Nu is ze in 2016 begonnen met een Engelstalig YouTube account waar ze wekelijks vlogs deelt. Ze woont in Manchester en ik vind het zo leuk om te zien wat ze allemaal doet en hoe het leven er daar aan toe gaat. En haar accent is geweldig!

PeruseProject


Het kan ook niet anders dan dat er een BookTuber in dit lijstje staat. Reagan deelt altijd hele toffe video’s en soms vraag ik me af waar ze de inspiratie vandaan haalt. Iedere week staan er meerdere video’s voor je klaar en haar humeur is aanstekelijk.

ReadByZoe


Readbyzoe ken ik nog helemaal niet zo lang, maar ik vind haar echt geweldig! De toon die ze in haar video’s aanslaat en de video’s die ze maakt zijn het kijken waard. Helaas plaatst ze niet op vaste dagen video’s, maar als er dan een video verschijnt ben ik altijd blij.

Sannyzoektgeluk


Als er één YouTuber is die me echt mega vrolijk maakt en me veel positiviteit geeft dan is het wel Sanny Verhoeven, ook wel Sannyzoektgeluk op YouTube. Ik kijk iedere week haar video’s trouw en stiekem hoop ik dat er meer video’s verschijnen, zodat ik die allemaal ook kan kijken. Tijdens de maand januari plaatste ze allemaal video’s om haar volgers te motiveren, en geloof me: het werkt aanstekelijk.

Wie zijn jouw favoriete YouTubers van dit moment?

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Naomi februari 17, 2017 at 11:33

  Diana leeflang haar video’s vind ik ook heel leuk! Ook kijk ik door Niomi haar vlogmas, haar video’s veel meer.

  xx

 • Reply Luna februari 17, 2017 at 16:13

  Momenteel volg ik graag “Dit gebeurt er als” van Marije. Zij woont nu in New York en experimenteert met van alles. Zo liep ze een week op blote voeten. Of ze leefde een week op pizza. In haar vlogs laat ze dan zien hoe dat gaat en hoe ze zich erbij voelt. Daarnaast heeft ze ook weekvlogs over het wel en wee in New York. Erg leuk en inspirerend.

 • Reply Fleur februari 17, 2017 at 19:46

  Wat een leuk lijstje! Sanny haar weekvlog is inmiddels ook hier een automatisch iets geworden op zondag, zo fijn! Niomi lijkt mij ook wel leuk, ik ga haar kanaal even bekijken!

 • Reply Nina februari 18, 2017 at 22:27

  Ik vind the merrell twins geweldig!

 • Reply Esther februari 20, 2017 at 13:40

  Ik ben meer van de Nederlandse youtubers, dit zijn een paar van mijn favorieten: Jiami, Tekse, Kim Lensen en Noell van Dreven.

 • Leave a Reply