Algemeen

Yara’s favoriete TV-series van dit moment

Al jarenlang ben ik een liefhebber van series. Meestal kijk ik een paar series tegelijkertijd en wisselen mijn favoriete series altijd. Als je me een jaar geleden vroeg om mijn favoriete series gaf ik een ander antwoord dan nu. Daarom deel ik vandaag mijn favoriete TV-series van dit moment!

How I Met Your Mother
Deze serie trok me nooit echt, toch drong mijn vriend continu aan om de serie te kijken. ‘Kom om, het is grappig! Ik kijk het ook altijd’.. Ook vriendin Emma vertelde dat ze het helemaal geweldig vond. Ze had de complete serie al 2 keer gezien. Eenmaal begonnen aan de serie had het een verslavende werking: ik bleef kijken, en kijken, en kijken. Het is echt een onwijs grappige serie en ik baal dat ik zo laat hooked ben.

Waar gaat de serie over?
How I Met Your Mother draait om Ted die in het jaar 2030 zijn zoon en dochter vertelt over gebeurtenissen die uiteindelijk leidden tot zijn ontmoeting met hun moeder. Zijn relaas begint in het jaar 2005. In de serie worden gedurende de afleveringen voor het vertellen van deze verhalen herhaaldelijk flashbacks gebruikt.

Nashville
De country-industrie heeft me altijd al gefascineerd. Het is niet mijn favoriete muziekgenre maar ik luister er wel met plezier naar als het op de radio staat. Toen ik begon met kijken naar de country serie Nashville, waar country muziek centraal staat, kon het ook niet anders dan dat ik verslaafd raakte. Veel drama, heel veel muziek, nog meer drama. I like it.

Waar gaat de serie over?
Rayna James is een countrylegende en heeft een carrière die de meeste artiesten zouden benijden. Maar toch. De laatste tijd begint haar populariteit te tanen. Er zijn nog steeds genoeg fans die haar handtekening willen, maar de concertzalen zitten niet meer bomvol zoals in de hoogdagen van haar carrière.

Haar platenmaatschappij komt met een idee om haar populariteit weer op te krikken. Ze organiseren een concerttournee, waarbij ze het podium moet delen met de jonge en sexy belofte Juliette Barnes. Maar de sluwe Juliette wilt natuurlijk alle aandacht naar haar toe trekken. Rayna heeft dan ook weinig zin om met deze respectloze, ongetalenteerde en kleine feeks samen een podium te delen, waardoor er een ware populariteitsstrijd ontstaat. Maar misschien heeft Rayna een geheime troef in handen, wanneer de nog onbekende songschrijfster Scarlett O’Connor haar helpt om haar carrière nieuw leven in te blazen.

New Girl
I just can’t get enough of Jess! Deze serie is misschien wel even grappig als How I Met Your Mother. Ik lig altijd in een scheur om de clumsy Jess en haar vrienden. Niet alleen Jess is super grappig, ook haar vrienden. Schmidt zijn opmerkingen zijn geniaal! Als ik zin heb om te lachen en wat tijd over heb dan kijk ik standaard deze serie. De afleveringen duren ook niet zo heel lang en dat vind ik toch wel fijn!

Waar gaat de serie over?
Jessica ‘Jess’ Day is een spontante jongedame die les geeft op een middelbare school in Los Angeles. Als haar relatie met haar vriend op de klippen loopt, zoekt ze een nieuwe plek om te wonen. Jess besluit te reageren op een advertentie die op Craigslist staat en trekt in bij drie jonge mannen: Nick, Schmidt en Coach. Allemaal hebben ze zo hun eigen vreemde eigenschappen, die regelmatig zorgen voor hilarische situaties.

Er zijn nog zat series die ik wil volgen, daar zal ik nog een artikel over wijden! Ik heb een gigantische wishlist, maar laat ik eerst dit maar eens afkijken.

Wat is jouw favoriete TV-serie?

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.