TV-series

Yara’s favoriete series van dit moment

modernfamily

Het is inmiddels al even geleden dat ik een artikel schreef waarin ik mijn favoriete series op een rijtje zet. Ik ben een groot serieliefhebber en kijk het liefst zoveel mogelijk series. Vandaag deel ik mijn huidige favorieten!

Modern Family

Modern Family volgt de families van Jay Pritchett, zijn dochter Claire Dunphy en zijn zoon Mitchell Pritchett. Claire is een echte huisvrouw, Jay is getrouwd met een jongere vrouw en heeft ook nog een zoon in de pubertijd en Mitchell en zijn vriend hebben een Vietnamese baby geadopteerd.

Hoewel ik vroeger Modern Family helemaal niets vond, ben ik nu compleet verslaafd. Wat een hilarische serie! Ik lach me continu rot. Dit is echt helemaal mijn ding. Vroeger zapte ik altijd naar een ander kanaal over. Grappig, hoe dat soort dingen kunnen veranderen.

Shadowhunters

Shadowhunters is gebaseerd op de zesdelige bestseller boekenreeks voor volwassenen, Shadowhunters volgt de achttienjarige Clary Fray, die er op haar verjaardag achter komt dat ze niet is wie ze dacht dat ze was, maar dat ze komt uit een lange lijn van Shadowhunters — mens-engel hybride die op demonen jagen.

Hoewel ik Shadowhunters in eerste instantie helemaal niet leuk vond, besloot ik om door te kijken. Het was zo’n avond dat ik heel hard aan mijn scriptie moest werken maar op zoek was naar afleiding. Nu ik langer heb gekeken vind ik het oprecht een leuke serie. Misschien ben ik wel verslaafd.

A Series of Unfortunate Events

Na het verlies van hun ouders in een mysterieuze brand, moeten de drie Baudelaire kinderen hun wederwaardigheden onder ogen zien in een poging om hun duistere familiegeheimen te onthullen.

Ik keek echt ontzettend uit naar deze serie en door de eerste aflevering was ik helemaal verslaafd. Deze serie behoort zeker in mijn lijstje van favoriete series van dit moment!

Riverdale

Archie, Betty, Veronica en hun vrienden ontdekken het surreële rondom het dorpsleven – met het donker en de gekte dat verstopt zit achter Riverdale’s mooi aanzien.

Ik had vrij weinig verwachtingen van de serie Riverdale maar ben al vanaf aflevering 1 compleet hooked. Echt een hele leuke, spannende serie. Ik hoop dat hij wordt gerenewed voor een tweede seizoen.

Op dit moment volg ik minder series dan normaal. Natuurlijk zijn er een paar series die gepauzeerd zijn, zoals Younger. Mijn favorieten blijven toch echt How I Met Your Mother, Gilmore Girls (en Girlmore Girls: A Year in the Life) en Sense8.

Wat zijn jouw favoriete series van dit moment?

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Naomi maart 28, 2017 at 10:56

  Ik vind shadowhunters ook echt leuk! Elke aflevering wordt steeds beter! Ik moet nog steeds Riverdale kijken, maar ik kijk al heel veel series dus als PLL afgelopen is ga ik beginnen aan Riverdale!

  x

 • Reply Aniek maart 28, 2017 at 19:22

  Madam Secretary, Game Of Thrones, Designated Survivor, House of Cards en Suits kijk ik momenteel erg graag! The Big Bang Theory vind ik sinds een paar weken helaas wat minder. De serie is leuk, maar ik merk dat ik me niet kan concentreren op de serie.. Ik dwaal zo makkelijk af.
  leuk artikel!!

 • Reply Esther april 17, 2017 at 17:25

  Ik volg op dit moment Vampire diaries,The 100 en Riverdale en ik kan niet wachten totdat Pretty little liars, The walking dead en Game of thrones weer begint!

 • Leave a Reply