Boekrecensies,  Non-Fictie

Wreck this journal – Jubileumeditie


Ken je dit boekje nog? Wreck this journal was (en is) lange tijd enorm populair geweest. Kan je geloven dat hij nu al 10 jaar bestaat?! Er is dan ook een prachtige jubileumeditie uitgekomen.

Je mag er mee gooien, ‘m onder de douche nemen of ‘m volplakken met kleine dingetjes die je op straat hebt gevonden: het boek Wreck this Journal – Jubileumeditie staat vol met de meest uiteenlopende, prikkelende opdrachten. Je kan helemaal losgaan met kleuren, verven, knippen, plakken,… want het boek MOET stuk. Je mag alle opdrachten door elkaar heen uitvoeren op de manier zoals jij dat wilt. Het resultaat vaak verbluffend en bovendien verslavend. Als je eenmaal een Wreck this Journal hebt volgekladderd/geschreven en geplakt, wil je meer…

Wreck this journal bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden. Daarom komt Keri Smith nu met een speciale full color edition. Daarnaast bevat dit boek een nieuwe introductie van Keri Smith, 50% nieuwe of gewijzigde opdrachten én heeft 48 pagina’s meer pagina’s.
Ik kon echt bijna niet geloven dat dit boekje al weer 10 jaar bestond. Wat voel je je dan oud ineens. Ik kan mij mijn eerste wreck this journal nog wel herinneren. Ik stond in de tuin met een vriendin en we gingen onze boekjes in de regen gooien, ze zaten onder de modder en waren ZO vies. Ik zou dit nooit durven met mijn eigen boeken, maar deze was natuurlijk bedoeld om kapot te maken. Ook probeerde ik zo veel mogelijk mooie stickers te verzamelen.
Wat een heerlijk boekje was dit zeg!
Oh en kijk eens hoe mooi de mijne er voor nu nog uitziet. Na het maken van deze foto’s begin ik natuurlijk in mijn heerlijke kapot-maak-boekje!

Houd onze website goed in de gaten, binnenkort geven wij er eentje weg!

Ken jij Wreck this journal nog?

bol-button

2 Comments

  • Evi

    Ja ik ken de Wreck This Journal nog! Ik heb de mijne zelf nog nooit helemaal afgemaakt. Ik ben er atlijd even mee bezig en dan leg ik hem weer voor een paar maanden opzij en dan denk ik er weer aan. Misschien dat ik binnenkort er nog eens mee bezig moet zijn. Ik heb hem namelijk al drie jaar en hij is nog niet klaar.

  • Fleur

    Ik heb er nooit een gehad maar ik ken hem wel! Hij lag altijd in de v&d maar die is nu failliet…

    Fleur x

    P.s Ik ga mee doen om er eentje te winnen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *