Boeken

Wrap up – September ’15

IMG_9003A

De maand september is inmiddels alweer langzaam maar zeker voorbij gesprongen. Tedje ging op vakantie en las wat meer boeken dan normaal. Heerlijk, zo laat nog op vakantie. Nu de herfst weer is aangebroken lezen wij wat meer. Herkenbaar? Vandaag delen wij de boeken die wij in de maand september hebben gelezen.

IMG_9003

Tedje

Afgelopen maand was ik op vakantie dus ik heb lekker veel kunnen lezen! Niet zoveel als gehoopt, maar ik heb toch vijf boeken uitgelezen. Eerst heb ik Zusje van Rosamund Lupton gelezen en daarna Je bent geweldig van Jill Mansell. Een thriller en een fijne roman, heerlijk! Op vakantie las ik ook het derde deel van After: Hij hoort bij jou van Anna Todd. Als je eenmaal begint aan deze serie, wil je hem ook afmaken! Als laatste las ik twee boeken van Jojo Moyes: Voor jou en Portret van een vrouw.

Danique E.
wrapup3
Ik las deze maand maar drie boeken, shame on me. Ik ben heel erg druk met werken en freelance klusjes, dus het is soms nog moeilijk om de tijd te vinden om een boek uit te lezen. Allereerst las ik Breek me van Tahereh Mafi uit op mijn e-reader. Ik vond dit boek weer erg leuk, maar ik vond het wel iets minder dan het eerste deel. Ook las ik Baron 1898 van Jacques Vriens uit, een heel dun (jeugd)boek, die in een dag uit was. Ik heb heel erg genoten van dit verhaal! Tot slot las ik Pasta & Passie uit van Carlie van Tongeren. Een simpele chicklit voor tussendoor, maar niet heel bijzonder.

Danique V.
20151006_174928
Oef, deze maand heb ik maar twee boeken gelezen. Mijn school is weer hard begonnen en dat merk ik eigenlijk meteen. Toch zijn dit twee mooie boeken geworden. Gevaarlijk spel vond ik ontzettend spannend. Als onderdeel van een blogtour heb ik dit boek gelezen. Het is haar eerste boek en ik ben zeker benieuwd naar haar volgende boek! Daarnaast las ik het eerste deel van Lockwood & Co, ook onderdeel van een blogtour. Dit boek had mij echt enorm verrast, wat een leuk boek was dit zeg!

012

Yara

Ik las een stuk minder boeken dan normaal 🙁 Ik merk dat het best lastig is met mijn fulltime stage en mijn bijbaan, ik probeer wel te lezen maar wil nog zoveel meer: sporten, vrienden, relaxen en met mijn vriend leuke dingen doen. Deze maand las ik ‘maar’ drie boeken. Ik streef er echt naar om 5 boeken per maand te lezen, maar als je veel dikke boeken leest is dat toch was lastig.
Ik las Hunter & Pearl (Struck #2) van Joss Stirling. Een onwijs spannend boek! Deze maand las ik twee boeken van Jojo Moyes: Voor jou (echt een topper!) en Portret van een vrouw. Wat een goede boeken schrijft zij toch, wauw. Ik kan intens genieten van haar schrijfstijl.

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *