Boeken

Wrap Up – Oktober ’15

wrapup4
En er is weer een maand voorbij! Afgelopen maand lazen we bij elkaar weer een heleboel boeken en wij kunnen niet wachten om aan jullie te laten zien welke boeken dat dan waren! Kijk je mee? 

Danique E
Afgelopen maand las ik drie boeken uit. Allereerst las ik deze maand Door de Zombiespiegel uit van Gena Showalter. Dit is het tweede deel uit The White Rabbit Chronicles. Ik vond dit een erg leuk boek en ben zeer benieuwd naar deel 3. Daarna las ik De Fixer uit van Jennifer Lynn Barnes. Dit boek vond ik zó leuk! Ik racete er echt doorheen en had hem binnen no-time uit. Echt een aanrader. Tot slot las ik Pupil uit van Julie Kagawa. Ook dit boek vond ik erg leuk. Ik ben inmiddels al begonnen in het vervolg: Rebel.

Yara
wrapup
Deze maand was het #Boektober en stelde ik het doel om 10 boeken te lezen Helaas een dikke vette faal: geen 10 boeken maar 6! Ik las Hij is van mij van Chinouk Thijssen. Wat een topper is dat boek! Ook las ik deze maand twee boeken van Gillian King: 60 dagen en Alles of niets!. Gillian heeft bewezen een van mijn favoriete schrijfsters te zijn, ik ben dol op haar boeken Ook las ik De ijzeren engel (de helse creaties #1) van Cassandra Clare. Dat boek was me toch een partij spannend! Gelukkig ben ik direct in het tweede deel begonnen. Daarnaast las ik Pupil (Talon #1) van Julie Kagawa. Dit was het eerste boek van Julie dat ik las. Ik vond het een verrassend goed boek! Last but nog least las ik Stuk van jou van Sophie Jackson. Dat boek heeft me echt een paar dagen achtervolgd, wat een fantastisch verhaal! Super verslavend <3

Danique V
IMG_3021
Deze maand las ik vier boeken uit, waarvan er eentje helaas niet op de foto staat. Dat is Losing it, hier komt binnenkort een recensie van online. Daarnaast las ik het boek Let’s talk about sex, geschreven door De Theemutsen. Een ontzettend grappig boek dat super leuk is voor jongeren. Ook las ik het nieuwste boek van Conny Regard uit, Ik ook met jou! Ik heb enorm genoten van dit boek en ben eigenlijk wel een klein beetje fan van Conny.
Als laatste John Green. Ja, Het grote Misschien heeft zeker een stempel op mij achterlaten. Wat een boek was dat zeg.

Tedje
IMG_9596
Deze maand was een drukke maand voor mij en ik kon helaas niet meedoen aan #Boektober, hoe graag ik dat ook had gewild! Toch heb ik twee boeken gelezen afgelopen maand, ook al zie je maar één boek op de foto. Ik las Blijf bij mij van Jennifer L. Armentrout, wat een fijn boek! Verder las ik, net als Yara, Alles of niets van Gillian King. Ook al zo’n lekker vlot boek, I love it! Deze staat niet op de foto, omdat ik die alleen als e-book heb!

 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply hetboekenik november 7, 2015 at 21:03

  Uiteindelijk zijn 6 boeken toch ook niet slecht op een maand tijd?

 • Reply Tamara november 7, 2015 at 23:19

  Ik heb de 3 boeken van de Qserie gelezen van Jackie van laren.. Zin, Lief, Ziel.. Een aanrader meiden! Beetje erotiek en muziek staat centraal.. Hoop het snel te vinden op jullie site

 • Reply Madelon november 9, 2015 at 09:12

  Leuke boeken allemaal weer!

 • Reply Esther november 9, 2015 at 14:41

  Woow ik vind 6 boeken ook al ontzettend veel! Leuke lijstjes! 🙂

 • Leave a Reply