Boeken

Wrap Up – November 2015

wrapupnovember20152

De laatste maand van het jaar is inmiddels aangebroken. De tijd lijkt wel voorbij te vliegen! De afgelopen maand lazen wij een uiteraard een aantal boeken en die zetten we vandaag op een rijtje. Kijk je mee naar de boeken die wij in de maand november hebben gelezen?

wrapupnovember2015

Yara
Terwijl ik deze wrap up aan het maken was dacht ik dat ik heel weinig boeken had gelezen in de maand november, toen ik mijn reading challenge ging bekijken bleek dat het heel erg mee viel! Allereerst las ik De koninging en de favoriet van Kiera Cass, dit is een dun boekje dat onderdeel is van De selectie-serie. Ik las Rebel (Talon #2) van Julie Kagawa. Dat boek was zo goed, ik hoop dat de vervolgen snel komen! Ook las ik Een regenboog in de nacht van Claire King, dat boek heeft veel indruk op me gemaakt. Nog een dun boekje dat ik deze maand las: Een week in Parijs van Jojo Moyes. De recensie daarvan komt heel gauw, maar met de aanslagen in Parijs vond ik dat niet heel gepast. Ik las Marionet van Aimee Carter, dat boek is zó goed. Ik heb echt genoten van het verhaal! Last but not least las ik De hemel begint bij je voeten van Jandy Nelson, dat boek kan ik je van harte aanraden!

Danique E.

wrapupnov
November was voor mij een onwijs drukke maand. Sowieso zijn de laatste maanden van het jaar altijd de drukte. Ik las daarom maar twee boeken uit. Allereerst las ik Rebel uit van Julie Kagawa. Een ontzettend gaaf boek, ik kan niet wachten tot het vervolg komt. Ook Hier was ik van Gayle Forman las ik deze maand. Een mooi, bijzonder verhaal.

Tedje

IMG_9947

Afgelopen maand las ik maar twee boeken. Wel heel grappig: het waren twee verhalenbundels! Zo lees je nooit verhalenbundels en dan ineens twee in een maand. Winter in New York en andere verhalen van Chantal van Gastel is een super leuk boek en zeker iets voor jou als je wel eens toe bent aan wat anders dan een normaal boek. De verhalen lezen super snel door en ik hou gewoon van de schrijfstijl van Chantal. Ook las ik nog Extase, zinderende verhalen, van onder meer de schrijfsters Halina Reijn, Heleen van Royen, Georgina Verbaan en Chantal van Gastel.

Welke boeken heb jij deze maand gelezen?

Danique (29) is content producer bij een gebiedsontwikkelaar en is dol op goede boeken. Daarnaast houdt ze van lekker eten (sushi!) en is ze gek op reizen.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.