Algemeen

Wrap up – Juni ’15

wrapup
Elke maand laten wij zien welke boeken wij weer hebben uitgelezen. Iets minder dan normaal gesproken, wij waren alle vier ontzettend druk. Het einde van ons schooljaar stond voor de deur en Danique E en Tedje zijn afgestudeerd (JEEJ!).

Danique E.
Deze maand las ik maar één boek uit. I know, shame on me. Maar ik was erg druk met afstuderen en nu heb ik weer lekker veel tijd om te lezen. Ik las IT-Girl van Katy Birchall uit, een ontzettend leuk verhaal met humor. De recensie hebben jullie al kunnen lezen.

Tedje
IMG_7775
Afgelopen maand las ik drie boeken: After #2, het leuke vervolg op deel 1 van de serie van Anna Todd, Vakantie bij Tiffany’s, een boek waar ik niet super enthousiast over was en Ik mis mezelf, een boek waar ik juist razend enthousiast over was. Als ik er eentje zou mogen aanraden, zou dat zeker weten de laatste zijn.

Yara
wrapupyara

De maand juni was echt vreselijk druk. Ik was alleen maar bezig met het maken van dossiers voor school, het leren voor tentamens en tentamens maken. Ik las deze maand daarom maar twee boeken, maar nu moet ik wel eerlijk zeggen dat dit twee fantastische boeken waren. Ik las Paper towns van John Green, wat een bizar en mooi verhaal was dat. Ook las ik Lobsters van Lucy Ivison en Tom Ellen. Ik vond Lobsters echt zó grappig, het was het meest awkward boek dat ik ooit had gelezen.

Welke boeken heb jij uitgelezen?

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Annabel juli 8, 2015 at 15:36

  Ik heb deze week The Death Cure (Maze Runner #3) en Unravel me (Shatter me #2) uitgelezen. Over beide ben ik niet razend enthousiast, maar ze waren zeker vermakelijk 🙂 Nu ga ik #3 van Shatter me lezen, ofwel Ignite me! Ben heel benieuwd 🙂
  Weet niet of jullie al bekend zijn met die serie, maar ik kan ‘m aanraden om te lezen 🙂

  Fijne woensdag!
  Liefs XXX

 • Reply Myrthe juli 8, 2015 at 15:48

  Ik heb vorige maand een totaal van 24(!) boeken gelezen. Hoe? Dat weet ik ook niet helemaal… Welke dat precies allemaal waren kun je lezen om mijn blog. Mijn favoriet was echter The Dawn & The Wrath van Renée Ahdieh. Echt een heel mooi verhaal, gebasseerd op 1001 Nachten. Ook Imogene in New Orleans van Hunter Murphy (een mysterie, en ook super als je van LGBTQ karakters houdt) was erg goed. Mijn favo kinderboek? Briefgeheim van Jan Terlouw

 • Reply Esther juli 8, 2015 at 16:18

  Heeft Danique V helemaal geen boeken uitgelezen? Ik miste haar boeken..:(

  • Reply Yara juli 8, 2015 at 19:44

   Nee dat klopt, Danique V. heeft het erg druk gehad de afgelopen tijd!

 • Reply G juli 8, 2015 at 19:41

  Ik las afgelopen maand 12 boeken uit, echt een record voor mij! Mijn favoriete boek was Will Grayson, Will Grayson van John Green en David Levithan. Echt een aanrader!

 • Reply Tamara juli 8, 2015 at 20:35

  Ik heb ook papertowns gelezen! En ook rendez-vous!

 • Reply beautifulday4makeup juli 9, 2015 at 09:30

  Leuk dat jullie weer wat hebben kunnen lezen deze maand

 • Reply Madelon juli 9, 2015 at 12:24

  Ik wil Lobsters ook zoooo graag lezen! Maar ik ga hem binnenkort kopen en dan neem ik hem denk ik lekker mee op vakantie ^^

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale juli 17, 2015 at 11:07

  Ondanks dat jullie iets minder boeken dan normaal hebben gelezen, zijn het wel hele leuke boeken! Ik ben heel benieuwd naar Paper Towns en Lobsters.

 • Leave a Reply