Algemeen

Wrap up – Juli ’15

wrapup
Het is alweer 6 augustus, de tijd vliegt voorbij vinden jullie ook niet? Benieuwd naar welke boeken wij afgelopen maand allemaal uitlazen voor onze Reading Challenge 2015? Klik dan gauw verder! 

Yara
Deze maand las ik écht heel veel boeken. Ik had vakantie, en probeerde iedere dag een ander boek te lezen. Dat is aardig gelukt. Ik las Niets te verliezen van Sarah Dessen. Het vierde boek van De selectie kwam uit: De prinses, van Kiera Cass. Geek girl #1, van Holly Smale, was in de aanbieding, dus besloot ik deze te kopen en meteen te lezen. De behandeling van Suzanne Young las ik ook, wat is zij toch een fijne schrijfster. Ik las deze maand twee boeken van Colleen Hoover en ik moet eerlijk zijn: zij is de eerste schrijfster waar ik new adult boeken van lees. Ik las Onvoorwaardelijk en Sterrenhemel. Ik ben meteen helemaal fan! Ik wil Sterrenregen nog graag hebben, die gaat zeker komen. Op mijn e-reader las ik Percy Jackson #1, en maakte ik een begin in deel 2. Wat een gave serie is dit.

Danique E.

wrapup1
Deze maand las ik maar drie boeken uit. Ik hoopte er meer te lezen, maar ik was toch erg druk, ja ook in de vakantie! Maar de maand augustus is aangebroken, de maand waarin ik op vakantie ga. Dus dan hoop ik nog meer te lezen! Ik las allereerst Zoenen & Leugens uit. Dit vond ik een leuk tienerboek voor tussendoor. Zelf voel ik me er iets te oud voor, maar ik denk dat meiden van een jaar of 14 zo’n boek zeker leuk vinden. Daarnaast las ik Leef! uit van Laura Maaskant. Een mooi, aangrijpend verhaal. Tot slot las ik eindelijk Glazuur van Lisette Jonkman. Schaam, ik had nog nooit een boek van Lisette gelezen…. Tot nu dus. En ik snap iedereen z’n enthousiasme, want wat was dit boek leuk geschreven zeg! Ik heb vaak hardop moeten lachen.

Tedje

IMG_8048

Deze maand las ik maar twee boeken. Ik hoopte er meer te lezen, maar het kwam er maar niet van! Doordat ik nu een auto heb, kan ik onderweg niet meer lezen, want normaal las ik altijd in de trein. Dat merk je wel! Ik las Het meisje in de trein, een super spannend boek dat ik iedereen aanraad! Ook een heel fijn boek om mee te nemen op vakantie. Verder las ik ook nog Niet te filmen, het nieuwe boek van Sophie Kinsella. Ik hoop komende maand wat meer te kunnen gaan lezen, want twee boeken in de maand is natuurlijk wel een beetje zielig…. Gelukkig heb ik nog een hele stapel met boeken die ik nog moet lezen!

Danique V.
wrap up
Deze maand las ik drie boeken, waarvan bovenstaande foto er één van is. Wat heb ik gedaan? Kan je hier lezen. Daarnaast las ik het boek De Prinses van Kiera Cass in een raptempo uit. Als laatste las ik nog het boek De Vuurwens uit van Amber Lough, een ontzettend verrassende en vernieuwede young adult!
Deze maand heb ik gelukkig meer tijd om te lezen en dan zal mijn stapel voor deze maand ook een stuk hoger zijn!

Welke boeken heb jij deze maand allemaal gelezen? 

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Tamara augustus 6, 2015 at 14:49

  Die eerste paar boeken zijn best wel dik haha! Leuk! Ik ben ook dol op lezen!

 • Reply Kelly augustus 6, 2015 at 15:53

  Wateen leuke boeken zeg!

 • Reply Vivian augustus 6, 2015 at 16:05

  Leuk, zo’n roundup! Ik heb de afgelopen maand ook Niet te filmen! gelezen en vond hem echt superleuk. Een recensie ga ik heel binnenkort op mijn nieuwe blog zetten!

 • Reply Sanne augustus 6, 2015 at 17:31

  Ik heb een tijdlang zitten twijfelen voor Het meisje in de trein, maar ik denk dat ik em toch maar ga lezen! (in de trein?)

 • Reply luna augustus 6, 2015 at 17:52

  Ik heb deze maand
  niets te verliezen – Sarah Dessen
  Waar het licht is – Jennifer Niven
  Het grote misschien – John Green
  Paper towns – John Green
  Matched – crossed – reached (3 verschillende boeken) – Ally Condie

 • Reply Jacoline augustus 6, 2015 at 18:07

  Afgelopen maand las ik onder andere het laatste deel van de Gone serie uit, Licht, van Michael Grant en samen met Phileine zegt sorry was dat mijn favoriete boek van deze maand.

 • Reply Jessica augustus 6, 2015 at 19:20

  Wauw wat hebben jullie deze maand leuke boeken gelezen! Heel veel die ik ook heb gelezen of nog wil lezen 🙂
  Zelf las ik afgelopen maand De Voltooiing (David Baldacci), Onvoorwaardelijk (Colleen Hoover), Niet te filmen! (Sophie Kinsella) en De it-girl (Katy Birchall).

 • Reply hetboekenik augustus 7, 2015 at 10:39

  In de vakantie lees ik iets meer boeken merk ik

 • Reply Esther augustus 9, 2015 at 19:23

  Ik denk dat ik ook maar 3 boeken hebben gelezen. Ik heb er niet zo veel tijd meer voor. Jammer!

 • Leave a Reply