Boeken

Wrap up – December ’15

wrapup
Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat we terug gaan kijken naar welke boeken we in december 2015 hebben gelezen!

Danique V.


Deze maand las ik drie boeken uit! Het eerste boek Faking it las ik razendsnel uit. Wat een geweldig boek was dat zeg! Ik kan niet wachten op het derde deel. Het tweede boek, Rumag is officieel natuurlijk geen leesboek, maar ik heb hem echt van voor naar achter helemaal gelezen. Keihard lachen gegarandeerd. Het laatste boek HhhH is zeker aan aanrader als je van serieuzere historische WO2 boeken houdt. Niet een aanrader voor iedereen, maar mocht het je interesseren moet je hem zeker een kans geven.

Yara

wrapupyara
Deze maand las ik 5 boeken uit. Allereerst las ik The cage van Megan Shepherd. Echt een onwijs fijn boek, het boek gaat over aliens. Daarna las ik Hush, hush van Becca Fitzpatrick uit. Dat boek kon ik echt niet neerleggen. Daarom begon ik in deel twee: Crescendo (hush, hush #2) en je begrijpt: die las ik ook uit. De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine van Ransom Riggs stond al een hele poos op mijn to read lijst en die heb ik in mijn vakantie van stage heerlijk uitgelezen. Leuk boek! Ook las ik Girl Online 2: on tour van YouTube sensatie Zoe Sugg.

Danique E.


Wegens de december drukte las ik deze maand maar één boek uit. Ik moet eerlijk bekennen dat ik een beetje in een leesdip raakte door het boek wat ik las: De Kristallen Sleutel (Out There #1) van Manon Spierenburg. Een boek dat mij helaas teleurstelde, heel jammer!

Tedje

12331829_587534358062438_1639119962_n

Deze maand las ik één boek: het laatste deel van After: Voor Altijd. De recensie van dit boek van Anna Todd kunnen jullie binnenkort lezen op Adorable Books!

Welk boek heb jij gelezen in de maand december?

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale januari 5, 2016 at 14:14

  Jammer dat Out There zo tegenviel. Mij lijkt hij juist wel tof!

 • Reply Esther januari 5, 2016 at 16:27

  Oeh the cage, die lees ik op dit moment. 🙂 echt een ontzettend goed boek!

 • Reply Daniëlle januari 5, 2016 at 17:20

  Wat een leuke boeken hebben jullie gelezen! Ik wil heel graag Girl Online on Tour lezen, hij ligt al klaar 🙂

 • Reply Kelly januari 5, 2016 at 17:55

  Ik ben benieuwd of the cage het lezen waard is!

 • Reply Naomi januari 5, 2016 at 19:10

  Ik las in december aristotle and dante discover the secrets of the universe, let is snow en Harry potter and the prisoner of azkaban.

  x

 • Reply Judith januari 5, 2016 at 19:29

  Wat een leuke boeken hebben jullie allemaal gelezen! Ik zal snel eens kijken naar de recensie van Faking it en kijk nu al uit naar de recensie van After: voor altijd. Ik heb zelf Let it Snow & Nagenoeg Perfect gelezen in december. 🙂

 • Reply hetboekenik januari 6, 2016 at 12:35

  ik ben erg benieuwd of ik hush hush ook zo moeilijk zou kunnen neerleggen

 • Leave a Reply