Boeken

Wrap up – December ’15

wrapup
Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat we terug gaan kijken naar welke boeken we in december 2015 hebben gelezen!

Danique V.


Deze maand las ik drie boeken uit! Het eerste boek Faking it las ik razendsnel uit. Wat een geweldig boek was dat zeg! Ik kan niet wachten op het derde deel. Het tweede boek, Rumag is officieel natuurlijk geen leesboek, maar ik heb hem echt van voor naar achter helemaal gelezen. Keihard lachen gegarandeerd. Het laatste boek HhhH is zeker aan aanrader als je van serieuzere historische WO2 boeken houdt. Niet een aanrader voor iedereen, maar mocht het je interesseren moet je hem zeker een kans geven.

Yara

wrapupyara
Deze maand las ik 5 boeken uit. Allereerst las ik The cage van Megan Shepherd. Echt een onwijs fijn boek, het boek gaat over aliens. Daarna las ik Hush, hush van Becca Fitzpatrick uit. Dat boek kon ik echt niet neerleggen. Daarom begon ik in deel twee: Crescendo (hush, hush #2) en je begrijpt: die las ik ook uit. De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine van Ransom Riggs stond al een hele poos op mijn to read lijst en die heb ik in mijn vakantie van stage heerlijk uitgelezen. Leuk boek! Ook las ik Girl Online 2: on tour van YouTube sensatie Zoe Sugg.

Danique E.


Wegens de december drukte las ik deze maand maar één boek uit. Ik moet eerlijk bekennen dat ik een beetje in een leesdip raakte door het boek wat ik las: De Kristallen Sleutel (Out There #1) van Manon Spierenburg. Een boek dat mij helaas teleurstelde, heel jammer!

Tedje

12331829_587534358062438_1639119962_n

Deze maand las ik één boek: het laatste deel van After: Voor Altijd. De recensie van dit boek van Anna Todd kunnen jullie binnenkort lezen op Adorable Books!

Welk boek heb jij gelezen in de maand december?

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.