Algemeen

Wrap up – Augustus ’15

1
Augustus hebben we ook al weer gehad, wat gaat de tijd toch snel zeg! De zomer begint nu toch écht over te gaan. Wij hebben weer een aantal heerlijke boeken uitgelezen afgelopen maand!

Yara

Ik verwachtte dat ik in de maand augustus veel minder boeken zou lezen, maar niets is minder waar! Ik las vijf boeken, ik kijk er zelf van op dat het er zoveel zijn. Ik ben namelijk gestart met mijn stage en heb eigenlijk geen vrijwel geen vrije tijd. Ik las IJs en steen van Victoria Scott, het langverwachte vervolg op Water en vuur. Ook las ik Dwaaleiland, een Disneyboek, geschreven door Melissa de la Cruz. The Finisher: sprong in de wildernis van David Baldacci was een van de boeken die ik las. Het boek waar ik het meest tegenop keek (EVER), Stad van hemelse vlammen (Kronieken van de onderwereld #6) las ik ein-de-lijk uit. Dit was zo’n dikke pil. Het laatste boek dat ik las is Kapot van Carry Slee. Na tien jaar (!) is er eindelijk een nieuw boek van Carry Slee voor 12 jaar en ouder. I really liked it.

Tedje

Helaas geen foto van mij deze week. Ik heb afgelopen maand geen een boek uitgelezen, wat slecht! Ik heb het zo druk gehad dat ik geen tijd heb kunnen vinden om een boek uit te lezen. Wel om te lezen, maar in twee boeken tegelijkertijd lezen gaat niet zo snel, haha! Volgende maand hoop ik een hele stapel op de foto te hebben, want dan ben ik op vakantie geweest en heb ik als het goed is lekker veel gelezen!

Danique V.
IMG_2876
Deze maand las ik vijf boeken uit! Ik heb een tijdje een klein dipje gehad, dus was ontzettend blij dat ik weer iets meer had gelezen dan normaal gesproken. Net zoals Yara las ik ook IJs & Steen uit, een geweldig boek! Daarnaast las ik het boek Thuis uit, hier kan je binnenkort een recensie van verwachten. Ik ging op vakantie en nam alleen mijn ereader mee. Op vakantie las ik de drie boeken Grey, De verwende verloofde en Ik ontsnapte uit Auschwitz uit. Van de laatste lees je ook binnenkort een recensie.

Danique E.

wrapup2
Ik las deze maand een boek uit op mijn e-reader. Namelijk Onverminderd van Rebecca Yarros, dit boek verschijnt binnenkort in Nederland, maar ik mocht hem al eerder lezen voor Adorable Books. Ik ga er nog niet zoveel over vertellen want binnenkort komt de recensie online en dan lezen jullie alles over dit verhaal.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Vivian september 4, 2015 at 14:54

  Dwaaleiland en Kapot wil ik zeker nog lezen!

 • Reply hetboekenik september 5, 2015 at 11:19

  Dwaaleiland staat al een tijdje op mijn lijstje. Deze wil ik echt supergraag lezen!

 • Reply Esther september 6, 2015 at 21:01

  Leuk lijstje. Ik heb ook niet zo veel boeken gelezen deze maand.

 • Reply Madelon september 7, 2015 at 15:29

  Ijs & Steen en Onverminderd wil ik ook echt super graag nog lezen. Ben daar zo benieuwd naar!

 • Leave a Reply