Wonderlust
Boeken

Wonderlust

Dat ik gek op reizen ben, is voor veel mensen denk ik geen geheim meer. Ik ben dol op reizen! Ieder jaar probeer ik tenminste een maand weg te gaan (aaneengesloten). Nu kreeg ik onlangs het notitieboekje Wonderlust binnen en daar wil ik graag meer over vertellen, want ik ben super enthousiast!

Het Wonderlust notitieboekje is ontwikkeld en met de hand getekend door Merel Stegeman. Echt ieder detail heeft ze zelf gemaakt, hoe tof is dat? De gedachte achter het boekje ligt niet zozeer op het bijhouden van de ervaringen van je reis, maar vooral op wat de reis en jouw ervaringen met jou als persoon doen. Wonderlust kan je gebruiken voor je reis, tijdens de reis en na je reis: zo is het boekje ook opgedeeld.

Wonderlust Wonderlust

Er staan veel bijzondere vragen in, zoals ‘waarom ga je dit avontuur aan?’, een vraag die ik me op mijn solotrip nooit heb gesteld en waar ik ook niet zo 1-2-3 het antwoord op kan bedenken. Ook moet je nadenken over waar je over 1 jaar en over 5 jaar wil zijn. Het zorgt ervoor dat je aan het denken wordt gezet.

Ik vind het een gaaf boekje, zeker voor mensen die net als ik graag reizen. Wonderlust is echt een aanrader voor mensen die nog niet eerder ver weg zijn gegaan. Wat ik heel erg leuk vind, is dat het boekje ook ruimte over heeft om gewoon je ervaringen in de vorm van een dagboek op te schrijven (inclusief plaats en datum). Ik hou namelijk enorm van schrijven op reis! Ik vind het een hele goede toevoeging dat je niet alleen je ervaringen beschrijft door de vragen te beantwoorden. Het maakt je reiservaring af.

Mocht je benieuwd zijn en het boekje zelf aan willen schaffen: Wonderlust koop je onder meer bij Bol.com voor €17,50.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *