Wishlist: Boeken die Yara nog wil hebben - Adorable Books
Wishlist

Wishlist: Boeken die Yara nog wil hebben

Ik ben de laatste tijd gigantisch actief bezig met boeken selecteren die ik nog super graag wil lezen op Goodreads (volgen jullie mij al?). Vandaag laat ik mijn wishlist zien van de boeken die ik nog wil hebben.


1. Geek Girl #1 – Holly Smale Nadat ik Danique V. haar goede recensie had gelezen, was ik razendenthousiast. Dit boek moet ik lezen! // 2. Dag 21 (De 100 #2) – Kass Morgan Het vervolg op het eerste deel… Hoe gaat het verder met de 100? // 3. Love, Rosie – Cecilia Ahern Ik heb Love, Rosie al in de bioscoop gezien, maar ik wil het boek ook nog erg graag lezen.

4. Papertowns – John Green Aangezien de film ‘papertowns’ over een poosje uit komt, moet ik het boek eerst lezen! Ik ben benieuwd hoe anders hij is van het boek. // 5. Silber #1 – Kerstin Gier Danique E. las de boeken van Silber en ook door haar recensie was ik razendenthousiast.  // 6. Fallen #1 – Lauren Kate Fallen lijkt me zo’n fantastische serie!

7. Seeker – Arwen Elys Dayton Seeker heb ik al stiekem gelezen als e-book voor uitgeverij Unieboek, maar ik móet hem hebben als normaal boek. // 8. De ijzeren engel – Cassandra Clare YES, een nieuw boek van Cassandra Clare. I love her! Ik kan niet wachten tot dit boek uit komt. // 9. Vrees me – Tahereh Mafi Dit boek staat al eeuwen lang op mijn ‘musthave’ lijstje.

Welke boeken staan er op jouw wishlist?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Emmy april 25, 2015 at 07:04

  Seeker! Die lijkt me zoooooo tof! De rest van je lijstje is ook echt heel goed (al heb ik Love, Rosie niet gelezen, de rest wel!). Ik kijk zelf enorm uit naar het vierde deel van geek girl!

 • Reply Amy april 25, 2015 at 08:21

  Fallen is erg leuk, even als Love, Rosie! Daar heb ik onwijs om moeten lachen (en huilen)!

 • Reply Madelon april 25, 2015 at 09:04

  Vrees Me, Fallen en Geek Girl zijn echt leuk!! Paperback Towns vond ik helaas wat tegenvallen, hihi.
  En Seeker wil ik ook nog heeeeel graag hebben! Dat lijkt me zo’n gaaf boek ^^

 • Reply Beautifulday4makeup april 25, 2015 at 10:17

  Ik heb het eerste boek van de vallen reeks gelezen. Het is wel leuk, maar ik heb al betere boeken gelezen

 • Reply Jolien april 25, 2015 at 12:46

  Geek Girl en Paper Towns staan ook op mijn wishlist! 🙂

 • Reply Karlijn april 25, 2015 at 12:48

  Papertowns is echt een aanrader om te lezen! Naar mijn mening is dat het leukste boek van John Green 🙂

 • Reply Jessica april 25, 2015 at 13:28

  Letterlijk al deze boeken wil ik ook nog lezen! (een aantal heb ik al wel in huis)

 • Reply Esther april 28, 2015 at 13:48

  Silber moet je inderdaad gaan lezen. Die is echt heel erg leuk!

 • Leave a Reply