Algemeen

Wishlist: Boeken die Yara nog graag wil hebben

Wishlist

Het maakt echt niet uit hoeveel boeken ik in mijn boekenkast heb staan, ik blijf hebberig en wil nog meer boeken hebben. Het leek me leuk om weer eens de boeken op een rijtje te zetten die ik nog onwijs graag wil hebben. Kijk gauw mee!

Mijn wishlist is aardig divers! Zo staan er boeken in de lijst die ik nog wil lezen, maar ook boeken die ik al heb gelezen of Engelstalige boeken. Dat laatste komt niet zo vaak voor, want ik lees eigenlijk alleen maar Nederlands!

Wishlist

Echt heel lang terug las ik De Test trilogie, geschreven door Joelle Charbonneau. Deze boeken heb ik als e-book gelezen, en heb toen de beslissing genomen om de boeken te verzamelen. Nu heb ik De Test (deel 1) en Het Examen (deel 3) wel al in mijn boekenkast, alleen deel 2 nog niet. No! Ik ga hem dit jaar vragen voor kerst, denk ik.

Stephanie Perkins heeft samen met een hoop goede schrijvers al eerder een boek geschreven: My True Love Gave to Me, een boek in het teken van Kerst. Nu is er een zomervariant gekomen op dit boek: Summer Days & Summer Nights. Ik ben heel benieuwd.

Jullie hebben al de eerste geïllustreerde Harry Potter voorbij zien komen op de blog, nu komt er dit najaar nog een geïllustreerd boek! Harry Potter and the Chamber of Secrets. Ik ga hem sowieso kopen. Moet ze allemaal hebben.

Wishlist

Een boek dat al heel lang op mijn to-be-read lijst, en vooral ook op mijn wishlist, staat, is het boek Rode koningin. Dit boek is geschreven door Victoria Aveyard en moet enorm goed zijn. Zo benieuwd!

De boeken van Cassandra Clare vind ik altijd heel leuk om te lezen. Nu is er dus nog een nieuw boek verschenen in het Nederlands: De kronieken van Bane. Ik ben zo benieuwd!

Op Goodreads wordt er enorm gehyped over Cinder, geschreven door Marissa Meyer. Nu gaat uitgeverij Blossom Books de boeken van Marissa Meyer opnieuw uitgeven en ik kan niet wachten. Zij maken echt mooie boeken!

Wishlist

We ontvingen onlangs een persbericht dat uitgeverij Moon het boek Holding up the universe, geschreven door Jennifer Niven, zal gaan vertalen. Ik ben een groot fan van haar geworden door het boek Waar het licht is en kan niet wachten tot ik dit boek kan lezen!

Het boek The Potion Diaries zag ik voorbij komen in een video van Zoe Sugg, YouTuber Zoella. Dit boek is geschreven door Amy Alward en klonk heel leuk. Ik wil hem gaan lezen in het Engels, en het is een boek gericht op jongeren, dus ik ben heel benieuwd hoe het leest.

Beautiful Broken Things stond ook op de leeslijst van Zoe Sugg. Dit boek is geschreven door Sara Barnard en het omslag is alleen al fantastisch. Nu ben ik natuurlijk ook wel heel benieuwd naar de inhoud van het verhaal!

Hoe ziet jouw wishlist er uit?

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Naomi augustus 20, 2016 at 12:08

  Ik wil holding up the universe ook zo graag lezen!

  x

 • Reply Madelon augustus 20, 2016 at 14:27

  Ik vond zelf The Potion Diaries niet zo. Er zat wel humor in, maar het was een beetje een slap verhaal.
  Ik heb Cinder ondertussen wel, maar ik denk dat ik hem opnieuw ga kopen als Blossom Books hem uit gaat geven, want ik weet zeker dat dat een prachtige editie gaat worden.

 • Reply Esther augustus 21, 2016 at 16:25

  De meeste van bovenstaande boeken ken ik niet. Ik ga ze eens opzoeken!

 • Reply Karlijn augustus 21, 2016 at 17:01

  Alle boeken van Marissa Meyer hebben altijd zo’n mooie kaft! Zeker leuk om in je kast te hebben staan.

 • Reply Marcia augustus 21, 2016 at 18:50

  Cinder staat ook nog op mijn lijstje! En van De Test heb ik alleen het laatste boek nog niet gelezen.

 • Leave a Reply