Winactie: win één van de drie filmedities van Aan alle jongens van wie ik hield - Adorable Books
Boeken, Winnen

Winactie: win één van de drie filmedities van Aan alle jongens van wie ik hield

Aan alle jongens van wie ik hield

Sinds een tijdje is het boek Aan alle jongens van wie ik hield verfilmd en te bekijken op Netflix. Dit boek is geschreven door Jenny Han en de boeken van deze serie (inmiddels zijn het drie boeken!) zijn heel goed ontvangen maar ook de film is razend populair. Nu is onlangs een filmeditie gemaakt van het eerste boek en goed nieuws: wij mogen drie exemplaren weggeven!

Waar gaat Aan alle jongens van wie ik hield over?

Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een brief aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht… en stopt de brief in een doos die ze bewaart onder haar bed. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook. Ze blijken te zijn gepost, inclusief de laatste, die gericht was aan Josh, het vriendje van haar oudere zus.

We mogen in totaal drie exemplaren weggeven, wat we heel erg leuk vinden. Het boek leest fijn weg en zorgt er direct voor dat je de vervolgdelen ook wilt lezen (en de film wil zien). Dat zijn boeken waar wij blij van worden! Ben je benieuwd geworden en wil je de recensie lezen van het boek? Klik hier voor de recensie van aan Alle jongens van wie ik hield, geschreven door Jenny Han. Benieuwd naar de film geworden? Klik dan hier voor de recensie van de film To all the boys I’ve loved before.

Wat moet je doen om kans te maken op een van de exemplaren van Aan alle jongens van wie ik hield?

– Laat hieronder een reactie achter waarbij je vertelt dat je meedoet aan de winactie. Simpeler kan bijna niet! 🙂
– Vul een geldige naam en e-mailadres in, wij sturen je een e-mail als je hebt gewonnen.

Meedoen kan tot en met 7 oktober 2018, veel succes! 

Previous Post Next Post

90 Comments

 • Reply Roy oktober 3, 2018 at 22:29

  Erg leuk, ik ben heel erg benieuwd naar dit boek

 • Reply S. Wolfswinkel oktober 4, 2018 at 06:35

  Wat een leuke winactie, ik loot heel graag mee!

 • Reply Laure oktober 4, 2018 at 06:49

  Heel benieuwd naar dit boek en de vervolgdelen! Ik ben alvast grote fan van de film!

 • Reply Brit oktober 4, 2018 at 10:38

  Zou zo leuk zijn voor mijn dochter ik loot mee.

 • Reply Christien oktober 4, 2018 at 20:05

  Ik heb de film al vaak gezien en het zou me leuk lijken om dit boek te lezen. Ik heb een tijdje niet gelezen maar ik zit nu weer helemaal in de flow.

 • Reply Marian B oktober 5, 2018 at 09:15

  Ik ken het nog niet, daar moet maar eens verandering in komen 😉

 • Reply Anneliese de Waal oktober 5, 2018 at 18:03

  Ik doe heel graag mee, een erg leuke winactie 🙂 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Reply Yvonne D. oktober 5, 2018 at 21:30

  Ik heb het nog niet op Netflix gezien, maar ik heb mijn leerlingen (VO) er al wel over gehoord! Mijn nieuwsgierigheid was dus al gewekt en ik maak dan ook heel graag kans! Als ik hem zou winnen, zou ik hem eerst zelf lezen en daarna in de kast zet in mijn klas, zodat ze mijn leerlingen hem van mij kunnen lenen. Ik weet zeker dat ze dat erg zouden waarderen en dit lijkt me nou echt een boek wat goed werkt voor de leesmotivatie en het leesplezier! 😉

 • Reply Monica Verschoor oktober 5, 2018 at 21:58

  Mooie winactie! Ik laat mij graag blij maken met zo’n blijmakend boek.

 • Reply Nelly oktober 6, 2018 at 09:06

  Leuke winactie. Ik doe mee

 • Reply Marianne oktober 7, 2018 at 12:47

  Wauw lijkt me een prachtig boek, ik doe mee aan deze gave winactue

 • Reply Danielle oktober 7, 2018 at 20:29

  Ik zou graag mee doen

 • Reply Ramona Van Leeuwen oktober 9, 2018 at 13:34

  Ja graag!

 • Reply Kimberley J oktober 10, 2018 at 07:57

  Ik speel mee

 • Reply Ramona Van Leeuwen oktober 12, 2018 at 16:27

  Ik doe erg graag mee..

 • 1 2 3 4

  Leave a Reply