Boeken

Winactie: Boekenclub ‘Klassiekers lezen met schrijvers’ van The School of Life

Welk boek moet je écht gelezen hebben? In de online boekenclub van The School of life ga je in een half jaar met 6 bekende schrijvers 6 boeken lezen. In dit artikel vertellen we er alles over én mogen we twee tickets weggeven voor de online boekenclub!

De Boekenclub

23 maart gaat de online boekenclub van The School of Life van start. Als je meedoet met de boekenclub ga je een half jaar samen met 6 bekende schrijvers 6 meesterwerken uit de literatuurgeschiedenis induiken. Dit doen ze samen met Marieke Lucas Rijneveld, Kader Abdolah, Connie Palmen, Sander Kollaard, Karin Amatmoekrim en Arthur Japin. Deze schrijvers zochten allemaal een boek uit dat je gelezen moet hebben. De boeken die in de online boekenclub worden behandeld zijn: De glazen stolp van Sylvia Plath, 1001 nacht van Kader Abdolah, Turks fruit van Jan Wolkers, De dood van Ivan Iljitsj, Beminde van Toni Morrison en Mevrouw Dalloway van Virginia Woolf. Stuk voor stuk klassiekers die je in je boekenkast moet hebben staan. Nu is de kans om deze must reads écht te gaan lezen en er meer over te weten te komen. En natuurlijk in deze tijden van afstand een geweldige manier om met elkaar te verbinden.

Over The School of Life

The School of Life is een internationale organisatie die mensen helpt om meer voldoening uit het leven te halen – zowel persoonlijk als professioneel – met behulp van inzichten uit de filosofie, psychologie en kunsten. Bij The School of life kun je je levenskennis bijspijkeren. Zowel offline als online. Voor je eigen leven of voor de organisatie waar je werkt. Je kunt bijvoorbeeld een class van 2,5 uur volgen over kalmte, werk of liefde of een heel jaar colleges volgen over de beste ideeën uit de geschiedenis.

Winactie

Hoe leuk is dit? Wij mogen 2 tickets weggeven voor de online boekenclub (ter waarde van €90,-). Eén keer in de maand heb je een online college via Zoom waarin de betreffende schrijver wordt geïnterviewd over het boek (je kunt dit college ook terugkijken). De ideale stok achter de deur om meer te gaan lezen én die klassiekers eindelijk eens af te strepen van je must read lijst.

Wat moet je doen om kans te maken? 
Ga naar onze Instagram. Via dit kanaal verloten we de tickets! Succes!

In samenwerking met The School of Life. 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.