Winactie: 5 x Nachten in New York van Sarah Morgan - Adorable Books
Winnen

Winactie: 5 x Nachten in New York van Sarah Morgan

Leuk nieuws! Gisteren schreven we al een recensie over Nachten in New York van Sarah Morgan, maar vandaag mogen we maar liefst 5 exemplaren weggeven van dit boek. Klik gauw verder om te kijken wat je moet doen om kans te maken. 

Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt, is Paige haar eigen evenementenbureau begonnen. Helaas gaan de zaken rampzalig, waardoor ze wel hulp móét vragen aan ICT-miljonair Jake Romano, de beste vriend van haar broer. Probleem is alleen dat ze al jaren verliefd op hem is, wat natuurlijk funest is voor een goede samenwerking.

Lees hier de recensie van Nachten in New York van Sarah Morgan.

Wat moet je doen om te winnen?
– Laat een berichtje achter en vertel ons waarom jij dit boek graag wil lezen. Let op: vul een geldig e-mail adres in!
– Wij vinden het ook erg leuk als je ons liked (niet verplicht, maar wel heel leuk) op InstagramFacebookTwitter en/of YouTube! Zo blijf je altijd als eerst op de hoogte van alle nieuwe artikelen, nieuwtjes en video’s.

De winactie loopt t/m 11 oktober 23.59 uur. We nemen daarna contact op met de winnaars via e-mail.

Deze winactie is in samenwerking met Harper Collins.

Previous Post Next Post

138 Comments

 • Reply Mariska oktober 4, 2017 at 10:29

  Gisteren bij het uitpakken, ik werk bij de Bruna, trok deze gelijk mijn aandacht. Dus ik wil hem graag lezen, dus als ik hem kan winnen!

 • Reply Tanneke Burggraaff oktober 4, 2017 at 10:48

  O ja, dit boek wil ik heel graag winnen. Even lekker verstaan op nul en een poosje in een andere wereld. New York. nooit geweest. Dus…..ik ga duimen. En hopen dat ik lekker in dit boek mag gaan duiken.

 • Reply Mariska oktober 4, 2017 at 11:21

  Ik hou zo enorm van ” heerlijke, herkenbare chicklits”!!! Dit boek lijkt mij een tof niet-nadenk boek om na een drukke dag lekker mee op de bank te ploffen.. kop thee en een warme deken erbij (misschien wat chocola) en ik ben helemaal HAPPY!! Lijkt mij heel erg fijn om “nachten in New York” te mogen lezen.. so make me HAPPY please.. ??

 • Reply Alex Dekker oktober 4, 2017 at 11:24

  Zelf leuke nachten in New York gehad.

 • Reply Rianne oktober 4, 2017 at 11:26

  Na de recensie gister te hebben gelezen was ik meteen enthousiast.
  Normaal ben ik niet van dit genre maar deze sprak me gelijk aan en had m opgeschreven maar nu ga ik met jullie actie mee doen wie weet

 • Reply Sonja Hubregtse oktober 4, 2017 at 11:44

  Ik las de titel en was gelijk nieuwsgierig. Dat is zo irritant…Ik wil gewoon weten wat er gebeurd in de nachten van New York 😉 Het lijkt me heerlijk lees”voer” voor de komende koude gure maanden. Laat mij dan maar lekker binnen zitten hoor…

 • Reply Corry de vos oktober 4, 2017 at 11:49

  Jippie
  Je zal die bofkont maar zijn
  Geluk zit in een klein hoekje
  Dus…Gooi míj maar in de hoge hoed en tover er een super blije winnaar uit…

 • Reply Anneke van Dijken oktober 4, 2017 at 11:59

  Ik wil ooit nog eens naar New York en hoop met dit boek even in gedachten daar door heen te dwalen.

 • Reply Isabel G oktober 4, 2017 at 12:05

  De titel en de mooie kaft sprak mij meteen aan! Ook de review klinkt goed! Ik hou echt van een chicklit vol humor en liefde:) Ik heb nog niet eerder een boek van Sarah Morgan gelezen, maar ik zag staan dat het boek echt voor Jill Mansell fans is en een fan ben ik zeker. Het leuke ook aan het boek “Nachten in New York” is dat het onderdeel is van een serie, dus na het lezen van dit boek heb ik nog veel meer leesplezier!

 • Reply Nicole Elisabeth oktober 4, 2017 at 12:12

  Leuk! ik wil graag kans maken op dit boek

 • Reply Nina oktober 4, 2017 at 12:22

  Dit klinkt als een top boek! Lekker om binnen onder een dekentje te lezen, nu het buiten steeds meer herfstweer wordt. En daarna, als het boek uit is, kan ik hem in mijn minibieb plaatsen, zodat nog meer mensen van dit boek kunnen genieten 🙂

 • Reply Joke zwier oktober 4, 2017 at 12:28

  Nog niet eerder iets van Sarah Morgan gelezen en nu nieuwsgierig geworden. Ik zou Nachten in New York graag lezen en erachter komen of Paige haar diverse problemen overwind. Eens lekker lui achter over met een ontspannend boek, daar heb ik echt zin in.

 • Reply Romy oktober 4, 2017 at 12:38

  Weer een superleuke winactie! Ik doe graag mee! Ik was enthousiast na de recensie, dus zou hem graag winnen!

 • Reply Anna de Boer oktober 4, 2017 at 12:43

  Enthousiast geworden door de recensie,het lijkt mij een erg fijn boek,lekker lezen onder een dekentje op de bank!

 • Reply Linda Smeets oktober 4, 2017 at 12:44

  Na het lezen van de recensie ben ik benieuwd naar het hele verhaal. Echt een boek dat ik met veel plezier zal lezen. Ik doe daarom dan ook graag mee.

 • Reply Chantal oktober 4, 2017 at 12:57

  Ik heb echt weer eens zin om een lekkere chicklit te lezen. En de beschrijving van dit boek klinkt fantastisch.

 • Reply Sarah Kestemont oktober 4, 2017 at 12:58

  De kaft trok al mijn aandacht, de korte inhoud smaakte zeker naar meer en nu ben ik reuzebenieuwd om deze schrijfster die me tot nu toe onbekend was te leren kennen!

 • Reply Bianca oktober 4, 2017 at 13:01

  Ik ben gek op liefdesverhalen. Hier kan ik helemaal in verdwijnen. En dan ontspan ik lekker!
  Daarom wil ik het graag lezen.

 • Reply Anouk Holtackers oktober 4, 2017 at 13:14

  Dit boek lijkt me een heerlijk feelgood boek! Een van mijn dromen is om ooit naar New York te gaan. Hoe leuk is het dan om in dit boek al helemaal weg te kunnen dromen in die fantastische stad! Me voorstellen hoe ik tussen al die hoge gebouwen loop, op een dakterras uitkijk over de stad, wandelen en picknicken in Central Park. Gewoonweg heerlijk! Ik ga heel hard duimen! En natuurlijk volg ik jullie al op facebook en instagram!

 • Reply Lieke oktober 4, 2017 at 13:16

  Dit klinkt echt als een geweldig goed boek om te lezen tijdens mij ritjes in de trein. Even lekker wegdromen zodat de tijd voorbij vliegt! Daarom zou ik het heel graag willen winnen!

 • Reply Hilde VE oktober 4, 2017 at 13:24

  Eerst wil ik het zelf lezen omdat ik er nieuwsgierig naar ben, daarna wil ik het doorgeven aan een vriend van mij die dit jaar in New York is geweest en er zijn hart heeft verloren!

 • Reply Marleen oktober 4, 2017 at 13:26

  Dit lijkt me een heerlijke feelgood roman om lekker bij weg te zwijmelen tijdens een koude, herfstige dag.

 • Reply lianne clappers oktober 4, 2017 at 13:49

  ooooh zou zo graag echt naar New York gaan,maar omdat niet alles kan wat je wil,ga ik voor dit mooie boek meedoen,ik wil hem daarna delen met mijn dochter die wel naar new York gaat!!!!

 • Reply Marloes Nijland oktober 4, 2017 at 14:00

  New York! Wat zou ik daar graag weer naartoe gaan… maar in een boek is ook goed, helemaal als het nog om een intrigerend liefdesverhaal gaat natuurlijk!

 • Reply Jellie oktober 4, 2017 at 14:02

  Zelf nog nooit meegemaakt dat ik al jaren verliefd was op iemand. Dus lijkt mij heerlijk om zoiets van een ander te lezen. Heerlijk lekker weg zwijmelen.

 • 1 2 3 4 6

  Leave a Reply