Winnen

Winactie: 5 x Nachten in New York van Sarah Morgan

Leuk nieuws! Gisteren schreven we al een recensie over Nachten in New York van Sarah Morgan, maar vandaag mogen we maar liefst 5 exemplaren weggeven van dit boek. Klik gauw verder om te kijken wat je moet doen om kans te maken. 

Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt, is Paige haar eigen evenementenbureau begonnen. Helaas gaan de zaken rampzalig, waardoor ze wel hulp móét vragen aan ICT-miljonair Jake Romano, de beste vriend van haar broer. Probleem is alleen dat ze al jaren verliefd op hem is, wat natuurlijk funest is voor een goede samenwerking.

Lees hier de recensie van Nachten in New York van Sarah Morgan.

Wat moet je doen om te winnen?
– Laat een berichtje achter en vertel ons waarom jij dit boek graag wil lezen. Let op: vul een geldig e-mail adres in!
– Wij vinden het ook erg leuk als je ons liked (niet verplicht, maar wel heel leuk) op InstagramFacebookTwitter en/of YouTube! Zo blijf je altijd als eerst op de hoogte van alle nieuwe artikelen, nieuwtjes en video’s.

De winactie loopt t/m 11 oktober 23.59 uur. We nemen daarna contact op met de winnaars via e-mail.

Deze winactie is in samenwerking met Harper Collins.

Previous Post Next Post

138 Comments

 • Reply Jamie oktober 4, 2017 at 06:32

  Dit boek lijkt me zo leuk! Ik wil het erg graag lezen.
  Ook omdat New York mijn favoriete stad óóit is!
  Ik volg jullie natuurlijk al op alle social media ♥

 • Reply Saartje oktober 4, 2017 at 06:43

  De combinatie liefde en New York men droomstad om eens naar op reis te gaan dat kan alleen maar zalig zijn en jullie positieve recensie heeft me helemaal enthousiast gemaakt dus ik waag graag een kans. Ik volg jullie overal, leuke you tube filmpjes trouwens ben er dol op!

 • Reply Anita de Groot oktober 4, 2017 at 08:00

  Dit soort boeken zijn zo lekker op zijn tijd, lekker Feelgood in New York en heerlijk romantisch. Lekker wegdromen van de goede dingen van het leven, ik maak graag kans.

 • Reply Ingrid Simons oktober 4, 2017 at 08:43

  Oh dit. Lijkt mij een geweldig boek om te lezen, hou wel van een beetje romantische boeken.
  Even helemaal wegdromen., heerlijk
  Doe dan ook heel graag mee met deze leuke actie

 • Reply Mireille Muls oktober 4, 2017 at 08:53

  lijkt me een prachtig romantisch verhaal, heb nu tijd om het in 1 ruk uit te lezen, rechterhand in het gips

 • Reply maaike oktober 4, 2017 at 08:53

  Ik doe mee voor mijn zusje die in het buitenland studeert. Ze is dol op lezen, maar ze snakt nu ook naar een Nederlands boek. Als je de hele dag in een andere taal praat, ben je blij als je ’s avonds even met een Nederlands boek op de bank kunt ploffen. Het lijkt mij echt een leuk boek voor haar en ik zal het boek natuurlijk ook willen lezen als ze weer terug is. Als ik het boek win (wat ik heel erg hoop!) zal ik het als verrassing naar haar opsturen. Ik volg jullie op Instagram en YouTube en ik neem elke dag een kijkje op jullie website.

 • Reply Mireille Muls oktober 4, 2017 at 08:54

  heerlijk romantisch, loot graag mee

 • Reply Petra oktober 4, 2017 at 09:16

  Ik hou wel van de echte feelgood boeken. Vooral na een drukke dag ofzo. En die zijn er nogal veel momenteel. Het lijkt me een heerlijk boek om te lezen.

 • Reply Mieke Schepens oktober 4, 2017 at 09:20

  De link naar de recensie voert me terug naar deze pagina.
  Maar ik loot graag mee omdat een beetje romantiek in de herfst altijd welkom is.
  Warme groet,

 • Reply Ilse oktober 4, 2017 at 09:27

  Ik zou het boek willen winnen, om alvast in de stemming te komen voor mijn reis naar New York in februari! Ideale voorpret lijkt me 🙂

 • Reply Elke W oktober 4, 2017 at 09:28

  Ik ben wel te vinden voor een leuke feelgood. Als die zich dan ook nog eens afspeelt in New York.. dan kan ik toch niet anders dan een kansje wagen?!
  En volgens mij volg ik jullie zelfs al op alle kanalen! ?

 • Reply Queenie Schut oktober 4, 2017 at 09:29

  Mijn genre was voordat ik lid werd via Facebook van allerlei boekengroepen en blogs over onder andere boeken thrillers en waargebeurde verhalen met als thema o.a. WOI & WOII. Door de vele aanbevelingen van diverse feelgood romans en chicklitts ben ik eens wat anders gaan lezen. Moet zeggen de boeken die ik afgelopen jaar tussendoor heb gelezen naast mijn oorspronkelijke genre beviel mij goed. Nu lees ik met regelmaat dit soort boeken als het mij even te veel wordt en toe ben aan een wat luchtiger verhaal. Van deze schrijver heb ik nog niks gelezen en na het lezen van de inleiding ben ik toch aangenaam verrast en hoop ook met haar schrijfstijl kennis te mogen maken.

 • Reply Ans Stier oktober 4, 2017 at 09:31

  Ik loot graag mee. Eens een heel ander genre dat lijkt me leuk voor de afwisseling

 • Reply Mirjam Duijmelinck oktober 4, 2017 at 09:33

  Omdat ik erg benieuwd ben naar dit boek! Nu de lange avonden er weer aankomen zou ik dit boek graag willen lezen!

 • Reply Nienke oktober 4, 2017 at 09:35

  Ahh leuk, ik was gister echt al super enthousiast geworden van jullie review! Ik ben echt heel erg benieuwd naar dit boek 🙂

 • Reply Hannah Kagenaar oktober 4, 2017 at 09:37

  Wauw! Wat een actie! Dit zou een geweldig cadeau voor mijn nichtje zijn. Mijn nichtje leest ontzettend graag en zij heeft nu wel een leeftijd bereikt dat ze over romantiek kan lezen. Dit zou haar zo blij maken!

  Instagram; fanartmi
  FB hannah kagenaar

 • Reply Laura oktober 4, 2017 at 09:40

  Aah wat leuk! Ik wil dit boek graag winnen omdat ik me goed kan verplaatsen in het hoofdpersonage, een eigen evenementenbureau later is echt een droom en dan ook nog in New York?!?? Heel benieuwd naar dit verhaal?

 • Reply Tessa oktober 4, 2017 at 09:56

  Oeeh een nieuw feelgood boek is altijd een goed idee! Ik volg jullie al heel lang op facebook en insta ❤

 • Reply Claudia oktober 4, 2017 at 09:57

  Ik ben nog nooit in New York geweest, maar de stad trekt al jaren mijn aandacht. Dit is ook de reden dat mijn kamer is ingericht in het thema New York, Parijs en Londen. Mijn doel is om een boekenkast te realiseren met allemaal titels met een van deze drie landen in de hoofdrol. Dit boek gaat daar natuurlijk perfect bij passen.

 • Reply sabine martinez oktober 4, 2017 at 10:01

  ja lijkt me een heerlijk boek, even lekker ver weg en toch in je eigen huisje. de wereld is klein hihihi

 • Reply Tineke oktober 4, 2017 at 10:03

  Heerlijk om jullie recensies en posts te volgen op Instagram en Facebook. Perfecte manier om tot mn boekkeuzes te komen!
  Wat een mooie cover en aantrekkelijke recensie heeft dit boek…dat smaakt naar meer! ?
  Voordeel van herfst, mooi snel donker, lange avonden, meer tijd voor leesvoer; Love it!

 • Reply Dionne oktober 4, 2017 at 10:05

  Lijkt me echt super om tussendoor even weer lekker een chicklit te lezen. Het genre komt niet heel vaak voorbij, maar blijft stiekem toch een guilty pleasure.

 • Reply Leonie oktober 4, 2017 at 10:11

  Dit lijkt mij echt een heerlijk boek om bij weg te dromen! Past precies in mijn genre. Het is zo fijn om jezelf even te verliezen en je te kunnen afsluiten van de wereld om je heen. ?

 • Reply Judith oktober 4, 2017 at 10:13

  Wat een leuke winactie! Zoals ik gisteren al reageerde onder de recensie heb je mij helemaal overtuigd om dit boek te lezen. Ik heb het al jaren over New York (dat ik daar heen wil), dus om alvast de avonturen van andere mensen – wel fictief – te lezen zou echt geweldig zijn. Uiteraard volg ik jullie al op alle social media kanalen.

 • Reply Anne van Gerwen oktober 4, 2017 at 10:22

  Wil dit boek graag winnen, want ik lees graag en ga binnenkort een paar dagen op vakantie met vriendinnen. Dus dan komt dit boek als geroepen:-)

 • Reply Mariska oktober 4, 2017 at 10:29

  Gisteren bij het uitpakken, ik werk bij de Bruna, trok deze gelijk mijn aandacht. Dus ik wil hem graag lezen, dus als ik hem kan winnen!

 • Reply Tanneke Burggraaff oktober 4, 2017 at 10:48

  O ja, dit boek wil ik heel graag winnen. Even lekker verstaan op nul en een poosje in een andere wereld. New York. nooit geweest. Dus…..ik ga duimen. En hopen dat ik lekker in dit boek mag gaan duiken.

 • Reply Mariska oktober 4, 2017 at 11:21

  Ik hou zo enorm van ” heerlijke, herkenbare chicklits”!!! Dit boek lijkt mij een tof niet-nadenk boek om na een drukke dag lekker mee op de bank te ploffen.. kop thee en een warme deken erbij (misschien wat chocola) en ik ben helemaal HAPPY!! Lijkt mij heel erg fijn om “nachten in New York” te mogen lezen.. so make me HAPPY please.. ??

 • Reply Alex Dekker oktober 4, 2017 at 11:24

  Zelf leuke nachten in New York gehad.

 • Reply Rianne oktober 4, 2017 at 11:26

  Na de recensie gister te hebben gelezen was ik meteen enthousiast.
  Normaal ben ik niet van dit genre maar deze sprak me gelijk aan en had m opgeschreven maar nu ga ik met jullie actie mee doen wie weet

 • Reply Sonja Hubregtse oktober 4, 2017 at 11:44

  Ik las de titel en was gelijk nieuwsgierig. Dat is zo irritant…Ik wil gewoon weten wat er gebeurd in de nachten van New York 😉 Het lijkt me heerlijk lees”voer” voor de komende koude gure maanden. Laat mij dan maar lekker binnen zitten hoor…

 • Reply Corry de vos oktober 4, 2017 at 11:49

  Jippie
  Je zal die bofkont maar zijn
  Geluk zit in een klein hoekje
  Dus…Gooi míj maar in de hoge hoed en tover er een super blije winnaar uit…

 • Reply Anneke van Dijken oktober 4, 2017 at 11:59

  Ik wil ooit nog eens naar New York en hoop met dit boek even in gedachten daar door heen te dwalen.

 • Reply Isabel G oktober 4, 2017 at 12:05

  De titel en de mooie kaft sprak mij meteen aan! Ook de review klinkt goed! Ik hou echt van een chicklit vol humor en liefde:) Ik heb nog niet eerder een boek van Sarah Morgan gelezen, maar ik zag staan dat het boek echt voor Jill Mansell fans is en een fan ben ik zeker. Het leuke ook aan het boek “Nachten in New York” is dat het onderdeel is van een serie, dus na het lezen van dit boek heb ik nog veel meer leesplezier!

 • Reply Nicole Elisabeth oktober 4, 2017 at 12:12

  Leuk! ik wil graag kans maken op dit boek

 • Reply Nina oktober 4, 2017 at 12:22

  Dit klinkt als een top boek! Lekker om binnen onder een dekentje te lezen, nu het buiten steeds meer herfstweer wordt. En daarna, als het boek uit is, kan ik hem in mijn minibieb plaatsen, zodat nog meer mensen van dit boek kunnen genieten 🙂

 • Reply Joke zwier oktober 4, 2017 at 12:28

  Nog niet eerder iets van Sarah Morgan gelezen en nu nieuwsgierig geworden. Ik zou Nachten in New York graag lezen en erachter komen of Paige haar diverse problemen overwind. Eens lekker lui achter over met een ontspannend boek, daar heb ik echt zin in.

 • Reply Romy oktober 4, 2017 at 12:38

  Weer een superleuke winactie! Ik doe graag mee! Ik was enthousiast na de recensie, dus zou hem graag winnen!

 • Reply Anna de Boer oktober 4, 2017 at 12:43

  Enthousiast geworden door de recensie,het lijkt mij een erg fijn boek,lekker lezen onder een dekentje op de bank!

 • Reply Linda Smeets oktober 4, 2017 at 12:44

  Na het lezen van de recensie ben ik benieuwd naar het hele verhaal. Echt een boek dat ik met veel plezier zal lezen. Ik doe daarom dan ook graag mee.

 • Reply Chantal oktober 4, 2017 at 12:57

  Ik heb echt weer eens zin om een lekkere chicklit te lezen. En de beschrijving van dit boek klinkt fantastisch.

 • Reply Sarah Kestemont oktober 4, 2017 at 12:58

  De kaft trok al mijn aandacht, de korte inhoud smaakte zeker naar meer en nu ben ik reuzebenieuwd om deze schrijfster die me tot nu toe onbekend was te leren kennen!

 • Reply Bianca oktober 4, 2017 at 13:01

  Ik ben gek op liefdesverhalen. Hier kan ik helemaal in verdwijnen. En dan ontspan ik lekker!
  Daarom wil ik het graag lezen.

 • Reply Anouk Holtackers oktober 4, 2017 at 13:14

  Dit boek lijkt me een heerlijk feelgood boek! Een van mijn dromen is om ooit naar New York te gaan. Hoe leuk is het dan om in dit boek al helemaal weg te kunnen dromen in die fantastische stad! Me voorstellen hoe ik tussen al die hoge gebouwen loop, op een dakterras uitkijk over de stad, wandelen en picknicken in Central Park. Gewoonweg heerlijk! Ik ga heel hard duimen! En natuurlijk volg ik jullie al op facebook en instagram!

 • Reply Lieke oktober 4, 2017 at 13:16

  Dit klinkt echt als een geweldig goed boek om te lezen tijdens mij ritjes in de trein. Even lekker wegdromen zodat de tijd voorbij vliegt! Daarom zou ik het heel graag willen winnen!

 • Reply Hilde VE oktober 4, 2017 at 13:24

  Eerst wil ik het zelf lezen omdat ik er nieuwsgierig naar ben, daarna wil ik het doorgeven aan een vriend van mij die dit jaar in New York is geweest en er zijn hart heeft verloren!

 • Reply Marleen oktober 4, 2017 at 13:26

  Dit lijkt me een heerlijke feelgood roman om lekker bij weg te zwijmelen tijdens een koude, herfstige dag.

 • Reply lianne clappers oktober 4, 2017 at 13:49

  ooooh zou zo graag echt naar New York gaan,maar omdat niet alles kan wat je wil,ga ik voor dit mooie boek meedoen,ik wil hem daarna delen met mijn dochter die wel naar new York gaat!!!!

 • Reply Marloes Nijland oktober 4, 2017 at 14:00

  New York! Wat zou ik daar graag weer naartoe gaan… maar in een boek is ook goed, helemaal als het nog om een intrigerend liefdesverhaal gaat natuurlijk!

 • Reply Jellie oktober 4, 2017 at 14:02

  Zelf nog nooit meegemaakt dat ik al jaren verliefd was op iemand. Dus lijkt mij heerlijk om zoiets van een ander te lezen. Heerlijk lekker weg zwijmelen.

 • Reply Noreen oktober 4, 2017 at 14:17

  Ik doe graag mee! lijkt me een heerlijke chicklit! en aangezien ik ook al even op zoek ben naar een nieuwe baan, is dit misschien dé inspiratiebron die ik zoek…

 • Reply Wilma van 't Hof oktober 4, 2017 at 14:26

  Als tiener zijnde ben ik echt een hele tijd in stilte verliefd geweest op iemand. Die me niet eens zag staan.
  Gelukkig overgewaaid. Haha, Hij was toch niet zo leuk als ik in eerste instantie dacht.
  Dit lijkt me wel een leuk boek om te lezen. Doe graag mee.

 • Reply Lianne oktober 4, 2017 at 14:56

  Oh ja ik doe graag mee, dit lijkt me echt een boek voor mij! En aangezien ik heel toevallig over een paar dagen naar New York ga, kan ik me als ik terug ben waarschijnlijk helemaal goed inleven in het boek en situaties herkennen!

 • Reply Jenneke van Maurik oktober 4, 2017 at 15:35

  Ik maak graag kans omdat een nieuw boek altijd welkom is en benieuwd hoe die nachten waren 🙂 Ik ga delen op FB. Met deze donkere maanden is het extra leuk om heerlijk met een boek onder een deken te lezen.

 • Reply Debbie Mussen oktober 4, 2017 at 15:54

  Ik like jullie al, zowel op Facebook als op Instagram (@boekmus), dus dat is alvast in orde ?

  Ik zou dit boek graag willen winnen omdat ik nog nooit iets van Sarah Morgan gelezen heb, maar dit boek me wel aanspreekt. Ben erg benieuwd naar het verhaal en haar manier van vertellen. Ik ben natuurlijk ook altijd bereid een review te plaatsen!

 • Reply Eline oktober 4, 2017 at 16:20

  Wat een heerlijk boek lijkt me dit! Een snel weg lees boek om misschien toch mn challenge van 70 boeken te halen ?

 • Reply Ramona oktober 4, 2017 at 16:51

  Ik doe graag mee als fan van Jill Mansell én New York!

 • Reply Marloes oktober 4, 2017 at 17:14

  Ik zou dit boek heel graag willen lezen omdat ik de laatste tijd heel veel thrillers heb gelezen en ik nu wel weer een keer toe ben aan een fijne wegleesroman! De recensie heb ik net gelezen en het boek klinkt fantastisch, dus ik doe graag mee!

 • Reply Merel oktober 4, 2017 at 17:23

  Wow ik doe graag mee! Ik had gisteren al de review gelezen en vond het meteen wel interessant klinken. Een aantal jaar geleden ben ik voor het eerst naar New York geweest en ben helemaal verliefd geworden op de stad!! Dus als er een boek is wat zich daar afspeelt dan moet ik die echt lezen haha! Lijkt me een heerlijk boek om uit mijn leesdip te komen… 🙂

 • Reply Nel Crea oktober 4, 2017 at 18:57

  Ik heb een paar recensies gelezen en het lijkt me gewoon een heel mooi boek. Heerlijk voor bij de kachel en genieten maar.

 • Reply Elodie oktober 4, 2017 at 18:58

  Versturen jullie de boeken ook naar Curaçao? Haha! Een goeie chicklit is hier nooit weg op het strand 🙂

 • Reply Tamara D oktober 4, 2017 at 18:58

  Dit lijkt me zo een lekkere zwijmel boek inclusief miljonair, lang geleden dat ik zo een boek heb gelezen. Was er een beetje klaar mee. Maar toch ook beetje herkenbaar? Verliefd worden op de vriend van je oudere broer. Zou heel graag kans willen maken, ik ben na onze verhuizing wat boeken verloren.. zou super blij zijn met een nieuw boek!!

 • Reply Tessa oktober 4, 2017 at 19:09

  Love love love chicklits en helemaal als ze in mijn lievelingsstad New York afspelen. Ik wil dus heel graag winnen!!!

 • Reply Iris Alexia oktober 4, 2017 at 19:45

  Ik doe graag mee, te lang geleden dat ik de tijd heb genomen om boek te lezen deze lijkt me heerlijk om mee te beginnen!?

 • Reply Marjolein oktober 4, 2017 at 20:18

  Wat leuk! Ik maak graag kans veel te lang geleden dat ik een leuke Chiklit heb gelezen en lekker heb gezwijmeld.

 • Reply Ingrid Simons oktober 4, 2017 at 20:49

  Oh dit lijkt mij een geweldig boek die ik heel graag zou willen lezen

 • Reply Özün Kazan oktober 4, 2017 at 21:24

  Hoi! Ik zou dit boek graag willen winnen om aan mijn moeder cadeau te kunnen doen, omdat ze volgende week naar New York gaat.

 • Reply Nicole oktober 4, 2017 at 22:15

  Na een geweldig bezoek aan York lijkt het me heerlijk om een literair bezoekje te brengen aan New York. Ik doe graag mee; ben helemaal enthousiast geworden na jullie recensie!

 • Reply Thea oktober 4, 2017 at 22:55

  Omdat Winters paradijs het leukste boek is wat ik dit jaar gelezen heb, en dat smaakte absoluut naar heel veel meer van Sarah Morgan!

 • Reply Aleida oktober 4, 2017 at 23:21

  Ik hou ontzettend veel van een goede chicklit en ontdek graag nieuwe schrijvers. Heb nog nooit iets van Sarah Morgan gelezen en als ik de synopsis zo lees word ik al enthousiast. Daarom zou ik hem graag winnen, maar uiteraard gun ik hem iedereen ?

 • Reply Joanydvv oktober 5, 2017 at 07:16

  Ik zou een fijne chicklit op het moment goed kunnen gebruiken. Vooral omdat ik de laatste tijd hetzelfde talent lijk te hebben als chicklit-heldinnen voor pech en klunzigheid ?

 • Reply wilmsen anita oktober 5, 2017 at 08:10

  ik wil het boek graag lezen voor als ik ooit naar New York ga

 • Reply Inge Brunnekreef oktober 5, 2017 at 08:30

  Dagen worden ???korter. Weer ??wordt grimmiger. Perfecte omstandigheden om dit geweldige boek te lezen. Ben reuze benieuwd

 • Reply Anita te Gussinklo oktober 5, 2017 at 15:22

  Dit lijkt me een heerlijk boek om lekker weg te lezen.
  Ik doe graag mee en volg jullie op alle social media.

 • Reply Aniek oktober 5, 2017 at 15:24

  Ik doe mee! Leuk om op deze manier een chicklit toe te voegen aan mijn boekenkast. De laatste tijd veel fantasy gelezen. Vooral omdat de herfstvakantie er voor mij aankomt. Ideaal om veel en lang te lezen.

 • Reply l tromp oktober 5, 2017 at 19:47

  lijkt me echt een geweldig boek veel over gehoord! eff wegdromen met dit boek lijkt me eindeloos genieten

 • Reply Marian B oktober 5, 2017 at 21:14

  Ben wel toe aan een wat luchtiger boek na wat ‘zwaardere’ boeken. Dit lijkt me een heerlijk boek wat lekker weg leest, even lekker genieten!

 • Reply Laure oktober 5, 2017 at 21:43

  Toen de recensie van dit boek online kwam, heb ik het boek meteen op mijn to-read lijstje gezet! Ik ben fan van de boeken van Jil Mansell, dus heel benieuwd naar dit nieuwe boek! De cover met New York op vind ik alvast heel mooi!

 • Reply Nelly oktober 6, 2017 at 07:46

  Ik loot graag mee.

 • Reply Louise Timmer oktober 6, 2017 at 10:01

  Ik doe heel graag mee met deze winactie. Waarom ik het boek wil lezen: omdat ik vaak de boeken van Sarah Morgan lees en deze niet kan ontbreken.

 • Reply Femke oktober 6, 2017 at 11:55

  Zou dit boek mij dan eindelijk uit de leessleur halen? Sinds de zomervakantie begin augustus niets meer gelezen?. Kom er niet in of niet doorheen. Verder erg benieuwd naar het boek!

 • Reply Ilse Zonneveld oktober 6, 2017 at 12:37

  Dit lijkt mij een heerlijk boek! Lekker weg dromen in de liefdesleven van een ander, verstand op nul (niet denken aan het feit er in mijn leven nul gaande is?). Maar even serieus, het lijkt mij een fantastisch boek. Ik hou van de spanningen tussen personage en als het dan ook nog eens goed geschreven is kan ik niet anders helemaal meeleven!?

 • Reply Shiv Chin oktober 6, 2017 at 14:23

  Sarah Morgan schrijft leuke boeken en deze heb ik nog niet gelezen.

 • Reply Loni oktober 6, 2017 at 14:36

  Ik doe graag mee! Het lijkt mee een erg leuk en fijn boek om te lezen!

 • Reply Kelly oktober 6, 2017 at 14:38

  I always love a good chicklit! ?
  Lekker op de bank, dekentje, thee, chocolade en zwijmelen maar.

 • Reply Marian oktober 6, 2017 at 15:38

  Met al die regen heb ik veel behoefte aan dit feelgood boek!

 • Reply Nancy van Heck oktober 6, 2017 at 17:00

  Lijkt mij een heerlijk boek om fijn in november in het vliegtuig te lezen zodat mijn reis ook gezellig snel gaat.

 • Reply Nienke oktober 6, 2017 at 18:20

  na het lezen van Nederlandse literatuur, heb ik wel zin in een ‘simpel’ boek! even wegdromen bij chicklit is altijd wel leuk!

 • Reply Arja oktober 6, 2017 at 18:30

  Heb wel weer eens zin om helemaal in een boek te kruipen.
  Het weer is er ook naar, en de dekens liggen klaar.

 • Reply van erum maria louisa oktober 6, 2017 at 19:07

  zulke boeken lees ik wel graag

 • Reply Sophia Grootjans oktober 6, 2017 at 21:48

  Dit lijkt me een geweldig boek. Ik doe heel graag mee.

 • Reply Marja oktober 6, 2017 at 22:20

  Klinkt als heerlijk wegleesboek

 • Reply Sema oktober 6, 2017 at 22:37

  Dat is zeker een mooie cover hopelijk maak ik kans op dit boek ben benieuwd 🙂

 • Reply Felicia oktober 6, 2017 at 23:09

  Super toffe winactie, ik zou graag mee willen doen. Dit omdat ik wel wat ervaringen zou willen lezen over NewYork in een boek/verhaal vorm. Dit omdat ik ooit wel naar NewYork zou willen gaan, maar ik denk dat dat helaas nooit gaat gebeuren. Ik vind het ook altijd leuk om te lezen over een vriendengroep! Dus het lijkt me best een geschikt boek voor mij?

 • Reply Leen Gilis oktober 7, 2017 at 09:58

  Ik doe heel graag mee met deze winactie want het lijkt me een prachtig boek! ❤

 • Reply Laurien oktober 7, 2017 at 10:40

  Omdat je nooit chicklits genoeg kan hebben! Ik denk dat dit boek iedereen voor even in een andere wereld meeneemt die ergens toch wel herkenbaar is. Dromen vermengen zich met realiteit. Nog het belangrijkste: het is de perfecte manier om te ontstressen van de dagelijkse bezigheden en deadlines. Het verhaal spreekt mij heel erg aan en ben wel toe om een nieuwe auteur te ontdekken!

 • Reply Nelly oktober 7, 2017 at 17:09

  Sarah Morgan voor mijn ontspanning

 • Reply Larissa oktober 7, 2017 at 17:43

  Holy moly. Wat een pareltje. De woorden die nu bij mij opkomen: pompoensoep, kaneel, yankee candle, marshmellow, katten, sneeuw, lichtjes… ehm, kortom lezen in de wintermaanden. Ik lees 4 boeken per maand, ben dankbaar dat bibliotheken nog steeds bestaan en waag heeeeeeel erg graag mijn kans.
  Jill Mansell is één van mijn favoriete vrouwelijk acteurs. En wat kunnen die vrouwen schrijven!

  Wie er ook wint, ik hang slingers op!! Superspannend!

 • Reply Nina Mol oktober 8, 2017 at 07:00

  Ben erg benieuwd naar de schrijfster!!

 • Reply Simone oktober 8, 2017 at 08:23

  Ik doe graag mee met deze winactie! Het lijkt me een heerlijk boek om te lezen op een herfstavond. Lekker onder een dekentje op de bank met een mok thee en dit boek. Graag!!

 • Reply Anna oktober 8, 2017 at 09:26

  Heb behoefte aan een feelgood boek ☺️

 • Reply Nelly oktober 8, 2017 at 09:58

  Ik doe mee!

 • Reply jacqueline de Waal oktober 8, 2017 at 11:24

  Wat een mooi boek lijkt dit!

 • Reply l tromp oktober 8, 2017 at 13:42

  woww wat lijkt me dit een geweldig boek om te lezen!

 • Reply Dikkiedik oktober 8, 2017 at 14:55

  Een heerlijke feelgoodroman is net wat ik nodig heb om de natte herfst goed door te komen!

 • Reply Saskia Munneke oktober 8, 2017 at 16:14

  Dit boekt lijkt me heerlijk om straks op een lange winteravond te kunnen lezen

 • Reply Angela Stam oktober 8, 2017 at 18:21

  Ik zou heel graag willen winnen, want het lijkt me een heerlijk boek om te lezen.

 • Reply Anneliese de Waal oktober 8, 2017 at 19:35

  Ik doe graag mee, zou het boek graag willen lezen, ben erg benieuwd naar het boek.

 • Reply Ria H. oktober 8, 2017 at 19:50

  Ik loot graag mee, lijkt me een heerlijk boek voor de herfst lekker met een dekentje en een kop hete thee op de bank.

 • Reply anja oktober 8, 2017 at 20:28

  ik ben dol op lezen en altijd op zoek naar een nieuw verrassend boek

 • Reply Marjon oktober 8, 2017 at 21:02

  Heerlijk voor de steeds donkerdere dagen!

 • Reply Lyn oktober 8, 2017 at 22:04

  Lijkt me een supermooi boek, heerlijk voor koude avonden onder een dekentje op de bank met een kop warme thee!

 • Reply Bets oktober 8, 2017 at 22:44

  Deze mooie roman wil ik heel graag lezen, het brengt mij gelijk in de romantische sferen. Na het lezen van de mooie recensie was ik er al zeer benieuwd naar.

 • Reply Silvia Swart oktober 8, 2017 at 23:51

  I love it! 😉 Must have

 • Reply Nabila oktober 9, 2017 at 00:01

  Op dit moment heb ik ontspanning nodig en dan val ik altijd terug op het lezen van een geweldige feelgood roman! De recensie hiervan klinkt veelbelovend en maakt me nieuwsgierig om te lezen, dus ik doe graaag mee!

 • Reply Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) oktober 9, 2017 at 00:05

  Lijkt mij een heerlijk boek om weg te kunnen dromen tijdens de gure herfststormen.

 • Reply Petra oktober 9, 2017 at 04:58

  Het lijkt me inspirerend om te lezen over een ondernemend persoon die niet opgeeft na een tegenslag. En natuurlijk met een vleugje romantiek 😉
  Verheug me zeer op dit boek

 • Reply May Verberne oktober 9, 2017 at 09:52

  Hoi ! Dit lijkt mij een heerlijk boek om te lezen. Allereerst word ik al blij om te lezen dat het in de stad NY plaatsvindt, ik ben dol op deze stad, en ga er in april weer naartoe. Romantiek, sterke vrouw, fijne combinatie. Ik zou het heel graag lezen. X May

 • Reply Xaviera Jamie oktober 9, 2017 at 10:20

  Wat een heerlijke ingredienten in deze roman. Ik ben wel toe aan een wegdroomboek en doe graag mee!

 • Reply M. oktober 9, 2017 at 14:23

  Ik wil dit boek graag lezen in de verloren uurtjes. Daarna gaat ie rond naar zusje, moeder, vriendin.

 • Reply Michael noo oktober 9, 2017 at 14:45

  Heel leuk boek om mijn vriendin blij mee te maken. Ze is wel toe aan wat ontspanning na een stressvolle tijd. Zou een leuke verrassing zijn

 • Reply maris oktober 9, 2017 at 18:49

  klinkt als een goed boek!

 • Reply Hilke oktober 9, 2017 at 18:56

  Weer een boek gevonden voor op mijn tbr lijst. Lijkt me een hartstikke leuk boek!

 • Reply cobi oktober 9, 2017 at 21:45

  heerlijk even verstand op nul en lekker genieten van een boek

 • Reply l tromp oktober 10, 2017 at 10:51

  veel over dit boek gehoord maar door de drukte van een tweeling van 11 maanden hem nog niet kunnen aanschaffen helaas

 • Reply Maaike tH oktober 10, 2017 at 11:00

  Wat een prachtige cover! Ik doe heel graag mee…

 • Reply carine oktober 10, 2017 at 12:55

  Super graag doe ik mee! Het eerste hoofdstuk al gelezen en het smaakt naar meer. Eindelijk weer een heerlijk veel good roman. En als ik hem mag winnen dan heeft mijn buuf hier ook veel plezier van aangezien ze regelmatig boeken uit mijn thuis bibliotheek leent 😉

 • Reply kelly v oktober 10, 2017 at 16:39

  Ik ben dol op zulke boeken, daarom doe ik graag mee!
  Het review op de pagina ziet er ook prima uit!

 • Reply Gea Jager oktober 10, 2017 at 19:45

  Het lijkt mij een heel mooi boek en daarom doe ik graag mee!

 • Reply Sylvia oktober 10, 2017 at 21:43

  Graag waag ik een kansje voor mijn moeder! Weet zeker dat ze van dit boek zal genieten! En dat verdient ze ook dubbel en dwars!

 • Reply Annelies van Hurne oktober 10, 2017 at 22:22

  Ik lees graag dit soort boeken, daarom wil ik graag meedoen !
  Goede review op de pagina!!

 • Reply Vivian oktober 10, 2017 at 23:11

  Altijd lekker zo’n mooi verhaal! Tja… zal het lukken met de liefde vraag ik mij dan al gelijk af!
  Dus de afloop wil ik graag lezen 🙂

 • Reply Wilma van 't Hof oktober 10, 2017 at 23:24

  Lijkt me een mooi boek.
  Daar hoef je niet voor te gaan slijmen (om te kunnen winnen), die moet je gewoon proberen zo snel mogelijk te gaan lezen.

 • Reply Berna oktober 11, 2017 at 09:52

  Klinkt als een zalige chicklit. Ik doe graag mee met de actie.

 • Reply Imre oktober 11, 2017 at 11:30

  Omdat ik deze al meerdere keren in de boekwinkel in mijn handen heb gehad en elke keer dacht: “Als mijn loon er is…”
  Ik vind het helemaal nu ik net afgelopen zomer in NY ben geweest extra leuk om boeken te lezen die zich daar afspelen.

 • Reply Ans Stier oktober 11, 2017 at 13:32

  Een goed boek is altijd welkom dus ik loot graag mee

 • Reply Daan oktober 11, 2017 at 21:10

  De recensie heeft mij nieuwsgierig gemaakt naar het boek!

 • Reply Tina oktober 11, 2017 at 22:19

  Op de valreep (over iets meer dan een uur sluit deze winactie 🙂 ) doe ik graag even mee. Ik wil dit boek graag lezen, omdat de cover me zo mooi lijkt. (Hmmm geen goede reden, aangezien ik vandaag op mijn blog een artikel heb geschreven waarin ik uitleg waarom je een boek juist niet op de cover moet beoordelen…) Nou, andere reden dan. Ik wil dit boek graag lezen omdat ik best benieuwd ben naar het evenementenbureau van Paige en of het haar lukt om daarvan met de hulp van Jake een succes te maken. Het zal vast lastig zijn als ze helemaal verliefd op hem wordt, want dan is zakelijk handelen best moeilijk. Ik ben benieuwd wat ze uiteindelijk zal doen.

 • Leave a Reply