Winnen

Winactie: 5 x Jouw perfecte jaar van Charlotte Lucas

Gisteren heb je al de recensie kunnen lezen over Jouw perfecte jaar, een heerlijke roman die is geschreven door Charlotte Lucas. Nu mogen we maar liefst vijf exemplaren van dit geweldige boek weggeven. Benieuwd wat je moet doen om kans te maken? Klik dan verder! 

Een heel jaar lang alleen maar fijne afspraken in je agenda, zoals ‘picknicken met beste vriendin’, ‘lezing van lievelingsauteur, `taart eten in het Petit Café’. Zou dat geen fantastisch cadeau zijn? Precies zo’n cadeau vindt Jonathan op nieuwjaarsmorgen. Aan zijn fietsstuur hangt een tas met daarin een ingevulde agenda. Alleen weet hij zeker dat die agenda niet voor hem bedoeld is. Het handschrift roept warme herinneringen op waardoor hij zich verantwoordelijk voelt om de maker van de agenda te vinden. Dat moet toch niet zo moeilijk zijn voor iemand met zo’n gestructureerde geest als de zijne?

Benieuwd waar het boek over gaat? Lees hier de recensie van Jouw perfecte jaar van Charlotte Lucas.

Wat moet je doen om te winnen?
– Laat een berichtje achter en vertel ons waarom jij dit boek graag wil lezen. Let op: vul een geldig e-mail adres in!
– Wij vinden het ook erg leuk als je ons liked (niet verplicht, maar wel heel leuk) op InstagramFacebookTwitter en/of YouTube! Zo blijf je altijd als eerst op de hoogte van alle nieuwe artikelen, nieuwtjes en video’s.

De winactie loopt t/m 21 oktober 23.59 uur. We nemen daarna contact op met de winnaars via e-mail.

Deze winactie is in samenwerking met Harper Collins.

Previous Post Next Post

132 Comments

 • Reply Rika Reihs oktober 14, 2017 at 16:09

  De beschrijving van dit boek alleen al klinkt super leuk! Hoe zou het zijn als jouw hele jaar al gepland is? Ik ben echt ontzettend benieuwd!

 • Reply Grietje oktober 14, 2017 at 16:14

  Lijkt mij een boek die ik graag zou willen lezen vooral omdat het verhaal zo bijzonder is.

 • Reply Julia oktober 14, 2017 at 16:23

  Ik zou dit boek echt super graag winnen! Heb het boek al in de winkel zien liggen, maar toen toch een ander boek gekocht. Zou leuk zijn om hem via deze manier toch te hebben! Zou het vooral erg leuk vinden om zelf zo’n agenda te vinden!

 • Reply Kelly Groen oktober 14, 2017 at 16:30

  Oh wat zou ik dit boek graag willen lezen. Ieder jaar hoop ik weer op dat perfecte jaar, haha! Ben ontzettend benieuwd naar dit boek!

 • Reply Shemene oktober 14, 2017 at 16:34

  Kijk die cover en omschrijving! Zegt dat niet genoeg? lijkt me een super leuk boek en wie houd en ook niet van plannen?

 • Reply Queenie Schut oktober 14, 2017 at 16:49

  Lijkt mij een leuk en grappig boek om te lezen. Een leven volgens een agenda leven terwijl dit niet jou leven of agenda is. Ben erg benieuwd naar het boek.

 • Reply Iris Alexia oktober 14, 2017 at 16:53

  Na zo’n mooie recencie ben ik helemaal nieuwsgierig naar dit boek. Waar je ook vrolijk van wordt en makkelijk wegleest! Dus ik doe graag mee. Duimen! ❤?

 • Reply Lucanne oktober 14, 2017 at 16:57

  Ik zou hem graag winnen om hem samen met me boekenbabe mariska te kunnen gaan lezen ?

 • Reply Sanne de Waard oktober 14, 2017 at 17:02

  Wauw, wat klinkt dit boek al leuk in de beschrijving! Daar word ik al helemaal blij van.

 • Reply Desiree oktober 14, 2017 at 17:15

  Dit boek klinkt zo perfect! En hoe beter een perfect boekenjaar af te sluiten dan met een perfect boek over een perfect jaar, en deze samen met een vriendin te lezen? Mijn vriendin heeft hem al en het lijkt me super deze te winnen zodat we hem samen kunnen lezen. ❤️

 • Reply Ilse oktober 14, 2017 at 17:34

  Ik zou dit boek super graag winnen omdat het idee van een jaar met enkel leuke afspraken me zo fijn lijkt, dat zou ik op dit moment ook wel kunnen gebruiken, haha, dus dat spreekt sowieso wel tot de verbeelding. En de rest van het verhaal vind ik ook goed klinken, ik heb er al goede recensies van gelezen (niet enkel hier) en van de cover word ik helemaal blij!

 • Reply Marjolein oktober 14, 2017 at 17:43

  Wat een leuke winactie. Ik ben zo benieuwd naar dit boek. Eigenlijk hoop ik dat 2018 mijn perfecte jaar wordt en misschien helpt dit boek mij daarbij :D.

 • Reply Anna de Boer oktober 14, 2017 at 17:52

  Dit lijkt mij een fijne roman,om deze herfst van te genieten onder een dekentje op de bank

 • Reply leentje adriaensen oktober 14, 2017 at 17:56

  Mijn dochter was van de week aan het zagen dat ze dit boek graag zou hebben. Nu zie ik hier staan ze verjaardag bijna als ik het win geeft ik het aan haar voor haar verjaardag EN kan ik het ook lezen. ja zo gaat het hier. we beide dezelde boeken

 • Reply Danni Heuts oktober 14, 2017 at 18:03

  Het lijkt me super leuk het boek te lezen omdat je ieder jaar met oud en nieuw een geweldig nieuw jaar wenst, vaak pakt dit heel anders uit. Mijn jaar was alles behalve perfect. toch ga ik ervoor zorgen dat ik mijn jaar perfect ga afsluiten. Ik trek alleen nog mensen om me heen die me happy maken en ik ga volledig voor mezelf dat ik komende oud en nieuw niet hoef te zeggen: ‘ik wil een schone start, een nieuw jaar met nieuwe kansen. alles anders.’ maar dat ik kan zeggen: ‘ik wil een jaar zoals volgend jaar!’

 • Reply Saskia oktober 14, 2017 at 18:05

  Wat een heerlijk positieve vibe geeft dat boek! Het lijkt me fantastisch om in te duiken en het jaar mee te beleven!!! Lekker veilig vanaf de bank dan wel, want het lijkt me vreselijk als iemand mijn jaar vol zou plannen, hoe leuk de plannen ook zouden zijn… #controlefreak #boekenwurm #couchpotato

 • Reply Tessa oktober 14, 2017 at 18:15

  Lijkt me een erg bijzonder boek en lijkt me erg leuk om te lezen

 • Reply Nadia oktober 14, 2017 at 18:18

  Ik doe graag mee. Kijk die cover dan! ? Jou perfecte jaar staat op mijn wenslijst en wil het zo graag lezen. Lijkt me heerlijk om in mijn bed te lezen deze herfst. Ff mijn gedachtes out en verdwijnen in dit verhaal. Heeeerlijk. ☺️

 • Reply Kim oktober 14, 2017 at 18:46

  Wat een mooie kaft heeft dit boek, wordt er meteen vrolijk van! Wat zou het fijn zijn als mijn jaar ingevuld is met leuke dingen ipv ziekenhuisbezoeken, fysiotherapie, ergotherapie enz. Waarbij de leuke dingen juist in de verdrukking komt. Daarom zou ik dit boek willen lezen een lekker boek waar je jezelf in kunt laten verdwijnen samen met mijn zorgen.

  Ik volg jullie via instagram, twitter en de blog.

 • Reply Monique Kiesebrink oktober 14, 2017 at 19:25

  Alleen de cover al, die is geweldig!! Verder lijkt het me een heerlijk boek om te lezen.

 • Reply Ilse oktober 14, 2017 at 19:27

  Na een ontzettend heftige tijd, met oa geweld en drugs ( niet ik, maar in de heel directe omgeving) na ondertussen 7 heftige jaren al, kijk ik uit naar een jaartje waarin het hopelijk rustiger mag worden, deze jaren heb ik vooral overleefd door me regelmatig terug te trekken met een goed boek,

  Feelgood boeken zijn echt mijn redding geweest, geen idee hoe ik het had overleefd anders,
  Dit boek lijkt me echt een feelgood boek, en ik maak zo graag een kansje

 • Reply An Boekenvirus oktober 14, 2017 at 19:44

  Ik doe graag mee. Ik ben benieuwd waarmee de agenda is opgevuld. Misschien staan er nog geweldig leuke ideeen in.

 • Reply Nel Crea oktober 14, 2017 at 20:18

  Wat een leuke actie. Zoveel gehoord en gelezen over dit boek dat ik er heel graag voor meeloot.

 • Reply Nicole oktober 14, 2017 at 20:45

  Wat brengt de omschrijving van dit boek een lach op mijn gezicht. Niet zomaar een lach, maar een grijns van oor tot oor. 2017 is voor mij echt een fantastisch jaar en dit boek zou het nog eens extra speciaal maken. Zoveel positiviteit en spontaniteit klinkt als muziek in mijn oren!

 • Reply Gigi oktober 14, 2017 at 22:02

  Ik doe graag mee! Dit lijkt me echt een bijzonder en interessant boek, een verhaal waarvan ik ook nog nooit eerder van had gehoord. Ik heb binnenkort vakantie en die word natuurlijk nog leuker met zo’n boek erbij 😉 hihi

 • Reply Merel oktober 14, 2017 at 22:17

  Ik doe ook graag mee! Zit al een tijdje in een reading slump, al een paar maanden haha, dus ben wel toe aan een goed boek. Ik vind het echt fantastisch als boeken je nog zo lang mee kunnen nemen nadat je ‘m uit hebt.. Ben heel erg benieuwd geworden naar aanleiding van je review!! Misschien helpt het… 😉

 • Reply Wendy van der Laan oktober 14, 2017 at 22:37

  Wat een leuke actie!
  Na een hele stapel thrillers gelezen te hebben vind ik het nu hoog tijd voor een originele, feel-good roman waar ik me compleet in kan verliezen. Dit verhaal maakt me supernieuwsgierig! Fingers crossed…

 • Reply Tamara D oktober 14, 2017 at 22:41

  Ik zou dit boek echt graag willen, ik heb het boek in me handen gehad en helemaal verkeerd begrepen, ik dacht dat het een soort boek was wat je van een vriendin krijgt of geeft, en je het moest invullen, dit kwam omdat ik de achterflap heel vluchtig las zoooooo stom, ben naar huis gegaan met het boek 9 november.. maar had veeeeeel liever dit boek gehad nu ik weet waar het wel over gaat Hahaha, ga keihard duimen hiervoor!

 • Reply Eline oktober 14, 2017 at 22:41

  Dit lijkt me weer een heerlijke YA ❤️ Ik hou echt van YA, hoe ze sommige situaties beschrijven of bijv ieder vallend blaadje waardoor je echt het idee hebt dat dat blaadje naast je neervalt…. dus bij deze ook echt heel nieuwsgierig!

 • Reply Anneke van Dijken oktober 14, 2017 at 22:43

  Ik ben simpelweg heel benieuwd naar het perfecte jaar. Misschien dat ik er een paar tips in kan ontdekken die ik zou kunnen toepassen zodat ik ook een enigzins perfect jaar krijg.

 • Reply Marijke RIJFKOGEL oktober 14, 2017 at 22:54

  Wow…..alleen al om de cover en de roze zijkanten. Dit boek roept me gewoon toe dat het gelezen wil worden!!!

 • Reply Laure oktober 15, 2017 at 00:55

  Ik heb het boek vandaag gezien in de boekhandel en de cover is zo mooi! En de zijkanten zijn roze, ik word er meteen vrolijk van!
  Daarnaast lijkt het verhaal me ook heel leuk, wie wil nu niet alleen maar leuke afspraken in zijn agenda?
  Ik maak alvast tijd vrij in mijn agenda om dit boek te lezen!

 • Reply Chantal oktober 15, 2017 at 01:30

  Het is niet echt een genre dat ik vaak lees. Maar de beschrijving klinkt zo goed dat ik het graag uit zou proberen met dit boek.

 • Reply Saartje oktober 15, 2017 at 05:19

  Erg beniuewd en wie weet kom ik nog op ideeën voor het nieuwe jaar lijkt me echt een heel leuk ontspannend boek dat ik graag zou lezen.

 • Reply Rozemarijn oktober 15, 2017 at 08:22

  Oeh dit lijkt me een heel leuk boek om te winnen! Het klinkt als een boek dat fijn wegleest en met een romantische verhaallijn, en daar ben ik nu net aan toe! Heerlijk om opgekruld onder een dekentje te lezen, met kaarsjes aan terwijl de regen tegen de ruit tikt. 🙂

 • Reply Roxanne Slip oktober 15, 2017 at 08:25

  Ben erg nieuwsgierig geworden naar het boek. Ook ziet de cover er schitterend uit en prachtig gekleurd pagina’s. Lijkt mij een leuk boek om te lezen.

 • Reply Cindy oktober 15, 2017 at 09:15

  Een feel good boek dat kan iedereen toch waarderen. Na een vermoeiende dag even rustig lezen lijkt me zalig !!!

 • Reply Ans Stier oktober 15, 2017 at 09:16

  Ik loot graag mee omdat ik nieuwsgierig ben naar het boek.

 • Reply Simone oktober 15, 2017 at 09:36

  Dit lijkt me een erg leuk! Ben er heel erg benieuwd naar. Ik zit momenteel in een fijne leesflow dus dit boek zou goed van pas komen 🙂

 • Reply Simone oktober 15, 2017 at 09:36

  *Erg leuk boek

 • Reply Dini oktober 15, 2017 at 09:59

  Leuk. Ik loot graag mee.

 • Reply Ria oktober 15, 2017 at 10:07

  Ik ben erg benieuwd. Ik doe dus graag mee.

 • Reply Lisa oktober 15, 2017 at 10:16

  Lijkt me een super leuk boek! Ik kan wel een beetje ontspanning gebruiken in mijn examenjaar en dit lijkt me het perfecte boek ervoor!

 • Reply Nina Bonte oktober 15, 2017 at 10:18

  Oh wat lijkt me dit een geweldig boek 🙂
  Door alleen de achterkant te lezen krijg ik al een warm, vrolijk gevoel. Daarnaast heeft het boek ook een prachtige cover!
  Dit lijkt me een heerlijk boek om na mijn aankomende tentamen te lezen!

  Bedankt voor deze leuke kans 🙂

 • Reply Romy oktober 15, 2017 at 10:21

  Ik wil het boek super graag winnen omdat het verhaal mij meteen aansprak
  En nog een grote plus punt is dat het boek ook nog eens super mooi is. Ik wil het boek graag lezen om te weten hoe het afloopt

 • Reply Nienke van der Stel oktober 15, 2017 at 10:27

  Ik ben gek op dit soort heerlijke weglees romans. Lekker wegzwijmelen en even een momentje rust hebben tijdens het lezen.

 • Reply Joyce den Hartogh oktober 15, 2017 at 10:33

  Ik hou van lezen! Het liefst lees ik de hele dag. Op me werk doe ik ook niks liever dan de kinderen voorlezen. Voordat ik ga slapen pak ik altijd een boek en lees ik een paar pagina’s. Ik ben heel erg benieuwd naar het boek ‘het perfecte jaar’. Ik doe graag mee met deze winactie. Het lijkt mij een heerlijke wegglees roman!

 • Reply Dionne oktober 15, 2017 at 10:41

  Door de achterkant ben ik meteen nieuwsgierig geworden naar hoe de rest van dit boek zal verlopen, misschien haal ik er zelfs nog inspiratie uit voor volgend jaar. Graag maak ik dan ook kans 🙂

 • Reply Chantal oktober 15, 2017 at 11:03

  Super, ik doe graag mee met deze winactie! Ik ga binnenkort rondreizen door azie, waardoor dit voor mij mijn perfecte jaar is. Ik ben nog opzoek naar leuk leesvoer, dus ik zou hem heel graag meenemen voor in het vliegtuig! 🙂

 • Reply Laurien oktober 15, 2017 at 11:04

  Dit boek lijkt mij totaal iets anders dan een standaardroman en daardoor spreekt het me erg aan. Ik denk dat je veel van de afspraken ook zelf kan toepassen in je dagelijkse leven en zo nog extra geniet van de kleine dingen in je leven die je gelukkig maken. Liefs x

 • Reply Femke oktober 15, 2017 at 11:08

  Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek. Het klinkt heel leuk! Een lekker cosy boek om te lezen in de herfst 🙂

 • Reply Denise oktober 15, 2017 at 11:15

  Dit lijkt me een erg leuk boek! Ik kan wel feel-Good verhaal gebruiken. De cover is ook prachtig dus zou ook mooi staan in mijn boekenkast! Daar maak ik graag nog een plekje voor vrij☺️

 • Reply Marieke oktober 15, 2017 at 11:20

  Ik kan wel een perfect jaar gebruiken, het grotemensenleven is 1 grote struggle ?

 • Reply Leonie oktober 15, 2017 at 11:22

  Volgens mij is dit een boek die precies in mijn straatje past. Ik ben op zoek naar een boek die blijft hangen en zich in je hart plaatst. Als ik van de recensie uitga is deze perfect! ?

 • Reply Dieuwertje oktober 15, 2017 at 11:37

  Ik kwam dit boek in de boekhandel tegen en was erg nieuwsgierig. Het ziet er zo vrolijk en lief uit. Eigenlijk wilde ik het kopen om kado te geven aan mijn moeder en zus, omdat zij wel een mooi en inspirerend boek verdienen, maar als ik win is het nog mooier om een prijs te delen.

 • Reply Febe Schraepen oktober 15, 2017 at 11:47

  Haha, ik volg jullie nog maar net op Instagram & Youtube als ik deze winactie voorbij zie komen. Dit lijkt mij een super leuk boek om aan mijn collectie toe te voegen en ik zou er dan ook enorm blij mee zijn. Nu normaal gezien win ik nooit iets bij winacties of wedstrijden dus ik hoop dat ik dit keertje eens de gelukkige mag zijn.

  Veel liefs

 • Reply Emma Jense oktober 15, 2017 at 11:57

  Lees vooral veel thrillers en wil ook wel eens totaal iets anders lezen ! Dit boek lijkt mij hier echt perfect voor, ook gewoon om dat een perfect jaar alleen al heel ontspannen klinkt ! En natuurlijk omdat ik heel benieuwd ben naar de roze bladzijdes ;)!! Hoop dat ik het boek ga winnen. Alvast bedankt !

 • Reply Cisz Strasters oktober 15, 2017 at 11:57

  Ik hou van dit boek zonder dat ik het gelezen heb!!! PS Ik hou van jou is absoluut een van mijn favoriete boeken, die ik al jaren iedereen aansmeer… en dit boek klinkt als mijn nieuwe favoriete boek naast PS. ♡♡♡

 • Reply Hilde VE oktober 15, 2017 at 13:22

  Hoi, ik wil mijn jaar wel eens vergelijken met het jaar van een ander…

 • Reply Peeters Pierre oktober 15, 2017 at 14:20

  Mooie recensie waardoor.ik ditboek graag wil lezen. Lijkt me heel erg knap en tof boek te zijn. Ik loot graag mee.

 • Reply Nikki oktober 15, 2017 at 14:52

  Ik ben op dit moment bezig met een heel dik en saai boek dat ik voor school moet lezen, en ben wel weer toe aan een leuk verhaal! Het lijkt me een bijzonder boek en het ziet er prachtig uit. Ik doe graag mee aan de winactie.

 • Reply Linda Smeets oktober 15, 2017 at 15:13

  Na het lezen van de recensie ben ik nieuwsgierig geworden naar dit boek, een boek dat ik met veel plezier zal lezen. Daarom doe ik dan ook graag mee.

 • Reply Lisette van Velzen oktober 15, 2017 at 15:19

  Dit boek lijkt me zo leuk! Benieuwd hoe dat perfecte jaar gaat lopen, misschien haal ik er zelf ook wel ideetjes uit. Ik doe graag mee! Oh en volgen doe ik via Facebook en Instagram ?

 • Reply nakita oktober 15, 2017 at 15:21

  Ik ben bezig om wat nieuwe dingen te ondernemen en probeer steeds nieuwe dingen te bedenken dus dit zou zo handig zijn!
  Indoor skydiven, picknick, skaten of wandelen hebben we al gedaan, high tea en bios of uit eten is ookal gebeurt wat nog meer?!

 • Reply Nina oktober 15, 2017 at 15:56

  Ik zou dit boek heel graag willen lezen! Vooral omdat het me een boek lijkt dat in eerste instantie gewoom heel vermakelijk is, maar je vervolgens toch aan het denken zet.

 • Reply Jolijn oktober 15, 2017 at 16:11

  Lijkt me heel leuk, ik maak graag kans (:
  ik volg jullie ook op de anders social media.
  xx Jolijn

 • Reply Daniëlle oktober 15, 2017 at 17:09

  Vandaag ben ik 25 geworden! Een hele nieuwe fase waar ik in ga, met nieuwe en vernieuwde doelen. Ik ben benieuwd wat de toekomst in petto heeft!

 • Reply Marijn oktober 15, 2017 at 17:23

  Door jullie recensie ben ik benieuwd naar dit boek en staat het op mijn must-read lijstje. Maar misschien ben ik wel nog benieuwder naar de roze binnenkant!

 • Reply Marjolijn oktober 15, 2017 at 17:52

  Wat een originele opzet! Ik ben benieuwd wat Jonathan allemaal gaat doen en of hij de eigenaar van de agenda kan terug vinden.

 • Reply Marloes oktober 15, 2017 at 18:14

  Hier ben ik nou zo benieuwd naar. Een interessante agenda, fijne afspraken en een makkelijk lijkende zoektocht… Dit moet een perfect boek voor mij zijn!

 • Reply Febe Ysebaert oktober 15, 2017 at 18:14

  Ik zou heel graag het boek willen lezen.
  1. Ik ben verslaafd aan
  2. Het lijkt me echt een fantastisch boek dat niet kan ontbreken in mijn boekenkast.
  3. Het is zo een verhaal dat iedereen kan overkomen en toch weer niet en daarom is het zo mooi.
  4. Het zet je aan het denken. Als jij iets vindt en het is niet van jou ga je het sowieso altijd terug geven nadat je het boek gelezen hebt

 • Reply Nelly oktober 15, 2017 at 18:29

  Zo’n agenda zou ik ook wel willen ontvangen, maar misschien denk ik er anders over na het lezen van het boek….

 • Reply Renate oktober 15, 2017 at 18:56

  Lijkt mij gewoon echt een heerlijk boek, ook om gewoon inspiratie uit te halen voor volgend jaar zodat dat mijn perfecte gaat worden, zal vast leuke dingen in staan die jezelf op ideeën brengt.
  Maar vooral een heerlijk en ontspannen boek lijkt het mij voor veel leesplezier

 • Reply Fransinda oktober 15, 2017 at 19:03

  Lijkt me een heerlijk boek voor de komende koude wintermaanden! Heerlijk met een dekentje en een grote kop thee op de bank. 🙂

 • Reply Dharma oktober 15, 2017 at 19:27

  Dag Yara en Harper Collins,

  Dit boek klinkt echt als een hartverwarmend lief boek! Nu de koude wintermaanden eraan komen wat mij betreft het perfecte boek: buiten koud, binnen hartje warm ❤️! Ik hoop ook inspiratie op te doen, iemand heel dicht bij mij gaat door een rotperiode. Voor haar wil ik ook wel zoiets bedenken. Bedankt voor de recensie, of ik nu win of niet, deze gaat op mijn tbr!

 • Reply Aniek oktober 15, 2017 at 19:34

  Ik doe mee! Omdat ik echt zó nieuwsgierig ben naar dit boek! Knap verzonnen en ik hoop dat het de verwachtingen waarmaakt.

 • Reply Anita te Gussinklo oktober 15, 2017 at 19:38

  Met dit boek kom ik de winter wel door.

 • Reply Jacqueline oktober 15, 2017 at 20:08

  Dit lijkt mij echt een super leuk boek! En ook een origineel verhaal. En hallo, die cover is ook al zo mooi! Dus ja, het zou echt super zijn om die op mijn mat te krijgen.
  Jullie overal op volgen doe ik natuurlijk al een hele tijd 😉

 • Reply Truus Heijnen oktober 15, 2017 at 20:09

  Dit is volgens mij een leuk boek om de lange avonden mee door te komen. En wat een leuk onderwerp!

 • Reply Marja Legius oktober 15, 2017 at 20:40

  Zo bijzonder verhaal. Krijg er gewoon een warm gevoel bij

 • Reply Diane Kooistra oktober 15, 2017 at 20:50

  Ik ben wel toe aan eem bijzonder jaar, of aan een goed boek over een bijzonder jaar. Misschien kom ik wel op een idee

 • Reply Dikkiedik oktober 15, 2017 at 21:23

  Met dit boek ga ook ik vast een heel bijzonder jaar tegemoet: ik ben er klaar voor!

 • Reply Joke zwier oktober 15, 2017 at 21:24

  Ik zou er graag achter komen of Jonathan diegene vindt voor wie de agenda bestemd is. Of dat deze een eigen leven gaat leiden met Jinathan.

 • Reply Nina Mol oktober 16, 2017 at 05:11

  Lijkt me erg bijzonder! Ik doe daarom erg graag mee!

 • Reply jacqueline de Waal oktober 16, 2017 at 06:10

  Wauw lijkt me heel erg bijzonder!

 • Reply Marlene oktober 16, 2017 at 08:21

  Van deze post en je blog over het boek zelf wordt ik al helemaal vrolijk! Ook naar de roze binnenkant ? Zelf heb ik helaas helemaal geen perfecte jaren achter de rug (moeder na terminale ziekte overleden ?) en nog veel meer ellende. Daar ben ik nu zelf een boek over aan het schrijven. Toch hou ik ook wel echt van een perfect jaar! Wellicht kan het boek mij erbij helpen 😉 Ben benieuwd!

 • Reply sabine martinez oktober 16, 2017 at 09:41

  ja klinkt als een heerlijk boek. ik zou ook wel zo een boek willen vinden. ben benieuwd. doe graag mee

 • Reply Nina oktober 16, 2017 at 10:46

  Ik zou erg graag dit boek winnen, de beschrijving maakt me heel nieuwsgierig!

 • Reply Ingrid lemmens oktober 16, 2017 at 11:03

  Ik doe heel graag mee! Heerlijk toch zo’n jaar. Ik wil deze heel graag lezen zeker na het lezen van het fragment ???

 • Reply anja oktober 16, 2017 at 11:59

  leuk ik ben altijd op zoek naar verrassende boeken om te lezen

 • Reply Nancy oktober 16, 2017 at 12:00

  Ik heb het boek al een paar keer opgenomen in de boekhandel, maar telkens leg ik hem terug.
  Toch heb ik zin om hem te lezen. De cover ziet er prachtig uit en de achterflap vertelt maar heel weinig van het verhaal. Ik ben dus nieuwsgierig hoe het verhaal verloopt.
  Uit jullie recensie kon ik al afleiden dat er 2 hoofdpersonages zijn en dat het eventjes duurt vooraleer de link tussen hen duidelijk wordt. Hier wordt ik nog nieuwsgieriger naar en ik hoop dat ik geluk heb om dit jaar af te sluiten met een bijzonder boek.
  En ik volg jullie al een tijdje via Facebook 🙂

 • Reply Laura oktober 16, 2017 at 12:24

  Graag doe ik mee omdat ik de afgelopen 2 jaar geen perfecte jaren heb gehad, verre daarvan zelfs, ik heb met diverse psychische klachten gekampt maar dit wel overwonnen. Inmiddels gaat het alweer bijna een half jaar erg goed en hoop ik er een perfect jaar van te kunnen maken dit jaar, daarom spreekt dit boek en de titel mij zo aan.

 • Reply jessi oktober 16, 2017 at 12:42

  het klinkt zo mooi!
  je moet het gewoon hebben

 • Reply maris oktober 16, 2017 at 13:59

  klinkt als een erg goed verhaal! doe graag mee

 • Reply Will oktober 16, 2017 at 17:10

  Heerlijk boek om te lezen.
  Daar kom ik de winterse dagen wel mee door.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.

 • Reply Carola oktober 16, 2017 at 18:49

  Er gaat niets boven een een mooi uitgevoerd hardcover boek dat in je handen ligt. Een mooie cover, een goede lay-out en de geur van nieuw papier en drukinkt. Ik hou van feelgood romans met een diepere laag. Ik maak graag kans op dit boek, dat aan al het bovenstaande tegemoet lijkt te komen 😀 !

 • Reply Robin oktober 16, 2017 at 19:17

  ben al verliefd op de cover, en wat zou ik graag een ingevulde agenda krijgen ?
  ✔ Geliked
  ✔ Gedeeld
  En nu maar heel hard duimen! ? ? ? ?

 • Reply Anne van Gerwen oktober 16, 2017 at 19:26

  Ben benieuwd naar het boek. En kan ik lekker lezen wanneer het werk klaar is met een heerlijke kop thee.

 • Reply Anna oktober 16, 2017 at 19:31

  Lijkt me een heel leuk boek om te lezen!!!

 • Reply Daan oktober 16, 2017 at 20:18

  Het liefst lees ik romans, lekker om mee op de bank te kruipen nu de donkere dagen eraan komen.

 • Reply Lyn oktober 16, 2017 at 20:31

  Lijkt me super leuk, ik doe graag mee

 • Reply Michael noo oktober 17, 2017 at 02:26

  Leuk boekje om mijn vriendin blij mee te maken.. Ze zal deze heel graag willen lezen

 • Reply Vivian oktober 17, 2017 at 09:20

  Wat een leuk verhaal! Heel bijzonder, dus zou het super graag gaan lezen straks.

 • Reply Marloes oktober 17, 2017 at 11:16

  Ik doe heel graag mee! Een betere reden dan dat het boek me ontzettend leuk lijkt, ik er al een paar keer mee in m’n handen heb gestaan in de boekhandel (die roze bladzijdes vallen ook zo lekker op!) maar het nog niet in m’n boekenkast heb staan heb ik niet, maar ik hoop dat ‘ie voldoet ;)! Ik volg jullie al op instagram, facebook en twitter.

 • Reply Nicole Elisabeth oktober 17, 2017 at 14:03

  Lijkt me een leuk boek! ik doe graag mee

 • Reply Tina oktober 17, 2017 at 14:51

  2017 is over minder dan twee maanden afgelopen en ik kan helaas niet zeggen dat 2017 voor mij het perfecte jaar is geweest, maar ik hoop dat 2018 dat wel wordt. Misschien brengt het lezen van ‘Jouw perfecte jaar’ mij meer geluk voor 2018 en wordt dat jaar mijn perfecte jaar.

  • Reply Tina oktober 17, 2017 at 14:53

   In mijn reactie moest het natuurlijk ‘minder dan drie maanden’ zijn. Haha

 • Reply Larissa oktober 17, 2017 at 17:48

  Lieve Adorable Books,

  Wat een ge-wel-dig verhaal!!! Zou dit boek enorm graag willen lezen. Het verhaal is superorigineel… perfect voor de herfst. Ik zeg een pompoensoepje, marshmallows, koffie met kaneel en cacaopoeder en GAAN MET DIE BANAAN! Zou uit m’n stekkerdoos gaan van blijdschap, ben enorm nieuwsgierig naar alle karakters.

  Wie er ook wint, ik vind het heerlijk dat lezen zo populair is en kan ook echt uren kijken naar boekenblogs en vooral de witte boekenkasten… gedecoreerd van vloer tot plafond. Snoepwinkel. Ik hang slingers op voor ‘jouw perfecte jaar’. Kom maar op!

  Heel veel liefs,

  Larissa

 • Reply Ambers Things oktober 17, 2017 at 18:23

  Dit boek lijkt me zo leuk om te lezen, het idee van die ingevulde agenda cadeau doen lijkt vind ik echt super origineel. Helaas vind ik het best moeilijk om allemaal leuke dingen te plannen die mijn jaar een perfect jaar kunnen maken. Boeken helpen me daar erg goed bij en daarom doe ik zeker mee met de winactie.
  Liefs,
  Amber

 • Reply Margret oktober 17, 2017 at 18:52

  Ik doe graag mee!

 • Reply Maureen oktober 17, 2017 at 18:56

  Lieve Allemaal,

  Wat een HEER-LIJK boek!
  Ik heb dit boek stiekem al zien liggen in een boekwinkel op het station en het sprak me meteen aan. Een vrolijke uitstraling en een verrassend verhaal! Ik had verwacht dat het heel ergens anders over ging maar op de achterkant las ik dat het een avontuurlijk verhaal is.

  Het is me toen nog nét gelukt om het boek te laten liggen maar hopelijk kan ik hem hier toch bemachtigen!

  Liefs en hopelijk tot snel..

 • Reply Saskia Munneke oktober 18, 2017 at 12:50

  Met de eigenaar terugvinden van een volgeschreven agenda duik je wel in iemands privéleven. Het roept bij mij meteen verschillende gedachten op en ik vraag mij af of het leuke of minder leuke gevolgen met zich mee gaat brengen. Kortom: ik ben enorm nieuwsgierig hoe dit verhaal gaat verlopen.

 • Reply Corine N oktober 18, 2017 at 14:38

  Wat een leuk boek lijkt me dit! Heerlijk leesvoer voor een winderige herfstavond dus ik doe heel graag mee

 • Reply van erum maria louisa oktober 18, 2017 at 15:59

  ik zou het boek graag lezen

 • Reply Esther Potters oktober 18, 2017 at 20:45

  Na wat minder perfecte jaren, ben ik nu (eindelijk) toe aan ‘Mijn perfecte jaar’
  dus laat er maar eentje komen, zo’n boeiend en heerlijk exemplaar! #zinin

 • Reply Marian oktober 18, 2017 at 22:35

  Ik wil dit boek graag lezen door de recensie van Charlotte!

 • Reply Marja oktober 19, 2017 at 00:51

  Lijkt me heerlijk boek

 • Reply Sharlene oktober 19, 2017 at 10:44

  Lijkt me een heerlijk boek om te lezen! Ik heb hem al in mijn handen gehad, maar helaas niet gekocht vanwege het grote gat in mijn hand. Met andere woorden ik koop veel te veel boeken! Dus het zou onwijs leuk zijn als ik hem dan toch zou krijgen:)

 • Reply Samantha Giannattasio oktober 19, 2017 at 14:19

  Het lijkt me een ontzettend gaaf boek! Ik ben sowieso al fan van ‘PS.I love you’, en een heerlijk boek om in weg te dromen kan ik op dit moment wel gebruiken. Ik heb thuis praktisch een eigen bibliotheek, maar alles is al gelezen dus het zou echt heel leuk zijn om alsnog dit boek te ontvangen.

  Groetjes,

  Samantha

 • Reply SophiaG oktober 19, 2017 at 21:31

  Dit lijkt me een geweldig boek.

 • Reply Deborah oktober 20, 2017 at 14:18

  Na minder fijne jaren, lijkt het me geweldig om nu te starten aan een perfect jaar…
  Waarin veel dingen veranderen maar dit niet zal lijden tot een niet fijn jaar…
  Ik doe graag een gokje om deze geweldige prijs te winnen…Begin vast met duimen ne zal jullie direct even liken op instagram

  DEborah

 • Reply Dino Neutel oktober 20, 2017 at 14:21

  Graag 🙂

 • Reply Liesbeth oktober 20, 2017 at 22:27

  Wat lijkt me dit een geweldig mooi boek! heel graag doe ik ook nog mee aan de verloting. Ben zo benieuwd wat de hoofdpersoon allemaal meemaakt met deze agenda en of hij de echte eigenaar gaat vinden.

 • Reply Jeannette de Jongh oktober 21, 2017 at 10:52

  Superleuk boek voor mijn dochter die pas begonnen is op de universiteit en helaas geen herfstvakantie meer had om te lezen. Gelukkig heeft ze nog wel kerstvakantie zodat ze weer wat tijd aan leuke boeken kan besteden.

 • Reply Ramona Van Leeuwen oktober 21, 2017 at 12:25

  Wat zou het leuk zijn, een agenda met alleen maar leuke afspraken, helaas is dat in het “echte” leven niet zo, maar op deze manier kan mijn dochter toch mee genieten van deze leuke afspraakjes……graag zou ik deze willen mogen winnen, en stiekem denk ik dat ik gezellig met haar meelees 🙂

 • Reply Mireille Mireille oktober 21, 2017 at 12:36

  Mij lijkt het super leuk om dit boek te winnen omdat ik van mijn vriendin al een super leuke Jouw perfecte jaar kalender heb mogen ontvangen! Nu ben ik wel super benieuwd naar het boek!

 • Reply Nelly oktober 21, 2017 at 18:22

  Heerlijk zo’n jaar…..

 • Reply Anneliese de Waal oktober 21, 2017 at 19:26

  Ik zou het boek graag willen lezen, ben er erg benieuwd naar 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Reply Tessa Botter oktober 21, 2017 at 21:36

  Ik ben erg benieuwd na het boek! Ik ga binnenkort op vakantie en het zou heerlijk zijn om hem mee te kunnen nemen.

 • Reply Bets oktober 21, 2017 at 22:04

  Geweldig wat leuk, het lijkt mij een fantastisch mooi boek om te lezen. Ben zeer nieuwsgierig geworden na het lezen van de recensies. Zou toch te gek zijn om zo leuk jaar zelf mee te maken met allemaal mooie en leuke dingen in je agenda te hebben staan.

 • Reply Sofie oktober 21, 2017 at 22:38

  Het ziet er een super leuk boek uit hele mooie cover en ik ontdek graag nieuwe dingen en aangezien ik meestal ya boeken lees is dit dus de ideale gelegenheid iets anders te ontdekken 🙂

 • Reply Amber Kwanten oktober 23, 2017 at 14:37

  Hey Adorable Books
  Ik zou dolgraag dit boek winnen. Ik studeer literatuur aan de universiteit maar vind naast de literatuur van vroeger de literatuur van de toekomst ook heel interessant. Als echte boekenworm ben ik graag op de hoogte van de nieuwste uitgegeven werken ?

 • Leave a Reply