Winactie: 5 x Jouw perfecte jaar van Charlotte Lucas - Adorable Books
Winnen

Winactie: 5 x Jouw perfecte jaar van Charlotte Lucas

Gisteren heb je al de recensie kunnen lezen over Jouw perfecte jaar, een heerlijke roman die is geschreven door Charlotte Lucas. Nu mogen we maar liefst vijf exemplaren van dit geweldige boek weggeven. Benieuwd wat je moet doen om kans te maken? Klik dan verder! 

Een heel jaar lang alleen maar fijne afspraken in je agenda, zoals ‘picknicken met beste vriendin’, ‘lezing van lievelingsauteur, `taart eten in het Petit Café’. Zou dat geen fantastisch cadeau zijn? Precies zo’n cadeau vindt Jonathan op nieuwjaarsmorgen. Aan zijn fietsstuur hangt een tas met daarin een ingevulde agenda. Alleen weet hij zeker dat die agenda niet voor hem bedoeld is. Het handschrift roept warme herinneringen op waardoor hij zich verantwoordelijk voelt om de maker van de agenda te vinden. Dat moet toch niet zo moeilijk zijn voor iemand met zo’n gestructureerde geest als de zijne?

Benieuwd waar het boek over gaat? Lees hier de recensie van Jouw perfecte jaar van Charlotte Lucas.

Wat moet je doen om te winnen?
– Laat een berichtje achter en vertel ons waarom jij dit boek graag wil lezen. Let op: vul een geldig e-mail adres in!
– Wij vinden het ook erg leuk als je ons liked (niet verplicht, maar wel heel leuk) op InstagramFacebookTwitter en/of YouTube! Zo blijf je altijd als eerst op de hoogte van alle nieuwe artikelen, nieuwtjes en video’s.

De winactie loopt t/m 21 oktober 23.59 uur. We nemen daarna contact op met de winnaars via e-mail.

Deze winactie is in samenwerking met Harper Collins.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

132 Comments

 • Reply Nelly oktober 21, 2017 at 18:22

  Heerlijk zo’n jaar…..

 • Reply Anneliese de Waal oktober 21, 2017 at 19:26

  Ik zou het boek graag willen lezen, ben er erg benieuwd naar 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Reply Tessa Botter oktober 21, 2017 at 21:36

  Ik ben erg benieuwd na het boek! Ik ga binnenkort op vakantie en het zou heerlijk zijn om hem mee te kunnen nemen.

 • Reply Bets oktober 21, 2017 at 22:04

  Geweldig wat leuk, het lijkt mij een fantastisch mooi boek om te lezen. Ben zeer nieuwsgierig geworden na het lezen van de recensies. Zou toch te gek zijn om zo leuk jaar zelf mee te maken met allemaal mooie en leuke dingen in je agenda te hebben staan.

 • Reply Sofie oktober 21, 2017 at 22:38

  Het ziet er een super leuk boek uit hele mooie cover en ik ontdek graag nieuwe dingen en aangezien ik meestal ya boeken lees is dit dus de ideale gelegenheid iets anders te ontdekken 🙂

 • Reply Amber Kwanten oktober 23, 2017 at 14:37

  Hey Adorable Books
  Ik zou dolgraag dit boek winnen. Ik studeer literatuur aan de universiteit maar vind naast de literatuur van vroeger de literatuur van de toekomst ook heel interessant. Als echte boekenworm ben ik graag op de hoogte van de nieuwste uitgegeven werken ?

 • 1 4 5 6

  Leave a Reply