Winnen

Winactie: 5 x De Schoonmoeder van Sally Hepworth

Yes! We hebben weer een leuke winactie voor jullie. We mogen namelijk maar liefst 5 exemplaren weggeven van De Schoonmoeder van Sally Hepworth.

Waar gaat De Schoonmoeder over?

Vanaf het moment dat Lucy haar schoonmoeder Diana ontmoet, weet ze dat het nooit echt zal klikken. Als voorvechtster van vrouwenrechten geniet Diana veel aanzien en ze is zeer beleefd en keurig. Maar ze is ook heel afstandelijk, en absoluut niet de schoonmoeder op wie Lucy had gehoopt. Andersom lijkt Diana zich ook een andere ideale schoondochter te hebben voorgesteld.

Tien jaar later wordt Diana dood aangetroffen. Naast haar ligt een briefje waarin staat dat ze niet meer verder kon met haar door kanker verwoeste lichaam. Maar als de autopsie plaatsvindt blijkt dat Diana helemaal geen kanker had. Wel zat er gif in haar bloed. Wat is er gebeurd? En wie weet er meer van? De breekbare familieverhoudingen, onderhuidse spanningen en lang verborgen geheimen komen langzaam aan de oppervlakte.

Wat moet je doen om kans te maken op het boek De Schoonmoeder?

– Laat hieronder een reactie achter waarbij je vertelt dat je meedoet aan de winactie. Simpeler kan bijna niet!
– Vul een geldige naam en e-mailadres in, wij sturen je een e-mail als je hebt gewonnen.
– We verloten ook een boek via Instagram. Volg ons op ons Instagram-account @adorablebooksnl, like de foto en laat een reactie achter op de winactie post.

De winactie loopt t/m 22 november.

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

82 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.