alles voor jou
Boeken,  Winnen

WINACTIE: 3x Alles voor jou van Liane Moriarty

YES! We hebben weer eens een leuke winactie voor jullie! We mogen namelijk 3 exemplaren weggeven van Alles voor jou van Liane Moriarty. Lees gauw verder wat je moet doen om kans te maken.

Waar gaat het boek over?

Ellen O’Farrell werkt als hypnotherapeut in het excentrieke strandhuis dat ze van haar grootouders heeft geërfd. Op haar tumultueuze relatiegeschiedenis na, heeft ze een fijn leven. Al zou ze inmiddels weleens iemand willen tegenkomen die bij haar blijft. Wanneer ze Patrick ontmoet heeft ze goede hoop: hij is knap, vrijgezel, heeft een baan én hij vindt haar ook leuk. Maar dan komt het gevreesde moment: hij moet haar iets vertellen. Ellen is voorbereid op het ergste, maar wordt verrast. Het blijkt dat Patricks ex-vriendin hem stalkt. Dat vindt ze eigenlijk wel interessant. Ze heeft een relatie met iemand die het waard is om gestalkt te worden. Ook is ze gefascineerd door de motieven van deze vrouw. Ze zou haar eigenlijk weleens willen ontmoeten. Ellen weet dit niet, maar ze heeft haar al ontmoet.

Je kunt onze recensie van Alles voor jou van Liane Moriarty hier lezen.

Wat moet je doen om kans te maken?

– Laat hieronder een reactie achter waarbij je vertelt dat je meedoet aan de winactie. Simpeler kan bijna niet!
– Vul een geldige naam en e-mailadres in, wij sturen je een e-mail als je hebt gewonnen.
– We verloten ook een exemplaar via Instagram. Volg ons op ons Instagram-account @adorablebooksnl en laat een reactie achter op de winactie post.

De winactie loopt t/m 10 oktober.

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

37 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.