Winactie: 3 x Trinkets - Kirsten Smith - Adorable Books
Boeken

Winactie: 3 x Trinkets – Kirsten Smith

Yes! We hebben weer een leuke winactie voor jullie in petto. We mogen namelijk 3 exemplaren weggeven van Trinkets van Kirsten Smith.

Waar gaat Trinkets over?

Trinkets is een geweldige jongerenroman van Kirsten Smith. Bekend van de gelijknamige populaire Netflix-serie. Elodie, Tabitha en Maureen krijgen een kick van stelen. Wanneer deze totaal verschillende meiden elkaar tegenkomen bij een verplichte bijeenkomst van Anonieme Winkeldieven, ontstaat er een wonderlijke vriendschap. Maureen is de bad girl van het trio, Elodie de buitenstaander en Tabitha heeft alles: geld, looks, populaire vrienden én een uitpuilende kledingkast. Wat drijft hen? En hoe overleven ze die irritante bijeenkomsten en hun middelbare school?

Bekijk de trailer van de gelijknamige Netflix-serie hieronder.

We volgen het leven van de drie meiden, die allemaal hun eigen problemen hebben. Elodie probeert de dood van haar moeder te verwerken, Moe is een punk-styled type en heeft struggles met haar vader die in de gevangenis zit en de rijke, populaire Tabitha moet dealen met haar vriendje die niet altijd even lief voor haar is én met haar influencer moeder die om de drie seconden ergens een foto van moet maken. Het fijne aan deze serie is dat de afleveringen 20 tot 30 minuten duren. Perfect om even tussendoor te kijken, of gewoon zoals ik: alles achter elkaar. Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen, daar ben je dus zo doorheen!

Wat moet je doen om kans te maken op het boek Trinkets?

– Laat hieronder een reactie achter waarbij je vertelt dat je meedoet aan de winactie. Simpeler kan bijna niet!
– Vul een geldige naam en e-mailadres in, wij sturen je een e-mail als je hebt gewonnen.
– We verloten ook een boek via Instagram. Volg ons op ons Instagram-account @adorablebooksnl, like de foto en laat een reactie achter op de winactie post.

De winactie loopt t/m 17 november.

Previous Post Next Post

34 Comments

 • Reply Mark Sloots november 15, 2019 at 19:54

  Ik deel graag mee.

 • Reply Silke november 15, 2019 at 22:24

  Ik doe heel graag mee met de winactie!

 • Reply Rosemary van Duinen november 16, 2019 at 00:59

  Ja..ook ik doe graag méé

 • Reply Margje november 16, 2019 at 06:37

  Ik doe heel graag mee! 🌻

 • Reply lianne clappers november 16, 2019 at 20:01

  ik doe heel graag mee!!

 • 1 2

  Leave a Reply