Winnen

GESLOTEN: Win Het Zomerhuis van Ann Brashares


Nog even terug naar die heerlijke zomervakantie? Dan is dit boek zeker weten iets voor jou. En goed nieuws: wij geven een exemplaar weg!

Sinds hun geboorte delen Sasha en Ray drie halfzussen, een zomerhuis en één slaapkamer. Sasha’s vader was ooit getrouwd met Rays moeder, maar sinds hun scheiding ontlopen ze elkaar. In hun zomerhuis komen ze nu met hun nieuwe gezinnen, maar nooit tegelijk. Zo komt het dat Ray en Sasha in hetzelfde bed slapen, zonder elkaar ooit ontmoet te hebben. Toch intrigeert die andere kant van de familie.
Door een onverwachte ontmoeting, een explosief familiefeest en een lang verzwegen geheim wordt alles op zijn kop gezet. Kan er uit deze chaos ook iets moois ontstaan?

Wat moet je doen om te winnen?

Vertel in een reactie waarom jij het nieuwste boek van Ann Brashares moet winnen!

We zouden het leuk vinden als je ons volgt op social media, maar dat is niet verplicht!
InstagramFacebookBloglovin’Twitter

De winnaar krijgt na 5 oktober 2017 een bericht via de e-mail.

Lees hier de recensie van Het Zomerhuis

Previous Post Next Post

62 Comments

 • Reply Mieke Schepens september 28, 2017 at 08:05

  Ik loot graag mee omdat ik heel benieuwd ben wat dat lang verzwegen geheim is!

 • Reply Silvia van Elzelingen september 28, 2017 at 08:13

  Een lang verzwegen geheim…nu word ik toch wel heel erg nieuwsgierig. Ik loot daarom graag mee en kan straks hopelijk mijn nieuwsgierigheid bevredigen.

 • Reply Marjan Polet september 28, 2017 at 08:14

  Ik ben heel benieuwd naar dit geheim

 • Reply Marloes september 28, 2017 at 08:16

  Ik doe heel graag mee, heb vroeger alle ‘4 vriendinnen, 1 spijkerbroek’-boeken verslonden en ben erg benieuwd naar dit boek! Hopelijk zal ik daar net zoveel van genieten :). Ik volg jullie overal!

 • Reply AnnaB september 28, 2017 at 08:30

  Lijkt mij een mooi boek,en ik ben nu wel heel nieuwsgierig naar het geheim

 • Reply Kim van den Boogaart september 28, 2017 at 08:51

  Ben erg benieuwd naar dit boek en natuurlijk naar het geheim, maar dat is iedereen wel denk ik. Het lijkt me een sterk boek met een verrassend verhaallijn. Vroeger heb ik alle boeken van “vier vriendinnen en een spijkerbroek” gelezen en aan mijn gelezen lijstje moet dit boek natuurlijk toegevoegd worden. Verder volg ik jullie op twitter, instagram en via jullie blog.

 • Reply Xaviera Jamie september 28, 2017 at 08:52

  Een chaos van jewelste en ingewikkelde situaties! Veel ingredienten voor een boek. Maar ik laat me graag verrassen.

 • Reply Lieke september 28, 2017 at 08:56

  Klinkt als een heel leuk en mysterieus boek. Fantastisch om te lezen in de trein! Daarom wil ik graag mee loten.

 • Reply Monica V september 28, 2017 at 08:59

  Mooi verhaal, maar nu wel heel benieuwd naar het geheim.

 • Reply Valerie september 28, 2017 at 09:00

  Met dit slechte herfstweer is een zomers boek meer dan welkom! Ik was vroeger heel grote fan van ‘vier vriendinnen…’ en ben benieuwd hoe dit boek is geworden ?

 • Reply Bep H september 28, 2017 at 09:04

  nog even het zomergevoel vashouden met dit mooie boek, ik doe graag mee.

 • Reply Ilse september 28, 2017 at 09:06

  Aangezien mijn dochter de spijkerbroek boeken verslonden heeft , wil ik nu voor haar een kansje wagen,

  Momenteel is ze zwanger, met zwangerschapsverlof en ze heeft wel wat extra tijd om te lezen 🙂

 • Reply Sanne de Waard september 28, 2017 at 09:18

  Lijkt me een feestje om te lezen!! Ik maak graag kans!

 • Reply Eline september 28, 2017 at 09:19

  Ik vind de cover alleen al leuk! En hij staat al een tijdje op mn tbr lijstje omdat het me een heerlijk boek lijkt om een zomer gevoel in de herst te krijgen!

 • Reply Véronique (Bookish Lifestyle) september 28, 2017 at 09:28

  Vanochtend door de regen gefietst, de Nederlandse herfst is nu toch echt begonnen. Net uit mijn regenpak geworsteld en dan deze zomerse winactie tegenkomen. Ik doe mee! Ik ben er nog niet aan toe om de zomer los te laten en ben benieuwd naar het verhaal van Sasha en Ray.

 • Reply Inge Brunnekreef september 28, 2017 at 09:41

  Dit boek maakt me erg nieuwsgierig. Wat is het geheim? Mijn handen kriebelen om het boek vast te mogen houden

 • Reply Gigi september 28, 2017 at 10:00

  Oehh ik zou heel graag mee willen doen. Toen ik laatst al de recensie van dit boek op jullie blog had gelezen was ik al erg benieuwd naar dit boek! Ik zou dit boek dan ook super graag willen lezen 🙂

 • Reply Marjolein september 28, 2017 at 10:01

  Wat een leuke winactie. The sisterhood of the travelling pants is altijd een favoriet geweest dus ik ben erg benieuwd. Doordat ik de hele vakantie aan mijn scriptie heb gewerkt ben ik ook niet op zomervakantie geweest het zou leuk zijn middels dit boek toch een beetje vakantie te vieren. Uiteraard volg ik jullie al heel lang op verschillende kanalen. 😀

 • Reply Anouk Holtackers september 28, 2017 at 10:05

  Vier vriendinnen en een spijkerbroek, deze boeken waren geweldig! Het laatste deel (dat helaas nog niet verfilmd is) was fantastisch! Dit boek moet wel super tof zijn! En laten we eerlijk zijn, zoals iedereen wil ik wel heeeeel graag weten wat dat geheim is!

 • Reply Lisa Muller september 28, 2017 at 10:13

  Ik ga deze herfstvakantie naar florence en dit boek ziet eruit als het ultieme relax boek, wat ik wel kan gebruiken. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar leuke boeken en deze ziet eruit alsof je er vrolijk van word.

 • Reply Kirsten september 28, 2017 at 10:20

  Waarom ik dit boek graag wil winnen? 🙂 Omdat ik dol ben op lezen en op the sisterhood of the travelling pants. ? Wat een fijne boeken waren dit! Zou het nieuwe boek van Ann Brashares dit kunnen evenaren? Ik ben heel benieuwd! 🙂

 • Reply Tanneke Burggraaff september 28, 2017 at 10:25

  Wat een leuk boek lijkt mij dit. De omslag ziet er al heel mooi en aantrekkelijk zomers uit. De beschrijving wekt de indruk van een lekker chaotisch verhaal rondom een gecompliceerde samenstelling in de relaties. Heel graag maak ik kans. En o ja, de auteur is voor mij nog onbekend. Altijd leuk om een boek te lezen van een voor mij onbekende auteur.

 • Reply Judith september 28, 2017 at 10:25

  Ik maak graag kans! Wel behoefte aan nog wat meer zomer 😉

 • Reply Tessa september 28, 2017 at 10:39

  Oeeh leuk! Ik ben nog wel toe aan een beetje zomer gevoel

 • Reply Annika den Daas september 28, 2017 at 10:59

  Omdat ik zaterdag jarig ben?

 • Reply Jeanne Luik september 28, 2017 at 11:15

  Ik loot graag mee. De recensie wekt je nieuwsgierigheid op. Je wilt nu echt weten hoe het verder gaat met Ray en Sacha. Je wilt het geheim ontrafelen.

 • Reply Monisha september 28, 2017 at 11:15

  Ik wil dit boek al een tijdje lezen, maar heb hem nog steeds niet gekocht. Ik zou dit boek graag willen reviewen op mijn blog omdat ik vroeger een grote fan was van deze schrijfster. Lijkt me super leuk om te winnen!

 • Reply Margreet Evers september 28, 2017 at 11:40

  Heel graag!
  Zodat ik hem weer kan delen met mijn eigen lieve zus.

 • Reply Sonja september 28, 2017 at 11:48

  Oooh zo leuk, ik ga toch even een poging wagen! Ik was altijd ZO fan van de Sisters of the Travelling Pants! Heb alle boeken stukgelezen en de films kijk ik af en toe nóg als ik me rot voel… Was altijd heel erg op zoek naar zulke vriendinnen, die als familie voelen, totdat ik vorig jaar ineens besefte dat terwijl ik daarnaar verlangde, ik ze al een soort van heb gevonden. Al zien we elkaar heel weinig, zij voelen als familie voor mij en ik weet dat we altijd bij elkaar terecht zouden kunnen. Zo bijzonder! Die boeken betekenen dus heel veel voor me en daarom ben ik súper benieuwd naar dit nieuwe boek van Ann Brashares!

 • Reply Nathalie september 28, 2017 at 11:58

  Lijkt me heel erg leuk om te lezen, vooral omdat de achterkant een beetje vergelijkbaar is met mijn familie nu. Dus wie weet leren we hier nog wat van. Haha

 • Reply Anneke van Dijken september 28, 2017 at 12:04

  Het is zo koud, dat ik weer even terug wil naar het warme, zomerse weer en volgens mij voldoet dit boek daar aaan. Daarom zou ik dit boek willen winnen en uiteraard om het verhaal.

 • Reply Ria september 28, 2017 at 13:27

  Dit boek zou ik graag voor mijn dochter Irene willen winnen. Zij werkt in de hulpverlening/studeert en helpt veel in de mantelzorg in naaste omgeving. Wij lezen/recenseren graag maar gun haar gewoon een extraatje.

 • Reply Christel Slager september 28, 2017 at 13:46

  Mijn moedertje en ik zijn beide heel erg benieuwd! Helaas heeft zij het niet zo breed, ik zo haar dolgraag willen verwennen met dit boek!

 • Reply Joanne Koomans september 28, 2017 at 13:53

  Ik wil dit boek heel graag omdat ik alle boeken van 4 vriendinnen 1 spijkerbroek ook verslonden heb!

 • Reply Anne Theys september 28, 2017 at 14:18

  Na het lezen van de recensie ben ook ik benieuwd welke geheimen er schuil gaan…. hoe het verder verloopt met de halfzusjes, maar zijn het er degelijk twee of drie, omdat er in het begin staat “drie halfzussen”? Vreemd maar wil het graag ontdekken ?

 • Reply Marieke van den Heuvel september 28, 2017 at 15:05

  Oehhh de samenvatting klinkt heel aanlokkelijk, zou het graag lezen. En mijn boekenkast kan wel wat kleur gebruiken, bijna allemaal thrillers met witte of zwarte rug ?

 • Reply Anita te Gussinklo september 28, 2017 at 15:51

  Ik loot graag ee naar het boek van Ann Brashares.
  Deze schrijfster ken ik nog niet, maar klinkt veelbelovend.

 • Reply Tamara D september 28, 2017 at 15:57

  Naast dat het me een super leuk en spannend boek lijkt, ben ik door onze verhuizing 16boeken kwijtgeraakt!! En dat waren ook nog boeken die ik echt niet kwijt wilde, ze zijn gewoon foetsie.. dus 1 nieuwe boek in me geslonken collectie zou een kleine pleister zijn op me wond 😉

 • Reply Robin Valentijn september 28, 2017 at 16:25

  wauw hoe kan dit? gaat dit boek over mij, ik heb ook 3 halfzussen , ik zeg altijd 3 halve is 1 hele . Maar mijn ouders zijn niet gescheiden, en ik heb helaas maar met 1 zus sporadisch contact. Ik ben super nieuwsgierig naar dit boek.

 • Reply Aty Janzen september 28, 2017 at 16:54

  Omdat ik deze schrijver niet ken, maar de inhoud van het boek me enorm aanspreekt.

 • Reply Verena september 28, 2017 at 16:57

  Hij lijkt me zo leuk! 4 vriendinnen 1 spijkerbroek was ook erg leuk, ik hoop dat deze net zo leuk is 🙂

 • Reply Jolijn september 28, 2017 at 19:01

  Ik ben heel erg benieuwd naar het boek en maak graag kans! Ik volg jullie ook op social media!

 • Reply Dakota september 28, 2017 at 19:56

  Hoii!! Zou het wel leuk vinden als ik win.

  Xx

 • Reply Laurine september 28, 2017 at 20:01

  Als grote boekenliefhebber wil ik zeker en vast en kansje wagen! Deze zomer stonden verschillende keren te twijfelen om het boek te kopen, maar heben het dan uiteindelijk toch niet gedaan. Maar het lijkt me heerlijk om met dit veelbelovende boek nog even terug te denken aan de zomermaanden, nu dat de herfst buiten zijn intrede doet. 🙂

 • Reply anton september 28, 2017 at 20:26

  wat is er leuker dan een boek over de zomer lezen als het buiten koud en guur is? Niets toch, lekker bij het knapperend haardvuur. Genieten.

 • Reply Elke W september 28, 2017 at 20:40

  Ik maak graag kans! Nog nooit heb ik de spijkerbroek-boeken gelezen. Shame on me. Maar de synopsis van dit boek bevalt me zo erg dat ik, wie weet, daarna de spijkerbroek-boeken nog wel opneem. In ieder geval, dit lijkt me een heel erg tof verhaal en ik waag graag een kansje om hem te winnen 🙂

 • Reply Imke september 28, 2017 at 21:15

  Oeeehhhh, dit boek wil ik héél graag winnen! Na het lezen van de recensie ben ik super benieuwd nar het verhaal!
  Dat wordt duimen! *fingers crossed* 🙂

 • Reply Heleen van der Velde september 28, 2017 at 21:15

  ik maak graag kans op dit boek; lijkt me ontspannend om te lezen, maar ook intrigerend door de bijzondere familiebanden die toch een rol lijken te spelen…………

 • Reply Anita Janssen september 29, 2017 at 00:20

  Ik loot heel graag mee! Wat zou het geheim zijn?

 • Reply Jamie september 29, 2017 at 06:33

  Ik ben zo benieuwd naar dit boek! Ik maak dan ook graag kans, omdat ik wel een beetje zomer kan gebruiken in de aankomende maanden.. ik kan erg slecht tegen de kou en zou graag het zomergevoel wat langer vasthouden! 🙂

 • Reply Tamara september 29, 2017 at 09:12

  Ik zou het boek graag willen lezen! Ik ben door omstandigheden gestopt met school en heb zoveel vrije tijd over om te lezen dat ik ook naar dit boek nieuwschierig ben!

 • Reply SophiaG september 29, 2017 at 09:52

  Ik ben heel benieuwd naar dit boek.

 • Reply Nienke september 29, 2017 at 12:58

  Ik wou dit boek deze zomer super graag lezen maar toen kon ik hem nergens vind ik ben echt super benieuwd!!

 • Reply Dikkiedik september 29, 2017 at 12:58

  Een intrigerend verhaal…daar ben ik dol op!

 • Reply Linda Smeets september 30, 2017 at 03:34

  Ik ben ontzettend benieuwd naar dit verhaal! Ik doe daarom dan ook graag mee.

 • Reply Bep H september 30, 2017 at 09:36

  de zomer nog even vasthouden! ik doe graag mee

 • Reply Judith september 30, 2017 at 11:00

  Ik zag dit artikel via jullie Bloglovin’ voorbij komen en ik kon het niet laten om toch een kansje te wagen! Dit boek heb ik vooral toen het in de zomer uitkwam meerdere keren voorbij zien komen. En keer op keer was mijn interesse gewekt. Niet alleen maar door het verhaal en de schrijfster, maar juist ook door de zomerse setting. Het lijkt mij (vooral nu de herfst en winter in aantocht zijn) een lekker boek om toch nog even de warmte erin te houden. Dat heb je wel nodig in Nederland. 😉 Ik volg jullie uiteraard al op Twitter, Instagram, Facebook en Bloglovin’

 • Reply Nelly september 30, 2017 at 12:05

  Ik ben benieuwd naar dat lang verzwegen geheim….

 • Reply Iris september 30, 2017 at 12:24

  Ik doe graag mee!
  Doordat ik voor mijn stage ben verhuist naar de andere kant van het land zit ik iedere vrijdag en zondag 3 uur in de trein en dit verveeld na een tijdje nog al, dan kan een nieuw leuk boek alles een stuk leuker maken!

 • Reply Laure september 30, 2017 at 22:37

  Ik vond 4 vriendinnen, 1 spijkerbroek een leuk boek, dus heel benieuwd of dit boek even goed is! Ideaal om tijdens de komende koude maanden toch nog een zomergevoel op te roepen!

 • Reply Mariska oktober 1, 2017 at 11:54

  4 vriendinnen, 1 spijkerbroek is echt jeugdsentiment voor mij! Het was echt een feestje hier toen het “10 jaar later” boek daarvan uit kwam!! Ik ben ontzettend benieuwd naar dit nieuwe verhaal en of ik mezelf er weer zo in ga verliezen!! Ik zou dus ontzettend HAPPY worden van dit boek.. TOF!!

 • Reply Iris oktober 4, 2017 at 18:43

  Doe heel graag mee!!!
  Dit lijkt mij een heerlijk boek om lekker in te lezen!!!
  Xxx

 • Leave a Reply