GESLOTEN: Win Het Zomerhuis van Ann Brashares - Adorable Books
Winnen

GESLOTEN: Win Het Zomerhuis van Ann Brashares


Nog even terug naar die heerlijke zomervakantie? Dan is dit boek zeker weten iets voor jou. En goed nieuws: wij geven een exemplaar weg!

Sinds hun geboorte delen Sasha en Ray drie halfzussen, een zomerhuis en één slaapkamer. Sasha’s vader was ooit getrouwd met Rays moeder, maar sinds hun scheiding ontlopen ze elkaar. In hun zomerhuis komen ze nu met hun nieuwe gezinnen, maar nooit tegelijk. Zo komt het dat Ray en Sasha in hetzelfde bed slapen, zonder elkaar ooit ontmoet te hebben. Toch intrigeert die andere kant van de familie.
Door een onverwachte ontmoeting, een explosief familiefeest en een lang verzwegen geheim wordt alles op zijn kop gezet. Kan er uit deze chaos ook iets moois ontstaan?

Wat moet je doen om te winnen?

Vertel in een reactie waarom jij het nieuwste boek van Ann Brashares moet winnen!

We zouden het leuk vinden als je ons volgt op social media, maar dat is niet verplicht!
InstagramFacebookBloglovin’Twitter

De winnaar krijgt na 5 oktober 2017 een bericht via de e-mail.

Lees hier de recensie van Het Zomerhuis

Previous Post Next Post

You Might Also Like

62 Comments

 • Reply Tamara september 29, 2017 at 09:12

  Ik zou het boek graag willen lezen! Ik ben door omstandigheden gestopt met school en heb zoveel vrije tijd over om te lezen dat ik ook naar dit boek nieuwschierig ben!

 • Reply SophiaG september 29, 2017 at 09:52

  Ik ben heel benieuwd naar dit boek.

 • Reply Nienke september 29, 2017 at 12:58

  Ik wou dit boek deze zomer super graag lezen maar toen kon ik hem nergens vind ik ben echt super benieuwd!!

 • Reply Dikkiedik september 29, 2017 at 12:58

  Een intrigerend verhaal…daar ben ik dol op!

 • Reply Linda Smeets september 30, 2017 at 03:34

  Ik ben ontzettend benieuwd naar dit verhaal! Ik doe daarom dan ook graag mee.

 • Reply Bep H september 30, 2017 at 09:36

  de zomer nog even vasthouden! ik doe graag mee

 • Reply Judith september 30, 2017 at 11:00

  Ik zag dit artikel via jullie Bloglovin’ voorbij komen en ik kon het niet laten om toch een kansje te wagen! Dit boek heb ik vooral toen het in de zomer uitkwam meerdere keren voorbij zien komen. En keer op keer was mijn interesse gewekt. Niet alleen maar door het verhaal en de schrijfster, maar juist ook door de zomerse setting. Het lijkt mij (vooral nu de herfst en winter in aantocht zijn) een lekker boek om toch nog even de warmte erin te houden. Dat heb je wel nodig in Nederland. 😉 Ik volg jullie uiteraard al op Twitter, Instagram, Facebook en Bloglovin’

 • Reply Nelly september 30, 2017 at 12:05

  Ik ben benieuwd naar dat lang verzwegen geheim….

 • Reply Iris september 30, 2017 at 12:24

  Ik doe graag mee!
  Doordat ik voor mijn stage ben verhuist naar de andere kant van het land zit ik iedere vrijdag en zondag 3 uur in de trein en dit verveeld na een tijdje nog al, dan kan een nieuw leuk boek alles een stuk leuker maken!

 • Reply Laure september 30, 2017 at 22:37

  Ik vond 4 vriendinnen, 1 spijkerbroek een leuk boek, dus heel benieuwd of dit boek even goed is! Ideaal om tijdens de komende koude maanden toch nog een zomergevoel op te roepen!

 • Reply Mariska oktober 1, 2017 at 11:54

  4 vriendinnen, 1 spijkerbroek is echt jeugdsentiment voor mij! Het was echt een feestje hier toen het “10 jaar later” boek daarvan uit kwam!! Ik ben ontzettend benieuwd naar dit nieuwe verhaal en of ik mezelf er weer zo in ga verliezen!! Ik zou dus ontzettend HAPPY worden van dit boek.. TOF!!

 • Reply Iris oktober 4, 2017 at 18:43

  Doe heel graag mee!!!
  Dit lijkt mij een heerlijk boek om lekker in te lezen!!!
  Xxx

 • 1 2 3

  Leave a Reply