Winnen

GESLOTEN: Win Het Zomerhuis van Ann Brashares


Nog even terug naar die heerlijke zomervakantie? Dan is dit boek zeker weten iets voor jou. En goed nieuws: wij geven een exemplaar weg!

Sinds hun geboorte delen Sasha en Ray drie halfzussen, een zomerhuis en één slaapkamer. Sasha’s vader was ooit getrouwd met Rays moeder, maar sinds hun scheiding ontlopen ze elkaar. In hun zomerhuis komen ze nu met hun nieuwe gezinnen, maar nooit tegelijk. Zo komt het dat Ray en Sasha in hetzelfde bed slapen, zonder elkaar ooit ontmoet te hebben. Toch intrigeert die andere kant van de familie.
Door een onverwachte ontmoeting, een explosief familiefeest en een lang verzwegen geheim wordt alles op zijn kop gezet. Kan er uit deze chaos ook iets moois ontstaan?

Wat moet je doen om te winnen?

Vertel in een reactie waarom jij het nieuwste boek van Ann Brashares moet winnen!

We zouden het leuk vinden als je ons volgt op social media, maar dat is niet verplicht!
InstagramFacebookBloglovin’Twitter

De winnaar krijgt na 5 oktober 2017 een bericht via de e-mail.

Lees hier de recensie van Het Zomerhuis

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

62 Comments

 • Silvia van Elzelingen

  Een lang verzwegen geheim…nu word ik toch wel heel erg nieuwsgierig. Ik loot daarom graag mee en kan straks hopelijk mijn nieuwsgierigheid bevredigen.

 • Marloes

  Ik doe heel graag mee, heb vroeger alle ‘4 vriendinnen, 1 spijkerbroek’-boeken verslonden en ben erg benieuwd naar dit boek! Hopelijk zal ik daar net zoveel van genieten :). Ik volg jullie overal!

 • Kim van den Boogaart

  Ben erg benieuwd naar dit boek en natuurlijk naar het geheim, maar dat is iedereen wel denk ik. Het lijkt me een sterk boek met een verrassend verhaallijn. Vroeger heb ik alle boeken van “vier vriendinnen en een spijkerbroek” gelezen en aan mijn gelezen lijstje moet dit boek natuurlijk toegevoegd worden. Verder volg ik jullie op twitter, instagram en via jullie blog.

 • Valerie

  Met dit slechte herfstweer is een zomers boek meer dan welkom! Ik was vroeger heel grote fan van ‘vier vriendinnen…’ en ben benieuwd hoe dit boek is geworden ?

 • Ilse

  Aangezien mijn dochter de spijkerbroek boeken verslonden heeft , wil ik nu voor haar een kansje wagen,

  Momenteel is ze zwanger, met zwangerschapsverlof en ze heeft wel wat extra tijd om te lezen 🙂

 • Eline

  Ik vind de cover alleen al leuk! En hij staat al een tijdje op mn tbr lijstje omdat het me een heerlijk boek lijkt om een zomer gevoel in de herst te krijgen!

 • Gigi

  Oehh ik zou heel graag mee willen doen. Toen ik laatst al de recensie van dit boek op jullie blog had gelezen was ik al erg benieuwd naar dit boek! Ik zou dit boek dan ook super graag willen lezen 🙂

 • Marjolein

  Wat een leuke winactie. The sisterhood of the travelling pants is altijd een favoriet geweest dus ik ben erg benieuwd. Doordat ik de hele vakantie aan mijn scriptie heb gewerkt ben ik ook niet op zomervakantie geweest het zou leuk zijn middels dit boek toch een beetje vakantie te vieren. Uiteraard volg ik jullie al heel lang op verschillende kanalen. 😀

 • Anouk Holtackers

  Vier vriendinnen en een spijkerbroek, deze boeken waren geweldig! Het laatste deel (dat helaas nog niet verfilmd is) was fantastisch! Dit boek moet wel super tof zijn! En laten we eerlijk zijn, zoals iedereen wil ik wel heeeeel graag weten wat dat geheim is!

 • Lisa Muller

  Ik ga deze herfstvakantie naar florence en dit boek ziet eruit als het ultieme relax boek, wat ik wel kan gebruiken. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar leuke boeken en deze ziet eruit alsof je er vrolijk van word.

 • Kirsten

  Waarom ik dit boek graag wil winnen? 🙂 Omdat ik dol ben op lezen en op the sisterhood of the travelling pants. ? Wat een fijne boeken waren dit! Zou het nieuwe boek van Ann Brashares dit kunnen evenaren? Ik ben heel benieuwd! 🙂

 • Tanneke Burggraaff

  Wat een leuk boek lijkt mij dit. De omslag ziet er al heel mooi en aantrekkelijk zomers uit. De beschrijving wekt de indruk van een lekker chaotisch verhaal rondom een gecompliceerde samenstelling in de relaties. Heel graag maak ik kans. En o ja, de auteur is voor mij nog onbekend. Altijd leuk om een boek te lezen van een voor mij onbekende auteur.

 • Jeanne Luik

  Ik loot graag mee. De recensie wekt je nieuwsgierigheid op. Je wilt nu echt weten hoe het verder gaat met Ray en Sacha. Je wilt het geheim ontrafelen.

 • Monisha

  Ik wil dit boek al een tijdje lezen, maar heb hem nog steeds niet gekocht. Ik zou dit boek graag willen reviewen op mijn blog omdat ik vroeger een grote fan was van deze schrijfster. Lijkt me super leuk om te winnen!

 • Sonja

  Oooh zo leuk, ik ga toch even een poging wagen! Ik was altijd ZO fan van de Sisters of the Travelling Pants! Heb alle boeken stukgelezen en de films kijk ik af en toe nóg als ik me rot voel… Was altijd heel erg op zoek naar zulke vriendinnen, die als familie voelen, totdat ik vorig jaar ineens besefte dat terwijl ik daarnaar verlangde, ik ze al een soort van heb gevonden. Al zien we elkaar heel weinig, zij voelen als familie voor mij en ik weet dat we altijd bij elkaar terecht zouden kunnen. Zo bijzonder! Die boeken betekenen dus heel veel voor me en daarom ben ik súper benieuwd naar dit nieuwe boek van Ann Brashares!

 • Nathalie

  Lijkt me heel erg leuk om te lezen, vooral omdat de achterkant een beetje vergelijkbaar is met mijn familie nu. Dus wie weet leren we hier nog wat van. Haha

 • Ria

  Dit boek zou ik graag voor mijn dochter Irene willen winnen. Zij werkt in de hulpverlening/studeert en helpt veel in de mantelzorg in naaste omgeving. Wij lezen/recenseren graag maar gun haar gewoon een extraatje.

 • Anne Theys

  Na het lezen van de recensie ben ook ik benieuwd welke geheimen er schuil gaan…. hoe het verder verloopt met de halfzusjes, maar zijn het er degelijk twee of drie, omdat er in het begin staat “drie halfzussen”? Vreemd maar wil het graag ontdekken ?

 • Marieke van den Heuvel

  Oehhh de samenvatting klinkt heel aanlokkelijk, zou het graag lezen. En mijn boekenkast kan wel wat kleur gebruiken, bijna allemaal thrillers met witte of zwarte rug ?

 • Tamara D

  Naast dat het me een super leuk en spannend boek lijkt, ben ik door onze verhuizing 16boeken kwijtgeraakt!! En dat waren ook nog boeken die ik echt niet kwijt wilde, ze zijn gewoon foetsie.. dus 1 nieuwe boek in me geslonken collectie zou een kleine pleister zijn op me wond 😉

 • Robin Valentijn

  wauw hoe kan dit? gaat dit boek over mij, ik heb ook 3 halfzussen , ik zeg altijd 3 halve is 1 hele . Maar mijn ouders zijn niet gescheiden, en ik heb helaas maar met 1 zus sporadisch contact. Ik ben super nieuwsgierig naar dit boek.

 • Laurine

  Als grote boekenliefhebber wil ik zeker en vast en kansje wagen! Deze zomer stonden verschillende keren te twijfelen om het boek te kopen, maar heben het dan uiteindelijk toch niet gedaan. Maar het lijkt me heerlijk om met dit veelbelovende boek nog even terug te denken aan de zomermaanden, nu dat de herfst buiten zijn intrede doet. 🙂

 • Elke W

  Ik maak graag kans! Nog nooit heb ik de spijkerbroek-boeken gelezen. Shame on me. Maar de synopsis van dit boek bevalt me zo erg dat ik, wie weet, daarna de spijkerbroek-boeken nog wel opneem. In ieder geval, dit lijkt me een heel erg tof verhaal en ik waag graag een kansje om hem te winnen 🙂

 • Imke

  Oeeehhhh, dit boek wil ik héél graag winnen! Na het lezen van de recensie ben ik super benieuwd nar het verhaal!
  Dat wordt duimen! *fingers crossed* 🙂

 • Jamie

  Ik ben zo benieuwd naar dit boek! Ik maak dan ook graag kans, omdat ik wel een beetje zomer kan gebruiken in de aankomende maanden.. ik kan erg slecht tegen de kou en zou graag het zomergevoel wat langer vasthouden! 🙂

 • Tamara

  Ik zou het boek graag willen lezen! Ik ben door omstandigheden gestopt met school en heb zoveel vrije tijd over om te lezen dat ik ook naar dit boek nieuwschierig ben!

 • Judith

  Ik zag dit artikel via jullie Bloglovin’ voorbij komen en ik kon het niet laten om toch een kansje te wagen! Dit boek heb ik vooral toen het in de zomer uitkwam meerdere keren voorbij zien komen. En keer op keer was mijn interesse gewekt. Niet alleen maar door het verhaal en de schrijfster, maar juist ook door de zomerse setting. Het lijkt mij (vooral nu de herfst en winter in aantocht zijn) een lekker boek om toch nog even de warmte erin te houden. Dat heb je wel nodig in Nederland. 😉 Ik volg jullie uiteraard al op Twitter, Instagram, Facebook en Bloglovin’

 • Iris

  Ik doe graag mee!
  Doordat ik voor mijn stage ben verhuist naar de andere kant van het land zit ik iedere vrijdag en zondag 3 uur in de trein en dit verveeld na een tijdje nog al, dan kan een nieuw leuk boek alles een stuk leuker maken!

 • Laure

  Ik vond 4 vriendinnen, 1 spijkerbroek een leuk boek, dus heel benieuwd of dit boek even goed is! Ideaal om tijdens de komende koude maanden toch nog een zomergevoel op te roepen!

 • Mariska

  4 vriendinnen, 1 spijkerbroek is echt jeugdsentiment voor mij! Het was echt een feestje hier toen het “10 jaar later” boek daarvan uit kwam!! Ik ben ontzettend benieuwd naar dit nieuwe verhaal en of ik mezelf er weer zo in ga verliezen!! Ik zou dus ontzettend HAPPY worden van dit boek.. TOF!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.