Winnen

GESLOTEN: Win: Young Adult grabbag met vijf (!) boeken van Lemniscaat

Vandaag hebben wij een héle toffe winactie voor jullie in petto waar wij heel blij worden! Vandaag geven we namelijk een Young Adult grabbag van uitgeverij Lemniscaat weg met maarliefst vijf boeken er in. Welke boeken dat zijn? Dat weten wij ook niet. Een extra leuke verrassing dus!

 

Uitgeverij Lemniscaat geeft onder andere de boeken van John Green uit. Vandaar ook de onwijs leuke tas waarin de boeken zitten! Zeker een must-have voor fans van TFIOS!

Wat moet je doen om kans te maken op deze gave tas inclusief vijf boeken?
Volg ons op Bloglovin’ en like deze post
– Laat een reactie achter onder dit artikel en vertel ons waarom jij zo graag deze tas zou willen hebben.

Jullie kunnen meedoen tot en met 30 maart 23.59. De winnaar zal persoonlijk bericht ontvangen. Succes!!

Previous Post Next Post

118 Comments

 • Reply Evi maart 26, 2015 at 07:19

  Hooii,
  wat een te gekke winactie! Natuurlijk wilt elke leesgek die tas hebben. Ik ben tegenwoordig helemaal into the fault in our stars en die tas is echt te leuk! En het is bijna pasen en met vakanties of feestdagen koop ik altijd een boek. Maar als ik dit leuke tasje met boeken win hoeft het natuurlijk niet meer.
  X

 • Reply Julie Anna maart 26, 2015 at 07:27

  Ik ben helemaal weg van John Green! Ik zou heel graag dit tasje winnen omdat de kans groot is dat er een boek van hem in zit, maar natuurlijk ook om nieuwe schrijvers te ontdekken die ik misschien anders nooit zou kopen of lezen! Gave actie weer hoor (:

 • Reply Suzanne maart 26, 2015 at 07:27

  ik doe mee aan deze actie omdat het me een geweldig pakket lijkt, se tas is al gaaf en heb bij andere hele leuke boeken langszien komen 🙂

 • Reply Sien maart 26, 2015 at 07:48

  Zalige winactie!! Ik las onlangs the fault in our stars en was er helemaal weg van! Nu hoop ik dat zijn overige boeken in dit pakket zitten, zodat ik ze kan lezen voor de films uitkomen want dat staat sowieso te gebeuren 🙂 En geef toe, eerst de film zien is not done hé 😉
  Verder ben ik van plan in de zomer een grote reis te maken en daarvoor heb ik voldoende leesvoer nodig 😉

 • Reply Ingrid maart 26, 2015 at 07:49

  Een grabbag zonder te weten wat er effectief in zit, is zoals een sinterklaaskadootje. Extra spannend. Dus ja, ik waag een kansje

 • Reply Romy maart 26, 2015 at 07:52

  Ik wil hem graag hebben, omdat ik er naar op zoek was maar hem nergens kon vinden en er graag alsnog een wil.

 • Reply Marion Poeste Thomas maart 26, 2015 at 08:05

  Dit is gewoon zo ontzettend giga gaaf! Overal op social media zie ik foto’s voorbij vliegen met deze geweldige tas en super leuke boeken die erin zitten. Helaas in mijn eigen woonplaats is hij niet verkrijgbaar en wil/kan de plaatselijke boekhandel hem niet bestellen. Wie weet maak ik op deze manier kans op een in mijn ogen ”collectors item” voor young adult boekenliefhebbers :D…

 • Reply Mieke maart 26, 2015 at 08:17

  Ik doe heel erg graag mee met deze winactie!
  Ik woon in België en ik heb intussen al heel de Nederlandse grensstreken afgereden (ik overdrijf niet als ik zeg dat ik hier in totaal 5u mee bezig ben geweest) en GEEN ENKELE (!!!) boekhandel had deze (nog) op stock. Ik ving er dus helemaal naast en ik wil hem zo graag!

 • Reply Bep maart 26, 2015 at 08:29

  Ik ben gek op verrassingen en als dit dan in de vorm van boeken is, vind ik dit helemaal geweldig

 • Reply Ilvy maart 26, 2015 at 08:34

  jaaa ik doe graag mee! Heel benieuwd wat er in de tas zit 🙂 spannend…

 • Reply Isabel maart 26, 2015 at 08:38

  Wauw, deze zou ik graag willen winnen! Alleen het tasje is al superleuk! Ik ben heel erg fan van John Green, dus dit zou een hele mooie aanwinst zijn!

 • Reply Thea maart 26, 2015 at 08:38

  Ja ik doe graag mee! Ben heel nieuwsgierig naar de inhoud en .. een grote verrassing winnen op mijn verjaardag, kan het nog mooier 🙂

 • Reply Ans Stier maart 26, 2015 at 08:44

  Een tas vol verrassingen… heerlijke boeken dat kan niet anders. Dat zijn de dingen waar ik gek op ben dus doe ik graag mee.

 • Reply Femke maart 26, 2015 at 08:59

  Ik ben altijd opzoek naar nieuwe boeken en nieuwe schrijvers. Maar dat is alleen makkelijk te vinden bij een boekenhandel. En op deze manier zal ik nog sneller boeken lezen die ik anders misschien geeneens gepakt had.

 • Reply Fabiënne maart 26, 2015 at 08:59

  Super leuke winactie weer. De tas is natuurlijk al erg leuk om te winnen met de mooie quote van John Green, maar ik ben ook heel benieuwd naar de boeken die er in zitten. Wel 5 zelfs ! Ik kan deze dan lekker bewaren voor mijn vakantie in Griekenland en ze daar lekker lezen in het zonnetje. Ik zie het al voor me, haha.

 • Reply Mandy Balk maart 26, 2015 at 09:07

  Ben gek op verrassingen!
  En op leesvoer… Mijn honger naar boeken is niet te stillen…

 • Reply lydia buist maart 26, 2015 at 09:10

  Mooie aktie , wat zal er toch in die tas zitten vraag ik me af . Ik ben wel heel nieuwsgierig en lezen is mijn grootste passie dus ik ga maar een poging wagen.

 • Reply Anita maart 26, 2015 at 09:16

  Ik laat me graag verrassen, het genre lees ik door mijn tieners en omdat het heel lekker leest en heel spannend is

 • Reply irene niec maart 26, 2015 at 09:19

  Graag doe ik mee, heerlijk met mijn schoondochter delen.

 • Reply Wendy Koedoot maart 26, 2015 at 09:20

  Ik volg jullie al op blogloving..

  Ik zou graag deze waanzinnige tas met inhoud winnen. John Green is een van favoriete YA auteurs, dus die tas moet ik hebben. YA is mijn favo genre. Mocht ik winnen dan komt er van ieder boek een recensie op mijn blog.

 • Reply chantalvl maart 26, 2015 at 09:20

  Ik maak graag een kans omdat ik deze boeken gewoon super vindt om te lezen.

 • Reply Esther maart 26, 2015 at 09:21

  Ik doe graag mee omdat ik heel binnenkort op mijzelf ga wonen, en daardoor bijna geen geld meer overhou om boeken te kopen. Daardoor lijkt het mij leuk om even als ‘afsluiter’ deze tas te winnen!

 • Reply Rika maart 26, 2015 at 09:21

  Helemaal gek op boeken, hou wel van een verrassing! Heb ook dringend nieuwe boeken nodig aangezien ik veel te snel erdoorheen ga, en mijn budget is ook maar beperkt.

 • Reply Elianne maart 26, 2015 at 09:21

  Ik hou van John Green! En houd altijd wel van een verassing. Er nieuwsgierig!!

 • Reply Silvia van Elzelingen maart 26, 2015 at 09:23

  Stuk voor stuk prachtige boeken dus daarom doe ik graag mee…helemaal mijn ding.

 • Reply Monica maart 26, 2015 at 09:24

  heey, ik zou dit boeken pakket willen omdat ik een super boeken fan ben. En extra leesvoer kan ik altijd wel gebruiken vooral omdat het bijna weer vakantie is en we weer volop gaan lezen. Ik hoop dat ik hem win.
  Groetjes,
  Monica

 • Reply Ling Choi maart 26, 2015 at 09:27

  Heerlijk leesvoer voor het aankomend regenachtig weekend en daarna geef ik het door aan mijn schoonmoeder die ook een grote boekenworm is. Ik like je op Facebook en Bloglovin!

 • Reply Iris maart 26, 2015 at 09:29

  Leuk! Ik zou graag winnen omdat ik de laatste tijd heel weinig ya heb gelezen, aangezien ik even geen inspiratie had. Zo’n verrassingstasje is dan natuurlijk leuk om nieuwe dingen te ontdekken.

 • Reply Dewi maart 26, 2015 at 09:33

  Ik hou van verrassingen !

 • Reply Rachel maart 26, 2015 at 09:38

  leuke winactie! Ik hou heel erg van verrassingen en ik ben heel benieuwd wat er in deze tas zit. Zelf heb ik nog geen tas bij mij in de buurt gezien, dus ik wil deze kans graag aangrijpen.

 • Reply Mieke Schepens maart 26, 2015 at 09:41

  Leuke actie. Je maakt het zo wel lekker spannend en daar ben ik dol op!

 • Reply Anne maart 26, 2015 at 09:42

  Weer een hele leuke actie die ik graag zou willen winnen! Ik heb ook echt al leuke blogjes gelezen en filmpjes gezien waar de inhoud van de tasjes werd geshowd, zo leuk dat er een aantal soorten verschillende zijn.
  Echt in de buurt hebben wij geen boekhandel die deze tassen verkoopt. Iets verder uit de buurt wel, maar de komende dagen zie ik geen tijd om daarheen te fietsen. Ik hoop daarom op deze manier deze gave grabbag te winnen!

 • Reply Kimberly De Rop maart 26, 2015 at 09:42

  ik lees elke dag en hou van verrassingen 🙂

 • Reply Hanne maart 26, 2015 at 09:42

  Leuke winactie, ik zou dol graag willen winnen omdat mijn boekencollectie wel wat nieuwe boeken kan gebruiken en ik dol ben op verrassingen.

 • Reply Sarah maart 26, 2015 at 09:45

  Wat een gave actie! Ik was meteen al verliefd op deze grabbags maar ik kon er jammer genoeg nooit eentje aanschaffen omdat ik in België woon 🙁 Ik ken ook niemand die in NL woont en eentje kon gaan halen voor mij… Door de vreselijke afgelopen maanden zou ik graag eens iets leuks winnen. Het jaar is voor mij niet goed begonnen en dit zou wel eens het eerste lichtpuntje kunnen worden. 🙂

 • Reply mi van neer maart 26, 2015 at 09:46

  een verrassingspakket in een must-have tasje,
  dat laat je niet aan je voorbij gaan!

 • Reply Suzanne maart 26, 2015 at 09:49

  Hoi,
  Wat een geweldige winactie! Ik doe graag mee, want ik kan wel wat normaal leesvoer gebruiken na alle literatuurboeken van school…
  X Suzanne

 • Reply Lioba maart 26, 2015 at 09:54

  Hallo,

  Bedankt voor deze leuke actie ! De tas ziet er erg leuk uit. Ik heb al 2 a 3 boeken van john green gelezen. Ik vond ze helemaal geweldig. Dus de tas is leuk om te hebben. Verder is het ook altijd spannend iets te winnen waar je de inhoud niet van kent. Helaas zit ik door omstandigheden veel thuis op het moment. Lezen is een van mijn grootste hobbys en brengt mij veel afleiding. Zou het dus erg leuk vinden om te winnen. Veel succes in de toekomst.

  groetjes,

  Lioba

 • Reply Eva maart 26, 2015 at 09:55

  Heel graag! Een vriendin van mij had het al over deze tas. Ik wil hem voor haar winnen! Dan kunnen we samen lezen!

 • Reply Denise maart 26, 2015 at 10:00

  Hey!

  Ik kan wel wat nieuws te lezen gebruiken en wat een leuk tasje! Normaal lees ik heel veel maar laatste tijd niet omdat ik geen tijd heb om naar de bieb te gaan en als je zelf de boeken hebt hoef je niet heel erg te haasten met lezen (niet dat ik nooit heb dat ik een boek binnen twee dagen uit heb) maar dat lijkt me wel fijn. Ook wat betreft herlezen natuurlijk.

  Groetjes Denise

 • Reply Els maart 26, 2015 at 10:06

  Ik heb een gezin, met 4 jonge kinderen, ik studeer voor mijn bachelor verpleegkunde en ter ontspanning lees ik heel graag. Nieuwe boeken zijn steeds welkom :-). Leuke actie! Super.

  • Reply Els maart 26, 2015 at 10:07

   mail klopt niet

 • Reply Els maart 26, 2015 at 10:08

  Zelfde reactie als hier boven, maar nu met juiste mail 🙂

 • Reply Anita maart 26, 2015 at 10:12

  Lijkt me heel fijn dit te winnen, en spannend welke boeken er in zitten, tasje ga ik ook gebruiken, geen plastic tasjes meer!

 • Reply Lies maart 26, 2015 at 10:14

  🙂 leuk!! Lemniscaat geeft over het algemeen echt hele goede boeken uit, dus dit is vast een tas met top titels! Heerlijk om vast weg te leggen voor in de zomer als ik heerlijk kan relaxen in mijn (moes)tuintje

 • Reply Winnie maart 26, 2015 at 10:15

  Grote fan van John Green. Verder geeft Lemniscaat erg leuke boeken uit, voor volwassenen, YA en kinderen. voor ieder wat wils.
  Dat vind ik gewoon leuk, dat je eigenlijk in de uitgeverij op kan groeien met je boekenverslaving

 • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) maart 26, 2015 at 10:20

  Ik doe graag mee, ik ben heel benieuwd naar de inhoud van deze tas en daarnaast kan ik dan heel stoer de straten onveilig maken met die leuke John Green tas 😀

 • Reply ilse niekerk maart 26, 2015 at 10:21

  doe graag mee wow

 • Reply Marianne maart 26, 2015 at 10:23

  Wat een mooie tas! Ik zou er graag de show mee stelen.
  Mijn grootste angst is een boekenkast vol gelezen boeken. Ik hoop dat het meedoen met deze actie mijn angst weg zal nemen.

 • Reply Kim Mulder maart 26, 2015 at 10:27

  Ik heb deze tassen op facebook al veel voorbij zien komen. Het lijkt me super tof om hem zelf gewoon te gaan kopen, wat helaas niet gaat omdat ik a) op krukken loop vanwege een kapotte knie, en b) ik begonnen ben met het afbetalen van mijn studieschuld. Al mijn geld gaat dus zo’n beetje naar DUO -.-‘
  Dus tja, daarom zou ik deze tas wel willen winnen 😉

 • Reply Edith maart 26, 2015 at 10:29

  Leuk voor de schoolbieb. Hier kun je heel veel kinderen blij mee maken.

 • Reply Katja maart 26, 2015 at 10:38

  Oeh wat ik tot nu toe van John Green gelezen heb was echt fantastisch.
  Het lijkt me super tof om te winnen, ben zo benieuwd wat er in die tas zit ! 😀

 • Reply Isabelle maart 26, 2015 at 10:45

  wat een leuke actie! En ja natuurlijk wil iedereen die boeken winnen haha. Ik vind het vooral leuk dat het nog een verrassing is welke boeken het zijn en hoop op boeken die ik zelf niet zo snel zou uitkiezen om zo hopelijk wat nieuwe pareltjes te ontdekken!
  Wilde ook gelijk even zeggen dat ik jullie blog super vind. Ik ben zelf niet zo actief met all die blogs maar vind het heerlijk om alles te lezen 🙂

 • Reply sabine maart 26, 2015 at 10:48

  ik zou deze graag willen winnen want ik ben een grote fan van boeken en ik erg benieuwd ben welke boeken hierin zitten.

 • Reply Aysha maart 26, 2015 at 10:55

  Ik zou graag willen winnen omdat ik de laatste tijd heel gestrest ben. Ik heb veel te veel te doen. Maar met boeken kan ik mezelf lekker verwennen met een bakkie thee en lekker ontspannen.

 • Reply Madelon maart 26, 2015 at 10:55

  Alleen de tas gewoon al <3 Die quote is toch geweldig! En ik heb al een paar keer de inhoud van enkele bags langs zien komen en er zitten best wel hele toffe boeken in! Dus lijkt me enorm leuk om eens verrast te worden met vijf boeken ^^

 • Reply Shureska maart 26, 2015 at 10:57

  Ja super graag. Hij lijkt me een geweldige schrijver.

 • Reply Isabelle maart 26, 2015 at 10:57

  Ik zou heel graag willen winnen, omdat ik echt te weinig leesvoer heb en je nooit genoeg boeken kunt hebben haha

 • Reply Mandy maart 26, 2015 at 11:04

  Ik wil dit heel graag winnen, omdat ik momenteel met mijn afstudeerscriptie bezig ben en in het weekend ontspanning nodig heb! Met een boekenpakket gaat dat zeker lukken! 🙂

 • Reply Anita maart 26, 2015 at 11:25

  Spannend! Hartstikke leuke actie 🙂

 • Reply kiara ten broek maart 26, 2015 at 11:29

  Wahaa super gaaf . Waarom ik deze boekentas wil winnen? Ten eerste ben ik boeken verslaafd ik lees super veel en elk boek leest ik wel een stuk of 10 keer opnieuw. Ten tweede ben ik groot fan van John green en wil ik de tas heel graag

 • Reply Anneke maart 26, 2015 at 11:48

  Wat een mooie tas met een mooie tekst.
  Waarom ik meedoe? Tja, heel afgezaagd, maar ik ben een boekenwurm en lees graag allerlei genres en ben dus heel benieuwd naar de, vast hele mooie, boeken die erin zitten.

 • Reply Jyoti Baldew maart 26, 2015 at 12:05

  Ik doe graag mee! Ik ben dol op de boeken van John Green, deze tas ziet er dan ook geweldig uit! Het is ook één van mijn favoriete quotes!! EN ik ben dol op verrassingen, dan krijg ik een John Green tas met mijn favoriete quote en 5 YA boeken! Twee vliegen in één klap:) wat wil ik nog meer;)

 • Reply Jessica maart 26, 2015 at 12:07

  Ik doe graag mee!! 😀 Ik vind de tas echt superleuk (de opdruk), en ben heel benieuwd naar de inhoud. Helaas hebben de boekhandels bij mij in de buurt dit soort dingen nooit, dus loop ik ze helaas altijd mis.
  Uiteraard volg ik jullie al op bloglovin’ en heb ik deze post een hartje gegeven 🙂

 • Reply Ismay maart 26, 2015 at 12:23

  Ik zou deze winactie alleen al willen winnen voor het tasje! Super leuk, ik heb mijn boek die ik nu lees bijna uit..

 • Reply evake87 maart 26, 2015 at 12:48

  Ik wil supergraag winnen want mijn hoofdje zit vol zorgen! Dringend nood aan ontspanning! Volgend week een weekendje weg, daar kan wel een boek bij als ontspanning!

 • Reply Graham - Boek&Boom maart 26, 2015 at 12:52

  Wat ontzettend leuk! Ik doe mee omdat mijn boekenhandel geen tassen meer had 🙁 en ik verschrikkelijk nieuwsschierig ben naar de inhoud van deze mooie tas!

 • Reply Thea maart 26, 2015 at 12:54

  Omdat ik me heel graag laat verrassen door boeken die ik zelf misschien niet zo snel zou pakken.

 • Reply Ilsiee prins maart 26, 2015 at 12:57

  Helemaal leuk zeg. Ben een echte boekenwurm dus hier word ik zeker wel heeeeel erg blij van. Van verrassingen natuurlijk ook, ben super benieuwd welke leuke toppers hier in zitten. ik doe graag mee voor een kansje, fijne dag! Groetjes ilsiee

 • Reply Veronique maart 26, 2015 at 13:18

  Zoo…wat een reacties al. Ik doe graag mee. Ik hoop met deze verrassing uit mijn serieuze leesdip te komen. En die tas alleen al is meer dan leuk.

 • Reply Monique T. maart 26, 2015 at 13:19

  5 Boeken, daar kan ik wel even mee voor uit, ik doe dus graag mee!

 • Reply Anne maart 26, 2015 at 13:36

  Omdat ik dol ben op lezen en altijd nieuwe boeken kan gebruiken!

 • Reply Peter Berkel maart 26, 2015 at 13:45

  Als boekenwurm zijnde is deze actie op mijn lijf geschreven, maar liefst vijf boeken om lekker te gaan lezen. Mijn gezin heeft de hobby van mijn overgenomen, wat inhoud dat we gezamenlijk op de bank met een lekker kopje thee zitten te lezen i.p.v. naar nietszeggende programma’s te kijken op de televisie. Lezen is goed voor de hersenen en de algemene ontwikkeling, daarom doe ik graag mee aan deze winactie.

 • Reply Francine maart 26, 2015 at 14:13

  Ik stop mijn naam graag weer in de hoge hoed!

 • Reply Charlotte Veltman maart 26, 2015 at 14:17

  Geweldig, dol op boeken en Lemniscaat geweldig. Ik doe heel graag mee.

 • Reply beautifulday4makeup maart 26, 2015 at 14:36

  Oooh superleuk. ik ben dol op lezen en ik ben heel nieuwsgierig naar welke verhalen er in deze zak te vinden zijn 🙂

 • Reply Bianca maart 26, 2015 at 14:39

  dit zou zo’n leuke verrassing voor mijn dochter zijn. Die verslindt heel wat YA boeken en herleest ze keer op keer. Heel fijn om lekker te lezen als ze weer eens te maken heeft met een energiedip vwanwege haar gezondheid.

 • Reply jacqueline maart 26, 2015 at 14:59

  een heel leuk paascadeau met hopelijk wat leuke boeken om cadeau te geven aan mijn man en kleinkinderen!

 • Reply evenline mensink maart 26, 2015 at 15:37

  juist omdat ik niet weet wat erin zit. Natuurlijk dol op lezen maar zo ga ik ook tenminste eens iets leven waar ik zelf niet voor zou kiezen. Nieuwsgierig dus!

 • Reply Nel Crea maart 26, 2015 at 15:44

  Lijkt wel St Nicolaas, doe graag mee en ben nieuwsgierig.

 • Reply linda urlings van der Heijden maart 26, 2015 at 15:49

  Wat een gave aktie is dit .Ik doe heel graag mee

 • Reply Coenraad de Kat maart 26, 2015 at 16:23

  Een weeffout in onze sterren, heb ik als enige van zijn werk gelezen en was zeer verrast en heb het met veel plezier gelezen. En wat er in de tas zit maakt me alleen maar super nieuwsgierig .

 • Reply Linda Meester maart 26, 2015 at 16:25

  Waarom? Ik houd van lezen, vooral YA. Ik recenseer (kinder)boeken en ben dol op verrassingen en die tas is reuze handig voor onderweg

 • Reply inge de backer maart 26, 2015 at 16:26

  Oh wat een geweldige winacties. Ik vond de fault innoir stars echt een prachtig boek en mooi verfilmd. Natuurlijk heb ik ook bij beide moeten wenen. Het zou ook leuk zijn mocht ik dit winnen 😀

 • Reply Kimberly maart 26, 2015 at 16:36

  Na een zware tentamenweek kan ik wel wat ontspanning gebruiken!

 • Reply Cecily maart 26, 2015 at 16:42

  Ik doe heel graag mee. 🙂 Ben fan van TFIOS en natuurlijk boekengek dus van 5 boeken zou ik heel erg blij worden.

 • Reply Laure Schoffelmeer maart 26, 2015 at 17:33

  Heeele gave actie!!!! Ik ben dol op lezen, en vooral Young adults. Je kan nooit genoeg boeken hebben

 • Reply Ellen maart 26, 2015 at 17:51

  Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee, want je kan niet genoeg hebben van boeken en daarbij is het bijna vakantie: tijd om nog eens een leuk boek te lezen! xxx

 • Reply Elke maart 26, 2015 at 17:54

  Wat een gave actie! Ik zou super graag winnen omdat ik een enorme John Green fan ben, en The Fault In Our Stars een ban mijn favoriete boeken is! En bovendien, ik wil alleen al winnen door dat super awesome geweldige leuke tasje!!!! Omg dit wil ik zo graag! Hij is hier nergens verkrijgbaar 🙁

 • Reply Anita te Gussinklo maart 26, 2015 at 18:04

  Super leuke actie. Ik maak heel graag kans omdat mijn Lente dan wel heel goed begint.
  Ik zie me over een tijdje wel lekker in de tuin zitten met een goed boek.

 • Reply meike maart 26, 2015 at 18:32

  John Green vind ik gewoon een geweldige schrijver! Meer kan ik er niet van maken!

 • Reply Connie Flipse maart 26, 2015 at 19:21

  Graag , een topprijs . Ik heb drie lezende Young Adults thuis . En ik lees hun boeken ook graag .

 • Reply a hard book obsessor maart 26, 2015 at 19:29

  Sommige dingen zijn een metafoor, maar deze dingen zijn echt. En die echte dingen zou ik SUPER graag willen hebben.
  Go John green.

 • Reply Nicole maart 26, 2015 at 19:30

  Oeehh wat gaaf
  ik doe mee en zou deze tas graag winnen omdat het een te gaaf verjaardagscadeau zou zijn!

 • Reply indiana deforce maart 26, 2015 at 19:46

  Ik zou deze zak zo graag hebben omdat mijn vriendin een grote fan is en ik haar graag dit als kado wil doen

 • Reply Annelies maart 26, 2015 at 20:24

  In België zijn dit soort tasjes nooit verkrijgbaar, dus ik zou heel graag eentje winnen!

 • Reply Heleen maart 26, 2015 at 20:32

  Ik doe graag mee; ik droom ervan om deze tas met boeken te winnen om daarna 5x in een heerlijk boek weg te dromen! Super-actie!

 • Reply william oldenburg maart 26, 2015 at 20:41

  Ben samen met mijn dochter en vrouw groot fan van het joung adult genre . Dus zeeeeeeeer welkom hier.

 • Reply Anouk maart 26, 2015 at 22:39

  Ik kan honderden redenen bedenken om dit boek te winnen. En ik denk dt er wel eentje goed van zal zijn. Maar het zou niet waar zijn ik denk dat iedereen een kansje probeert te maken en natuurlijk waag ik het er maar op. Het zou natuurlijk extra leuk zijn om deze tas te winnen. Vooral al je een echte leesliefhebber bent. Maar nu moet ik toch mijn reden vertellen. Simpel gezegd ik hou van lezen en ik denk dat deze 5 boeken zeker een prachtig plekje krijgen op mijn groeiende boekenplanken. Later hoop ik hier een boekenkast van te maken natuurlijk. Hehe 🙂

 • Reply tamara maart 26, 2015 at 23:46

  Ik zou m ontzettend graag willen winnen en nog niet eens zo zeer voor mij zelf. Het tasje geef ik cadeau aan mijn nichtje.. ik geef mijn beide zusjes een boek naar keuze.. en 3 boekjes houd ik zelf 🙂

 • Reply Suzanne maart 27, 2015 at 00:49

  Wat een leuke winactie! Ik houd heel erg van lezen en ik verzamel eigenlijk ook boeken. Ik vind het vooral heel erg leuk om nieuwe favoriete boeken te ontdekken!

 • Reply Desiree maart 27, 2015 at 08:45

  Nieuwe boeken zijn altijd welkom, en deze uitgeverij heeft dat in huis! 😀

 • Reply Louise maart 27, 2015 at 12:29

  Wat een geweldige tas, en hopelijk geweldige inhoud! Deze zal niet geweldig zijn voor mijn puberkinderen of moeder etc., maar heerlijk voor mezelf om lekker in weg te kruipen wanneer het zonnetje weer begint door te komen in dit koude kikkerlandje.

 • Reply Jay maart 27, 2015 at 16:21

  Ik wil heel graag winnen omdat ik tja, het gewoon heel druk heb en blut ben. Mijn toetsweek is net begonnen en ik wil na mijn toetsweek graag kunnen relaxen en geweldige Lemniscaat boeken lezen. Lemniscaat publiceert altijd geweldige boeken <3 Mijn moeder wilt mij geen 15 euro geven omdat zij vind dat ik al veel te veel boeken heb, maar ik vind van niet, er passen nog zo veel boeken in mijn kast! Ik denk dat mijn moeder stiekem gewoon wil dat ik naar buiten ga, en met mensen rond hang, maar ik blijf liever boeken lezen in mijn kamer. En de tas is ook zo fabulous. Ik zou er gewoon mee naar school gaan. Who cares wat de anderen ervan vinden, ik vind het een geweldige tas en zou het met trots dragen!

  Fingers crossed <3333

  • Reply Jay maart 27, 2015 at 16:22

   Ik volg jullie trouwens onder de naam : Jawayriya Javed en like de post!

   Fingers crossed!!!!!!!!!

 • Reply Nicole maart 27, 2015 at 16:26

  Ik ben zo benieuwd en nieuwsgierig welke boeken er in de tas zitten.
  De tas met John Green / The Fault in our Stars quote is natuurlijk ook heel leuk. Fijn om te gebruiken voor boodschappen etc. om boeken/lezen te promoten 😉
  Ik maak graag kans op de tas 😀

 • Reply Tessa maart 27, 2015 at 20:33

  Ik ben dol op lezen en aangezien ik binnenkort vakantie heb en nog geen plannen heb weet ik nu wat ik ga doen. Lezen!

 • Reply Meike maart 27, 2015 at 22:46

  Vijf boeken én een The fault in our stars tas, dat is een perfecte combinatie! Het lijkt me wel eens leuk om boeken te lezen die ik niet zelf heb uitgekozen, en zo misschien wel een wat onbekender boek te ontdekken! En met mijn examens in het vooruitzicht is een beetje ontspanning natuurlijk ook niet verkeerd. 🙂

 • Reply Djanien maart 28, 2015 at 11:16

  Tja euh weet niet zo goed wat ik hier neer moet zetten..
  Wil wel graag winnen omdat ik aan het diëten ben en dan kunnen de boeken mij afleiden van mijn trek 🙂

 • Reply Masha maart 28, 2015 at 12:24

  Ehm, wie wilt er nou niet boeken winnen?! En vijf nogwel 😉

 • Reply Nikita maart 29, 2015 at 01:53

  John Green is gewoon een schrijver die ik heel erg bewonder. Ik heb de post trouwens gesaved op Bloglovin, hoop dat dat ook telt als liken? xxx

 • Reply Lisanne maart 29, 2015 at 16:37

  Hey!

  Het zou echt geweldig zijn als ik deze prijs win! Ik ben zelf een hele boeken fan en zou het leuk vinden deze tas te winnen 🙂 Ik lees iedere dag en zou met deze boeken nog langer bezig zijn 😉 Ik volg jullie op bloglovin’ en heb de post ‘gesaved’

  Groetjes Lisanne 😀

  Groetjes Lisanne 🙂

 • Reply zoe maart 29, 2015 at 21:35

  ik doe mee!
  bloglovin; zoelouwerse

 • Reply Akikoooooo maart 29, 2015 at 22:10

  Ik wil dit winnen omdat ik van mijn moeder deze geweldige grabbag niet mag kopen. Waarom? Omdat het Nederlandse boeken zijn, mijn moeder vind dat ik boeken in het Engels moet lezen, maar ik ben juist niet zo goed in Engels en vermaak me dus helemaal niet wanneer ik boeken in het Engels moet lezen. Daarom lees ik liever in het Nederlands. Dan geniet ik. EN de Lemniscaat boeken zijn allemaal zooooo geweldig <3 Dus ik wil dit gewoon heel graag, want ja, ik wil zo'n grabbag met geweldige boeken en een geweldige tas die ik overal naar toe kan meenemen <3

  Fingers crossed

  Ik volg jullie op bloglovin onder de naam: AddictedToRamen en like de post!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Reply Sophie maart 30, 2015 at 15:01

  Na het lezen van TFIOS (en daarna het zien van de film), ben ik ook wel erg benieuwd naar hopelijk een ander boek van John Green. Spannend welke boeken er in de tas zitten. Ik houd van lezen en van young adult boeken, dus dat kom helemaal goed als ik zou winnen!

 • Reply Soraya Hramat maart 30, 2015 at 17:31

  Enorm leuke actie! Ik ben gewoon zo benieuwd! Welke boeken zouden er in kunne zitte? Alleen al mijn nieuwsgierigheid is al een rede om deze tas te winnen. Maar ik ben eigenlijk ook van plan om een blog op te starten en het zou leuk zijn om deze boeken te reviewen op mijn blog!
  x soraya

 • Reply Ingrid maart 30, 2015 at 18:32

  Volgens mij ben ik vandaag nog net op tijd om mee te doen, en wat veel reacties al! Ik vind de grabbag erg mysterieus en het vraagt er gewoon om om geopend te worden. Welke boeken zouden er in zitten? (ik gok sowieso een van John Green, haha) Ik ontdek graag nieuwe boeken en nieuwe schrijvers, want je weet nooit of dat ene boek waar je nooit eerder van gehoord had, je favoriet kan worden. Ditzelfde had ik bijvoorbeeld met The book thief, wat ik een geweldig boek vind! Dit boek had ik een paar jaar geleden ook per toeval ontdekt en ben er meteen verliefd op geworden. Deze grabbag ziet er zeker uit alsof het nieuwe liefdes kan bevatten, haha. De tas zelf is natuurlijk ook al erg mooi om te hebben. Ik ben (zoals duidelijk meer boekliefhebbers, yay!) groot fan van John Green. Hij schrijft geweldige boeken, met slimme personages, die ik iedereen zou willen aanraden! Dus voor iemand die dit leest en nog twijfelt om meer John Green boeken te lezen: zeker doen!!
  Er is zeker plek op mijn boekenplank voor deze mysterieuze boeken!. Ik weet zeker dat de boeken (bij wie ze ook wint) een liefdevol thuis krijgen waar ze met veel plezier gelezen zullen worden 😀

 • Reply Diary: 27 april - 3 mei: weekendje strand, Den Haag en Gemeentemuseum - Sophietje mei 5, 2015 at 15:28

  […] week kwam er een leuk pakketje binnen. Bij Adorable books had ik meegedaan aan een winactie en heb de Young Adult grabbag van uitgeverij Lemniscaat met vijf boeken gewonnen! Ik ben meteen […]

 • Leave a Reply