GESLOTEN: Win: Verslingerd (Verkikkerd #2) - Lisette Jonkman - Adorable Books
Winnen

GESLOTEN: Win: Verslingerd (Verkikkerd #2) – Lisette Jonkman

Nogal onverwacht kwam Lisette Jonkman een tijd geleden met het nieuws dat Verkikkerd een vervolg zou krijgen! Nog niet zo heel lang is dit tweede deel uit en jij kan Verslingerd winnen! Wij mogen één exemplaar weggeven.

Het studentenleven gaat niet over rozen. Lucy’s relatie met Kikker staat onder druk, omdat hij een duet gaat opnemen met de beroemde zangeres Laura. Maar is Laura’s interesse alleen zakelijk? Ondertussen kampt Lucy met een lichte social media-verslaving en eist haar populaire beautyblog steeds meer tijd en verantwoordelijkheid op. Om de chaos compleet te maken vragen haar vrienden en familie ook nog aandacht met hun problemen. Het wordt hoog tijd om prioriteiten te stellen.
Wat is nu eigenlijk écht belangrijk in het leven?

Wat moet je doen om kans te maken op één van de exemplaren?
– Volg ons op Bloglovin + like het artikel
– Laat hier onder een berichtje achter waarom jij dit boek graag zou willen winnen
– Vul een geldig email-adres in. De winnaars krijgen bericht via de email.

Lees hier de recensie van Verslingerd.

Jullie kunnen meedoen tot en met 4 juli 2014 23.59 uur. Veel succes!

Wij bedanken Luitingh Sijthoff voor het sponsoren van deze winactie!

Previous Post Next Post

35 Comments

 • Reply Corinne juni 28, 2014 at 22:24

  Heerlijk boek voor op vakantie!! 🙂 Ik maak hier erg graag kans op! Ik volgde al op Bloglovin. Heb het artikel geliked. Groetjes, Corinne.

 • Reply Baseballlover juni 29, 2014 at 22:04

  Van mijn zus moet ik deze gewoon gelezen hebben! Ze heeft hem zelf nog niet gelezen, maar kan niet wachten en praat er constant over, volgens haar is Lisette Jonkman een fantastisch auteur! Zelf ben ik ook heel benieuwd en denk dat ik het een (heel) leuk boek zal vinden. Eerst even Verkikkerd van mijn zus lenen en dan deze lezen!

 • Reply melissa juli 1, 2014 at 09:09

  Ik ben benieuwd naar het vervolg op de andere boeken. Eerlijk gezegd had ik er niet zo’n hoge verwachtingen van; maar na de eerste paar blz’s was ik verkocht en kon ik niet stoppen met lezen. Kom maar op met dit deel dus!

 • Reply Wendy juli 1, 2014 at 10:36

  Ik zou dit boek willen winnen omdat het me een geweldig boek lijkt! Ik houd van haar boeken!!!

 • Reply Heleen juli 1, 2014 at 16:12

  Wat een leuke winactie, ik doe heel graag mee!
  Ik zou graag winnen omdat het me een heerlijk zomer boek lijkt, wat erg geschikt is om te ontspannen tijdens mijn drukke vakantie (we gaan met ongeveer 20 familieleden op vakantie haha). En ik ben natuurlijk heel benieuwd hoe het verhaal verder gaat. 😀

 • Reply ladyNadine juli 2, 2014 at 10:25

  Wat een leuke winactie! Door ziekte zouden we onze vakantie deze zomer moeten annuleren, maar nu lijkt het er toch op dat we kunnen gaan. Hierdoor zou ik heel graag Verslingerd willen winnen, zodat ik hem lekker op het strand kan lezen 🙂

 • Reply Turtle juli 3, 2014 at 21:34

  Dit lijkt mij een fantastisch boek! Wat ik heel graag zou willen lezen! <3 Lisette Jonkman!! Kan wel een boek vol met humor gebruiken! En kan niet wachten om te lezen hoe het verhaal na Verkikkerd verder gaat!

  Volg en like op Bloglovin' onder TurtleBookwurm.

 • Reply marijke juli 4, 2014 at 19:45

  Oooooeh wat zou ik deze graag winnen aangezien Lisette jonkman een van mijn grote voorbeelden is als beginnend chicklitschrijfster! Vorig jaar won ik net niet de schrijfwedstrijd van chicklit.nl maar met de juiste rolmodellen moet het me gaan lukken! Bovendien vond ik geflikkerd geweldig!

  • Reply marijke juli 4, 2014 at 19:46

   Ohnee. Verkikkerd moest dat natuurlijk zijn. Damn you autocorrect.

 • Reply Loranne juli 4, 2014 at 20:09

  Ik wil dit boek graag winnen aangezien ik niets dan goede dingen over deze boeken gehoord heb, dus het wordt tijd dat ik ze maar eens ga lezen. 🙂

 • 1 2

  Leave a Reply