Winnen

GESLOTEN: Win: The best of me + 2 vrijkaartjes

Oef, zwijmelen, zwijmelen. Dat is iets wat zeker is bij de boeken van Nicholas Sparks. Na onder andere The notebook, Dear John, The last song en The lucky One is nu ook het boek The best of me aan de beurt. Vanaf 16 oktober zal deze film in de Nederlandse bioscopen te zien zijn en wij mogen jullie een ontzettend leuk pakket weggeven!
Natuurlijk is ons motto een beetje; eerst het boek, dan de film. En daarom gaan wij dit mogelijk maken. Wij mogen twee pakketten weggeven waarin het boek The best of me in zit + twee vrijkaartjes voor de film in de bioscoop!

 photo Screen-Shot-2014-06-30-at-71111-PM_zps153c3ebe.png

In het voorjaar van 1984 vielen scholieren Amanda Collier en Dawson Cole als een blok voor elkaar. Hoewel ze volstrekte tegenpolen waren, leek hun liefde sterker dan de harde realiteit van hun levens in het kleine stadje Oriental, North Carolina. Maar in de zomer van hun laatste schooljaar werd het jonge stel uit elkaar gedreven door een ingrijpende gebeurtenis die hun levens in tegengestelde richtingen stuurde.Vijfentwintig jaar later komen Amanda en Dawson terug naar Oriental voor de begrafenis van Tuck Hostetler, hun oude mentor. Tijdens dat ene weekend in hun geboorteplaats rakelen de ex-geliefden pijnlijke herinneringen op en realiseren ze zich dat de dromen uit hun schooltijd nooit zijn uitgekomen. Samen proberen ze uit te zoeken of hun verloren liefde sterk genoeg is om het verleden terug te draaien.

Wat moet je doen om te winnen?
Heel simpel!

– Volg ons op Bloglovin
– Vertel hieronder waarom jij dit pakket zou willen winnen

Ons volgen op Twitter, Facebook en Instagram vinden wij ook erg leuk! Maar is niet verplicht.

De winnaars krijgen bericht via hun e-mail.

Jullie kunnen meedoen tot en met 16 oktober 2014 23:59. Veel succes!
Wij bedanken Entertainment One Benelux voor het sponsoren van deze winactie.

Previous Post Next Post

45 Comments

 • Reply Bieke oktober 12, 2014 at 07:17

  Hoi,
  wat een leuke winactie. Normaal ben ik een echte lurker en reageer ik nooit of doe nietvmee aan wedstrijden. Maar deze vind ik ju een echt de moeite. Alle boeken ddie ik tot nu toe van nicholas sparks gelzen heb, zorgden voor een emense ontroering. Ook de verfilmingen zorgen voor echte me-time molentjes. En ook al heb ik ze al tientallen keer gezien toch moet die doos zakdoekjes dichtbij staan, want de emoties lopen hoog op.
  ik vind dat jullie hier een hele leuke site van maken. En als ik in de boekhandel terecht kom en sta te twijfelen wat mijn volgend leesvoer wordt, dan check ik nog eens jullie berichten.
  Een leuke dag vandaag en nog veel succes met de website.
  Grietjes,
  Bieke

 • Reply Martine oktober 12, 2014 at 09:14

  Een vriendin van mij is helemaal fan van Nicholas Sparks. Ze heeft alle boeken gelezen en de films natuurlijk ook gezien. Ze kijkt heel erg uit naar The best of me en wil ‘m heel graag in de bioscoop zien. Daarom zou ik dit graag voor haar willen winnen. Ik zou zelf dan het boek nog even lezen en dan gezellig samen naar de bios.

 • Reply Marloes oktober 12, 2014 at 10:33

  Wat een leuke winactie! Alle boekverfilmingen die ik tot nu toe van zijn boeken gezien heb vond ik geweldig om te kijken met vriendinnen! Ik wil ook altijd graag eerst het boek lezen, dus dit is een superactie! Het verhaal lijkt me weer heel erg leuk, dus ik zou heel graag willen winnen :).

 • Reply Nynke oktober 12, 2014 at 10:37

  Altijd lastig om te bedenken of je eerst het boek zult lezen of eerst de film wil zien. Ik ga meestal eerst voor het boek, maar naar beide ben ik heel benieuwd!

 • Reply Esther oktober 12, 2014 at 10:50

  Ik zou graag kaartjes willen winnen om mijn beste vriendin hiermee te verrassen. Wij willen deze film zo graag zien!

 • Reply Gerrianne oktober 12, 2014 at 11:11

  Ik heb wel zin om even lekker weg te zwijmelen met dit boek :-).

 • Reply Corinne oktober 12, 2014 at 11:16

  Mooi verhaal! Ben normaal niet zo’n groot fan van boekverfilmingen, meestal valt ’t zo tegen en uiteraard ALTIJD eerst het boek lezen 🙂 Toch wil ik wel weer eens een poging wagen. Zeker voor de herfst… heerlijk een bioscoopavondje! Ik volg op BL al een tijdje… Groetjes en mooie, zonnige zondag!

 • Reply Monica oktober 12, 2014 at 11:25

  The best of me lijkt me een erg mooie film ! Ik ben erg gek op romantische drama films, omdat mijn leven ook altijd een groot romantisch drama is geweest. Nu ben ik eindelijk gesetteld en zou ik met mijn vriend de graag de film willen zien 🙂

 • Reply Chantal oktober 12, 2014 at 12:25

  Wat een leuke actie! Ik ga altijd met vriendinnen naar typische vrouwenfilms, dus het zou leuk zijn als ik iemand gratis mee kan nemen naar de film. En als boekenwurm is het boek natuurlijk meer dan welkom 🙂

 • Reply Giulia oktober 12, 2014 at 14:36

  Heerlijk! Ik heb bijna alle boeken van Nicholas Sparks gelezen en toen ik gisteren een nieuw boek uit moest kiezen om in te beginnen, twijfelde ik tussen dit boek en een ander. Uiteindelijk koos ik voor de ander, simpelweg omdat ik nog heel lang van Nicholas Sparks wil kunnen genieten.. Ik wil niet dat het afgelopen is, dat ik al zijn boeken uit heb! Maar als ik win, ga ik ‘m uiteraard direct lezen en me verheugen op de film!

 • Reply Anita te Gussinklo oktober 12, 2014 at 17:11

  Een heerlijke zwijmelfilm,het is alweer even geleden dat ik in de bioscoop ben geweest.
  Ik loot dus graag mee en volg jullie via Bloglovin,Facebook & Twitter

 • Reply Kim Rhijnsburger oktober 12, 2014 at 19:23

  Al de voorgaande films vond ik ook super leuk dus het lijkt mij erg leuk om een vriendin te verassen met kaartjes voorde film zodat we samen lekker weg kunnen zwijmelen! En natuurlijk het boek te kunnen delen want als je de film gezien hebt moet het boek natuurlijk wel gelezen zijn! Dus ik doe graag mee met deze actie!

 • Reply Edith van den Bosch oktober 12, 2014 at 20:17

  Die trailer is al geweldig, kan niet wachten tot de film er is. Voorgaande films waren amazing dus verwacht ook eigenlijk niet anders. Zou graag ook het boek lezen want ben nou eenmaal verslaafd aan boeken lezen haha. Leuke actie!

 • Reply Melissa oktober 12, 2014 at 20:20

  Ik wil echt super graag winnen want me zus en ik gaan echt naar alle Nicholas Sparks verfilmingen want die vinden we helemaal geweldig, net als de boeken!! 😀

 • Reply mi van neer oktober 12, 2014 at 20:29

  Een goed boek lezen EN ook nog een avondje naar de film?
  Duhuh! Die kans laat ik niet liggen!

 • Reply Annelies oktober 12, 2014 at 20:30

  Ik doe heel graag mee! Ik ben echt een grote fan van Nicholas Sparks. Ik verbaas me er altijd over hoe een man zo’n romantische boeken kan schrijven.

 • Reply Maureen oktober 12, 2014 at 20:34

  Ik zou heel graag dit pakket willen winnen, ik hou van de boeken van nicholas sparks en de verfilmingen heb ik ook al heel vaak gezien. Ik ben de boeken die verfilmd zijn aan het sparen en dit zou een leuke aanwinst zijn voor mijn collectie.

 • Reply Flora oktober 12, 2014 at 21:31

  Oh wauw, wat een leuke winactie! Ik houd van Nicholas Sparks’ verhalen! De films zijn altijd ook zo prachtig en onroerend. “A walk to remember”, mijn lievelings tot nu toe ^.^ ik ben dan ook heel erg benieuwd naar dit boek en uiteraard ook de film. (Hoge verwachtingen haha) Dus nu duimen maar ^.^ (Ik volgde julli al lang op bloglovin)

 • Reply Madelon oktober 12, 2014 at 21:32

  Leuke winactie weer meiden!
  Ik volg jullie al een tijdje op bloglovin’ en waarom ik wil winnen? Hallo, James Marsden speelt in de film! Sinds dat ik hem heb gezien in 27 dresses volg ik hem een beetje en ik vind hem altijd zoooooo leuk spelen! Daarbij zijn alle boeken (en films naar de boeken) van Nicholas Sparks goed. The Lucky One is tot nu toe mijn favoriet (want hallo, Zac Efron), maar wie weet dat The Best of Me dat toch wel zou kunnen overtreffen…

 • Reply anna oktober 13, 2014 at 09:13

  Ik wil graag winnen omdat ik de film graag wil zien,gezellig met een vriendin en dan later nagenieten met het boek

 • Reply Ilse prins oktober 13, 2014 at 10:55

  Een avondje bios is altijd goed natuurlijk:):) Deze film lijkt me echt heeel mooi… Ik ga altijd 2x per jaar met mijn mams naar de bios, even een meidenavondje…. Deze film stond eigenlijk al in ons lijstje dus we gaan er binnenkort zeker naar toe…. Ik doe graag mee om de kaartjes te winnen:):) Het boek komt dan nog wel een keer op een regenachtige zondag.. Lekker met thee en een kleedje op de bank!!:) Ik volg je natuurlijk op fb en bloglovin:):) Groetjes ilse

 • Reply Kim oktober 13, 2014 at 14:29

  Heerlijk zwijmelen en wegdromen. Na alle drukte heb ik daar nou echt weer eens zin in.
  Waarschijnlijk krijg ik mijn vriend zelfs wel zover dat hij mee wil. Lekker romantisch 🙂 Heb al veel goeds gehoord van dit boek, maar moet hem nog lezen.
  Dit pakket zou dus een perfecte combi zijn.

 • Reply Yara Janssen Steenberg oktober 13, 2014 at 14:55

  Ik ben echt sinds ik de trailer heb gezien heel erg benieuwd naar de film. Verder houd ik ontzettend veel van lezen dus zou het geweldig zijn om voordat ik de film zou zien ook het boek te kunnen lezen. Mijn zusje is ook helemaal weg van safe heaven en the notebook van de zelfde filmmaker dus die zou ik dan graag mee willen naar de film.

 • Reply Thyrze oktober 13, 2014 at 14:59

  Wat een gave actie! Ik heb tot nu toe alle boekverfilmingen van de Nicholas Sparks boeken! Stuk voor stuk zijn de boeken én de films echt heerlijk om bij weg te zwijmelen. De trailer voor deze film ziet er ook weer enórm goed uit! Ik zou graag mijn vriend mee willen nemen naar deze romantische film (het boek hou ik lekker zelf ;)) !

 • Reply Marjolein oktober 13, 2014 at 15:20

  Leuke actie! Mijn reden om te winnen: Ik heb nog nooit een boek van Nicolas Sparks gelezen/een van de verfilmingen gezien, dus ik vind het nu hoog tijd worden… Ik ben eens begonnen aan Dear John, maar dat was zonder ondertiteling, en aangezien ik geen flauw idee had waar het over zou gaan ben ik ermee gestopt. In de bios is dat met deze film natuurlijk een stuk makkelijker, vooral omdat ik dan het verhaal al ken:) Ik hoop dat ik win, dan heeft Sparks er waarschijnlijk een nieuwe fan bij!

 • Reply Celeste oktober 13, 2014 at 17:13

  Ik heb alle films gebaseerd op de Nicholas Sparks boeken gezien en ik ben nu ook bezig met de boeken. Dit boek heb ik nog niet in mijn bezit, dus dat zou heel fijn zijn!

 • Reply Naduah oktober 13, 2014 at 19:33

  Ik wil heel graag winnen omdat ik net de trailer heb gezien, en het me zo ontzettend intrigeerde. het verhaal doet me denken aan The notebook, en dat vond ik ook zo’n prachtige film!
  Ik zou nu dolgraag meteen beginnen met lezen. maarja het boek heb ik nog niet. zou hem heel graag winnen!

 • Reply Tessa oktober 13, 2014 at 19:46

  Laatst zat ik met vrienden in de bioscoop naar If I stay te kijken, en toen kwam deze trailer voorbij. Dus wij helemaal zitten zwijmelen bij dat stukje. Als ik win, neem ik haar natuurlijk mee 😀 En het boek lijkt me ook onwijs mooi.

 • Reply Jessica oktober 13, 2014 at 21:34

  Een betere vraag is natuurlijk waarom zou je dit niet willen winnen? Het boek is tenslotte geschreven door Nicholas Sparks en is dus sowieso goed, en in de film speelt hottie James Marsden. Een recept voor succes! Graag zou ik daarom winnen :). Leuke winactie! Ik volg jullie natuurlijk al op bloglovin’

 • Reply Meike oktober 14, 2014 at 00:39

  Nicholas Sparks is echt een geweldige schrijver, en aangezien ik dit boek nog niet heb gelezen lijkt het me erg leuk om te winnen. En nadat ik het boek heb gelezen kan ik met de tickets gelijk de verfilming van het boek zien! 🙂
  (Ik volg jullie op twitter, instagram en bloglovin)

 • Reply Jo's Daughter oktober 14, 2014 at 15:02

  Vanwege een verhuizing heeft mijn zus geen vakantie kunnen vieren dit jaar & ik zou haar heel graag meenemen voor een avondje bios. Even kekker met z’n tweetjes eruit zijn. The best of me klinkt fantastisch, dus ik ben super benieuwd!

 • Reply Marith oktober 16, 2014 at 12:27

  Mijn zus en ik zijn ontzettend fan van Nicholas Sparks. We hebben samen bijna alle films in de bioscoop gezien, en alle boeken gelezen. En deze film mag natuurlijk niet ontbreken!

 • Reply Jyoti Baldew oktober 16, 2014 at 12:40

  Leuke actie! Ik zou heel graag het boek en vrijkaartjes willen winnen. Ik ben dol op alle boeken van Nicholas Sparks, en ik ben ook weg van de films..sigh..mijn favo film is toch echt the Notebook! Ik zou er heel graag met mijn vriendin heen willen gaan, zij heeft mij namelijk de boek van Nicholas Sparks aangeraden! Ik volg je op bloglovin, FB. -Jyoti

 • Reply Anita Roelfsema oktober 16, 2014 at 12:42

  Ik zou heel graag het boek willen lezen en mijn zoon en schoondochter laten genieten van de film! Ik vind het echt een top actie van jullie waar jullie ook nog eens meerdere mensen gelukkig mee maken

 • Reply Marjolijn oktober 16, 2014 at 12:42

  Lekker een zwijmel film voor een meidenavondje. Mijn beste vriendin Esmee neemt mij altijd overal mee naar toe. Nu vind ik het tijd om haar te verwennen en mee te nemen naar deze film. Heerlijk een biosavondje met mijn lief vriendinnetje.

 • Reply Patricia oktober 16, 2014 at 12:44

  Leuke actie! Ikzelf ben erg benieuwd naar het boek! En samen met mijn mannetje zou ik van de film genieten. Na een maandje elkaar te hebben moeten missen wegens vakantie, kunnen we de qtime samen goed gebruiken 😉

 • Reply chantalvl oktober 16, 2014 at 13:54

  Zou graag gaan met mijn neefje die net als ik van boeken lezen en films houdt.

 • Reply Esmee oktober 16, 2014 at 20:06

  Lijkt me super om dit pakket te winnen. Ik hooooou van alles van Nicholas Sparks ♡.

 • Reply Turtle oktober 16, 2014 at 21:13

  Wauw! Lijkt mij een fantastisch boek en een fantastische film! Zou het boek heel graag willen lezen en de kaartjes cadeau willen geven aan mijn zusje, kan ze zelf beslissen wie ze meeneemt (misschien ik wel ;-), kunnen we gezellig samen iets leuks doen! )
  Ik volg onder (@)TurtleBookwurm.

 • Reply Sophia Grootjans oktober 16, 2014 at 22:28

  Ik zou heel graag dit pakket willen winnen omdat het me een prachtug verhaal lijkt

 • Reply Baseballlover oktober 16, 2014 at 22:29

  Lijkt mij een heerlijke romantische film! Die ik heel graag zou willen zien! (Deze boekverfilming zijn gewoon weg fantastisch!) En het boek is perfect om in deze tijd van het jaar mee onder een plaid te kruipen met een warme mok chocolademelk!

 • Reply Silvia oktober 17, 2014 at 09:32

  Omdat dit een geweldige actie is doe ik graag mee. Even wegzwijmelen en volop genieten…heerlijk lijkt me dat!

 • Reply Marion Poeste Thomas oktober 17, 2014 at 11:37

  (helaas is me vorige antwoord niet doorgekomen zie ik) hoop dat me reactie nu toch nog mee telt.. Zou er echt super graag heen willen samen met me man. heerlijk een romantisch avondje erop uit 🙂

 • Reply Mijn Maand | November • Reviews & Roses december 1, 2014 at 07:33

  […] maand won ik bij Adorable Books het boek The Best of Me, én kaartjes voor de film! Ik wilde het boek erg graag eerst lezen, maar […]

 • Reply Recensie | The Best of Me • Reviews & Roses december 2, 2014 at 07:30

  […] Adorable Books won ik het boek en kaartjes voor de film. Het boek stond sowieso nog op mijn nog-te-lezen lijstje, […]

 • Leave a Reply