Winnen

GESLOTEN: Win: Schim & Schaduw (The Grisha, #1) – Leigh Bardugo

Hiep, hiep, hoeraaaa! Adorable Books is vandaag jarig. Drie jaar al weer. En wie jarig is, trakteert!
Grisha is een nieuwe serie en zeker de moeite waard! Het boek is onlangs uitgekomen en jij kan kans maken op één exemplaar van dit nieuwe boek!

Het ooit zo rijke Ravka wordt sinds tientallen jaren in tweeën gedeeld door de Schaduwvlakte; een ondoorgrondelijke duisternis, vergeven van monsters die teren op mensenvlees. Het lot van het land is onzeker.

Alina Starkov is nooit ergens goed in geweest. Maar als haar regiment wordt aangevallen en haar beste vriend zwaargewond raakt, ontwaakt er bij Alina een onbekende kracht die zijn leven redt. Een kracht die het door oorlog getergde koninkrijk voor eens en altijd kan bevrijden. Alina moet alles achterlaten en wordt meegevoerd naar het hof, waar ze getraind zal worden tot lid van de Grisha: het magische elitekorps dat wordt geleid door de mysterieuze Duisterling.

Alina moet de geheimen van de Grisha leren doorgronden nu de toekomst van Ravka in haar handen ligt. In de dreigende duisternis leert Alina niet alleen haar kracht beheersen, maar leert ze ook een kant van zichzelf kennen die ze misschien liever nooit had ontdekt.

Wat moet je doen om kans te maken op één van de exemplaren?
– Volg ons op Bloglovin + like het artikel
– Like ons op Facebook
– Like Blossom Books op Facebook
– Laat hier onder een berichtje achter waarom jij dit boek graag zou willen winnen
– Vul een geldig email-adres in. De winnaars krijgen bericht via de email.

Lees hier de recensie van Schim & Schaduw.

Jullie kunnen meedoen tot en met 2 juli 2014 23.59 uur. Veel succes!

Wij bedanken Blossom Books voor het sponsoren van deze winactie!

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

54 Comments

 • Lisa

  Aaah, wat leuk dit! Ik doe héél graag mee. Ik heb ondertussen zo veel goede recensies gelezen, dat ik heel graag mijn eigen oordeel wil vellen! Het verhaal klinkt super intrigerend en ben erg benieuwd naar de uitwerking! 🙂

 • NerdyGeekyFanboy

  O ja dit boek wil ik zo graag winnen! Het verhaal zal worden verfilmd als ik het goed heb gehoord, dus dan moet het wel een goed boek zijn! En onze boekhandel krijgt altijd heel laat nieuwe boeken binnen, dus heb ik het idee mocht ik winnen dat ik dan een van de eerste ben in mijn dorpje die dit prachtige boek heeft! 🙂

 • Monica

  Ik kan wel een miljoen redenen bedenken waarom ik het boek wil winnen, maar wat is de beste/leukste of origineelste? Ik ben gek op boeken maar O zo kieskeurig. Dit is zo’n boek die ik duizendmaal graag zou willen lezen: het verhaal lijkt me echt heel erg goed en de cover is to-die-for: need I say more? Ik heb er veel over gehoord en hij staat dan ook al een paar dagen op mijn TBR lijstje! X

 • Ingeborg

  Ten eerste natuurlijk van harte gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van deze leuke blog die ook nog eens leuke persoonlijke posts heeft naast de gerecenseerde boeken.En ik hoop dat jullie hier nog een hele tijd mee door gaan. En dan een reden waarom ik dit boek graag wil winnen, ik heb dankzij mijn opleiding niet heel veel tijd meer om zoveel te lezen als ik zou willen. Maar nu de vakantie eraan komt kan ik mijn boekenhonger weer stillen. En dit lijkt mij echt een heel leuk boek om deze zomer te lezen.
  Groetjes, Ingeborg

 • Celeste

  Gefeliciteerd met de verjaardag van Adorable Books!

  Ik heb mijn boekenkast een tijdje geleden compleet leeggeruimd en is zowat geen boek meer over. Dit boek lijkt me een heel leuk exemplaar om mijn collectie opnieuw te starten.

 • Madelon

  Ik kan volgens mij beter zeggen waarom ik dit boek NIET zou willen hebben, want dan ben ik heel snel klaar.
  Maar man, die cover is toch alleen al een geweldige reden om dit boek te hebben!!!!! Er zitten super gave effecten op (heb ik me laten vertellen door Myrthe & Lotte) en ik wil het zien en voelen en knuffelen en en en… goed, ik wil dat boek gewoon hebben, het liefst gisteren nog.
  Daarbij schijnt het verhaal echt megagoed te zijn. Ik heb al zoveel mooie recensies gelezen o.a. van jullie en enkele auteurs waren er ook enthousiast over (zoals Lisette Jonkman). Dat maakt dat ik hem ook gewoon wil!!!!!!!!!!!!!!

  Goed dat was het, ik kan nog uren doorgaan waarom ik dit boek wil en ik kan een heel bakje vol kwijlen over die cover haha, maar dat ga ik maar niet doen 😛

 • Marjolein Mous

  Oooh wat zou ik dit boek graag willen winnen. Iedereen raad het me aan en het staat op mijn verlang lijstje! Winnen zou dan natuurlijk super zijn voor deze arme student!

 • Anne

  Leuk!
  Allereerst natuurlijk gefeliciteerd en nog vele jaren!

  Ik lees veel over dit boek! Op twitter, facebook en instagram staat het regelmatig helemaal vol met allemaal mooie, enthousiaste en nieuwsgierigmakende berichtjes! Daarom ben ik ook heel erg benieuwd naar dit boek en wil ik hem heel graag lezen!

 • Elke

  Ik zou graag willen winnen omdat De Grisha echt een boek is waar ik al heeeeeel lang naar uit keek! Ik vind de Russische elementen die op de cover staan en ook duidelijk in het boek verweven zijn super leuk! Het lijkt een beetje op Lord of the Rings denk ik, en dat vind ik helemaal geweldig! Ik zou super graag willen winnen!

 • Marjo Grimmius

  Jaaaa natuurlijk wil ik dit boek dolgraag winnen, omdat ik weet dat alle boeken die blossom books uitgeeft gewoon erg goed zijn! Ik lees er heel veel van en zou het liefste alles lezen. Dit boek klinkt ook weer zo veelbelovend dat ik haast niet kan wachten op de uitslag, heerlijk toch! Ik heb alles gedaan wat hierboven van me gevraagd is, nu dan maar fingers crossed :-).

 • Anita H.

  Ik heb het boek nog niet gelezen en het lijkt me de moeite waard. Fijne tijdsbesteding. Lezen in de zon op mijn balkon. Daarna leen ik het met genoegen uit aan mijn stiefmoeder; zeer groot boekenfan.

 • Jacoline

  Dit boek zou ik heel graag winnen omdat ik steeds maar benieuwder en benieuwder word door al die goede reacties, de dingen die ik erover lees en hoor en natuurlijk de prachtige cover. Bovendien houd ik ook nog eens heel erg van fantasy. 🙂

 • Marion Thomas

  Wat super super gaaf! Ik doe graag mee. Heb dit boek al eerder voorbij zien komen met een winactie in de hoop dat ik het kon lezen. Hoop nu geluk te hebben hier, lijkt me echt zo’n gaaf boek! ben normaal van de chicklits en waargebeurde verhalen maar deze spreekt me echt heel erg aan!

 • Janita

  Gefeliciteerd!
  Dit boek zou ik graag willen winnen, omdat het een supergave cover heeft, het verhaal mij erg aanspreekt en ik gewoon van boeken hou! <3

 • Anita te Gussinklo

  Lijkt me een heerlijk om van te genieten met de vakantie.
  De kaft is ook zo mooi.
  Ik volg je op Bloglovin en like beide Facebookpagina’s.

 • Nancy

  Ik maak graag kans op dit boek omdat jullie en andere bloggers mij zo nieuwsgierig gemaakt hebben naar dit boek! Dankzij jullie enthousiaste meningen wil ik dit boek echt lezen 🙂

 • Dieuwke

  Waaaaauw! Ik wist dat jullie gave winacties zouden hebben maar deze is zoooo tof! Ik moet winnen omdat jullie zonder mij nooit waren begonnen met adorable books xD Nee hoor!
  Ik moet/wil dit boek winnen omdat ik dit jaar niet op vakantie ga en zo genoeg boeken wil lezen in m’n achtertuin in de zon 😀 En daar past deze gewoon perfect bij.

 • Alina

  Tja waarom moet ik nu dit boek winnen. Ten eerste omdat het gewoon moet lezen en vandaag kwam ik er tot mijn grote spijt achter dat het boek nog niet in mijn boekwinkel ligt wat betekent nog langer wachten :'(. Ook hou ik super mega onwijs veel van fantasie boeken en wat is nu het toeval!? Dit boek valt onder de categorie fantasy. Kan het nog beter..? Jazeker! De hoofdpersoon in dit boek heet Alina en laat het toeval nou net zijn dat ik ook Alina heet (en geloof dat komt zeg maar nooit voor). WAUW het kan niet beter. Natuurlijk wil ik het boek ook lezen omdat het me een erg leuk en spannend verhaal lijkt 😉 Daarom wil ik gewoon zooooooo onwijs super mega graag dit boek winnen.

 • Xiu

  Ik zou deze zoooo erg willen winnen, haha. Hij staat echt bovenaan mijn TBR-lijstje, maar ik zit zo hard te twijfelen of ik hem in het Engels of Nederlands wil lezen. Ik denk dat ik wel voor het Nederlands ga, want de meiden van Blossom Books hebben keihard hun best gedaan voor de vertaling van dit boek. Zonde om het dan niet te lezen in het Nederlands. Natuurlijk spreekt het onderwerp mij ook super erg aan, maar dat doen alle YA-boeken met mij. Eigenlijk doen bijna alle boeken dat met mij. Hope I’m the lucky one!

 • Maaike

  Nogmaals gefeliciteeerd – op naar de 4 jaar – en wat een supertoffe winactie! 😀 Ik zou Schim en Schaduw heel graag willen lezen omdat iedereen op Twitter en blogs er laaiend (maar dan ook echt laaiend) enthousiast over is. Ik ben van nature al nieuwsgierig aangelegd, maar als het om boeken gaat nog 10x zo erg, haha! Daarnaast wil ik meer fantasy gaan lezen – nu sla ik het vaak over, maar ik weet dat er heel veel goede fantasyboeken zijn die ik misschien eigenlijk wel heel leuk vind (of nou ja, in ieder geval goed). Dus eh, lijken me redenen genoeg! (Hoop ik tenminste, ik ben slecht in bedenken waarom ik iets wil, maar ik WIL het gewoon!)

 • Thyrze

  Oooh wat vett! Ik hoor alleen maar goede verhalen over deze serie. Ik heb expres gewacht op de Nederlandse versie en nu het boek uit is kan ik niet wachten om erin te beginnen! Ik zou daarom heel erg graag dit boek winnen 🙂

 • Wilma Van 't Hof

  Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek.
  Deze maand had ik meegedaan met de “puzzel” op de FB-site van Böossom Books. Heb fanatiek gezocht naar de 9 letters. En er een woord van kunnen maken. Maar helaas toch niet genoeg mijn best gedaan, want 1 lettertje fout. En dus weg was de kans om “Schim en Schaduw” te winnen. Door mijn zoektocht naar de antwoorden, ben ik helemaal in de ban geraakt van dit verhaal, en wil het graag gaan lezen.
  Dus grijp ik via deze weg, weer mijn kans om ’n exemplaar te winnen.

 • Silvia

  Ik zou graag meedoen om dit geweldige boek te winnen. Het is helemaal mijn ding….ik ben heel nieuwsgierig geworden nadat ik de recensie heb gelezen en zou me graag in dit boek willen verdiepen.

 • Martine

  Gefeliciteerd met jullie 3-jarig bestaan! Ik hoop dat daar nog heel wat jaartjes bij mogen komen, want ik vind dit een heel leuke blog. Verder heb ik al zoveel goede redenen gelezen waarom mensen het boek moeten winnen dat die van mij een beetje in het niet valt. Toch wil ik het heel graag proberen. Ik heb het boek namelijk al in de winkel zien liggen, maar mijn juni en juli zijn nogal dure maandjes door bruiloften, vakantie, dubbele huur, verhuizing, enz. dat ik ‘m toch niet heb gekocht. Ik hoop via deze weg kans te maken.

 • Lieke

  Oh, wauw! Ik heb dit boek in de boekenwinkel zien liggen en die kaft ._. Zooo mooi <3 Ik ben nu stiekem wel een beetje verwend en heb al een leesexemplaar van dit boek ontvangen maar ja, het oog wilt ook wat natuurlijk ;D

 • Zwartraafje

  Waarom? Goh, omdat dit boek er voor zorgt dat ik, die doorgaans niet snel nieuwsgierig ben, dat nu wel heel erg geworden ben. Na al die leuke reviews, en de achter-de-schermen nieuwtjes van Blossom Books ben ik nu wel heel benieuwd naar het verhaal dat achter die prachtige cover schuilt.

 • Jacolien

  Aangezien iedereen zo razend enthousiast is over dit boek en ik geen boeken meer kan kopen de aankomende maanden, zou ik ‘m heel heel heel graag willen winnen. Ik ben zó benieuwd, ik wil hem echt graag lezen.

 • Manon

  Gefeliciteerd 🙂

  Ik zou het boek trouwens ook graag willen winnen. 🙂 Alle blogpost en berichten erover hebben hebben me namelijk zo nieuwsgierig gemaakt, dat ik niet insta voor de gevolgen, mocht ik het niet snel kunnen lezen. 😉

  Oftewel, het lijkt me gewoon gaaf. 😛

 • Valerie

  Ik heb ondertussen al zooooo veel over dit boek gehoord dat ik enorm nieuwsgierig ben geworden naar het verhaal. Volgens anderen mag dit boek niet ontbreken in mijn boekenkast! 🙂

 • diana

  Ook ik doe weer graag mee. En ik zou graag het boek willen winnen, omdat de bieb dit boek NOG StEEDS NIET op de plank heeft staan. Hopelijk komt hij dus in mn eigen boekenkast terecht. 🙂

 • Anita H.

  Mijn nieuwsgierigheid is gewekt, mede door de goede recensies die ik heb gelezen. Ik ben daarnaast sowieso dol op boeken. Die lees ik vooral graag in de zomer; lekker op mijn balkon in de zon.

 • melissa

  Lijkt me een goed boek; ik ben nieuwsgierig geworden door de reviews in elk geval. Lezen is voor mij echte ontspanning na een drukke dag!

 • Turtle

  Dit lijkt mij echt een super boek! Echt een prachtige cover! Zou hem heel graag willen lezen! Hij komt sowieso op de plank te staan, de vraag is nu alleen nog wanneer!
  Heb alle punten gedaan.

 • Esther Gerdzen

  Ik zou graag het boek willen winnen omdat het me een super leuk boek lijkt en het samen met mijn jongste dochter te lezen !

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.