Winnen

GESLOTEN: Win: Schim & Schaduw (The Grisha, #1) – Leigh Bardugo

Hiep, hiep, hoeraaaa! Adorable Books is vandaag jarig. Drie jaar al weer. En wie jarig is, trakteert!
Grisha is een nieuwe serie en zeker de moeite waard! Het boek is onlangs uitgekomen en jij kan kans maken op één exemplaar van dit nieuwe boek!

Het ooit zo rijke Ravka wordt sinds tientallen jaren in tweeën gedeeld door de Schaduwvlakte; een ondoorgrondelijke duisternis, vergeven van monsters die teren op mensenvlees. Het lot van het land is onzeker.

Alina Starkov is nooit ergens goed in geweest. Maar als haar regiment wordt aangevallen en haar beste vriend zwaargewond raakt, ontwaakt er bij Alina een onbekende kracht die zijn leven redt. Een kracht die het door oorlog getergde koninkrijk voor eens en altijd kan bevrijden. Alina moet alles achterlaten en wordt meegevoerd naar het hof, waar ze getraind zal worden tot lid van de Grisha: het magische elitekorps dat wordt geleid door de mysterieuze Duisterling.

Alina moet de geheimen van de Grisha leren doorgronden nu de toekomst van Ravka in haar handen ligt. In de dreigende duisternis leert Alina niet alleen haar kracht beheersen, maar leert ze ook een kant van zichzelf kennen die ze misschien liever nooit had ontdekt.

Wat moet je doen om kans te maken op één van de exemplaren?
– Volg ons op Bloglovin + like het artikel
– Like ons op Facebook
– Like Blossom Books op Facebook
– Laat hier onder een berichtje achter waarom jij dit boek graag zou willen winnen
– Vul een geldig email-adres in. De winnaars krijgen bericht via de email.

Lees hier de recensie van Schim & Schaduw.

Jullie kunnen meedoen tot en met 2 juli 2014 23.59 uur. Veel succes!

Wij bedanken Blossom Books voor het sponsoren van deze winactie!

Previous Post Next Post

54 Comments

 • Reply Lisa juni 25, 2014 at 14:08

  Aaah, wat leuk dit! Ik doe héél graag mee. Ik heb ondertussen zo veel goede recensies gelezen, dat ik heel graag mijn eigen oordeel wil vellen! Het verhaal klinkt super intrigerend en ben erg benieuwd naar de uitwerking! 🙂

 • Reply NerdyGeekyFanboy juni 25, 2014 at 14:18

  O ja dit boek wil ik zo graag winnen! Het verhaal zal worden verfilmd als ik het goed heb gehoord, dus dan moet het wel een goed boek zijn! En onze boekhandel krijgt altijd heel laat nieuwe boeken binnen, dus heb ik het idee mocht ik winnen dat ik dan een van de eerste ben in mijn dorpje die dit prachtige boek heeft! 🙂

 • Reply Emmy juni 25, 2014 at 14:48

  Ik doe graag mee, zodat ik hem kan lezen totdat ik een ons weeg!

 • Reply Monica juni 25, 2014 at 14:53

  Ik kan wel een miljoen redenen bedenken waarom ik het boek wil winnen, maar wat is de beste/leukste of origineelste? Ik ben gek op boeken maar O zo kieskeurig. Dit is zo’n boek die ik duizendmaal graag zou willen lezen: het verhaal lijkt me echt heel erg goed en de cover is to-die-for: need I say more? Ik heb er veel over gehoord en hij staat dan ook al een paar dagen op mijn TBR lijstje! X

 • Reply Ingeborg juni 25, 2014 at 16:02

  Ten eerste natuurlijk van harte gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van deze leuke blog die ook nog eens leuke persoonlijke posts heeft naast de gerecenseerde boeken.En ik hoop dat jullie hier nog een hele tijd mee door gaan. En dan een reden waarom ik dit boek graag wil winnen, ik heb dankzij mijn opleiding niet heel veel tijd meer om zoveel te lezen als ik zou willen. Maar nu de vakantie eraan komt kan ik mijn boekenhonger weer stillen. En dit lijkt mij echt een heel leuk boek om deze zomer te lezen.
  Groetjes, Ingeborg

 • Reply Celeste juni 25, 2014 at 16:55

  Gefeliciteerd met de verjaardag van Adorable Books!

  Ik heb mijn boekenkast een tijdje geleden compleet leeggeruimd en is zowat geen boek meer over. Dit boek lijkt me een heel leuk exemplaar om mijn collectie opnieuw te starten.

 • Reply Madelon juni 25, 2014 at 20:44

  Ik kan volgens mij beter zeggen waarom ik dit boek NIET zou willen hebben, want dan ben ik heel snel klaar.
  Maar man, die cover is toch alleen al een geweldige reden om dit boek te hebben!!!!! Er zitten super gave effecten op (heb ik me laten vertellen door Myrthe & Lotte) en ik wil het zien en voelen en knuffelen en en en… goed, ik wil dat boek gewoon hebben, het liefst gisteren nog.
  Daarbij schijnt het verhaal echt megagoed te zijn. Ik heb al zoveel mooie recensies gelezen o.a. van jullie en enkele auteurs waren er ook enthousiast over (zoals Lisette Jonkman). Dat maakt dat ik hem ook gewoon wil!!!!!!!!!!!!!!

  Goed dat was het, ik kan nog uren doorgaan waarom ik dit boek wil en ik kan een heel bakje vol kwijlen over die cover haha, maar dat ga ik maar niet doen 😛

 • Reply Marjolein Mous juni 25, 2014 at 20:50

  Oooh wat zou ik dit boek graag willen winnen. Iedereen raad het me aan en het staat op mijn verlang lijstje! Winnen zou dan natuurlijk super zijn voor deze arme student!

 • Reply Anne juni 25, 2014 at 20:59

  Leuk!
  Allereerst natuurlijk gefeliciteerd en nog vele jaren!

  Ik lees veel over dit boek! Op twitter, facebook en instagram staat het regelmatig helemaal vol met allemaal mooie, enthousiaste en nieuwsgierigmakende berichtjes! Daarom ben ik ook heel erg benieuwd naar dit boek en wil ik hem heel graag lezen!

 • Reply Anouk juni 25, 2014 at 21:22

  Dit boek lijkt me gewoon zo ontzettend geweldig en supergaaf. Ik moet dit boek echt lezen!

 • Reply Manuela juni 25, 2014 at 21:36

  Ik heb veel goeds gehoord over de Grisha trilogie en ik ben dan ook erg benieuwd naar het eerste boek.

 • Reply Elke juni 25, 2014 at 21:57

  Ik zou graag willen winnen omdat De Grisha echt een boek is waar ik al heeeeeel lang naar uit keek! Ik vind de Russische elementen die op de cover staan en ook duidelijk in het boek verweven zijn super leuk! Het lijkt een beetje op Lord of the Rings denk ik, en dat vind ik helemaal geweldig! Ik zou super graag willen winnen!

 • Reply Marjo Grimmius juni 26, 2014 at 01:02

  Jaaaa natuurlijk wil ik dit boek dolgraag winnen, omdat ik weet dat alle boeken die blossom books uitgeeft gewoon erg goed zijn! Ik lees er heel veel van en zou het liefste alles lezen. Dit boek klinkt ook weer zo veelbelovend dat ik haast niet kan wachten op de uitslag, heerlijk toch! Ik heb alles gedaan wat hierboven van me gevraagd is, nu dan maar fingers crossed :-).

 • Reply Anita H. juni 26, 2014 at 01:22

  Ik heb het boek nog niet gelezen en het lijkt me de moeite waard. Fijne tijdsbesteding. Lezen in de zon op mijn balkon. Daarna leen ik het met genoegen uit aan mijn stiefmoeder; zeer groot boekenfan.

 • Reply Jacoline juni 26, 2014 at 07:29

  Dit boek zou ik heel graag winnen omdat ik steeds maar benieuwder en benieuwder word door al die goede reacties, de dingen die ik erover lees en hoor en natuurlijk de prachtige cover. Bovendien houd ik ook nog eens heel erg van fantasy. 🙂

 • Reply Ingrid juni 26, 2014 at 07:35

  Ik doe heel graag mee voor dit boek. En nog een dikke proficiat met je 3e verjaardag

 • Reply Marion Thomas juni 26, 2014 at 07:40

  Wat super super gaaf! Ik doe graag mee. Heb dit boek al eerder voorbij zien komen met een winactie in de hoop dat ik het kon lezen. Hoop nu geluk te hebben hier, lijkt me echt zo’n gaaf boek! ben normaal van de chicklits en waargebeurde verhalen maar deze spreekt me echt heel erg aan!

 • Reply chantalvl juni 26, 2014 at 09:26

  Oh, deze lijkt mijn gewoon super, ik hoop dat ik hem winnen mag.

 • Reply Annabel juni 26, 2014 at 09:28

  Ik zou dit boek graag willen winnen om heerlijk te ontsnappen aan de wereld als mijn twee meisjes op bed liggen.

 • Reply Janita juni 26, 2014 at 10:02

  Gefeliciteerd!
  Dit boek zou ik graag willen winnen, omdat het een supergave cover heeft, het verhaal mij erg aanspreekt en ik gewoon van boeken hou! <3

 • Reply Yacintha juni 26, 2014 at 10:27

  Ik zou het boek graag willen winnen omdat het me echt zo`n gaaf boek lijkt en wil het daarom nog zo graag lezen.

 • Reply Anita te Gussinklo juni 26, 2014 at 12:36

  Lijkt me een heerlijk om van te genieten met de vakantie.
  De kaft is ook zo mooi.
  Ik volg je op Bloglovin en like beide Facebookpagina’s.

 • Reply Nancy juni 26, 2014 at 12:56

  Ik maak graag kans op dit boek omdat jullie en andere bloggers mij zo nieuwsgierig gemaakt hebben naar dit boek! Dankzij jullie enthousiaste meningen wil ik dit boek echt lezen 🙂

 • Reply Monique Luijten juni 26, 2014 at 14:56

  Ik wil graag weten of het haar allemaal gaat lukken.

 • Reply Nicole juni 26, 2014 at 16:00

  Ik lees zoveel goede recensies over het boek.
  Ben erg nieuwsgierig geworden.
  Ik doe graag mee met de winactie

 • Reply Dieuwke juni 26, 2014 at 17:29

  Waaaaauw! Ik wist dat jullie gave winacties zouden hebben maar deze is zoooo tof! Ik moet winnen omdat jullie zonder mij nooit waren begonnen met adorable books xD Nee hoor!
  Ik moet/wil dit boek winnen omdat ik dit jaar niet op vakantie ga en zo genoeg boeken wil lezen in m’n achtertuin in de zon 😀 En daar past deze gewoon perfect bij.

 • Reply Alina juni 26, 2014 at 18:55

  Tja waarom moet ik nu dit boek winnen. Ten eerste omdat het gewoon moet lezen en vandaag kwam ik er tot mijn grote spijt achter dat het boek nog niet in mijn boekwinkel ligt wat betekent nog langer wachten :'(. Ook hou ik super mega onwijs veel van fantasie boeken en wat is nu het toeval!? Dit boek valt onder de categorie fantasy. Kan het nog beter..? Jazeker! De hoofdpersoon in dit boek heet Alina en laat het toeval nou net zijn dat ik ook Alina heet (en geloof dat komt zeg maar nooit voor). WAUW het kan niet beter. Natuurlijk wil ik het boek ook lezen omdat het me een erg leuk en spannend verhaal lijkt 😉 Daarom wil ik gewoon zooooooo onwijs super mega graag dit boek winnen.

 • Reply Xiu juni 26, 2014 at 21:40

  Ik zou deze zoooo erg willen winnen, haha. Hij staat echt bovenaan mijn TBR-lijstje, maar ik zit zo hard te twijfelen of ik hem in het Engels of Nederlands wil lezen. Ik denk dat ik wel voor het Nederlands ga, want de meiden van Blossom Books hebben keihard hun best gedaan voor de vertaling van dit boek. Zonde om het dan niet te lezen in het Nederlands. Natuurlijk spreekt het onderwerp mij ook super erg aan, maar dat doen alle YA-boeken met mij. Eigenlijk doen bijna alle boeken dat met mij. Hope I’m the lucky one!

 • Reply Maaike juni 26, 2014 at 21:42

  Nogmaals gefeliciteeerd – op naar de 4 jaar – en wat een supertoffe winactie! 😀 Ik zou Schim en Schaduw heel graag willen lezen omdat iedereen op Twitter en blogs er laaiend (maar dan ook echt laaiend) enthousiast over is. Ik ben van nature al nieuwsgierig aangelegd, maar als het om boeken gaat nog 10x zo erg, haha! Daarnaast wil ik meer fantasy gaan lezen – nu sla ik het vaak over, maar ik weet dat er heel veel goede fantasyboeken zijn die ik misschien eigenlijk wel heel leuk vind (of nou ja, in ieder geval goed). Dus eh, lijken me redenen genoeg! (Hoop ik tenminste, ik ben slecht in bedenken waarom ik iets wil, maar ik WIL het gewoon!)

 • Reply Thyrze juni 26, 2014 at 22:05

  Oooh wat vett! Ik hoor alleen maar goede verhalen over deze serie. Ik heb expres gewacht op de Nederlandse versie en nu het boek uit is kan ik niet wachten om erin te beginnen! Ik zou daarom heel erg graag dit boek winnen 🙂

 • Reply Fiza juni 26, 2014 at 23:17

  Ik hoor alleen maar goede dingen over dit boek, ben er zo nieuwsgierig door geworden >.<

 • Reply Wilma Van 't Hof juni 27, 2014 at 00:34

  Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek.
  Deze maand had ik meegedaan met de “puzzel” op de FB-site van Böossom Books. Heb fanatiek gezocht naar de 9 letters. En er een woord van kunnen maken. Maar helaas toch niet genoeg mijn best gedaan, want 1 lettertje fout. En dus weg was de kans om “Schim en Schaduw” te winnen. Door mijn zoektocht naar de antwoorden, ben ik helemaal in de ban geraakt van dit verhaal, en wil het graag gaan lezen.
  Dus grijp ik via deze weg, weer mijn kans om ‘n exemplaar te winnen.

 • Reply Penny juni 27, 2014 at 13:08

  Ik doe graag mee! Het lijkt me een bijzonder boek met een keer een totaal ander thema! Ik ben benieuwd naar de uitwerking!

 • Reply Silvia juni 27, 2014 at 14:25

  Ik zou graag meedoen om dit geweldige boek te winnen. Het is helemaal mijn ding….ik ben heel nieuwsgierig geworden nadat ik de recensie heb gelezen en zou me graag in dit boek willen verdiepen.

 • Reply Martine juni 27, 2014 at 16:16

  Gefeliciteerd met jullie 3-jarig bestaan! Ik hoop dat daar nog heel wat jaartjes bij mogen komen, want ik vind dit een heel leuke blog. Verder heb ik al zoveel goede redenen gelezen waarom mensen het boek moeten winnen dat die van mij een beetje in het niet valt. Toch wil ik het heel graag proberen. Ik heb het boek namelijk al in de winkel zien liggen, maar mijn juni en juli zijn nogal dure maandjes door bruiloften, vakantie, dubbele huur, verhuizing, enz. dat ik ‘m toch niet heb gekocht. Ik hoop via deze weg kans te maken.

 • Reply Lieke juni 27, 2014 at 16:58

  Oh, wauw! Ik heb dit boek in de boekenwinkel zien liggen en die kaft ._. Zooo mooi <3 Ik ben nu stiekem wel een beetje verwend en heb al een leesexemplaar van dit boek ontvangen maar ja, het oog wilt ook wat natuurlijk ;D

 • Reply Zwartraafje juni 27, 2014 at 17:26

  Waarom? Goh, omdat dit boek er voor zorgt dat ik, die doorgaans niet snel nieuwsgierig ben, dat nu wel heel erg geworden ben. Na al die leuke reviews, en de achter-de-schermen nieuwtjes van Blossom Books ben ik nu wel heel benieuwd naar het verhaal dat achter die prachtige cover schuilt.

 • Reply Jacolien juni 27, 2014 at 18:22

  Aangezien iedereen zo razend enthousiast is over dit boek en ik geen boeken meer kan kopen de aankomende maanden, zou ik ‘m heel heel heel graag willen winnen. Ik ben zó benieuwd, ik wil hem echt graag lezen.

 • Reply Nathalie juni 27, 2014 at 20:14

  Het lijkt me een super leuk boek. Mag van mezelf even geen boeken meer kopen anders ben ik straks helemaal bankroet

 • Reply Suzanne juni 27, 2014 at 20:30

  Leuke actie ik doe graag mee 😀 heb alles gedaan 🙂

 • Reply Manon juni 27, 2014 at 21:13

  Gefeliciteerd 🙂

  Ik zou het boek trouwens ook graag willen winnen. 🙂 Alle blogpost en berichten erover hebben hebben me namelijk zo nieuwsgierig gemaakt, dat ik niet insta voor de gevolgen, mocht ik het niet snel kunnen lezen. 😉

  Oftewel, het lijkt me gewoon gaaf. 😛

 • Reply Valerie juni 28, 2014 at 12:56

  Ik heb ondertussen al zooooo veel over dit boek gehoord dat ik enorm nieuwsgierig ben geworden naar het verhaal. Volgens anderen mag dit boek niet ontbreken in mijn boekenkast! 🙂

 • Reply diana juni 28, 2014 at 15:47

  Ook ik doe weer graag mee. En ik zou graag het boek willen winnen, omdat de bieb dit boek NOG StEEDS NIET op de plank heeft staan. Hopelijk komt hij dus in mn eigen boekenkast terecht. 🙂

 • Reply Anita H. juni 28, 2014 at 18:55

  Mijn nieuwsgierigheid is gewekt, mede door de goede recensies die ik heb gelezen. Ik ben daarnaast sowieso dol op boeken. Die lees ik vooral graag in de zomer; lekker op mijn balkon in de zon.

 • Reply Kim Rhijnsburger juni 30, 2014 at 15:05

  Dit lijkt mij zo’n gaaf boek! Door jullie recensie ben ik nieuwsgierig geworden naar dit boek en natuurlijk lijkt het mij super leuk om dit boek te winnen!

 • Reply melissa juli 1, 2014 at 09:10

  Lijkt me een goed boek; ik ben nieuwsgierig geworden door de reviews in elk geval. Lezen is voor mij echte ontspanning na een drukke dag!

 • Reply Evelien juli 1, 2014 at 13:55

  Dit boek sprak erg aan na jullie recensie gelezen te hebben!

 • Reply Yacintha juli 1, 2014 at 15:49

  Ik zou het boek graag winnen. Het lijkt me best wel een goed boek.

 • Reply Turtle juli 2, 2014 at 13:38

  Dit lijkt mij echt een super boek! Echt een prachtige cover! Zou hem heel graag willen lezen! Hij komt sowieso op de plank te staan, de vraag is nu alleen nog wanneer!
  Heb alle punten gedaan.

 • Reply Melissa juli 2, 2014 at 16:48

  Ik wil dit boek als zoooooooooooooooo lang hebben!!!!!!

 • Reply Esther Gerdzen juli 2, 2014 at 17:33

  Ik zou graag het boek willen winnen omdat het me een super leuk boek lijkt en het samen met mijn jongste dochter te lezen !

 • Reply Chantal de Vries juli 2, 2014 at 18:28

  Ik doe graag mee, wat een geweldig boek lijkt me dit zeg!

 • Reply Esmee juli 2, 2014 at 19:09

  Oh my gosh! Ik hoor hier zo veel goede verhalen over, ik MOET dit boek lezen! Zou super tof zijn als ik hem win 😉

 • Reply Heleen juli 2, 2014 at 20:46

  Ben enorm toe aan een nieuw boek om (gezond toch!) verslaafd aan te raken; en deze voldoet aan mijn criteria!

 • Leave a Reply

  Social Media  Follow on Bloglovin