Winnen

GESLOTEN: Win: Orde der Duisternis #1 en #2 – Philippa Gregory

Vanmorgen stond er een recensie online van het boek ‘Het Wisselkind’, goed nieuws… Vandaag geven we namelijk een set weg bestaande uit het boek ‘Het Wisselkind’ en het vervolg op dit boek ‘Stormbrengers’. Tot nu toe zijn er drie boeken verschenen van de ‘Orde der Duisternis’ serie, en het vierde deel wordt verwacht in 2015. Alleen het eerste en tweede deel zijn tot nu toe vertaald.


‘Het Wisselkind’
WE SCHRIJVEN HET JAAR 1453 EN ALLE TEKENS WIJZEN EROP DAT HET EINDE VAN DE WERELD NABIJ IS.

Nadat hij beschuldigd is van ketterij en uit het klooster wordt gestuurd, wordt de knappe en intelligente Luca Vero ingeschakeld door een mysterieuze man om verslag uit te brengen over het einde der tijden in Europa. In opdracht van de Orde der Duisternis krijgt hij instructies om het kwaad in al zijn vormen in kaart te brengen.
Na het overlijden van haar vader krijgt de bloedmooie 17-jarige Isolde tegen haar wil in de leiding over een klooster. Wanneer de zusters tot waanzin worden gedreven door vreemde visioenen en bloedende wonden, beschuldigen ze Isolde van hekserij. Luca wordt erop uitgestuurd om de zaak te onderzoeken, maar wordt zelf over en weer geslingerd tussen zijn gevoelens voor Isolde en zijn verantwoordelijkheid als onderzoeker voor de Orde…

‘Stormbrengers’
CONSTANTINOPEL IS GEVALLEN EN DE WERELD ZAL ONHERROEPELIJK VERANDEREN.

Luca Vero maakt deel uit van de geheime Orde der Duisternis, die een inquisitie houdt naar tekenen van het einde van de wereld. Op zijn tocht komt hij terecht in Piccolo, Italië, een plaatsje geregeerd door angst: voor het onbekende, voor de krachten van de natuur, voor vreemden.
Luca reist samen met zijn trouwe vriend en knecht Freize, zijn griffier broeder Peter, de mooie vrouwe Isolde en haar dienares Ishraq. Vlak nadat het gezelschap in het dorpje arriveert, komt er een kinderkruistocht voorbij, onder leiding van een zelfverklaarde heilige, Johann de Goede. Hij belooft zijn volgelingen dat de zee voor hen zal wijken op hun tocht naar Jeruzalem, waar de doden zullen herrijzen. Luca en Isolde laten zich meeslepen door het enthousiasme, maar ergens ver weg op zee loert het gevaar…

Wat moet je doen om kans te maken op dit exemplaar?
– Laat een reactie achter onder dit artikel (vul hierbij een geldig mailadres in)
– Volg ons op Bloglovin’ en like dit artikel
– Volg ons op Twitter

Jullie kunnen meedoen tot en met 26 oktober 2014 23.59 uur. Veel succes!

Wij bedanken Deltas Centrale Uitgeverij voor het sponsoren van deze winactie!

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

65 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.