Winnen

GESLOTEN: Win de eerste twee delen van de Magisterium serie!

magisteriumwin
Wij hebben een geweldige actie! Ken je de serie Magisterium al? Geschreven door Holly Black en Cassandra Clare. Twee geweldige schrijfsters, die samen een serie hebben geschreven. Wij geven deel 1 en deel 2 weg.

De 12-jarige Callum Hunt is van jongs af aan opgegroeid met drie regels: 1. Vertrouw nooit een tovenaar. 2. Doe nooit mee aan de IJzerproef. 3. Ga nooit naar het Magisterium.
De meeste kinderen zouden er alles voor overhebben om mee te doen aan de IJzerproef. Maar Callum Hunt niet. Al zijn hele leven heeft zijn vader hem gewaarschuwd om uit de buurt van magie te blijven. Maar het Magisterium ziet in Callum een machtige tovenaar. Voor hij het weet wordt hij meegezogen in de sinistere wereld van het Magisterium, dat niet alleen een duistere connectie met zijn verleden blijkt te hebben, maar ook zijn toekomst compleet verandert. De IJzerproef is begonnen en Callum staat voor de grootste uitdaging van zijn leven: hoe kan hij uit handen van het Magisterium blijven?

Wat moet je doen om te winnen?
Laat een reactie achter met een geldig email adres. Meer hoef je niet te doen!
We zouden het natuurlijk wel erg leuk vinden als je ons liked op Facebook, Instagram en Youtube!

Lees hier de recensie van deel 1

Meedoen met de actie kan tot en met 26 september 2016. Wij zullen de winnaar een email sturen. Houd je mail dus goed in de gaten!

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

133 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.