Winnen

GESLOTEN: Win: The Imaginary World Of… – Keri Smith

Vanochtend kon je al lezen over The Imaginary World Of…, daar stonden ook een aantal foto’s bij zodat je een kijkje in het boek kon nemen. Ben jij toen al helemaal enthousiast geworden? Goed nieuws dan! Wij geven één exemplaar weg.

win

In The Imaginary World Of… vraagt Keri Smith je om iets nieuws te verzinnen: een unieke wereld, helemaal volgens jouw eigen idee. Je start door een lijst aan te leggen met alles wat je raakt: voorwerpen, kleuren, vormen, materialen, herinneringen, plaatsen en mensen. Deze items zijn de bouwstenen voor je eigen fantasiewereld. Je kunt nu je eigen unieke wereld creëren met zelfverzonnen landschappen, plaatsnamen, plattegronden, valuta, logo’s, voedsel en geschiedenis!

Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg ons op Bloglovin
– Vul een geldig e-mail adres in bij de reacties
– Noem één voorwerp die jij in jouw perfecte wereld niet zou kunnen missen.

De winnaar krijgt een e-mail, houd dus rond die tijd goed je e-mail in de gaten.

Jullie kunnen meedoen tot en met 28 februari 2015 23.59 uur. Veel succes!
Wij bedanken Unieboek voor het sponsoren van deze winactie!

Previous Post Next Post

51 Comments

 • Reply Annabel februari 23, 2015 at 14:18

  Wat een leuke winactie! Ik zou graag een draak willen in mijn wereld. Eentje als maatje en om me te beschermen. Ik volg jullie al op bloglovin

 • Reply Eveline februari 23, 2015 at 14:18

  In mijn ideale wereld, zou ik zeker een notitieboekje (met een pen natuurlijk) willen hebben, om al mijn ideeën voor bijvoorbeeld verhalen of blogposts op te schrijven. 🙂

 • Reply Yvette februari 23, 2015 at 14:18

  Omg, dekentjes op mijn bank! Het maakt me niet uit hoe warm het is, ik heb altijd een stuk of 3 dekentjes liggen en heb er altijd sowieso eentje over mijn benen heen! <3

 • Reply Nancy februari 23, 2015 at 14:24

  Toffe win actie. In mijn perfecte wereld zou ik als voorwerp m’n laptop niet willen missen. Ik bedoel je kan er tv series op kijken. boeken op lezen (liever echte boeken maar toch) Bloglovin post lezen. Ja die zou ik dus echt niet willen missen.

 • Reply iris februari 23, 2015 at 14:35

  Hoi, wat een superleuke winactie!! Zulke boeken zie ik eigenlijk nooit en ik zou dolgraag hem willen <3 hou ervan. In mijn perfecte wereld zou ik heleboel dingen willen zoals veel natuur, magisch wezens maar 1 ding is wel het belangrijkst wat ik sowieso wil : mijn familie en vrienden, ze zijn het belangrijkst voor me.
  Ik wil nog zeggen dat jullie echt super zijn. Ga zo door:-)

  Xxx Iris

 • Reply Madelon februari 23, 2015 at 14:42

  Op bloglovin volg ik jullie natuurlijk al

 • Reply Monique februari 23, 2015 at 14:47

  Ik doe graag mee!

  In mijn perfecte wereld zou ik graag een levensvoorraad aan kaasbroodjes willen hebben. Die dingen zijn geweldig lekker!

 • Reply Evi februari 23, 2015 at 14:57

  Ik doe heel graag mee met de winactie! In mijn perfecte wereld zou ik wattpad niet kunnen missen. Het is dan weliswaar geen voorwerp, maar je kan er op lezen en je kan er verhalen op schrijven en delen. Ik vind de app fantastisch en kan niet meer zonder!
  X

  • Reply Evi februari 23, 2015 at 15:00

   Nee wacht, ik zou levensgrote boeken willen hebben, of een heel gebouw vol boeken die iedereen gemaakt hebben en die zo gek zijn als het maar kan! Iets met boeken dus 🙂 X

 • Reply Ryan februari 23, 2015 at 15:01

  Mijn kleine ‘slaapie schaapie’ knuffel sinds ik een baby was! 🙂

 • Reply Kim februari 23, 2015 at 15:03

  Oh, wat wordt een mens hier hebberig van. Lijkt me zo’n ontzettend leuk en nuttig boek!
  In mijn perfecte, fantasie wereld zou ik van die enorme bomen en giga bloemen willen hebben. Een beetje zoals Avatar. En een totaal andere kijk op de techniek van nu.

 • Reply Anne februari 23, 2015 at 15:21

  Ik volg jullie al op Bloglovin’,
  wat ik niet zou kunnen missen in mijn perfecte wereld is mijn laptop!
  Ik kan er op schrijven, spelletjes spelen, boeken lezen en contact hebben met andere mensen (ik ga er vanuit dat er ook WIFI is!)

 • Reply Emmy februari 23, 2015 at 15:24

  Een potlood. Ik kan echt niet zonder mijn potloden.

 • Reply Eva februari 23, 2015 at 15:29

  Leuk! Ik doe graag mee! In mijn perfecte wereld heb ik een kasteel met een enorme bibliotheek. Van top tot teen gevuld met de mooiste boeken. In het midden van de ruimte een lekkere stoel en een butler die me thee brengt voor tijdens het lezen! 🙂
  x

 • Reply Amanda februari 23, 2015 at 15:29

  Jaaa leuk! Las vanochtend ook de recensie al 🙂 Hee cliche, maar ik zou mijn iPhone niet kunnen missen. Ideeen opschrijven, met mensen kletsen/afspreken, spelletjes spelen; ik doe het allemaal met mijn iPhone.

 • Reply Anita te Gussinklo februari 23, 2015 at 15:41

  Leuke actie enne 1 voorwerp doe mij dan maar de ipad.

 • Reply Denise februari 23, 2015 at 15:44

  Één voorwerp die jij in jouw perfecte wereld niet zou kunnen missen…
  Ik weet niet waarom, maar ik dacht gelijk aan een onbewoond eiland. Wat neem je mee op een onbewoond eiland…
  Mijn perfecte wereld zou echter een drukke stad zijn, met alle gemakken voorzien. Daarom is het wel lastig. Wat wil je hebben in een wereld die al alles heeft? Dus ik dacht, ik neem wat van een andere wereld mee naar mijn wereld toe.
  Mijn voorwerp is de bezemsteel van Harry Potter. Niet alleen lijkt het me ongelooflijk gaaf om te vliegen op een bezemsteel, maar als er genoeg bezemstelen zijn, kan je zwerkbal spelen! Ik zit al te springen van enthousiasme 😉

 • Reply Elianne februari 23, 2015 at 16:05

  Wooow, lijkt me geweldig!
  Ik zou mijn dagboek (en natuurlijk mijn pen ^^) meenemen. Zodat ik alles om mij heen kan opschrijven. Als ik vrienden mis, zelf vrienden kan crëeeren. Zodat ik mijn herinneringen mee kan nemen.
  x

 • Reply Celeste februari 23, 2015 at 16:15

  Ik volg jullie al een tijd op Bloglovin’. Het voorwerp dat ik niet zou kunnen missen is een rugzak met ongelimiteerde inhoud, voor alle avonturen die ik ga beleven natuurlijk!

 • Reply Jaike februari 23, 2015 at 16:16

  Het klinkt heel cliché maar ik kan echt niet zonder mijn boeken. Zonder mijn boeken zou ik dus echt niets kunnen beginnen.

 • Reply Anne februari 23, 2015 at 16:34

  Leuke winactie! In mijn wereld zou er een geometrisch uitziend pastelkleurig voorwerp bestaan dat je gedachten op papier zet (of in de laptop;)) zonder dat je zelf hoeft te schrijven.

 • Reply Esther februari 23, 2015 at 16:58

  In mijn wereld zou ik nooit een boek kunnen missen.

 • Reply Eline februari 23, 2015 at 17:28

  een pen om mijn gedachten en belevenissen mee op te schrijven. Een notie boekje is dan ook wel handig maar ik kan als die er niet zijn altijd nog op de vloer gaan kliederen met mijn pen.

 • Reply sandra februari 23, 2015 at 17:55

  Wat een leuke actie! Wat ik niet zou kunnen missen in de wereld is mijn Ipod. Lekker wegdromen bij een stukje muziek. Lange dagen op stage worden ineens een stuk korter als ik naar wat muziek kan luisteren. Ieder moment krijgt meer sfeer met muziek. Zonder zou ik echt niet kunnen
  Ik volg je op bloglovin (sandra9454)

 • Reply Berdien februari 23, 2015 at 18:22

  Nice!!
  – Ik volg jullie op Bloglovin ( ByBird)
  En wat ik niet zou kunnen missen? I hate to say it maar ik denk mijn labello, ik ben verslaafd, ik geef het toe;-)
  Liefs

 • Reply Cecily februari 23, 2015 at 18:24

  In mijn perfecte wereld zou een platenspeler onmisbaar zijn. Ik ben gek op het draaien van mooie plaatjes en het klinkt zoveel beter dan van een cd of mobiel of zo of misschien komt dat alleen door het gevoel.

 • Reply Lara februari 23, 2015 at 18:33

  De boeken van Keri Smith zijn geweldig! Zelf heb ik al Wreck This Journal, Wreck This Journal Everywhere en The Pocket Savanger. Deze mag natuurlijk niet ontbreken! Wat ik niet zou kunnen missen? Heel erg afgezaagd maar dan is dat denk ik toch mijn iPod. Ik heb er eentje van 160gb en heb dus altijd de muziek die ik wil luisteren bij me. Want ja dit verschilt echt per dag. Ik luister dan ook altijd en overal muziek, dus mijn iPod mag zeker niet ontbreken in mijn perfecte wereld.

 • Reply Steffie februari 23, 2015 at 18:42

  Ik volg jullie op bloglovin! Wat niet mag ontbreken in mijn perfecte wereld… Mijn Camera om alle avonturen en wonderen vast te kunnen leggen 😀 Ik heb alle boeken van Keri Smith in mijn collectie behalve deze! Dus het zou super gaaf zijn als ik deze zou winnen 😀

 • Reply tamara februari 23, 2015 at 19:00

  Dat is makkelijk.. CHOCOLAAAAAA!

 • Reply Karlijn februari 23, 2015 at 19:55

  In mijn perfecte wereld kan een ruimteschip a la Star Trek niet missen. Geen idee of ik er ook werkelijk in zou durven stappen, maar het idee alleen al is toch wel erg gaaf 🙂

 • Reply Tim februari 23, 2015 at 20:07

  Boekenleggers….

 • Reply linda februari 23, 2015 at 21:22

  Super leuk, ik doe graag mee:) vrede mag in een perfecte wereld niet ontbreken

 • Reply diana februari 23, 2015 at 22:47

  Ik doe heel graag mee aan deze win actie! In mijn perfecte wereld heb ik natuurlijk gewoon mijn mobirltje bij me. Ideaal voor mijn blog, boeken, films en tv seties kijken. En noem maar op. Kan echt niet meer zondrr…

 • Reply Anneke februari 23, 2015 at 22:50

  Mijn Chromebook zou ik niet kunnen missen in mijn perfecte wereld.

 • Reply Shureska februari 24, 2015 at 08:15

  Een stukje papier en en lekker schrijvende pen. Ik bedoel boeken zijn natuurlijk overduidelijk, maar ik maak lijstjes over dat ik nog lijstjes ergens voor moet maken. Ik kan heel fancy in notitieboekjes gaan schrijven, welke ik ook zeker heb, maar ik zit ook erg vaak op het werk achter de kassa met een stukje kassabon lijstjes te maken… Hihihi

 • Reply Ans Stier februari 24, 2015 at 09:15

  Een voorwerp dat ik in mijn perfecte wereld niet kan missen; een goed gevulde e-reader waar enorm veel boeken op staan zodat je het lezen niet hoeft te missen. Er gaat niets boven een gedrukt boek maar ja als je maar een ding mag uit kiezen dan moet je wat he.

 • Reply beautifulday4makeup februari 24, 2015 at 12:11

  Oooh wat leuk. Natuurlijk doe ik mee! Wat ik niet zou kunnen missen. Heel moeilijk! Ik denk dat ik dan toch voor mijn telefoon moet kiezen. Bellen, smsen, bloggen, boeken lezen. Ik kan er nagenoeg alles mee wat ik wil.

 • Reply Femke februari 24, 2015 at 16:08

  Ik ben al fan van Keri Smith dus deze winactie kan ik niet voorbij laten gaan. Zelf weet ik niet goed wat er niet mag ontbreken aan mijn fantasie wereld, als eerste dacht ik boeken maar dat is al een eigen wereld op zich zelf dus ik kies denk ik toch voor vogeltjes. Daar ben ik dol op, hun gefluit maakt mij altijd blij en zelf heb ik 2 parkieten die ik dan te erg ga missen.

 • Reply Nicole februari 24, 2015 at 20:55

  Oeh wat gaaf….Hoewel ze in de echte wereld ook bestaan, zou mijn ideale fantasiewereld toch echt gigantische, prachtige, sprookjesachtige kastelen moeten hebben.

 • Reply Lise februari 26, 2015 at 16:15

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee en volg jullie op Bloglovin’, waar ik ook deze actie heb geliked 🙂
  Maar wat een moeilijke vraag… Ik denk dat ik mijn gsm ga kiezen, zodat ik mijn verslaving zou kunnen onderhouden 😉

 • Reply Chantal de Vries februari 26, 2015 at 18:26

  Leuke actie zeg! In mijn fantasiewereld moet een megakast met thee zijn die zichzelf weer aanvult als hij leeg raakt (en dan een waterkoker of pannetje met vuur en een mooie mok erbij natuurlijk)! 😀

 • Reply Lies februari 28, 2015 at 10:50

  In mijn ideale wereld zou ik in elk geval een grote moestuin hebben, heerlijk rustgevend en ook wel handig voor het eten 😉 (nu maar hopen dat er ook boeken zijn in die wereld, om in mijn tuin te lezen 😉 )

 • Reply Mariska februari 28, 2015 at 11:40

  Elfenstof lijkt me ideaal! 🙂

 • Reply Amber februari 28, 2015 at 12:03

  Om maar eens even een tikkeltje onorigineel te doen, ga ik toch voor mijn laptop. Alles staat erop en het is voor mij de beste manier om contact te houden met vrienden die verder weg wonen, dus echt heel erg onmisbaar!

 • Reply nakita februari 28, 2015 at 12:08

  Wat ik op deze wereld niet kan missen is mijn gevulde boekenkast en natuurlijk mijn fantasie maar die heb ik gelukkig altijd bij me!

 • Reply Irene @ Ijskoude passie februari 28, 2015 at 12:12

  Wat een leuke winactie! Wat in mijn fantasie wereld niet mag ontbreken zijn shapeshifters! Als enorm fan van fantasy boek mogen die natuurlijk niet ontbreken!

  Groetjes Irene

 • Reply Aysha februari 28, 2015 at 15:36

  Cool.
  in mijn perfecte wereld zou ik mijn tweelingzusje niet kunnen missen.
  We luisteren naar het zelfde muziek en we groein steeds dichter naar elkaar toe. dus dat zou ik niet willen missen!

 • Reply Kimmilkyway@hotmail.nl februari 28, 2015 at 20:47

  Ik zou in mijn perfecte wereld geen boeken kunnen missen. Hoeveel ik ook zou creëren in mijn perfecte wereld het is pas echt kleurrijk als je ook weg kunt dromen bij andere verhalen. Een boek neemt je mee naar een totaal andere wereld en hoe perfect alles ook zou wezen ik zou dat niet willen missen.

 • Reply Kimmilkyway februari 28, 2015 at 20:51

  Ik zou in mijn perfecte wereld geen boeken kunnen missen. Hoeveel ik ook zou creëren in mijn perfecte wereld het is pas echt kleurrijk als je ook weg kunt dromen bij andere verhalen. Een boek neemt je mee naar een totaal andere wereld en hoe perfect alles ook zou wezen ik zou dat niet willen missen.

  In mijn vorige bericht heb ik per ongeluk mijn mail adres als naam gebruikt. Onhandige mensen moeten er ook zullen we dan maar denken. Zou dat bericht misschien verwijderd kunnen worden?

 • Reply Christine De Knijf maart 1, 2015 at 17:10

  Ik doe graag mee en in mijn ideale wereld moeten er boeken zijn. Mijn motto is : een dag niet lezen is een dag niet leven . Dus om heerlijk ideaal te leven heb ik mijn boeken nodig

 • Reply indiana deforce maart 25, 2015 at 23:15

  Ik kan een dag niet leven zonder mijn hondje! Ook al verscheurd hij mijn boeken soms :s

 • Leave a Reply