GESLOTEN: Win het zomerse boek Je bent geweldig van Jill mansell - Adorable Books
Winnen

GESLOTEN: Win het zomerse boek Je bent geweldig van Jill mansell

ab
Het nieuwste boek van Jill Mansell is een must read voor deze zomer. Omdat wij afgelopen maand vier (!!!!) jaar bestonden, besluiten wij nog even te trakteren. Wat is er nou leuker dan een boek te winnen, zo in de zomervakantie? Om het nog beter te maken krijg je dit boek dan niet één, maar twee keer! Een voor jou en een voor je moeder, zus, buurvrouw, oma, vriendin of nichtje…

Waar gaat het boek over?
Het boek ‘Je bent geweldig’ van Jill Mansell gaat over drie jonge vrouwen. De achtentwintigjarige Hallie heeft taaislijmziekte en wacht op een longtransplantatie. Ze houdt een website bij waarop ze onder pseudoniem adviezen geeft over allerlei dilemma’s. Flo vindt Zander erg leuk, maar zijn enge zus ligt behoorlijk dwars. Tasha’s nieuwe vriend is een avontuurlijk type en ze is bang dat hem iets vreselijks zal overkomen. Via Hallies website ontmoeten Flo, Tasha en Hallie elkaar en ontdekken ze dat ze een wel heel bijzondere band hebben. In het boek ‘Je bent geweldig’ vieren ze samen het leven.

Wat moet je doen om te winnen?
– Geef antwoord op de vraag: Waarom bezoek jij Adorable Books en wat vind je er zo leuk aan?
– Laat een geldig e-mailadres achter, wij sturen een mailtje naar de winnaar

Jullie kunnen meedoen tot en met 15 juli 2015 23:59. Wij bedanken Luitingh Sijthoff voor het sponsoren van deze winactie.

Previous Post Next Post

56 Comments

 • Reply Denise juli 11, 2015 at 14:32

  ik lees adorable books omdat ik ontzettend hou van lezen en altijd nieuwe inspiratie kan halen uit deze blog! 🙂

 • Reply G juli 11, 2015 at 14:43

  Ik bezoek Adorable Books omdat ik via jullie al héél veel mooie en leuke boeken heb ontdekt (en dan bedoel ik ook echt stapels)!

  Jill Mansell is een van mijn favoriete schrijfsters. Ik ben zo benieuwd naar dit nieuwe boek van haar!

 • Reply Ellen juli 11, 2015 at 15:36

  Ik lees adorable books omdat ik voor mijn werk steeds op de hoogte moet zijn van de laatst uitgegeven boeken en wat men daar van vindt.

 • Reply Monique Luijten juli 11, 2015 at 15:44

  Leuke site met veel informatie.

 • Reply Annelies juli 11, 2015 at 15:57

  Ik lees Adorable Books om er leuke leestips op te doen!

 • Reply Ans Stier juli 11, 2015 at 15:59

  Ik bezoek Adorable Books om ideeën op te doen voor boeken die ik wil lezen. Ik vind het erg leuk om recensies te lezen. Deze site vind ik leuk omdat er regelmatig recente boeken voorbij komen en de schrijfstijl en layout van de site zijn prettig.

 • Reply Els juli 11, 2015 at 16:04

  Boeken, boeken, boeken… 🙂 Ik lees graag!

 • Reply Simone juli 11, 2015 at 16:09

  Dit lijkt me een heel mooi boek! Ik doe graag mee. Ik bezoek Adorable Books, omdat ik meer wil lezen en zo inspiratie op kan doen voor het ontdekken van nieuwe auteurs/titels. En omdat ik het leuk vind om de mening van anderen over bepaalde boeken die ik wel al gelezen hebben, te lezen.

 • Reply Kim juli 11, 2015 at 16:17

  Adorable Books is altijd zo vrolijk, waardoor ik ook weer een beetje vrolijk word. Even iets leuks, geks of interessants lezen, heerlijk vind ik dat. Dus tja, daarom dus 😉

 • Reply Mieke Schepens juli 11, 2015 at 16:42

  Het is adorable wat ik lees, in iedere vorm!

 • Reply Soraya Hramat juli 11, 2015 at 16:43

  Ik hou van lezen en het boekprobleem van zoveel lezers is dat ze ALTIJD op zoek zijn naar nieuwe boeken.
  En laat Adorable Books nu een geweldige boekblog zijn waarop je alles kan vinden over boeken, van boekrecensies tot book hauls. Adorable Books is ook altijd mijn go to boekblog als ik nieuwe boeken zoek.

 • Reply Marion Poeste Thomas juli 11, 2015 at 16:45

  Ik vind het heerlijk om te ”neuzen” tussen alle boeken berichten. Films heb ik iets minder mee, maar nieuwe tips van boeken zijn altijd welkom 🙂
  Groetjes Marion

 • Reply Masha juli 11, 2015 at 17:12

  De reviews helpen me super erg bij het kiezen wat ik ga lezen!

 • Reply Anita juli 11, 2015 at 17:12

  Op een vrolijke leuke manier brengen jullie de nieuwste boeken en films onder de aandacht. Winacties recepten en filmpjes voor de variatie, meiden jullie doen het super leuk en ik hoop dat jullie nog lang met plezier jullie Blog zullen bijhouden.

 • Reply Jolijn juli 11, 2015 at 18:09

  Voor mij is jullie blog is een leuke manier om nieuwe boeken te leren kennen. Ook is het ideaal om te kijken of een film wel de moeite waard is. Super handig! Acties als deze vind ik ook super leuk! Kortom ga zo door met jullie blog, ik lees de artikels met plezier!
  XX Jolijn.

 • Reply Esther juli 11, 2015 at 18:10

  Ik vind de revieuws hier heel fijn. Ze zijn heel erg beschrijvelijk, en objectief. En ik vind jullie gewoon echt hele lieve en gezellige meiden!

 • Reply Melissa Charlotte juli 11, 2015 at 18:17

  Waarom ik Adorable Books bezoek? Omdat ik ook van lezen hou! Dankzij jullie weet ik welke boeken er allemaal weer komen en door jullie fijne recensies kan ik ook inschatten welke boeken ik leuk zal vinden en graag wil lezen! Jullie zijn toppers! Gefeliciteerd nog met het vierjarig bestaan!

  Je bent geweldig geldt ook voor jullie maar vooral zou ik het boek graag winnen voor mezelf en om m’n zusje ermee te verrassen. Ik wil m sowieso graag, maar winnen is nog leuker!

 • Reply Anouk juli 11, 2015 at 19:12

  waarom ik adorble books lees? Eerlijk, omdat adorble books een ontzettend fijne site is om boeken te ontdekken en jullie hebben zo’n leuke manier van schrijven.

 • Reply Karin juli 11, 2015 at 19:15

  Door jullie heb ik nieuwe , leuke schrijfsters ontdekt, dus weer leuke boeken gelezen, en hoop dat jullie nog lang zo doorgaan.

 • Reply Bep H juli 11, 2015 at 19:43

  Ik lees Adorable Books omdat hier altijd van de mooie en vaak ook nieuw titels voorbij komen. Ik werk als bibliotheek medewerker en door de recensies te lezen blijf ik op de hoogte en kan ik veel bibliotheek leners op weg helpen. Ook wordt op deze manier mijn eigen nog te lezen stapel niet kleiner……

 • Reply Mandy Goede juli 11, 2015 at 19:44

  Pas sinds kort heb ik eigenlijk ontdekt dat er via internet een overload is aan boekofielen…
  Maar niet elke bookofiel met een blog is leuk om te volgen.
  In tegendeel zelfs!
  Maar er zijn gelukkig ook ook hele leuke, waaronder… *tromgeroffel* Adorable Books…
  Waar ik via via toch steeds weer op uit kom… Nu werd ik via een tweet van jullie, doorgelinkt naar Facebook, waar weer een link te vinden was die doorverwees naar… *gitaarsolo* … hier!

  Voor dit boekiemonster is leesvoer vers uit de winkel een luxe…
  luxe die wegens budget als overbodig wordt gezien… *Huilt en Weent*
  Mijn honger moet gestild worden door aanvoer van kringloop , rommelmarkt en *triangel ting ting ting* … wedstrijden…

  Maak me blij… Stil mijn honger!
  De tekst van de melkpakken ken ik al bijna uit mijn hoofd!

 • Reply Nel Crea juli 11, 2015 at 20:00

  Jullie hebben altijd van die mooie titels en reviews van boeken. Ik krijg er steeds inspiratie van en weet steeds weer goede boeken te lezen.

 • Reply Anneke juli 11, 2015 at 21:54

  Omdat jullie altijd leuke boeken reviewen, ben dan gelijk weer op de hoogte van de nieuwste boeken die er zijn.

 • Reply Tamara juli 11, 2015 at 22:57

  Ik lees adorablebooks natuurlijk omdat ik hier veel leuke recensies lees over boeken die mij het meest aanspreken. Maar ik vind het ontzettend leuk vind dat jullie het met zijn 4en doen. Je krijgt een kijkje in het leven van 4 boekenchicks op 1 blog! Ga zo door ik kom hier dagelijks met plezier bij jullie kijken. xx

 • Reply Monique juli 12, 2015 at 00:08

  Omdat ik graag op de hoogte blijf van mooie boeken en dat hier onder andere heel goed kan 🙂

 • Reply Anita te Gussinklo juli 12, 2015 at 00:38

  Ik kom graag op Young Adult omdat ik van lezen & films houd.
  Verder geniet ik van de recensies, tips en nieuwtjes.
  Als de Behind the Adorable Books scenes erop staat kijk/lees ik ook altijd even.

 • Reply Tessa juli 12, 2015 at 00:58

  Aah dit boek wil ik zo graag lezen!
  Ik bezoek adorable books altijd om inspiratie op te doen om nieuwe boeken te lezen. Vooral de new in post vind ik erg leuk!

  Liefs❤

 • Reply Anna juli 12, 2015 at 09:40

  Ik lees veel en graag,en ik haal op adorable books tips en inspiratie
  Ik lees graag de recensies en de nieuwtjes

 • Reply Laure juli 12, 2015 at 10:32

  Ik volg jullie blog om nieuwe boeken aan mijn to-read lijstje te voegen! En sinds ik jullie blog volg is mijn lijstje alleen nog maar langer geworden:-)

  De boeken van Jill Mansell zijn echt ideaal om in de zomer te lezen, benieuwd naar dit nieuwe boek!

 • Reply Karin juli 12, 2015 at 10:42

  Ik vind adorablebooks leuk om te zien ,ik vind er wel eens tips en zeker als (hmmm oude knar ) kijken wat jullie mooi vinden om te lezen,en om een gokje te wagen om te winnen :)Ben zelf een letterfreak zoals mijn man zegt..

 • Reply Annabel juli 12, 2015 at 13:16

  Leuke actie! Ik doe graag mee 🙂
  Ik kom graag op adorable books omdat ik jullie reviews erg leuk vindt. Leuk om elke keer weer nieuwe boeken te ontdekken! Zo staan er al heel wat boeken op mijn goodreads verlanglijstje nu 😉
  Wat ik ook heel leuk vind aan jullie gezamenlijke blog is dat ik via mijn liefde voor lezen weer wat leuke meiden heb gevonden om blogs van te volgen! Zo lees ik veel over welke boeken jullie lezen, maar leer ik jullie ook een beetje beter kennen 🙂
  Liefs XXX en gefeliciteerd met jullie vierjarig bestaan!

 • Reply Lisanne juli 12, 2015 at 21:15

  Leuke actie meiden! Ik doe graag mee. Waarom ik Adorablebooks bezoek? Het is gewoon een hele leuke en gezellige boekensite met fijne recensies! Gefeliciteerd met jullie 4 jarig bestaan, wat een mijlpaal!

 • Reply Martine juli 12, 2015 at 21:31

  Ik ben ooit bij Adorable Books gekomen voor de boek gerelateerde artikelen, maar ik vind de rest ook allemaal zo leuk. Ik hou van die afwisseling. Dit is een van mijn favo blogs.

 • Reply Esther juli 13, 2015 at 09:36

  Omdat het gewoon past in m’n nieuwe leven! Waar boeken een heel groot deel in beslag nemen, altijd op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes op leesgebied. Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum.

 • Reply Xiu juli 13, 2015 at 11:43

  Ik bezoek Adorable Books vaak omdat hij:
  – in mijn boekblog rijtje staat (van awesome boekenblogs natuurlijk)
  – ik de behind de books artikelen super leuk vind
  – de recensies echt helpen als ik een boek wil kopen
  En: het me echt inspiratie geeft voor een nieuw boek. Jullie hebben het over zoveel leuken boeken!

 • Reply Nicole juli 13, 2015 at 12:40

  Ik bezoek Adorable Books wegens meerdere redenen. Allereerst vanwege de gedeelde liefde voor boeken en lezen. Daar komt bij dat ik jullie recensies altijd erg fijn vind om te lezen en ze altijd erg eerlijk vind overkomen. Tot slot lezen jullie erg gevarieerde boeken en ben ik al menig boek rijker geworden dankzij jullie die ik anders mogelijk nooit opgepakt zou hebben. Dus dank jullie wel daarvoor! Wat ik verder nog zo leuk vind aan Adorable Books is dat jullie met z’n vieren zijn en daardoor zoveel meer en verschillende boeken kunnen behandelen. Ook jullie Behind the Adorable Books Scenes vind ik altijd superleuk om te lezen/bekijken. Jullie hebben gewoon een topblog neergezet! Gefeliciteerd met jullie vierjarig bestaan 😀 Op naar het vijfde jaar!

 • Reply Esther Potters juli 13, 2015 at 20:48

  Adorable Books; ‘je bent geweldig’ met je interessante recensies, nieuwtjes, goede tips en ook de prijsvragen zijn oké, dus ik blijf je regelmatig bezoeken en doe graag met zulke leuke winacties mee:)

 • Reply Ria Davelaar juli 13, 2015 at 21:12

  Ik lees adorablebooks om meer recensies over de boeken te weten. Er worden ook heel veel boeken besproken.

 • Reply beautifulday4makeup juli 14, 2015 at 14:30

  Dit jaar heb ik mijn liefde voor boeken herontdekt. Daarbij hoorde ook het ontdekken van enkele boekenblog. Ik kom supergraag op jullie blog om nieuwe boeken te ontdekken die jullie lezen. Sommige kan ik dan op mijn to read lijst zetten, zodat ik nooit zonder kom te vallen.

 • Reply Christine Claeys juli 14, 2015 at 20:43

  Ik bezoek jullie omdat ik graag al de boeken wil ontdekken !

 • Reply nakita juli 14, 2015 at 21:07

  Ik volg jullie, omdat er altijd veel leuke dingen op staan en ik het super leuk vind om te lezen! Ik ben dol op je blog!

 • Reply Stephanie juli 14, 2015 at 21:21

  Ik bezoek Adorable Books omdat ik het zo’n toffe blog vind.
  Het is bomvol gevuld met mijn grootste passie 🙂
  Ik vind het super dat jullie meiden dit al vier jaar lang doen. Een dikke proficiat!

  Ik doe graag mee met de winactie. Ik ben een fan van Jill Mansell en ik ben zeer benieuwd naar dit boek.
  Het lijkt mij eentje waar wat traantjes zullen vloeien.

  Liefs van een Belgische blogger,
  Stephanie

 • Reply sofie juli 14, 2015 at 21:33

  Ik bezoek jullie wekelijks. Jullie borken-, film- en serietips zijn echt wijs. Volledig in lijn met wat ik lees en kijk. Doe zo verder 🙂

 • Reply cindy juli 14, 2015 at 21:49

  Tussen de thrillers door lees ik graag chicklit, maar welke moet je dan kiezen?? Daar helpen jullie dan bij.
  Gefeliciteerd met jullie 4 jarig bestaan!
  Jill Mansell schrijft hele leuke boeken, dus ik ben heel benieuwd naar deze!

 • Reply Anniette Kerver juli 14, 2015 at 22:13

  ik lees alle genre van boeken, breed georiënteerd door mijn werk in het verleden . Ik wil zoveel mogelijk op de hoogte blijven. En chicklit boeken zijn het meeste populair in de vakantie.

 • Reply Dino Neutel juli 14, 2015 at 22:13

  Ik ben verslaafd aan lezen, dus daarom was ik op jullie site om te kijken om nieuwe boeken op mijn lijstje voor de vakantie te zetten.

 • Reply Anna juli 14, 2015 at 22:26

  Ik bezoek Adorable Books omdat ik altijd graag oprechte en goed onderbouwde recensies van de nieuwste boeken lees. Gewoon 4 leuke meiden die zeggen waar het op staat, geen fa fa fa. Dat maakt de website zo leuk.

 • Reply Mieke juli 14, 2015 at 23:29

  Van harte gefeliciteerd met het 4 jarig bestaan 😉 Op naar de 5 jaar….1e lustrum.
  Ik bezoek geregeld de site van Adorable Books , omdat ik graag op de hoogte wil blijven van boeken, films en recensies.
  Heb vaker een boek gekocht n.a.v. een recensie.
  Ben verzot op boeken …. kan ook nooit boeken wegdoen….ben er heel zuinig op…..de geur van een boek…de kaft. Kan genieten van het lezen, maar ook als ik mijn boeken in de kast zie staan.
  Adorable Books biedt mij alles wat ik zoek 😉

 • Reply Henriette Leeuwis juli 15, 2015 at 00:07

  Ik ben dol op lezen, en ik ben altijd op zoek naar leuke nieuwe boeken.
  Daarom kom ik regelmatig langs om nieuwtjes en recensies te lezen 🙂
  Zodat ik me kan oriënteren welk boek ik zal gaan kopen.

 • Reply Wilma van 't Hof juli 15, 2015 at 00:16

  Ik bezoek Adorable books voor het lezen van recenties, om meer te weten te komen over auteurs. En te ontdekken of er nog nieuwtjes zijn in die vreselijk grote boekenwereld.
  Maar om eerlijk te zijn ook voor die leuke win-acties.

 • Reply sabrina wannet juli 15, 2015 at 12:03

  Ik bezoek adorable books omdat ik een super gekke leesfan bent en jullie altijd geweldige recensies en tips hebben. Als ik het even niet meer weet kan ik naar deze site komen en heb daarna gelijk weer ideen. Ook is het erg leuk en fijn dat er allemaal nieuwtjes aanwezig zijn uit de grote boekenwereld waar zo veel over te vertellen valt. En verder natuurlijk hebben jullie vette win-acties, wie zou dat nou niet leuk vinden?

 • Reply zoë juli 15, 2015 at 19:06

  ik doe mee!
  Ik bezoek adorablebooks omdat ik zo te weten kom welke leuke boeken er allemaal bestaan en dit geeft mij weer inspiratie ze zelf ook te gaan lezen!

 • Reply Monique juli 16, 2015 at 13:40

  Volg Adorablebooks vanwege de nieuwtjes.

 • Reply Heleen juli 17, 2015 at 00:05

  Ben blij met jullie boeken-inspiraties! Heb meteen weer zin om te lezen.

 • Reply meike juli 20, 2015 at 22:59

  Vanwege julie goede boeken tips! En natuurlijk ook de leuke winacties!

 • Reply Gea juli 8, 2016 at 15:46

  Ik bezoek jullie omdat jullie fantastisch zijn!
  goede criteria en ikzelf kan niet snel een goed boek vinden, als de keuze enorm is.
  Jullie zijn goed bezig!
  het is bijna zomervakantie en ik ben wel toe aan wat zomerboeken….

 • Leave a Reply