Win 5x: het nieuwste boek van Karin Slaughter: Goede dochter
Winnen

GESLOTEN: Win 5x: het nieuwste boek van Karin Slaughter: Goede dochter

goede dochter
Goede dochter is het nieuwste boek van Karin Slaughter en zeker een must read deze zomer! Wil jij nog graag een boek mee voor in je koffer? Dan is dit je kans, wij geven maar liefst 5 exemplaren weg!

Achtentwintig jaar geleden: het zorgeloze leven van zusjes Charlotte en Samantha Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord door een gruwelijke aanslag. Hun moeder verliest daarbij het leven en hun vader wordt nooit meer de oude.
Achtentwintig jaar later: Charlotte – de klassieke ‘goede dochter’ – is advocaat geworden, in de voetsporen van haar vader. Dan is ze getuige van een nieuwe aanslag, en de details van het misdrijf halen de herinneringen naar boven die ze zo lang heeft geprobeerd te onderdrukken. Want de schokkende waarheid wil niet langer begraven blijven…

Lees hier de recensie van Goede dochter van Karin Slaughter.

Wat moet je doen om te winnen?
Laat een berichtje achter en vertel ons waar jij dit spannende boek zou gaan lezen.
Wij vinden het ook erg leuk als je ons liked op Instagram, Facebook, Twitter en/of YouTube! Zo blijf je altijd als eerst op de hoogte van alle nieuwe artikelen, nieuwtjes en video’s.

Wij mailen de winnaar na 15 juli.

Deze winactie is in samenwerking met Harper Collins.

BewarenBewaren

Previous Post Next Post

141 Comments

 • Reply Ditty Dirks juli 14, 2017 at 11:54

  Wat een super leuk boek om te winne. Heerlijk om mee te nemen op vakantie.

 • Reply angela b juli 14, 2017 at 12:11

  Ben erg nieuwsgierig naar dit boek van Slaughter. Ze heeft zoveel goede boeken! Ben dus wederom benieuwd naar dit boek. Over twee weken heb ik drie weken vakantie. Gaan niet op vakantie, hebben pas een puppy gekocht. En de ander is pas 9 maanden, dus weg gaan wordt lastig. Ideaal dus om even tijd te nemen om te lezen. En hoe kan dat beter dan met een flink goed boek van zo’n geweldige schrijfster.

 • Reply Arianne juli 14, 2017 at 14:22

  Het is lang geleden dat ik een boek van Karin Slaughter heb gelezen, maar ik herinner me dat ik het toen met leesplezier had doorgelezen. Deze schrijfster heeft al heel wat titels op haar naam staan. Dit verbaasd me niet, want ze breid verhalen met goede plots in elkaar. ‘Goede dochter’ zal vast en zeker ook behoren tot dit rijtje. Deze must read boek zou voor fijne leesuren zou kunnen zorgen.

 • Reply Anissa juli 14, 2017 at 19:08

  Ik was 2 jaar geleden niet zo lezer maar doordat ik een boek heb gelezen van Karin slaughter ben ik echt enthousiast dus lees ik nu steeds meer boeken. Ik ga 24 juli naar Frankrijk als ik win zal ik het op strand lezen even mijn rust pakken want mijn broertje kan behoorlijk irritant zijn 🙂 en Ik verdien wel een rust momentje voor mezelf

 • Reply Saskia Munneke juli 15, 2017 at 07:28

  Als ik dit boek straks kan lezen onder de Griekse zon, zal ik geen kippenvel krijgen van de kou maar van dit indrukwekkende boek!

 • Reply Kelly juli 15, 2017 at 09:17

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn moeder, en wellicht lees ik hem dan zelf ook even 😉 Ik heb nog nooit iets van Karin Slaughter gelezen, maar ik weet dat mijn moeder ze wel allemaal gelezen heeft.

 • Reply Marjan juli 15, 2017 at 10:54

  Dit lijkt me een spannend boek. Ik ga het lezen lekker in de tuin op een zonnige dag of lekker op de bank als het toch regent. Ik ga deze zomer niet op vakantie maar dit lijkt me heerlijk boek om in weg te kruipen.

 • Reply Sandra juli 15, 2017 at 12:54

  Als groot fan van Karin Slaughter zie ik enorm uit naar dit boek, wij gaan naar Denemarken dit jaar. Heerlijk met mijn voeten in de Oostzee en mijn hoofd in het boek 😉

 • Reply Ans Stier juli 15, 2017 at 14:48

  Het zou een geweldig verjaardagscadeau zijn

 • Reply Marian B juli 15, 2017 at 15:16

  Ik doe zeker mee! Karin Slaughter is een van mijn favoriete schrijfsters. Ik heb al haar boeken maar deze nieuwste ontbreekt nog. Winnen zou helemaal leuk zijn.

 • Reply Nelly juli 15, 2017 at 19:09

  Een heerlijk vakantieboek, ik loot graag mee.

 • Reply Maaike Manheim juli 15, 2017 at 21:28

  Ik zou hem niet zelf lezen maar weggeven aan een vriendin die er heel blij mee zou zijn 😀 Waar zij hem leest? Ik gok op Ameland 😀

 • Reply Penny juli 16, 2017 at 17:05

  Eigenlijk wil ik dit boek winnen voor mijn lieve mama! Zij smult van elk boek van Karin Slaughter en daarom verdient zij dit deze keer ook weer.

 • Reply Anita te Gussinklo juli 16, 2017 at 20:04

  Op mijn nieuwe tuinset, lekker buiten het liefst in de zon.

 • Reply Ingrid Simons juli 21, 2017 at 08:24

  Lijkt mij een geweldig boek om te lezen in de vakantie op de camping.

 • 1 4 5 6

  Leave a Reply