Winnen

GESLOTEN: Win 5x: het nieuwste boek van Karin Slaughter: Goede dochter

goede dochter
Goede dochter is het nieuwste boek van Karin Slaughter en zeker een must read deze zomer! Wil jij nog graag een boek mee voor in je koffer? Dan is dit je kans, wij geven maar liefst 5 exemplaren weg!

Achtentwintig jaar geleden: het zorgeloze leven van zusjes Charlotte en Samantha Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord door een gruwelijke aanslag. Hun moeder verliest daarbij het leven en hun vader wordt nooit meer de oude.
Achtentwintig jaar later: Charlotte – de klassieke ‘goede dochter’ – is advocaat geworden, in de voetsporen van haar vader. Dan is ze getuige van een nieuwe aanslag, en de details van het misdrijf halen de herinneringen naar boven die ze zo lang heeft geprobeerd te onderdrukken. Want de schokkende waarheid wil niet langer begraven blijven…

Lees hier de recensie van Goede dochter van Karin Slaughter.

Wat moet je doen om te winnen?
Laat een berichtje achter en vertel ons waar jij dit spannende boek zou gaan lezen.
Wij vinden het ook erg leuk als je ons liked op Instagram, Facebook, Twitter en/of YouTube! Zo blijf je altijd als eerst op de hoogte van alle nieuwe artikelen, nieuwtjes en video’s.

Wij mailen de winnaar na 15 juli.

Deze winactie is in samenwerking met Harper Collins.

BewarenBewaren

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

141 Comments

 • Joyce

  Als ik dit veelbelovende boek zou winnen… heerlijk thuis in de tuin op mijn ligbed. Veel te zonde om mee naar het strand te nemen ? Zou echt gaaf zijn mocht ik deze winnen ?

 • Maaike

  Ik doe graag mee! Ik heb net een tentamenweek achter de rug, en ik kan zeker een goed boek gebruiken om lekker in de zon te lezen! De goede dochter lijkt me een ontzettend spannend boek en ik zou het heel graag willen lezen…

 • Anna de Boer

  Ik lees graag de mooie boeken van Karin Slaughter ,lekker in mijn hangmat in het zonnetje in mijn tuin,of als het regen in mijn bad

 • Wendy

  Doe graag mee en ik ga dan het boek in Playa del carmen, Mexico lezen met in mijn andere hand een cocktail en geluid van de zee in mijn oren

 • Jackie Colpaert

  graag neem ik dit boek mee op vakantie: heerlijke ochtend zonnestralen , een romige cappuccino én dit boek dat is genieten tot de noen!
  jou geliked op de 4 kanalen..

 • Katrien

  De boeken van Karin Slaughter die ik al las waren echt wel goed dus ik kijk er naar uit om meer van haar boeken te lezen! Het zou een ideaal vakantie survivalpakket zijn :). Ik zou me dolgraag nog eens verdiepen in een dikke klepper van een boek.

 • Alize Drijver

  Ik zou het heel graag lezen. Op mn luie stoel in de zon. Waarschijnlijk zit ik de hele dag…want meestal lees ik haar boeken in 1 ruk uit!!

 • Cindy Strijkers- Brakel

  Terwijl de kinderen in de tuin spelen, zal ik dit fantastische boek heerlijk gaan lezen op de tuinstoel in de tuin. De ideale manier om te ontspannen in de vakantie

 • Lisa

  Ik wil heel graag meedoen voor mijn mams, aangezien die een groot fan van Karin Slaughter is! Ik ga niet vragen waar ze ‘m zou lezen (wil het een verrassing houden, mocht ik winnen), maar haar kennende leest ze het op de stoel bij ons in de woonkamer. Dat is haar standaard leesplek ?

 • Kim

  Ik doe graag mee! Ik zou het boek gaan lezen in mijn nachtdiensten om de tijd door te komen en wakker te blijven. Het lijkt me een heerlijke thriller

 • Marieke

  Met een boek van Slaughter zit je altijd goed. Dit boek kom ik elke dag wel tegen op de sociale media en zou hem graag lezen. De samenvatting smaakt naar meer!

 • Susanne

  Helaas heb ik haar niet persoonlijk kunnen ontmoeten, omdat ik verhinderd was toen ze in de buurt was. Maar ik ben heel benieuwd naar de twist in dit verhaal en waarom juist voor deze titel is gekozen… goede dochter… de keuze omdat uiteindelijk de waarheid toch boven komt wat jarenlang is weggestopt of omdat ze uiteindelijk toch de juiste keuze maakt of is juist de andere dochter de juiste dochter… We zullen het lezen en we zullen het weten. Ik ben nieuwsgierig

 • Angelique

  Als treat yourself momentje gedurende een zomer die helaas in het teken staat van werken, werken en nog eens werken lijkt het me heerlijk om dit boek in de achtertuin met de voetjes in het gras en een welverdiend wijntje te lezen ?☀️?

 • Tine Dewettinck

  Eerlijk gezegd zou ik graag dit boek winnen als een cadeau voor mijn mama. Ze is een grote fan van Karin Slaughters boeken en aangezien de titel ‘Goede dochter’ is, lijkt het me een leuk geschenk. Zeer waarschijnlijk zal ze dit lezen op reis, ’s avonds laat als we allemaal gaan slapen zijn, of ’s morgens vroeg als de zon opkomt met een tas thee aan haar zijde.

 • Jacqueline

  Bij een boek van Karin Slaughter weet je dat het spannend is. Ik zou dit boek graag lezen onder de palmbomen op het strand in Málaga.

 • Marja Legius

  Dit boek zou ik heel graag ’s morgens vroeg als iedereen nog slaapt willen lezen in mijn favoriete stoel met een lekker kopje koffie erbij Het mooiste moment van de dag om dan te lezen en vol energie de dag te beginnen daarna

 • Tamara D

  Wij hebben een huis gehuurd letterlijk aan/op het Gardameer. Ik zou het boek lezen op mijn Unicorn in het meer, zonnebril op en heerlijk weg dobberen met me boek.

 • Mirjam Duijmelinck

  Ik zou dit boek erg graag willen winnen! 1 augustus krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. Na al het klussen kan ik dan heerlijk ontspannen met dit geweldige boek!

 • Deveny

  Omdat Karin Slaugter een van mijn favoriete schrijvers is en ik jammer genoeg niet naar de signeersessie in Groningen kon om haar eens in het echt te ontmoeten.

 • Janneke Boon

  Dit bloedspannende boek van Karin Slaughter, zou ik graag willen lezen deze zomer bij een knapperend kampvuur aangestoken met van die coole lucifers en een heerlijk muziekje op de hoofdtelefoon.
  Ik doe een moord voor dit boek! Wanneer ik daarna opgesloten word, heb ik alle tijd om de nieuwe thriller van mijn favoriete schrijfster te lezen…
  Toffe blog en recensies trouwens! Volg jullie al een tijdje met veel plezier via Facebook & geliked + volg, love en save op Bloglovin’ ♥ Janneke B

 • Fleur

  Ik ga deze zomer naar Amerika een roadtrip maken en dan moet ik heel veel in de auto zitten! Ik wil sowieso al wat boeken mee nemen en ik ga op mijn verjaardag (2 augustus) er naar toe. Het lijkt mij fantastisch dit boek dan te lezen!! Hopelijk maak ik kans haha. Ik volg jullie trouwens overal op. #boekenwurpje

  Fleur x

 • Nienke

  Dit spannende boek zou ik graag willen lezen in de auto tijdens mijn roadtrip door Europa. Er van uitgaande dat dit net zo’n spannend boek is als de voorgangers, zal ik speciaal een leesdag moeten inplannen, totaal geen straf natuurlijk!!

 • Jacoba Lamers

  Ik zou dit boek gaan lezen op het strandje hier aan de overkant van de IJssel waar ik graag vertoef in de zomer als het mooi weer is!!

 • Liesbeth

  Sinds onze verhuizing en we lekker gesetteld zijn in ons nieuwe huis ben ik dit jaar weer gaan lezen. Ik kan helemaal verzinken in een spannend boek en lees het liefst in de tuin of in bed.

 • Tessa

  Woooow wat een goede winactie!!! Heb echt alles gelezen van Karin Slaughter en dit boek zou perfect zijn aan het zwembad in Turkije!!!! Fingers crossed ?

 • Esther

  Dit boek zou ik mee willen nemen naar Valencia! Even lekker genieten van zon, zee strand, een mooie stad alleen mis ik nog een goed boek!

 • Laure

  Ik heb eigenlijk nog maar 1 boek van Karin Slaughter gelezen, hoog tijd om daar dus verandering in te brengen en meer boeken van haar te lezen!

  Ik zou dit boek graag op het strand lezen met het geluid van de zee op de achtergrond. Ik ga dit jaar niet op reis, maar ik wil bij mooi weer wat vaker naar het strand gaan!

 • Evelien

  Het lijkt me een heerlijk spannend boek en hij staat dus sowieso op mijn ellenlange nog te lezen lijst. Volgens mij ben ik trouwens één van de weinigen die nog nooit iets heeft gelezen van Karin Slaughter. Aangezien ik een boekenkoop verbod opgelegd heb gekregen ziet het er naar uit dat ik hem voorlopig niet kan lezen dus hoe te gek zou het zijn als ik hem bij jullie zou mogen winnen ?…

 • Wilma van 't Hof

  Bijna het hele jaar door lees ik, al zittend op mijn bank in de huiskamer. Kussentjes in mijn rug en mijn benen languit. En als het wat frisser wordt trek ik ook nog eens eenpalid over me heen.
  Maar in de warme zomermaanden is het binnen niet zo aangenaam om te lezen, tenminste niet overdag. Dan zit ik het liefst buiten op mijn veranda of onder een parasol in mijn luie stoel.
  Op 1 van die plekken zou ik dolgraag dit boek lezen.

 • Kim

  Lijkt me een goed boek. Deze zou ik lezen in playa del achtertuin, omdat ik helaas niet op vakantie ga. Dobberend op een stoel in het zwembad of lekker in de hangmat! Of lekker ergens bij een meer of het strand! Keuze genoeg!

 • Gerke Schuurhuis

  Ik zou dit boek willen winnen, omdat ik wel wat spannend leesvoer kan gebruiken op vakantie! En wanneer ik heb dan uitgelezen heb kan ik hem doorgeven aan m’n lieve moeder van wie ik de liefde voor boeken heb geërfd!

 • Ingrid Hopster

  Ik zu dit boek lezen bij het zwembad terwijl mijn zoon zwemles volgt voor zijn Cdiploma en natuurlijk snorkelles, lees dat wordt de hele dag op het zwembad op zaterdag de komende tijd dan is eengoed boek erg welkom

 • Brigitte

  Een topper en zo denkt de bibliotheek er ook over, want daar kun je deze ’toptitel’ maar twee weken lenen. Gelukkig kreeg ik haar te pakken, maar helaas lukte het me niet om het boek binnen de gestelde termijn uit te lezen. Ik ben dus nog steeds razend benieuwd naar de afloop van deze thriller en kijk uit naar de dag dat ik het weer in mijn bezit zal hebben.

 • Jolanda Pijnenburg

  As ik win houd ik een plekje vrij in mijn koffer en mag dit pareltje (als iedereen zegt die het glezen heeft) mij vergezellen op vakantie

 • Anne van Bellen

  Ik werk sinds kort in een mega mooie boekhandel in Doorn waar ik zoveel leer over boeken en er komen continu klanten naar je toe met de vraag welk boek ze echt moeten lezen. Ik zou dolgraag dit boek willen lezen op mijn vakantie in elba op het strand, wijntje erbij en nothing else needed. Het lijkt me een heel gaaf boek en dit geef ik natuurlijk ook aan mijn leuke klanten in Doorn door 😉

 • Johan Buts

  Ik zou dit spannende boek overal lezen waar ik maar kan, zoals ik doe bij al mijn boeken zal dat dan vooral in de trein zijn, maar ook gewoon thuis, vlak voor het slapengaan in bed(ja toch) en ook op het toilet (dat klinkt vies, maar ik koppel graag het aangename aan het nuttige 🙂 , en een spannend boek lezen is dan toch beter dan een moppenboek ofzo? 🙂

 • Chantal

  Helaas moet ik werken deze zomer, dus ik ga Goede dochter lezen op weg naar mijn werk en in de pauze en als ik weer naar huis reis. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat ik elk verloren moment ga lezen in Goede dochter. Ik kijk er echt naar uit. Heerlijke onderbreking van mijn werk.

 • Ilse Brinkhuis

  Lekker in de tuin. We gaan niet op vakantie, dus maken we van onze achtertuin wel ond vskantieoord. Daar hoort natuurlijk ook ern goed boek bij.

 • Gigi

  Dit boek lijkt mij een erg spannend en heftig verhaal, vanwege de omstandigheden die het gezin meemaakt. Ik zou het dan ook erg leuk vinden om dit boek te lezen, omdat het me erg origineel lijkt. Ik ga binnenkort op vakantie en ik zou het echt heerlijk vinden om zo’n lekker spannend boek te lezen op het strand hihi
  Jullie filmpjes op YouTube zijn trouwens ook altijd leuk om te kijken! X

 • Sylvia

  Heerlijk in de tuin als het mooi weer is. Gaan niet op vakantie, maar als het goed is wel wat vrije dagen of iig vrije momenten om heerlijk te kunnen genieten van een goed boek!

 • Aty Janzen

  Heb ik al meegedaan? Ik weet het niet meer.
  Mijn motivatie:
  Ik heb goede (schoon)dochters. Vast heel aanders dan in het boek, maar toch …

 • Anton van Alphen

  Ik ben een trotse vader van een tiener dochter, die ondanks de ‘bekende’ weerstand toch een goede zorgzame dochter is. Ik lees graag spannende boeken, maar zou niet mee willen maken wat Karin heeft beschreven. Nee, laat dat maar een verhaal blijven.

 • Nicole Elisabeth

  ik ben alle boeken van Karin Slaughter aan het lezen. Al een heleboel goede dingen gehoord over dit nieuwe boek! Heel benieuwd dus 🙂

 • Jamie Meij

  Ja! Een winactie! Thanks daarvoor 🙂
  Als ik een reden zou moeten verzinnen dan is het denk ik wel omdat ik niet op vakantie ga dit jaar en ik al mijn boeken nodig heb om toch wel even op vakantie te zijn. Voelt dat voor jullie ook zo? Dan lijkt het toch nog even alsof je in een andere wereld bent en dat vind ik fijn.

 • Nanda

  Weer een mooie actie van adorablebooks. Het boek Goede Dochter ga ik, indien ik win, lezen aan boord van een boot. Dan is mijn kans om zeeziek te worden stukken kleiner.
  Is voor de verandering ook wel eens fijn. Maar ik weet nu al dat ik geen kans maak omdat ik geen Facebook heb. Maar de reacties zijn zo mooi.

 • Leandra

  Deze is voor in Denemarken. We gaan dit jaar voor het eerst echt op gezinsvakantie. Heerlijk naar een camping aan het strand. Voor ieder wat wils, en dus ook wat me-time voor mij! Ik kan geen betere manier bedenken om lekker aan het strand te liggen of bij de hut, met een goed boek. Dat is voor mij vakantie.

 • Carmen

  Hi Danique,

  Ik zou dit spannende boek lezen aan de Zeeuwse kust.
  Ik ben graag op vakantie in mijn eigen provincie, met prachtige meren, mooie kustlijnen en heerlijke stranden. Elke dag een ander plekje bezoeken met een thermoskan koffie, ligbed en boek is het liefste wat ik doe. Dit spannende boek verdiend het om in 1 ruk uitgelezen te worden in uiterst relaxte omstandigheden. Hij zou bij mij aan het goede adres zijn.

  Liefs Carmen

 • maris

  groot fan van karin slaughter!!! doe dus graag mee voor dit boek 🙂

  ik ga deze zeker weten lezen op vakantie in frankrijk… waar geen tv of wifi is… heerlijk just me and my books 🙂

 • Maaike Verberne

  Wat een leuke winactie. Ik zie de laatste tijd dit boek werkelijk overal voorbij komen, zelfs in de auto zie ik reclame langs de wegen staan. Ik zou dit spannende boek graag lezen, en ik heb toevallig nog ruimte in mijn koffer….;-) #holiday#relaxtime#books

 • melissa

  In onze nieuwe tuin! we zijn vorig jaar verhuisd en hebben nu net onze tuin op orde. Ook een overkapping waar een hangmat hangt, dus daar zou ik dat boek lekker gaan lezen!

 • Wilma

  Ik ben heel benieuwd. Ga begin augustus verhuizen en een spannend boek kan net voor de ontspanning zorgen die ik wel kan gebruiken tijdens de drukt.

 • Kitty Smulders

  Ik ben groot fan van haar boeken, de serie’s met Sara Linton en Will Trent heb ik als het ware verslonden. Haar boeken zijn stuk voor stuk gruwelijk spannend en ik ben dan ook heel erg benieuwd naar Goede dochter. Waar ik het zou lezen? Gewoon lekker thuis op de bank of balkon, zo dat ik rustig en ongestoord van dit boek kan genieten.

 • Janneke

  Deze must read zou ik gaan lezen in bed, op de bank, op het strand, in de tuin en gaat dan natuurlijk mee in de koffer op vakantie. Kan niet zonder Karin Slaughter, desnoods wat kleding eruit!

 • kelly v

  Ik zou graag mee doen, ik ben dol op lezen en zeker met de vakantie die er nu aan komt heb ik alle tijd om rustig boeken te lezen. En wat is er nou leuker als boeken lezen die je hebt gewonnen?
  Op die manier lees ik boeken die ik normaal nooit zelf zou kopen.

 • tamara roos

  Wij gaan dit jaar voor de 1e x met de kids op vakantie. Met de tent een paar dagen op de camping in de Eifel aan een beek/riviertje. Zie me al zitten in mijn stoeltje voor de tent met op de voorgrond deze beek/rivier of het zwembad of het bos 🙂

 • Vivian Pesch

  Ik zou het overal kunnen lezen,maar het lekkerst zit ik op de bank en dan heerlijk ongestoord in het boek duiken.
  Het gevaar bestaat dat ik de tijd vergeet en doorlees tot ik het uit heb.

 • Romy

  Super! Waar ik dit boek zou lezen? Ik ga op vakantie bij een goede vriendin in het zuiden, zodat ik toch een kleine vakantie zou hebben na een jaar hard werken en aanpoten voor school. Heerlijk daar in de achtertuin of op de bank!

 • Daan

  Ik zou dit spannende boek gaan lezen tijdens mijn vakantie op de camping. Hopelijk met goed weer in de buitenlucht, anders binnen schuilen voor het natte weer met een goed boek.

 • Suus Gro

  Mijn man (sinds 5 weken, dus ik zeg heel graag MIJN MAN hahah) is niet zo’n lezer.. Tot dat het vakantie is.. dan vindt hij het heerlijk en leest hij ineens 3 boeken in 1 week uit. Waaronder altijd wel een boek van zijn favoriete schrijver Karin Slaughter (of Tess Gerritse) zit.
  Ik zou het geweldig vinden om dit boek voor MIJN MAN (voelt zo leuk) te winnen.

 • Anja78

  Ik zou hem meenemen in de camper en lezen als we in Luxemburg zijn. We staan aan een rivier en hopen op mooi weer, wijntje en dit boek erbij. Heerlijk

 • angela b

  Ben erg nieuwsgierig naar dit boek van Slaughter. Ze heeft zoveel goede boeken! Ben dus wederom benieuwd naar dit boek. Over twee weken heb ik drie weken vakantie. Gaan niet op vakantie, hebben pas een puppy gekocht. En de ander is pas 9 maanden, dus weg gaan wordt lastig. Ideaal dus om even tijd te nemen om te lezen. En hoe kan dat beter dan met een flink goed boek van zo’n geweldige schrijfster.

 • Arianne

  Het is lang geleden dat ik een boek van Karin Slaughter heb gelezen, maar ik herinner me dat ik het toen met leesplezier had doorgelezen. Deze schrijfster heeft al heel wat titels op haar naam staan. Dit verbaasd me niet, want ze breid verhalen met goede plots in elkaar. ‘Goede dochter’ zal vast en zeker ook behoren tot dit rijtje. Deze must read boek zou voor fijne leesuren zou kunnen zorgen.

 • Anissa

  Ik was 2 jaar geleden niet zo lezer maar doordat ik een boek heb gelezen van Karin slaughter ben ik echt enthousiast dus lees ik nu steeds meer boeken. Ik ga 24 juli naar Frankrijk als ik win zal ik het op strand lezen even mijn rust pakken want mijn broertje kan behoorlijk irritant zijn 🙂 en Ik verdien wel een rust momentje voor mezelf

 • Kelly

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn moeder, en wellicht lees ik hem dan zelf ook even 😉 Ik heb nog nooit iets van Karin Slaughter gelezen, maar ik weet dat mijn moeder ze wel allemaal gelezen heeft.

 • Marjan

  Dit lijkt me een spannend boek. Ik ga het lezen lekker in de tuin op een zonnige dag of lekker op de bank als het toch regent. Ik ga deze zomer niet op vakantie maar dit lijkt me heerlijk boek om in weg te kruipen.

 • Sandra

  Als groot fan van Karin Slaughter zie ik enorm uit naar dit boek, wij gaan naar Denemarken dit jaar. Heerlijk met mijn voeten in de Oostzee en mijn hoofd in het boek 😉

 • Marian B

  Ik doe zeker mee! Karin Slaughter is een van mijn favoriete schrijfsters. Ik heb al haar boeken maar deze nieuwste ontbreekt nog. Winnen zou helemaal leuk zijn.

 • Maaike Manheim

  Ik zou hem niet zelf lezen maar weggeven aan een vriendin die er heel blij mee zou zijn 😀 Waar zij hem leest? Ik gok op Ameland 😀

 • Penny

  Eigenlijk wil ik dit boek winnen voor mijn lieve mama! Zij smult van elk boek van Karin Slaughter en daarom verdient zij dit deze keer ook weer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.