Winnen

Win: En dan de liefde – Susan Smit

 photo IMG_5146a.jpg

Vanochtend konden jullie al mijn recensie lezen over En dan de liefde van Susan Smit, en nu mogen wij ook nog eens één exemplaar van het boek aan een van jullie weggeven! Hoera! Lees gauw verder om te kijken hoe je kans maakt.

Smit onderzoekt de romantische liefde in al haar facetten: roemloos daten, het verlangen naar de ware, koortsachtig verliefd zijn, de ‘foute mannen’-valkuil, weer alleen zijn, samenwoonirritaties, lusthormonen en roze brillen, zelftrouw en bindingsangst, eigenliefde, babystress en de eeuwige vraag: gaan jullie nog trouwen? Smit schrijft openhartig en met zelfspot over haar eigen lotgevallen, maar durft ook algemene conclusies te trekken over de aard van de liefde.

Hoe maak je kans op En dan de liefde van Susan Smit? 
– Laat een reactie achter onder dit artikel met het antwoord op de vraag: Waar hou jij het allermeest van?
– Volg ons op ten minste één social media kanaal: Bloglovin’, Twitter, Facebook of Instagram. Vermeld in de reactie even op welke kanalen je ons volgt. Als je ons op meerdere kanalen volgt, maak je meer kans!

De winnaar krijgt een bericht van ons via de e-mail. 

Jullie kunnen meedoen tot en met 16 februari 2015 23.59 uur. Veel succes!

Wij bedanken Uitgeverij Carrera voor het sponsoren van deze winactie!

Previous Post Next Post

24 Comments

 • Reply Anita te Gussinklo februari 11, 2015 at 14:38

  Ik hou het allermeeste van mijn man Hans en mijn zoon Tim.
  Graag loot ik mee naar dit boek en volg jullie op Bloglovin,Facebook & Twitter!

 • Reply Berdien februari 11, 2015 at 14:56

  Super leuk! Ik doe graag mee.
  – Via Bloglovin volgde ik je al ( ByBird)
  – En vanaf nu volg ik je ook via Instagram ( berdienrenes)
  Waar ik het meeste van hou? Uiteraard van mijn familie etc, maar ook heel heel erg veel van chocola & kleding 😉

 • Reply Nynke-Boudien februari 11, 2015 at 14:59

  Ik doe graag mee! Zoals ik vanochtend bij de blogpost over de recensie van dit boek al aangaf lijkt het me een ontzettend leuk boek en de vormgeving ziet er prachtig uit! Ik volg jullie op alle kanalen, onder de naam ‘nynkeboudien’.

 • Reply Nynke februari 11, 2015 at 19:51

  Leuk zeg, ik volg jullie via bloglovin en FB.

 • Reply Esther Potters februari 11, 2015 at 21:05

  Ik hou het meeste van mijn geliefde Juul
  en mijn 3 lieve konijntjes! En boeken lezen
  over de liefde daar hou ik ook van!
  Ik @es2511 volg je ook op Twitter:)

 • Reply Lindsey welters februari 11, 2015 at 21:05

  Ik volg jullie via Twitter en zometeen ook op Facebook 🙂
  Ik hou het allermeest van alle momenten te delen in mijn leven met mensen om me heen die ik lief heb. Ookal zijn het de meest simpele dingen.

 • Reply Susan februari 11, 2015 at 21:05

  Ik doe graag mee! Leuk voor m’n uitzet! Ik volg jullie op elk social media!

 • Reply Susan februari 11, 2015 at 21:07

  En ik vergat het aller belangrijkste jahaha! Ik hou het allermeeate van m’n familie natuurlijk! Wees blij met wat je heb en geniet er iedere dag van! Voor je het weet is het een keer over! Carpe Diem!

  Ngmaals! Ik volg jullie op Twitter, Facebook,Instagram en Bloglovin

 • Reply marijke februari 11, 2015 at 21:16

  Ik hou van….boeken, het vriendje, chips, witlofsla en laarzen! 😀

  En volg jullie op facebook én instagram!

 • Reply beautifulday4makeup februari 11, 2015 at 21:35

  Wauw. Wat leuk! Natuurlijk doe ik graag mee. Het lijkt mij een superleuk boek

 • Reply Anna februari 12, 2015 at 08:27

  Ik hou het meest van chocola,wijn,mijn vriend,lezen,reizen en winkelen

  ik volg je op twitter en facebook

 • Reply Lisette februari 12, 2015 at 11:58

  Waar ik het allermeeste van hou?
  Ik hou het meeste van de momenten dat ik geen pijn heb.
  Door mijn jeugdreuma heb ik chronische pijn gekregen,
  ik heb dus wel momenten dat ik geen pijn heb en daar hou ik het meeste van. Geen pijn hebben.
  Ik volg jullie op Bloglovin en Instagram ( @lisetteingex )

 • Reply Eline S februari 12, 2015 at 12:48

  Ik hou het meest van de kleine gelukkige gewone momenten in het leven, zoals een zonnige dag of een blij kind.
  Ik volg jullie op facebook.

 • Reply Shureska februari 13, 2015 at 00:02

  Ik hou het allermeest van mijn familie. Ik volg jullie op alle sociaal media. Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin’.

 • Reply Lies februari 13, 2015 at 11:42

  Ik hou het meeste van de lieve mensen in mijn omgeving, mijn vriend, familie&vrienden en ook mijn huisdieren :-). Zij maken het leven een feestje!
  (ik volg jou en <3 dit bericht op bloglovin)

 • Reply Isabelle februari 14, 2015 at 22:36

  Ik doe graag mee! Ik hou het meeste van mijn familie en vrienden, cliché maar waar. Ik volg je op bloglovin en facebook.

 • Reply Astrid februari 14, 2015 at 23:44

  De liefde voor de mensen van wie ik hou, familie, vrienden, onze lieve honden.

  Ik volg jullie op bloglovin en twitter.

 • Reply Esmee februari 16, 2015 at 14:54

  Hi! Ik volg jullie via alle kanalen.. en dan nu het antwoord op de vraag..
  ik hou het meest van mijn lieve vriend en mijn awesome vrienden en familie. Lekker cliche haha.

  Esmee

 • Reply Mieke februari 16, 2015 at 16:57

  Ik hou het allermeest van op mijn balkon in het zonnetje lezen en wandelen, omdat ik dit nu weer durf en kan na jaren….dat is echt genieten 😉
  Ik volg bloglovin en FB

 • Reply Willemine februari 16, 2015 at 17:08

  Ik volg jullie op facebook!

  Ik hou van de kleine dingen
  van de kleine bloem die bloeit
  van de vogeltjes die zingen
  van het vlindertje dat stoeit
  van de held’re regendruppen
  van de warme zonneschijn
  Ik houd van de kleine dingen
  want … daarmee kun je GELUKKIG zijn!

 • Reply Mieke - Boekenvlinder februari 16, 2015 at 17:10

  Ik hou het allermeest van mijn vriend, mijn peetmoeder en mijn zusje. Zij zijn de drie personen waarvoor ik door vuur zou gaan (en dat mag je letterlijk nemen).

  Ik volg jullie op Twitter (@Boekenvlinder), Facebook (Mieke Bijns) en via Bloglovin’ (Boekenvlinder).
  Hele fijne winactie, trouwens en geweldige blog!

 • Reply Nel Crea februari 16, 2015 at 21:17

  Ik houd het allermeest van mijn man en kinderen.
  Ik volg jullie op Facebook

 • Reply NanoukMeijer februari 16, 2015 at 21:21

  Hallo lieve dames van Adorable Books,

  Ik volg jullie al ontzettend lang en vind dit echt een toffe actie, vandaar dat ik mee doe! De vraag “waar hou je het meeste van” zette me wel aan het denken. Wanneer kreeg ik echt kippenvel? Wanneer was ik zo gelukkig dat ik er om kon huilen (dat is een goed teken hoor)? Ik moest terug denken aan het moment dat mijn kleine zusje tijdens een grote productie (waar ik floormanager was) op het podium stond te zingen. Ze straalde. Ze was geweldig. Ik was zo trots. DAAR hou ik het meeste van: om andere mensen blij te zien, om andere mensen te laten genieten. Trots zijn, niet eens per sé op mezelf. Want god wat was ik trots op haar. Dat soort momenten, daar hou ik het meeste van.

  Liefs Nanouk // Dutch Book Chick

 • Reply Sylvia februari 16, 2015 at 22:12

  Ik hou van de kleine dingen in het leven die je gelukkig maken en familie (en andere belangrijke personen in mijn leven) spelen daar een grote rol in.
  Geluk zit hem voor mij in de kleine dingen van het leven. Een lach, een groet, samen eten, samen lachen, een goed boek, een spel spelen, mooi weer, een boswandeling, jonge dieren, een knuffel, genieten van de zon op je gezicht, uitgerust wakker worden, gezelligheid enz. Alhoewel iets klein kan zijn maakt het samen groot geluk! Geniet en leef! Start de dag met een lach en leef zoals jij wilt, je maakt je eigen geluk!
  Ik volg jullie op FB, twitter en Bloglovin’ (onder (@)TurtleBookwurm)

 • Leave a Reply