GESLOTEN: Win het eerste deel in De Mars trilogie! - Adorable Books
Winnen

GESLOTEN: Win het eerste deel in De Mars trilogie!

rood
Rood is het eerste deel in een nieuwe young adult trilogie. Grote kans dat dit dé nieuwe ya sensatie wordt. Een boek waarbij je het gevoel krijgt dat je al in de film zit. Hebben? Wij geven een exemplaar weg!

Waar gaat het boek over?
Darrow is een Rode, een lid van de laagste kaste in de kleurgeoriënteerde maatschappij van de toekomst. Net als zijn mede-Roden werkt hij de hele dag diep onder de grond, overtuigd dat hij en zijn medemensen de oppervlakte van Mars leefbaar maken voor toekomstige generaties. Een lot waar Darrow vrede mee heeft gesloten, wetende dat zijn bloed en zweet ooit zal resulteren in een betere wereld voor zijn kinderen.
Maar Darrow en zijn soort zijn verraden. Al snel komt hij erachter dat de mensheid de oppervlakte van Mars al generaties geleden heeft bereikt. Uitgestrekte steden en rijk begroeide velden strekken zich uit over het landschap. Darrow – en alle Roden net als hij – zijn niets meer dan slaven voor de decadente heersende klasse.
Geïnspireerd door een verlangen naar gerechtigheid, en gedreven door herinneringen aan een verloren liefde, offert Darrow alles op om het legendarische Instituut te infiltreren, een proefterrein voor de dominante Gouden kaste waar de nieuwe generatie van menselijke opperheren strijden om macht. Darrow wordt gedwongen te strijden voor zijn eigen leven en de toekomst van de beschaafde wereld tegen de beste en meest genadeloze leden van de heersende klasse van de maatschappij. Hij zal voor niets of niemand stoppen om zijn vijanden te verslaan… zelfs niet als dat betekent dat hij een van hen moet worden.

Wat moet je doen om te winnen?
– Laat ons hieronder weten waarom jij denkt dat dit boek goed is
– Vul een geldige naam en emailadres in zodat wij jou kunnen bereiken

De recensie van Rood verschijnt deze week op Adorable Books.

Meedoen kan tot en met 1 augustus 2016. De winnaar krijgt een email.

Previous Post Next Post

80 Comments

 • Reply Kelly juli 31, 2016 at 02:16

  De schrijfster ken ik niet, maar als ik hier boven lees word ik wel ontzettend benieuwd! Als ik zo lees hierboven waar het over gaat ben ik benieuwd naar meer, dit boek staat genoteerd op mijn ‘wil ik lezen’ lijst!

 • Reply Ine Josten juli 31, 2016 at 10:41

  Een boek over kastes, dat kan alleen maar interessant zijn.

  Ine

 • Reply Gibby juli 31, 2016 at 21:23

  Van harte gefeliciteerd met jullie 5e Blogjaardag <3 en ik ben echt super gek op jullie vids op YouTube! Je hebt me met je samenvatting wel erg nieuwschierig gemaakt nu haha ik ben nu erg benieuwd wat Darrow allemaal gaat doen en wat hij gaat opgeven om zijn doel te bereiken en of dat het op het einde wel waard was! Ik doe dus met plezier hieraan mee en nu maar hopen dat ik win, ik ben namelijk al lang op zoek naar een nieuw boek om te lezen en waar ik een recensie over kan posten op mijn blog <3

 • Reply Astrid juli 31, 2016 at 23:12

  Lijkt mij een leuk SF-boek! Lees ik zelden, maar voor alles een eerste keer! Bovendien, jongens komen van Mars ;), wie weet wat voor licht het op bepaalde dingen werpt 😉

 • Reply hetboekenik augustus 1, 2016 at 19:50

  Ik hou wel van ‘YA’ met een soort kastesysteem. Dit boek lijkt hier volledig in te passen en ik ben er bijgevolg erg benieuwd naar!

 • 1 2 3 4

  Leave a Reply