Winnen

Win een Young & Awesome pakket – gesloten

young & awesome pakket

Ken je Young & Awesome al? Dit is een nieuwe uitgeverij die zich volledig richt op Young Adult boeken. Als je ons wat langer volgt, weet je dat we gek zijn op YA-boeken. Wij verwelkomen deze uitgeverij dan ook met open armen, zeker omdat ze bekend hebben gemaakt dat ze onwijs veel toffe boeken gaan uitgeven. We mogen een super gaaf Young & Awesome pakket weggeven aan twee gelukkigen!

Behalve boeken gaan ze ook book merchandise verkopen, iets waar ons hart nog sneller van gaat kloppen! En het allerleukste is dus dat we TWEEย pakketten mogen weggeven aan onze lezers, je begrijpt nu vast wel dat wij he-le-maal lyrisch zijn.

young & awesome pakketyoung & awesome pakket

Wat zit er in het Young & Awesome pakket?

– Een exemplaar van The Jewel, van Amy Ewing
– Een exemplaar van Sterrenstof, van Krystal Sutherland
-Een exemplaar van The Diabolic van S.J. Kincaid
-Een exemplaar van Verdwenen van Tara Altebrando
– Een notitieboekje
– Een paar sokken (one size fits all)
– Een pen
– Een canvastas

Wat moet je doen om kans te maken op het Young & Awesome pakket? Heel simpel: laat in een reactie achter welk van deze vier boeken je als eerste zou gaan lezen als je het pakket wint.

We zouden het ookย erg leuk vinden als je ons liked op Facebook, Instagram en Youtube, en als je uitgeverij Young & Awesome op Facebook en Instagram liked.

Meedoen kan tot en met zondag 6 november 2016. De winnaar krijgt een email, houd deze dus goed in de gaten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Veel succes!

339 Comments

 • Iris

  Ik zou zo graag dit willen winnen. Dan zou ik meteen sterrenstof lezen. Dat lijkt me zo’n mooi boek. Ik hou van boeken over mensen die anders zijn omdat ze iets meegemaakt hebben en dan elkaar vinden.

 • Moon Kager

  Welke van de Vier ik denk als eerste verdwenen , de omslag intrigeert mij enorm. Wat kan er mis zijn gegaan wie is er verdwenen. De lege mysterieuze schommels maken dat er inmijn hoofd al allerlei plots ontwikkelen
  ik maak heel graag kans op dit prachtige Pakket

 • Sien

  Ik zou als eerste Verdwenen van Tara Altebrando lezen, het verhaal spreekt me aan en de cover ziet er dan ook nog eens superleuk uit! Ik kijk er al naar uit om dit boek te lezen!

 • lisette

  Sowieso Jewel! De omslag spreekt mij zo aan! Het verhaal lijkt me ook zo tof! En heel veel mensen vinden het een aanrader! Zo benieuwd naar dat boek!
  Het lijkt mij zo’n tof pakket!! Omg!

 • Susan

  Als ik dit pakket zou winnen zou ik als eerste The Jewel lezen! Ik zie dit pracht exemplaar al zo lang in het Engels en vind hem prachtig eruit zien ?!

 • Nathalie

  Wauw wat een gave winactie! Als ik het pakket zou winnen dan zou ik The Jewel als eerste lezen. Dit boek lijkt mij zo tof. Ik vind de omslag ook echt heel mooi.

 • Natasja

  Sterren stof omdat het mij een prachtig boek lijkt om bij weg te dromen of om in te verdwalen. MAAR de anderen lijken me ook goed. HET hele pakket is keigaaf!
  #verliefd

 • Anita de Groot

  Ik vond het zo sneu voor mijn dochter, afgelopen donderdag mocht ze naar de meet en greet van Krystal Sutherland(Sterrenstof) maar daags er na een toets Frans(wat niet haar beste vak is) dus maar afgemeld voor de meet en greet maar daar wel een naar gevoel bij hebben. Ik wil haar verrassen en daarom doe ik mee.

 • Annette

  Ik had ergens vaag wel meegekregen dat er een nieuwe uitgeverij was voor Young Adult boeken, maar ik had me er nog niet echt in verdiept. Dat heb ik nu toch maar gedaan, dus gelijk overal de likes and follows gegeven zodat ik vanaf nu geen informatie meer van ze mis!

  Om de vraag te beantwoorden heb ik gelijk even de samenvatting van alle vier de boeken doorgelezen. In eerste instantie wilde ik the diabolic antwoorden, omdat dat boek qua genre het meeste bij me lijkt te passen, maar toen las ik dat in Sterrenstof een meisje met een kruk zit.

  Het klinkt misschien gek, maar aangezien ik zelf met een kruk loop door een chronische aandoening was dit iets wat meteen alle regels veranderde. Er zijn weinig boeken over jonge mensen met een handicap en je moet goed zoeken om ze te vinden. Soms voelt het alsof schrijvers het niet de moeite waard vinden om te schrijven over mensen zoals ik. Ik probeer dit zelf te veranderen door op wattpad een verhaal te schrijven over een meisje met een kruk en een rolstoel, maar dat is toch anders als een boek in de boekwinkel zien liggen, gepubliceerd, uitgegeven, gezien als de moeite waard.

  Dit boek, zonder dat ik weet waar het over gaat en hoe ik het ga vinden, is voor mij een signaal dat het kan en daarom zou ik sterrenstof als eerste lezen.

 • Laurens

  Ik ga voor verdwenen, en daarna diabolic!! Die zijn wat stoerder en ook meer jongens-achtig denk ik.. the Jewel en sterrenstof geef ik aan mijn vriendin, is die ook helemaal gelukkig!! Top combi-pakket zo toch!!?

 • Bianca Kascherus

  Wow wat een super paketje. Hier doe ik natuurlijk graag aan mee. Als ik zou winnen zou ik als eerste ,,, the juwel” gaan lezen, deze staat al heel lang op mijn wishlist maar omdat mijn engels niet zo goed is heb ik met spanning op de nl versie gewacht.

 • Astrid

  Ik zou The Diabolic als eerste gaan lezen! Dit boek sprak me gelijk al aan door de prachtige cover, want tja ik hou nou eenmaal van vlinders (wie niet). En sci-fi vind ik ook nooit verkeerd! Toen ik eenmaal gelezen had waar het boek over ging was ik gelijk verkocht. Het klinkt namelijk echt onwijs spannend en ik zou super graag meer over de wereld van Nemesis willen weten!

 • Marloes Kuiper

  Verdwenen. De omslag van het boek nodigt je gewoon uit om heerlijk opgekruld op de bank de hele dag zitten te lezen! & t zou helemaal mooi zijn want 6 november ben ik jarig.?

 • Kayla

  Ik zou eerst verdwenen willen lezen. Toen ik het boek zag dacht ik dat het zo een saai mutsenboek zou zijn. Toen ik de achterkant las was ik helemaal verkocht. Het lijkt me echt een geweldig boek.

 • Thyrze

  Wow, wat mogen jullie een megapakket weggeven. Eens kijken. Ik zou denk ik als eerst The Diabolic lezen, gewoon omdat dit boek mij het vetst lijkt. Ik had dit boek al langs zien komen op YALC afgelopen juli en toen leek het me al een kick-ass verhaal – een sci-fi precies zoals ik ze graag lees. Ik vind de cover zelf wat wittig, maar dat neemt niet weg dat ik wel hele hoge verwachtingen heb voor de inhoud ervan ;).

  • Femke

   Wat een toffe winactie. Na lang overwegen ga ik toch beginnen met sterrenstof. Hier ben ik zo nieuwsgierig aan. Mn zusje kan dan beginnen aan the jewel. Die wilde ze voor haar verjaardag.

 • Sofie Reyskens

  Supergaaf pakket! Ik zou als eerst The Jewel lezen! De cover sprak me in eerste instantie aan omdat hij me erg deed denken aan De selectie. Na de achterflap te lezen wist ik gewoon dat dit een boek voor mij was ๐Ÿ™‚

 • Jennifer

  Als ik dit pakket zou winnen zou ik eerst sterrenstof gaan lezen omdat ik daar zo veel goede recensies over hoor. De achterkant sprak me al direct aan! Supergaaf dat er een nieuwe uitgeverij is dat zich bezighoudt met YA. Ben zeker benieuwd welke boeken ze nog meer gaan uitgeven!

 • Mariska

  Ik maak er een marathon van.. alle vier achter elkaar!! Te moeilijk om te kiezen.. ze spreken me echt alle vier aan, maar ik begin met.. the Jewel denk ik!! Dan begin ik op vrijdagavond en ga ik het hele weekend door, duik ik op de bank met de TE toffen boeken-sokken aan natuurlijk, veel thee en chocola erbij!! En lezen maar!! Leuk leuk leuk!!

 • Geerte

  Ik kende deze uitgeverij nog niet, maar ik ben heel benieuwd! Ga ze zeker volgen. Sterrenstof zal ik als eerst gaan lezen, al veel over gehoord en wil hem graag lezen. En die sokken zijn echt awesome!

 • Kelly Groen

  Van deze actie gaat ook mijn hart sneller kloppen haha! Ik ben gek op boeken! Van deze boeken zou ik als eerste verdwenen gaan verslinden, al het een of ander over gelezen en heeeel nieuwschierig naar geworden! Fijne zondag nog ๐Ÿ™‚

 • Marije

  Oei dat is een heel moeilijke keuze! Ze zien er alle vier geweldig uit en staan daarom ook allemaal op mijn TBR-lijstje! Maar als ik echt moest kiezen… ik denk The Jewel! Dat boek ziet er zo gaaf uit! Al maakt de flaptekst van Verdwenen me ook wel ontzettend nieuwsgierig… Ik ben in elk geval nu al fan van deze nieuwe uitgeverij ๐Ÿ˜€

 • Tessa

  Tof! Ik denk dat ik sterrenstof als eerst zou lezen (natuurlijk met die coole sokken aan) omdat ik daar veel over gehoord heb. Hij staat ook al een tijdje op mijn lijstje ๐Ÿ™‚

 • Story addict

  Whaaa, hoe (Young en) Awesome is dit pakket! Ik denk dat ik als eerste The Diabolic zou gaan lezen (de D komt als eerste in het alfabet. Of misschien doe ik wel iene miene mutte om te kiezen welk boek ik als eerste lees. Lastig kiezen met zoveel geweldigs ๐Ÿ˜€ aan de andere kant hoef je met dit pakket niet te kiezen: wordt gewoon een grote bingeread ๐Ÿ˜€ zo tof!)

 • Sanne de Waard

  Wauw wat gaaf!!! Ik zou als eerste sterrenstof gaan lezen. HEt verhaal over een liefde die niet vanzelfsprekend is….. en de andere drie zijn natuurlijk ook echt megagaaf!!!

 • Inge

  Wauw wat een super pakket! Ik ga zeker the jewel als eerste lezen want toen ik hoorde dat deze vertaald werd heb ik hem gelijk op mijn verlanglijstje gezet!

 • Geesje

  Wat een gave winactie :o!!! Hier maak ik een vreugde sprongetje van :D.
  Welke zou ik als eerst gaan lezen? Euh moeilijk, maar dan denk ik toch verdwenen omdat dat een boek is waar een deel van het geheugen kwijt is (ik houd wel van een beetje misterie in boeken). En wat hebben ze die cover goed bedacht. 6 schommels (6 kinderen, is ook een speeltoestel voor kinderen) waarvan er 5 nog heel zijn (5 tieners, jongeren komen terug).

 • Elke

  Oh wat leuk! Ik zou Verdwenen als eerste lezen. Omdat ik enkele maanden geleden las over de release van dit boek en toen al zo enthousiast was. Onmiddellijk daarna zou ik Sterrenstof lezen omwille van dezelfde reden. Maar eigenlijk kan ik niet wachten om ze allemaal te lezen ๐Ÿ™‚

 • Monica Verschoor

  Ik maak er voor mijzelf een verrassing van, mocht ik winnen. Een grabbeltas en dan zien wat ik er als eerste uitpak. De keuze zal altijd goed zijn, want stuk voor stuk zijn ze geweldig!

 • Ingrid

  Wat een leuke winactie om zo ook wat meer onder de aandacht te komen! ? De samenstelling van boeken geeft mij een moeilijke keuze, gezien ze allemaal erg goed lijken. Het meest heb ik gehoord over het boek Sterrenstof. Deze is mij namelijk al een paar keer aangeraden. Hierdoor neig ik daarmee te beginnen.
  Uiteraard zal ik het bericht via facebook nog even delen gezien ik meerdere boekenliefhebbers in mijn vriendenkring heb en zij ook een kans verdienen.

 • adriaensen leentje

  welke ik eerst zou lezen. wel ik zou het anders op lossen ik zou met petekindje van 5 vragen een boek te kiezen welk hij vind ik eerst moet lezen. is wel zo eerlijk. hahaha verdoe ik mijn tijd net met kiezen en steeds denken dat ik de fouten heb gekozen en weer maar een andere nemen en weer een andere. tot in het oneindige.
  EN omdat hij zo graag schrijft zo hij in ruil de koele pen krijgen. de rest hou ik lekker zelf.

 • Denisennn

  Ik twijfel echt tussen The diabolic en The jewel, maar ga denk ik toch voor de laatste omdat ik daar meer ‘in the mood’ voor ben op de een of andere manier! Wat een supergave actie ?

 • Kimberly

  Wat een leuke winactie!
  Ik zou beginnen met The Jewel omdat ik vooral heel erg verliefd ben op de cover en de flaptekst! Oh god maar anderzijds wil ik heel graag The Diabolic en Verdwenen en Sterrenstof lezen ook als eerste …. hmfghhh Jullie maken het me niet gemakkelijk he om zoveel leuke boeken bij elkaar te steken? Okรฉ, ik ga de knop doorhakken! Ik ga beginnen met Verdwenen omdat ik daar heel wat goede recensies over gelezen heb en omdat ik er heel nieuwsgierig naar ben.
  Mag ik even ook zeggen hoe blij ik ben met de komst van de nieuwe uitgeverij? Het geeft ons meer leesvoer voor de Young Adult lezers! En ik kan nog urenlang zitten fangirlen maar ik denk dat het niet zo best is! Super winactie en ik stuiter nu al van me stoel af! ๐Ÿ™‚

 • Gerrianne Vittorioso

  Ik zie het al helemaal voor me: Met die mooie sokken aan op de bank Sterrenstof lezen, om vervolgens in het reading journal op te sschrijvn wat ik ervan vond.
  Als in helaas, helaas toch even de deur uit moet, dan neem ik gewoon alles mee in die mooie tas ๐Ÿ™‚

 • chantal

  Wat een gaaf pakket! Ik zou de jewel als eerste lezen, maar mijn mening kan zo weer veranderen, ik kan niet kiezen. Dus dan lees ik ze allemaal maar achter elkaar

 • Gabriella kolijn

  Aaaaaaaah !!! Wat een actie !!! *heartattack* ik zou niet eerst lezen, ik zou de sokken aan trekken en dan pas lezen en dan zou ik sterrenstof lezen !! Ik zag dat hij in de box zat bij andere en ik wil geen spoilers lezen. En een beetje liefde kan nooit geen kwaad tijdens deze koude dagen.
  Btw ik volg jullie en de uitgever overal !! En jullie krijgen zekers een like en een deel ๐Ÿ™‚

 • Iris

  ik twijfel tussen the diabolic en the jewel maar ik zou toch voor de jewel gaan omdat dit me een klein beetje doet denken aan de selectie, en ik hou van die serie!

 • Ismay

  Wauwie! Ik zou beginnen met Sterrenstof, want volgens mij lijkt die een beetje op Eleanor & Park, een van mijn favorieten boeken! Dit is echt jullie beste winactie I guess<3

 • Cisz Strasters

  Ik zou als eerste de sikken antrekken, een grote mok thee pakken en op de bank kruipen met een dekentje en sterren stof!!! Zoveel mooie verhalen over gehoord, en heb heel erg de behoefte aan een mooi biek die me raakt โ™ก

 • Amy Paape

  Wauw wat een vette winactie! Ik zou Sterrenstof als eerste lezen. Ik vind de cover gaaf en ben benieuwd naar het verhaal. Ik ben ook razen nieuwsgierig naar wat deze nieuwe uitgeverij ons in de toekomst zal bieden!! โค

 • Roswitha

  Oh! Oh! Ohhhh, super actie! Ik zou… The Jewel als eerst lezen, omdat ie echt een super mooie kaft heeft! Of nee wacht, misschien toch the diabolic, omdat ie er supergaaf uitziet.. Of Sterrenstof of Verdwenen.. Ofofofof.. Ik kan niet kiezen! Natuurlijk zou ik er flink de tijd voor nemen om ze te lezen!
  Ik ga snel eens een kijkje nemen op de Facebook van Young&Awesome!
  Ook maar eens het berichtje even delen! ๐Ÿ™‚

 • Kelly

  Wat een super leuke actie
  Welk boek ik het eerst zou lezen.
  Heel moeilijk ze zijn allemaal geweldig volgens mij.
  Maar ik denk dat ik begin met sterrenstof omdat die bovenaan mijn lijst staat….

 • Daisy

  Super dater een uitgever komt voor young adult. Eindelijk. Iets zegt me nu al dat dit mijn favoriete uitgever gaat worden. Young adult blijft ne lievelingsgenre.
  Mijn eerst te lezen boek uit dit pakket zou the Jewel zijn. Deze wil ik hoe dan ook al hebben, dus zou heel mooi zijn. En de tijd om te lezen komt binnenkort ook door zwangerschapsverlof. Zou het geweldig vinden om dit te kunnen lezen dan! Misschien kan ik de kleine nu al gek naken op lezen

 • Richelle

  Wat een superleuke winactie! Ik zou als eerst The Jewel lezen, de omslag van dat boek is zo mooi en doet me een klein beetje denken aan The Selectie serie die ik echt geweldig vond! Het verhaal spreekt me erg aan en wil hem echt super graag in mijn boekenkast hebben staan.

 • Yonina

  Wat een gave actie! En wat een moeilijke keuze!!….welke boek als eerste…. dan denk ik toch dat ik als eerste DIABOLIC op zal pakken, of sterrenstof, nee toch diabolic!!!

 • Bregje van de Weijer

  Cool! Ik zou waarschijnlijk als eerste Jewel lezen, omdat ik een groot selectiefan ben en deze al een tijdje op mn wishlist staat, maar Sterrenstof lijkt me ook ontzettend leuk!

 • Marieke

  Wat een gave actie! Van alle vier de boeken heb ik al goede verhalen gehoord, maar ik denk toch dat ik begin met Verdwenen van Tara Altebrando. Spreekt mij het meeste aan!

 • Joyce leemans

  Dit is verre van de meest fantastische winactie dat ik al heb gezien en aan zal mee doen (stiekem in de hoop eindelijk eens wat te winnen).
  Om de vraag te beantwoorden welk boek ik als eerste zou lezen: the jewel.
  De cover spreekt me ontzettend hard aan en dit boek staat al even op mijn verlanglijstje dat ik niet zou kunnen wachten om er in te beginnen.
  Natuurlijk heb ik ook jullie Facebook pagina en Instagram geliked.

 • Jing

  Ik zou “The Jewel” eerst lezen omdat de cover zo mooi is en omdat het verhaal mij zo mysterieus in de oren klinkt ๐Ÿ™‚

  PS: die sikken zien er geweldig uit!!!

 • Jing

  Ik zou “The Jewel” eerst lezen omdat de cover zo mooi is en omdat het verhaal mij mysterieus in de oren klinkt ๐Ÿ™‚

  PS: die sikken zien er geweldig uit!!!

 • Elena Koelman

  Super gaaf! Verheug me nu al op de book merchandise! Dat wordt liken. Ik zou als eerste beginnen met the Jewel. Dat is volgens mij een lekker easy read boek waarmee je lekker op de bank onder een dekentje kan hangen met een kopje thee er naast ?

 • Laure

  Wat leuk, ik ben vooral fan van de sokken?
  Het eerste boek dat ik zou lezen is Sterrenstof, ik ben heel benieuwd naar het boek en fan van de cover! Het boek Verdwenen ziet er ook heel spannend uit!

 • Claudia

  Ooo een te gekke actie!
  Ik zou beginnen met the diabolic want die kaft vind ik echt geweldig om te zien. Alhoewel de andere boeken mij ook geweldig lijken, ze staan al op mijn lijstje.

 • Nessa

  Ik ga waarschijnlijk als eerste Verdwenen lezen, omdat ik heel erg van mysterieuze boeken hou en ik dit boek al een tijdje op ’t oog heb, en de cover is natuurlijk gewoon hartstikke mooi! En ik ben ook gewoon heel nieuwsgierig naar die reading journal, want ik ben op zoek naar een goede en er zijn er zoooooveel!

 • Jyoti Baldew

  Wat een geweldige winactie! Ik zou beginnen met Sterrenstof, omdat ik las op de FB-pagina van Young and Awsome dat Krystal Sutherland naar Nederland komt volgende week. Dan zou ik haar allerlei vragen kunnen stellen ๐Ÿ™‚ Daarna beginnen aan de andere boeken (zien er ook erg spannend uit^^).

 • Miriam

  Mag ik ook in twee boeken tegelijk beginnen? Ik begin dan in ‘Verdwenen’ en ‘The Diabolic’ want de covers hiervan zijn adembenemend prachtig. ‘Don’t Judge a book on its cover’ maar ik verwacht wel dat deze boeken geweldig spannend en mooi zijn!

 • Lotte

  Wauw! Ik ben al een tijd erg nieuwsgierig naar sterrenstof, als die op mijn mat valt lees ik hem waarschijnlijk binnen 5 uur sowieso uit! Wat een prachtig pakket zeg!

 • Marleen

  Wauw, te gekke winactie! Ik denk dat ik in The Diabolic zal beginnen. Ik heb over alle boeken wel iets goeds gehoord, maar naar dit boek ben ik het meest nieuwsgierig! Met natuurlijk de sokjes aan! ๐Ÿ™‚ Fingers crossed!

 • Esther

  Wat een leuke winactie! Als ik het pakket win, zou ik als eerst het boek Verdwenen van Tara Altebrando gaan lezen omdat het mij een superspannend boek lijkt! Ook ziet de cover er erg mysterieus uit.

 • Chardonay

  Wauw wat gaaf!
  Ik ben echt super benieuwd naar het boek verdwenen! Hij lijkt mij zooooo spannend! !! Ik ben hier echt heel benieuwd naar!
  Maar eigenlijk ben ik stiekem benieuwd naar allemaal haha en de goodies!!! :O zoooo gaaaaaf! Ben nu al fan van ze!

 • Ans Stier

  geen van de boeken ken ik en ik zou ze graag allemaal lezen. ik zou beginnen met Sterrenstof hierbij ga ik puur af op de naam, die spreekt me aan. Ik loot graag mee.

 • Anouk

  Ohmygod, supergaaaff!
  Ik heb The Jewel inmiddels in huis en gelezen, dus die zou ik weggeven.. Maaar van de andere 3 zou ik The Diabolic als eerste lezen, die lijkt me zo gaaf.. Of toch Verdwenen, ik weeet het niet .. Ook sterrenstof lijkt me superleuk, maar denk dat ik voor The Diabolic zou gaan.. =)

 • Iris

  Ik zou eerst de sokken lezen! En dan aantrekken natuurlijk :). En daarna.. The Jewel lezen! Als groot fan van The Selection (die ik ooit kocht omdat ik de cover zo mooi vond – nooit spijt van gehad!) lijkt me dit echt een prachtig boek. Al heb ik ook al veeel gehoord over Sterrenstof, dus misschien die eerst…

 • Elise Lankester

  Jeetje ze zijn allemaal mooi! Dus met dit mooie pakket blijf ik voorlopig lekker binnen om te lezen. Ik begin met ‘sterrenstof’ , een lekkere om in te komen en te genieten. Daarna lees ik ’the jewel’ om heerlijk weg te dromen. Dan verder met ‘verdwenen’ om te huiveren en dan op het einde verdwijnen in een andere wereld met ’the diabolic’.

 • Jamie Lee Zonneveld

  Ik zou de sokken aantrekken en dan Sterrenstof gaan lezen. Ik heb al zoveel goeds over dat boek gehoord, dat heeft mij zo nieuwsgierig gemaakt?.

 • Erika van koert

  Wauw heel leuk ! Ik zou als eerste Verdwenen van Tara Altebrando gaan lezen.
  De sokken zou ik trouwens weg geven aan een vriendin die net haar eigen bedrijf in het schrijven van biografes is begonnen. Die sokken zijn op haar lijf geschreven.

 • Nicky

  Wat een tof pakket! Het liefst zou ik als eerst ‘Verdwenen’ willen lezen omdat hij me zo spannend lijkt. Het is al even geleden dat ik een boek in dat genre heb gelezen en ik heb er wel weer eens zin in!

 • Linda Smeets

  Wat een enorm leuk pakket waar deze boekenwurm ontzettend blij van kan worden. Ik zou als eerste het boek Verdwenen van Tara Altebrando lezen. Waarom? Omdat de titel mij aanspreekt.

 • Marion Poeste Thomas

  wauw wat gaaf! ik zou denk ik eerst sterrenstof gaan lezen, deze titel spreekt mij direct aan. Ik ga gelijk even checken of ik deze uitgeverij al volg op facebook. super. groetjes Marion

 • Evi

  Het boek dat ik als eerste zou lezen als ik dit pakket zou winnen ? Dat zou denk ik verdwenen zijn. Het boek lijkt me echt zo spannend. Maar toch lijken al de andere boeken ook zo leuk. Dus ik denk dat het uiteindelijk nog moeilijk kiezen zou zijn. Maar dat heb ik meestal.

 • Irene @ Ijskoude passie

  Wat een super gaaf pakket! Die willen we natuurlijk allemaal wel winnen! Ik zou als allereerste beginnen met The Diabolic, dit klinkt als een geweldig boek, het concept spreekt me enorm aan. En ik ben gek op Dystopia, dus dit is voor mij natuurlijk een must read!

  Groetjes

  Irene

 • Judith

  Wow wat zou ik dit pakket graag winnen!
  Verdwenen intrigeert me het meest, daar zou ik in beginnen. Al vind ik de cover van Sterrenstof wel heel erg mooi en dus ook aantrekkelijk om in te starten…

 • Wilma

  Pffff dat wordt een moeilijke, welke boek zou ik als eerste lezen mmm mmmm ze lijken me alle 4 super mooi en spannend… maar ik denk dat ik ga voor Verdwenen van Tara Altebrando. Ik heb een kleine inleiding geleden en eerlijk gezegd ben ik nu al benieuwd naar het eind! So crossed fingers!

 • Marijolijn Bouwer

  Ik wil dit gave pakket graag winnen. Ik denk dat ik met Sterrenstof zou beginnen , maar dat zou zo kunnen veranderen als ik de overige boeken heb besnuffeld, bevoeld en de korte inhoud heb gelezen.
  De sokken trek ik uiteraard meteen aan?

 • Marja Legius

  Verdwenen zou ik als eerste gaan lezen omdat de andere boeken zeker als eerst door mijn dochters van de stapel zijn afgepakt. En daarna ruilen we gewoon om

 • Manon Huisert

  Ik zou als aller eerste The Diabolic lezen, het boek spreekt me erg aan en ik heb er nog maar weinig over gehoord! Maar ik zou natuurlijk alle boeken verslinden want ook ik ben gek op YA en deze titels lijken me allemaal geweldig!?

 • Jacoline

  Wow dat is echt een super gaaf pakket! Ik zou denk ik met The Diabolic beginnen, zowel de cover als het verhaal vind ik enorm intrigerend klinken/eruitzien.

 • Femke Chinitor

  Ik zou beginnen met The Jewel, het lijkt mij een zeer mooi boek om te lezen! Het lijkt mij een boek dat zeer vlot leest en dat is net wat ik nodig heb om uit mijn readingslump te geraken! Als 2de zou ik Sterrenstof lezen, gewoon omdat de cover mij enorm aanstaat. Het notitieboekje, de pen, sokken en canvastas zouden zeker goed gebruikt worden!

 • Rianne

  Ik zou beginnen met yewel
  Die wilde ik laatste kopen maar toch niet gedaan. En de cover is zo mooi maar dat vind ik van alle vier de boeken ?
  Super leuke winactie

 • Marjolein

  Wow wat een gaaf pakket. Ik zou als eerste The Jewel gaan lezen die staat al een tijd op mijn verlanglijst. De voorkant doet mij denken aan De Selectie.

 • Hanneke Hendrikx-Soetens

  Ooooh! Wat een Amazing Winactie!!! Onlangs deze boekjes nog geaaid in de winkel <3
  Ik heb geen idee in welk boekje ik als eerste zou beginnen. The Jewel denk ik. Of Sterrenstof… ja, sterrenstof! (ik bedoel: check die cover! <3 )… of toch kickass The Diabolic?!
  Telt 't ook als ik gewoon begin met een group hug van deze vier boekjes in stijl met deze Awesome sokken, terwijl ik mijn emoties noteer in mn Journal?!

 • Christiana de Graaf

  Wauww! Wat een geweldige actie ?. Ik kom heel vaak langs de boekhandel bij ons en zie het dan altijd liggen maar heb het nog nooit meegenomen dus deze actie vind ik mega awesome?!
  Als ik win, zou ik Sterrenstof van Krystal Sutherland gelijk gaan lezen met die fantastische sokken aan op de bank?!
  En als ik dan weg moet, kan ik hem overal mee naartoe nemen met de leuke canvastas ?.

  Liefs,
  Christiana.

 • C.N. Belonje

  Jaaaaaaaaa, geweldig pakket. Ik zou als eerst Sterrenstof willen lezen van Krystal Sutherland. Ben heeeeel erg benieuwd naar dit boek. Volgend weekend een slaapparty dus wil zeker weten dat boek mee nemen om te lezen.

 • Maria

  OMG super leuke winactie, ik doe mee? hmm even denken welk boek ik als eerste zou lezen (ze zien er allemaal super awesome uit!!!) Ik denk The Jewel. De cover is zooo pretty en de beschrijving van het verhaal klinkt echt spannend!

 • Angela

  Ik zou beginnen met The Jewel, deze staat al zo lang op mijn verlanglijstje en ik ben zo blij dat het vertaald is!! Ook de andere boeken lijken mij erg leuk en zouden zeker een mooi plekje krijgen in mijn boekenkast!

 • Minca Huiberts

  Aahhh dit is zo vet! Ik zou beginnen in The Jewel omdat heel veel mensen deze in het engels al hebben gelezen en er erg enthousiast over waren. Ik heb heel erg getwijfeld om hem in het engels te gaan lezen maar toen ik hoorde dat Young & Awesome het boek in het Nederlands ging uitgeven kon ik niet wachten tot die verscheen.

 • Gerlinde

  DIT PAKKET IS ZO LEUK! ? En al die leuke spulletjes erbij… Ik zou denk ik beginnen met het boek verdwenen. Of toch sterrenstof. Of toch the diabolic…. nee ik begin met the jewel. Nee, sterrenstof! Ik kan niet kiezen, allemaal zo leuk!!! โค๏ธ

 • Saskia

  O wat een geweldige actie ik zou beginnen in Sterrenstof, van Krystal Sutherland. Maar misschien sla ik hert notitieboekje nog eerder open om een prachtig reading journal op papier te starten.

 • Lonneke ten Damme

  wouw wat een leuke pakketten! Ik zou als eerst the Jewel lezen, want even respect voor die cover. Die ziet er toch prachtig uit! Ik wil hem gelijk lezen!

 • Britt De Ridder

  Wow wat een fantastische actie.
  Zelfs zou ik eerst Sterrenstof lezen omdat:
  Het gewoon een oogverblindende cover heeft.
  Het al zoveel goede reviews heeft en omdat ik al een paar keer net naast een exemplaar heb gevisd. (3 boekenhandels die het niet hadden ๐Ÿ™ )

 • Elsa Bakker

  Wauw, afgelopen vrijdag heb ik de boeken in de boekhandel mogen bewonderen en wat een prachtige covers!!! Ik zou als eerst Diabolic verslinden en daarna heel gauw de andere.. lijken mij allemaal super!!!

 • Belle Casparie

  Wow wat een gaaf pakket! Ik zou als eerste Verdwenen lezen, of The Diabolic, maar ze lijken me allemaal zo leuk, dus misschien lees ik wel eerst The Jewel ?

 • Tessa

  wauw supergaaf! en wat een vette nieuwe uitgeverij! Als ik dit pakket zou winnen, zou ik als eerst sterrenstof, van Krystal Sutherland lezen. Trek ik wel eerst die superchille cozy sokken aan natuurlijk <3

 • Nadia

  Wauw wat een pakket?? ik zou als eerste the diabolic lezen. Ik las veel lovende recensies erover en dat triggert mij om het te lezen. Ik ben zo nieuwsgierig?

 • Kamilya

  Oeh, wat een ongelofelijk gave winactie. Ik doe heel graag mee! Mocht ik dit pakket winnen, zou ik staan te trappelen om al die boeken tegelijk te lezen, maar zou ik uiteindelijk toch starten met die My Reading Journal. Ik hou momenteel mijn gelezen boeken bij via Goodreads, maar ook via een boekje dat ik ooit scoorde voor een euro bij de Action. Dat boekje valt inmiddels van ellende bijna uit elkaar, hoog tijd voor een nieuwe dus ๐Ÿ™‚

 • Anita te Gussinklo

  Ik zou het eerste Sterrenstof willen lezen, maar wat tof dat je daarna gewoon ook die andere 3 nog kunt lezen.
  Graag loot ik mee naar dit geweldige pakket.

 • Lisa

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Ik doe mee! Ik zou zeker als eerste boek Sterrenstof lezen. Ik wil ‘m al een tijdje lezen omdat het me zo ontzettend ontroerend en mooi lijkt. Hij staat al een tijdje op mijn lijstje! ๐Ÿ˜€ Ik wens iedereen heel veel succes toe!

 • Elke

  Ik zou als eerste The Diabolic gaan lezen. Dit lijkt me zo’n super tof boek! Het heeft ook alles wat ik leuk vind, een verboden liefde, een koninkrijk, en een assassin. Ik vind het echt een gaaf boek en zou het meteen willen lezen! Verder lijken me alle boeken eigenlijk leuk, maar deze springt er toch echt uit voor mij.

 • Nikita

  Leuke winactie! Ik volg de blog en de uitgeverij op de opgegeven sociale media en doe dus graag mee! Het eerste boek wat ik zou lezen is toch echt wel ‘Sterrenstof’. Want als ik dit boek niet win dan ga ik hem gewoon op mijn Sinterklaas-lijstje zetten. Ook dit boek ga ik niet gewoon lenen bij de bibliotheek, ik wil hem zelf hebben. Hij lijkt me echt leuk en die visjes alleen al! Veel succes aan iedereen!

 • Esmรฉe D'Costa

  Omgg super gaaf!! ?? Mocht ik winnen dan zou ik DIRECT in The jewel beginnen want ik heb al veel enthousiaste reacties gehoord van mensen die hem al uit hebben dus ik ben erom benieuwd!

 • Michelle

  Verdwenen! Deze stond in t engels al op mn lijstje! Als ik deze niet win zal ik toch ergens naartoe moeten waar ze deze verkopen. Helaas zijn ze niet in de buurt te verkrijgen (wil ook de sokken haha)

 • Dikkiedik

  Ik zou Sterrenstof als eerste gaan lezen en mijn dochter Verdwenen. Ja je leest het goed, we doen samen mee, die 4 boeken verslinden we in no-time en reken maar dat we er flink over discussiรซren!

 • Anouk Holtackers

  Ooooooh zoo supergaaf!!!! Wat zou ik dit pakket graag willen winnen! Ik zou meteen beginnen aan the jewel van Amy Ewing. Ik ben echt verliefd op de selectie serie van Kiera Cass en na de achterkant van the jewel gelezen te hebben, kan ik ook echt niet wachten om aan dit boek te beginnen!! ?

 • Julia

  Leuk! Als ik dit pakket zou winnen zou ik als eerste Verdwenen gaan lezen! Het verhaal spreekt me heel erg aan, over de 6 mensen die weggaan en er maar 5 terugkomen, lijkt me erg spannend ๐Ÿ˜‰ Nu maar duimen!

 • Xaviera Jamie Jansen

  Ik ga “dol-fijn” Sterrenstof als eerste lezen! Ik heb er reuze zin in! Wat een gaaf pakket met uren leesplezier. Mijn vriendinnen zullen ook de boeken willen lezen en dan kunnen we er ook nog over na praten!

 • Jesse

  wat leuk. Als ik het paket win weet ik niet welke ik als eerste ga lezen zit zo te twijfelen tussen THE juwel en THE diabolic omdat ze alle bij over verkopen van mensen gaan en dat vind ik interessant maar ik denk dat ik dan voor THE diabolic ga omdat ik wel hoe van een meisje dat gewoon stoer zijn. En van de achterkant kom ik niet zo veel uit dus lijkt THE diabolic mij een uitstekend boek om aan te gebinnen

 • Lara

  Leuk leuk leuk! Ik zou als eerste ‘verdwenen’ lezen omdat ik vermoed dat dit over ee vermissing van een kind gaat. Vanwege de schommel op de cover. Ik vind dat altijd rete interessant om over te lezen dus ik ben benieuwd!

 • Bets

  Wat super leuk is dit, ik zou beginnen met het boek Sterrenstof dan gauw naar Jewel, Verdwenen en The Diabolic. Het lijken mij allemaal erg mooie en goede boeken!!!

 • Anouk Nijmeijer

  Wat een super mooi pakket is er samen gesteld. Ik kies mijn boeken vaak uit op de kaft en dan spreekt verdwenen mij het meeste aan en daarna zeker de diabolic omdat di kaft en titel meer vragen opleveren over waar het boek nou over Ou gaan!

 • Emma

  Aaah superleuke nieuwe boeken รฉn book merchandise ! Ga dan als eerste The Diabolic lezen en daarna meteen Verdwenen, in de sokken van Young & Awesome ;). Zie mezelf al zitten op de bank met een heerlijke grote kop thee! Heerlijk verdwijnen in de andere wereld.

 • Joanydvv

  Ik zou als eerste het boek ‘Verdwenen’ gaan lezen omdat ik de andere drie boeken al gelezen heb. The Jewel een paar jaar geleden al in het Engels op mijn ereader, maar die vond zo tof dat ik hรฉรฉl graag nog een fysiek exemplaar wil ^^

  ‘The diabolic’ en ‘Sterrenstof’ zou ik aan mijn nichtje geven en ik zou haar op het hart drukken om EERST ‘The diabolic’ te lezen want die vond ik onwijs goed ?

  Ik ben nu al zo’n groot fan van deze nieuwe uitgeverij!!

 • Janita

  Wat een gave winactie! Ik zou als eerste The Jewel gaan lezen, want ik vind de cover echt ontzettend gaaf en het verhaal lijkt mij heel spannend! Ik volg op FB en instagram.

 • Henrieke

  Als ik win dan begin ik gelijk in The Jewel, hier heb ik al heel goeie dingen over gelezen!
  Ik volg deze pagina nu op heel veel sites. ๐Ÿ™‚

 • Femke

  Ik zou het eerst ‘Verdwenen’ gaan lezen, omdat ik gelijk enthousiast werd toen ik over dit boek hoorde. Wat leuk dat er nu nog een uitgeverij bij is gekomen die YA-boeken uitgeeft en wat leuk dat jullie een winactie mogen houden!

 • Simone

  Jeetje, wat een gaaf pakket! En wat een moeilijke keuze om te bedenken welk boek ik als eerste zou gaan lezen. In eerste instantie dacht ik aan Sterrenstof, omdat deze al enige tijd op mijn to-read-list staat, maar… toen las ik de flaptekst van ‘Verdwenen’ en was direct verkocht. Deze wil ik absoluut als eerste lezen. En de merchandise is fantastisch. Dit vind ik nu echt een leuk concept. Een uitgeverij die YA-boeken uitgeeft en ook nog eens toffe booknerd goodies maakt. Helemaal top! Jullie dank voor het mogelijk maken van de winactie, ladies!

 • Saskia

  Wat een leuke winactie!! Als eerste moet ik zeggen dat ik vroeger nooit echt een lezer was (ik ben dyslectisch). Maar nu ik YA heb ontdekt, kan ik gewoon niet meer stoppen met lezen! Ik zou daarom ook heel graag meedoen aan deze winactie. Als ik dan ook nog een pakket zou winnen, zou ik als eerste heeeeeel erg blij zijn. En dan zou ik natuurlijk The Diabolic gaan lezen! Maar The Jewel lijkt me ook super gaaf, dus dat wordt denk ik nummer 2. ๐Ÿ˜‰
  Liefs Saskia

 • Jenny van hoecke

  Zoals de meesten zou ik wel The Jewel lezen om hem daarna mijn vriendin te laten lezen. De cover ziet er zo mooi uit gewoon mmm… nu klink ik alsof ik de cover wil opeten.

 • Roos

  Wat een toffe winactie! Ik vind het heel moeilijk om te kiezen tussen The Jewel en the Diabolic. Ik denk dat ik voor de The Jewel zou kiezen allereerst vanwege die schitterende cover. Ten tweede heb ik gehoord dat het een wat volwassenere YA is, waar de heftigere en pijnlijke onderwerpen niet worden geschuwd. Daardoor ben ik nog nieuwsgieriger geworden dan ik al was!

 • Lie Van Peteghem

  The Diabolic van S.J. Kincaid door zijn opvallende cover: Een vlinder maar… er is veel meer! Het pakket is fantastisch! Leuk dat jullie nu andere producten verkopoen. De kousen zijn zalig!

 • Kirsten

  Het boek sterrenstof, lijkt me echt reuze tof!!
  Maar eigenlijk ben ik benieuwd naar allemaal, kan geen boek weerstaan lezen is mijn levensverhaal. Dus graag maak ik kans op dit fantastische pakket, goed voor oneindig veel uren dolle pret ๐Ÿ™‚

 • Silke evrard

  Verdwenen zou ik kiezen, heb de korte inhoud gelezen en vond het superspannend. Mijn zus Fรฉbe zou als eerste voor sterrenstof kiezen en mijn mama voor the diabolic. Dus je ziet voor elk van ons zit er iets in. We duimen heel hard want we zijn er echt gek op!! Wie weet…..

 • Sammy

  Gaaf!! Ik zou graag alle vier de boeken willen lezen. Maar als ik echt moet kiezen, dan zou ik het liefst Sterrenstof en The Jewel lezen.โค๏ธโค๏ธ En de covers zijn prachtig. Mijn vriendinnen hebben ze gelezen en ze vinden het geweldig!! (En er zijn heel veel positieve recensies) Ik kan niet wachten om ze te lezen!!

 • Tamara TS

  Wat een toffe winactie! Ik zou het eerste The Diabolic gaan lezen. Ik doe heel graag mee aan de winactie en ik heb alle stapjes gedaan.
  (FB Tamara Mara GroรŸmaul, Instagram @paramara1982, YT & BL Tamara TS)

 • Jikke Patist

  WOEHOEEE BOEKENHART MAAKT EEN VREUGDESPRONGETJE! Alle boeken lijken mij zo tof, maar The Diabolic en Verdwenen blijven mij achtervolgen en aanstaren. Stiekeme stalkers zijn het toch… En mijn boekenhart springt daar graag op in om wel 10 keer mij de boeken te laten oppakken in Donner. Oeps niet zo handig met boekenban van nu… En die goodies maken het echt helemaal compleet. Winter (is coming) check, thee check, stoel check, nu nog vier fantastische boeken en een tas, pen, fluffy sokken en reading journal en ik ben klaar voor de winter! Challenge accepted!

 • Rebecca

  The jewel dit boek wil ik al best lang lezen maar ik wil hem eerst hebben. Ik was al aan het sparen (en voor de vervolg delen). De cover is ook zo mooi!!

 • Michelle Love

  The Diabolic en Sterrenstof!!โค๏ธโค๏ธ Ze staan al heel lang op mijn to be read lijstje maar ik heb de kans nog niet om ze te kopen. Het zou dan ook geweldig zijn als ze bij mij in de boeken zouden staan. Ze passen er perfect bij!

 • Leen van laethem

  Wat een mooie actie ! ik zou als eerste verdwijnen lezen denk ik want ik houwelen van wat spanning ! ik volgende jullie al dus nu ook de uitgeverijmoon dit is een zeer groot en mooi pakket!

 • Kirsten

  Ik doe ook graag mee ๐Ÿ˜€ Zo zullen mijn voetjes deze winter lekker warm blijven terwijl ik al wandelend met mijn tote bag in mijn reading journal schrijf wat ik van de vier boeken vind! ๐Ÿ˜€

  Ik heb jullie overal geliked en gevolgd. ( Kir sten Appel schil letje op fb, Kirl lie op ins tagram & K ir iKi rl op youtub e )

 • Kirsten Appel schilletje

  Ik doe ook graag mee ๐Ÿ˜€ Zo zullen mijn voetjes deze winter lekker warm blijven terwijl ik al wandelend met mijn tote bag in mijn reading journal schrijf wat ik van de vier boeken vind! ๐Ÿ˜€

  Ik heb jullie overal geliked en gevolgd. ( Kir sten Appel schil letje op fb, Kirl lie op ins tagram & K ir iKi rl op youtub e )

 • Kirsten A p p e l s c h i l l e t j e

  Ik doe ook graag mee ๐Ÿ˜€ Zo zullen mijn voetjes deze winter lekker warm blijven terwijl ik al wandelend met mijn tote bag in mijn reading journal schrijf wat ik van de vier boeken vind! ๐Ÿ˜€
  Ik zou beginnen met the Diabolic!

  Ik heb jullie overal geliked en gevolgd. ( Kir sten Appel schil letje op fb, Kirl lie op ins tagram & K ir iKi rl op youtub e )

 • Sanne Groenewoud

  The Jewel. Het doet me denken aan de selectie serie. In 4 dagen de hele serie uitgelezen. Heerlijk verhaal.. ben heel benieuwd of mijn ingeving klopt.

 • OD

  Ik wacht al heeeeel lang op ‘The Jewel’, dus ik zou dat boek als eerste lezen ๐Ÿ™‚ voor de rest kan je me blij maken met alle boeken haha ๐Ÿ˜€ love your blog btw! <3

 • Cindy Strijkers-Brakel

  Echt een fantastische actie! Ik zou als eerste diabolic lezen, daar ven
  Ik zo nieuwsgierig naar ? Maar
  De andere boeken komen daar vlak achteraan. Zou echt geweldig zijn ?

 • Amber

  Ik doe graaaaaag mee. ik zou als eerste Diabolic gaan lezen want hier heb ik al zo onwijs veel goeds over gehoord op booktube. Daarna zou ik meteel Jewel gaan lezen!

 • Suzanne

  Super pakket! Ik zou beginnen met Sterrenstof. Magische titel en hoop dat het ook een betoverend verhaal is. Al veel goede dingen over gehoord ๐Ÿ™‚

 • Sanne

  Ik zou denk ik als eerste The Diabolic gaan lezen! Dit boek klinkt zo enorm spannend en doet me ook een beetje denken aan Reboot, waar ik enorm van heb genoten! ?

 • Danielle

  Als ik dit pakket zou winnen zou ik als eerst het boek “verdwenen” van Tara Altebrando gaan lezen. Ik hou van mysteries. En ik zou natuurlijk als eerst de sokjes aan doen thee zetten. Heerlijk!!!?

 • Vera Verloop

  Ik zou heel graag dan Sterrenstof gaan lezen, omdat de cover er heel mooi uitziet en ik heb via de unboxing van Celebrate Books veel goeds over dit boek gehoord ๐Ÿ™‚

 • suzanne

  Als ik dit pakket zou winnen heb ik weer een hele tijd leesvoer. Daarnaast zou ik het delen met een vriendin van me. Samen zijn we helemaal gek van Young Adult boeken. The Diabolic zou ik het eerst lezen, want deze ziet er erg interessant uit. Het heeft een mooie kaft en hopelijk is het verhaal net zo interessant. Ik zou helemaal kunnen genieten van deze boeken!

 • Shyama

  Sterrenstof spreekt me als eerste aan! En ik like en deel waar ik kan voor jullieM
  Succes met jullie mooie winactie. Ik ga duimen voor mezelf ๐Ÿ˜‰

 • Nienke van der Stel

  Ik zou meteen Sterrenstof lezen. En de reden hiervoor is omdat boeken mij net zo blij maken als het liedje Sterrenstof en ik vind het zo leuk dat er een boek is met dezelfde naam. De jeugd van tegenwoordig gaat dan op repeat uiteraard.

 • Nancy

  Ik ga sowieso eerst Verdwenen lezen aangezien ik volgende week een leesclub voor dat boek bijwoon.
  Maar eigenlijk ben ik het nieuwsgierigst naar The Jewel. Indien ik het boekenpakket zou winnen, dan zou dat het eerste boek zijn dat ik zou lezen ๐Ÿ™‚

 • Rani

  Ooo, dat is wel een hรฉรฉl moeilijke vraag! Ik denk dat ik voor Sterrenstof zou gaan, omdat ik daar al erg veel over heb gehoord – om nog maar te zwijgen over die prachtige cover…

  Super leuke actie!

 • Jildou Kroes

  Ik zou als eerste sterrenstof willen lezen. Ik hoor van veel goede reacties over het boek en zie hem steeds vaker in boekenwinkels liggen. Dus dat lijkt mij het leukste boek wat ik als eerst zou gaan lezen.

 • Shivika

  Ik zou zeker beginnen met The Jewel! Ik heb dat boek al heel lang in het vizier als ik naar de boekenwinkel ga, maar omdat mijn TBR al superlang is, heb ik steeds prioriteiten moeten stellen. Maar The Jewel klonk zeer interessant en geweldig!

 • Jamie

  Ik zou als eerste gaan voor Verdwenen, het lijkt me een erg mysterieus en spannend boek en de kaft belooft ook veel spannends.
  Maar de andere boeken zou ik ook verslinden!
  Supergave actie.

 • Thea Gringhuis

  Het eerste boek dat ik zou gaan lezen is waarschijnlijk Diabolic. Daar ben ik heel benieuwd naar. Heb het van de week nog in handen gehad in de boekwinkel, maar niet meegenomen. Ik hoop dat ik een van de gelukkigen mag zijn die een pakket mag ontvangen. Die sokken zijn zo leuk. ๐Ÿ™‚

 • Michelle Love

  Super leuke winactie! Ik zou als eerste Sterrenstof lezen, het lijkt me zo’n boek dat je na het lezen alleen maar aan ze dacht. En boeken passen ook mooi in mijn boekenkast!โค๏ธ

 • Milou

  Wat een leuke winactie en mooi pakket! Als ik de gelukkige zou zijn zou het moeilijk kiezen zijn waar ik eerst in begin maar ik denk dan toch Verdwenen! Toevallig hoorde ik een bekende er laatst over en het sprak mij direct aan, ben erg benieuwd!

 • sterre

  wat een leuke uitgever had er voor vandaag nog niet van gehoort ik zou graag het pakket winnen aangezien ik dan weer een voorraadje boeken heb om de herfst mee door te komen. ik zou echt niet kunnen kiezen tussen deze 4 boeken ze lijken me alle 4 super leuk om te lezen

 • Manon en Esther Palland

  We zijn een tweeling van 13 jaar, en houden allebeide van
  spannende boeken.
  Met deze prijs hebben we voldoende stof om te lezen.

 • Sylvia

  Klinkt als een heerlijk fantastisch pakket! Zou denk ik in The Jewel beginnen omdat die een prinsesachtig gevoel geeft en ik zeer benieuwd ben of de cover terugkomt in het verhaal en hoe dan!

 • Saskia van de L.

  IK zou onmiddelijk The Diabolic uit de stapel trekken, in de hoop dat het net zo goed is als Catalyst. IK hou wel van een stevige sci-fi

 • Will

  Verdwenen lees ik eerst, daar ben ik heel benieuwd naar.
  Daarna sterrenstof, heb ik al weer genoeg stof om te lezen.
  Het leest vast lekker, zo met die mooie sokken aan. In ieder geval lekker warme voeten.

 • Danique

  Dit lijkt me een geweldig pakket om te winnen. Kan ik mooi mijn tijd doorkomen als ik wacht tot ik voor de eerste keer tante ga worden, super vet!

 • Astrid

  Fantastisch pakket! Heel graag maak ik kans! Zou denk ik in Sterrenstof beginnen! Benieuwd naar dit liefdesverhaal, nog meer omdat het niet op het eerste gezicht is!

 • Wilma van 't Hof

  Het boek “Verdwenen” komt bovenaan op de stapel met “nog-te-lezen-boeken” te liggen. Die zal ik dan, nadat ik “Het meisje in de trein” uitheb gelijk gaan lezen.

 • Kelly de Jonge

  Als eerste zou ik Diabolic kiezen, maar het IS wel lastig. Ze hebben meteen vier super toffe boeken op de markt gebracht. En die sokken! Geweldig toch?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.