Win een Young & Awesome pakket | Adorable Books
Winnen

Win een Young & Awesome pakket – gesloten

young & awesome pakket

Ken je Young & Awesome al? Dit is een nieuwe uitgeverij die zich volledig richt op Young Adult boeken. Als je ons wat langer volgt, weet je dat we gek zijn op YA-boeken. Wij verwelkomen deze uitgeverij dan ook met open armen, zeker omdat ze bekend hebben gemaakt dat ze onwijs veel toffe boeken gaan uitgeven. We mogen een super gaaf Young & Awesome pakket weggeven aan twee gelukkigen!

Behalve boeken gaan ze ook book merchandise verkopen, iets waar ons hart nog sneller van gaat kloppen! En het allerleukste is dus dat we TWEEΒ pakketten mogen weggeven aan onze lezers, je begrijpt nu vast wel dat wij he-le-maal lyrisch zijn.

young & awesome pakketyoung & awesome pakket

Wat zit er in het Young & Awesome pakket?

– Een exemplaar van The Jewel, van Amy Ewing
– Een exemplaar van Sterrenstof, van Krystal Sutherland
-Een exemplaar van The Diabolic van S.J. Kincaid
-Een exemplaar van Verdwenen van Tara Altebrando
– Een notitieboekje
– Een paar sokken (one size fits all)
– Een pen
– Een canvastas

Wat moet je doen om kans te maken op het Young & Awesome pakket? Heel simpel: laat in een reactie achter welk van deze vier boeken je als eerste zou gaan lezen als je het pakket wint.

We zouden het ookΒ erg leuk vinden als je ons liked op Facebook, Instagram en Youtube, en als je uitgeverij Young & Awesome op Facebook en Instagram liked.

Meedoen kan tot en met zondag 6 november 2016. De winnaar krijgt een email, houd deze dus goed in de gaten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Veel succes!

Previous Post Next Post

339 Comments

 • Reply Iris oktober 30, 2016 at 13:06

  Ik zou zo graag dit willen winnen. Dan zou ik meteen sterrenstof lezen. Dat lijkt me zo’n mooi boek. Ik hou van boeken over mensen die anders zijn omdat ze iets meegemaakt hebben en dan elkaar vinden.

 • Reply Moon Kager oktober 30, 2016 at 13:07

  Welke van de Vier ik denk als eerste verdwenen , de omslag intrigeert mij enorm. Wat kan er mis zijn gegaan wie is er verdwenen. De lege mysterieuze schommels maken dat er inmijn hoofd al allerlei plots ontwikkelen
  ik maak heel graag kans op dit prachtige Pakket

 • Reply sandra oktober 30, 2016 at 13:08

  Ik zou zonder twijfel eerst sterrenstof lezen.

 • Reply Sien oktober 30, 2016 at 13:11

  Ik zou als eerste Verdwenen van Tara Altebrando lezen, het verhaal spreekt me aan en de cover ziet er dan ook nog eens superleuk uit! Ik kijk er al naar uit om dit boek te lezen!

 • Reply lisette oktober 30, 2016 at 13:14

  Sowieso Jewel! De omslag spreekt mij zo aan! Het verhaal lijkt me ook zo tof! En heel veel mensen vinden het een aanrader! Zo benieuwd naar dat boek!
  Het lijkt mij zo’n tof pakket!! Omg!

 • Reply Sophie oktober 30, 2016 at 13:18

  Wat een ontzettend gave winactie! Ik zou als eerst Sterrenstof lezen en daarna meteen Jewel.

 • Reply Susan oktober 30, 2016 at 13:19

  Als ik dit pakket zou winnen zou ik als eerste The Jewel lezen! Ik zie dit pracht exemplaar al zo lang in het Engels en vind hem prachtig eruit zien ?!

 • Reply Nathalie oktober 30, 2016 at 13:19

  Wauw wat een gave winactie! Als ik het pakket zou winnen dan zou ik The Jewel als eerste lezen. Dit boek lijkt mij zo tof. Ik vind de omslag ook echt heel mooi.

 • Reply Natasja oktober 30, 2016 at 13:20

  Sterren stof omdat het mij een prachtig boek lijkt om bij weg te dromen of om in te verdwalen. MAAR de anderen lijken me ook goed. HET hele pakket is keigaaf!
  #verliefd

 • Reply jenny oktober 30, 2016 at 13:21

  Oh wauw wat een super leuk pakket!!
  Ik zou meteen verdwenen gaan lezen, heel benieuwd naar!

 • Reply Anita de Groot oktober 30, 2016 at 13:21

  Ik vond het zo sneu voor mijn dochter, afgelopen donderdag mocht ze naar de meet en greet van Krystal Sutherland(Sterrenstof) maar daags er na een toets Frans(wat niet haar beste vak is) dus maar afgemeld voor de meet en greet maar daar wel een naar gevoel bij hebben. Ik wil haar verrassen en daarom doe ik mee.

 • Reply Annette oktober 30, 2016 at 13:23

  Ik had ergens vaag wel meegekregen dat er een nieuwe uitgeverij was voor Young Adult boeken, maar ik had me er nog niet echt in verdiept. Dat heb ik nu toch maar gedaan, dus gelijk overal de likes and follows gegeven zodat ik vanaf nu geen informatie meer van ze mis!

  Om de vraag te beantwoorden heb ik gelijk even de samenvatting van alle vier de boeken doorgelezen. In eerste instantie wilde ik the diabolic antwoorden, omdat dat boek qua genre het meeste bij me lijkt te passen, maar toen las ik dat in Sterrenstof een meisje met een kruk zit.

  Het klinkt misschien gek, maar aangezien ik zelf met een kruk loop door een chronische aandoening was dit iets wat meteen alle regels veranderde. Er zijn weinig boeken over jonge mensen met een handicap en je moet goed zoeken om ze te vinden. Soms voelt het alsof schrijvers het niet de moeite waard vinden om te schrijven over mensen zoals ik. Ik probeer dit zelf te veranderen door op wattpad een verhaal te schrijven over een meisje met een kruk en een rolstoel, maar dat is toch anders als een boek in de boekwinkel zien liggen, gepubliceerd, uitgegeven, gezien als de moeite waard.

  Dit boek, zonder dat ik weet waar het over gaat en hoe ik het ga vinden, is voor mij een signaal dat het kan en daarom zou ik sterrenstof als eerste lezen.

 • Reply Melissa Dijkshoorn oktober 30, 2016 at 13:23

  Super leuk!!! Sowieso zou ik gelijk The Jewel gaan lezen!!! Lijkt me zo’n goed boek!!

 • Reply Laurens oktober 30, 2016 at 13:23

  Ik ga voor verdwenen, en daarna diabolic!! Die zijn wat stoerder en ook meer jongens-achtig denk ik.. the Jewel en sterrenstof geef ik aan mijn vriendin, is die ook helemaal gelukkig!! Top combi-pakket zo toch!!?

 • Reply Bianca oktober 30, 2016 at 13:24

  Wat een gave winactie. Ik zou als eerste Verdwenen gaan lezen. Ik hou heel erg van dit soort verhalen en de cover is ook nog eens onwijs mooi.

 • Reply Gonny Aarts oktober 30, 2016 at 13:26

  Sterrenstof. .. wat een bijzondere naam.
  Wat een tof pakket ook.
  Ik loot graag mee

 • Reply Bianca Kascherus oktober 30, 2016 at 13:26

  Wow wat een super paketje. Hier doe ik natuurlijk graag aan mee. Als ik zou winnen zou ik als eerste ,,, the juwel” gaan lezen, deze staat al heel lang op mijn wishlist maar omdat mijn engels niet zo goed is heb ik met spanning op de nl versie gewacht.

 • Reply Dana oktober 30, 2016 at 13:26

  Ik zou het boek sterrenstof als eerst lezen. De titel van het boek spreek aan!

 • Reply Astrid oktober 30, 2016 at 13:27

  Ik zou The Diabolic als eerste gaan lezen! Dit boek sprak me gelijk al aan door de prachtige cover, want tja ik hou nou eenmaal van vlinders (wie niet). En sci-fi vind ik ook nooit verkeerd! Toen ik eenmaal gelezen had waar het boek over ging was ik gelijk verkocht. Het klinkt namelijk echt onwijs spannend en ik zou super graag meer over de wereld van Nemesis willen weten!

 • Reply Marloes Kuiper oktober 30, 2016 at 13:28

  Verdwenen. De omslag van het boek nodigt je gewoon uit om heerlijk opgekruld op de bank de hele dag zitten te lezen! & t zou helemaal mooi zijn want 6 november ben ik jarig.?

 • Reply Ilse oktober 30, 2016 at 13:28

  Tof!
  Ik zou als eerste the Jewel of the Diabolic gaan lezen!
  Heb ze allebei nog in de handen gehad bij de boekhandel. Ben benieuwd!

 • Reply Kayla oktober 30, 2016 at 13:31

  Ik zou eerst verdwenen willen lezen. Toen ik het boek zag dacht ik dat het zo een saai mutsenboek zou zijn. Toen ik de achterkant las was ik helemaal verkocht. Het lijkt me echt een geweldig boek.

 • Reply Thyrze oktober 30, 2016 at 13:31

  Wow, wat mogen jullie een megapakket weggeven. Eens kijken. Ik zou denk ik als eerst The Diabolic lezen, gewoon omdat dit boek mij het vetst lijkt. Ik had dit boek al langs zien komen op YALC afgelopen juli en toen leek het me al een kick-ass verhaal – een sci-fi precies zoals ik ze graag lees. Ik vind de cover zelf wat wittig, maar dat neemt niet weg dat ik wel hele hoge verwachtingen heb voor de inhoud ervan ;).

 • Reply Ilse oktober 30, 2016 at 13:32

  Wat leuk

  Als allereerste zou ik graag the jewel lezen πŸ™‚
  Die had ik gisteren nog in mijn handen, maar ik twijfelde nogal

 • Reply Iris oktober 30, 2016 at 13:32

  Ik zou als eerste The Jewel willen lezen, de kaft spreekt mij enorm aan.

 • Reply Chantal oktober 30, 2016 at 13:33

  Wat een gave winactie! Ik zou het eerst the diabolic gaan lezen. Dit boek staat namelijk heel hoog op mijn wishlist.

  • Reply Femke oktober 30, 2016 at 13:41

   Wat een toffe winactie. Na lang overwegen ga ik toch beginnen met sterrenstof. Hier ben ik zo nieuwsgierig aan. Mn zusje kan dan beginnen aan the jewel. Die wilde ze voor haar verjaardag.

 • Reply Sofie Reyskens oktober 30, 2016 at 13:34

  Supergaaf pakket! Ik zou als eerst The Jewel lezen! De cover sprak me in eerste instantie aan omdat hij me erg deed denken aan De selectie. Na de achterflap te lezen wist ik gewoon dat dit een boek voor mij was πŸ™‚

 • Reply Jennifer oktober 30, 2016 at 13:34

  Als ik dit pakket zou winnen zou ik eerst sterrenstof gaan lezen omdat ik daar zo veel goede recensies over hoor. De achterkant sprak me al direct aan! Supergaaf dat er een nieuwe uitgeverij is dat zich bezighoudt met YA. Ben zeker benieuwd welke boeken ze nog meer gaan uitgeven!

 • Reply Marjan de Waal oktober 30, 2016 at 13:35

  Verdwenen, zonder twijfel

 • Reply Mariska oktober 30, 2016 at 13:35

  Ik maak er een marathon van.. alle vier achter elkaar!! Te moeilijk om te kiezen.. ze spreken me echt alle vier aan, maar ik begin met.. the Jewel denk ik!! Dan begin ik op vrijdagavond en ga ik het hele weekend door, duik ik op de bank met de TE toffen boeken-sokken aan natuurlijk, veel thee en chocola erbij!! En lezen maar!! Leuk leuk leuk!!

 • Reply Lisa oktober 30, 2016 at 13:36

  Ik zou beginnen met Verdwenen omdat die cover zΓ³ mooi is..

 • Reply Geerte oktober 30, 2016 at 13:37

  Ik kende deze uitgeverij nog niet, maar ik ben heel benieuwd! Ga ze zeker volgen. Sterrenstof zal ik als eerst gaan lezen, al veel over gehoord en wil hem graag lezen. En die sokken zijn echt awesome!

 • Reply Priscilla oktober 30, 2016 at 13:37

  Wat leuk! Als ik zou winnen zou ik meteen beginnen in The Jewel, omdat ik al zo lang benieuwd ben naar dit boek! ?

 • Reply Kelly Groen oktober 30, 2016 at 13:37

  Van deze actie gaat ook mijn hart sneller kloppen haha! Ik ben gek op boeken! Van deze boeken zou ik als eerste verdwenen gaan verslinden, al het een of ander over gelezen en heeeel nieuwschierig naar geworden! Fijne zondag nog πŸ™‚

 • Reply Wilma klein willink oktober 30, 2016 at 13:38

  Wat een super gaaf pakket. IK zou zeker the jewel als eerste lezen. Hij staat hoog op mijn tbr lijst

 • Reply Marije oktober 30, 2016 at 13:38

  Oei dat is een heel moeilijke keuze! Ze zien er alle vier geweldig uit en staan daarom ook allemaal op mijn TBR-lijstje! Maar als ik echt moest kiezen… ik denk The Jewel! Dat boek ziet er zo gaaf uit! Al maakt de flaptekst van Verdwenen me ook wel ontzettend nieuwsgierig… Ik ben in elk geval nu al fan van deze nieuwe uitgeverij πŸ˜€

 • Reply Tessa oktober 30, 2016 at 13:39

  Tof! Ik denk dat ik sterrenstof als eerst zou lezen (natuurlijk met die coole sokken aan) omdat ik daar veel over gehoord heb. Hij staat ook al een tijdje op mijn lijstje πŸ™‚

 • Reply Ilse Brinkhuis oktober 30, 2016 at 13:40

  Het boek verdwenen. Die moet ik gewoon gaan lezen. Maak heel graag kans.
  Superpakket!??

 • Reply Story addict oktober 30, 2016 at 13:42

  Whaaa, hoe (Young en) Awesome is dit pakket! Ik denk dat ik als eerste The Diabolic zou gaan lezen (de D komt als eerste in het alfabet. Of misschien doe ik wel iene miene mutte om te kiezen welk boek ik als eerste lees. Lastig kiezen met zoveel geweldigs πŸ˜€ aan de andere kant hoef je met dit pakket niet te kiezen: wordt gewoon een grote bingeread πŸ˜€ zo tof!)

 • Reply Sanne de Waard oktober 30, 2016 at 13:42

  Wauw wat gaaf!!! Ik zou als eerste sterrenstof gaan lezen. HEt verhaal over een liefde die niet vanzelfsprekend is….. en de andere drie zijn natuurlijk ook echt megagaaf!!!

 • Reply Inge oktober 30, 2016 at 13:44

  Wauw wat een super pakket! Ik ga zeker the jewel als eerste lezen want toen ik hoorde dat deze vertaald werd heb ik hem gelijk op mijn verlanglijstje gezet!

 • Reply Geesje oktober 30, 2016 at 13:44

  Wat een gave winactie :o!!! Hier maak ik een vreugde sprongetje van :D.
  Welke zou ik als eerst gaan lezen? Euh moeilijk, maar dan denk ik toch verdwenen omdat dat een boek is waar een deel van het geheugen kwijt is (ik houd wel van een beetje misterie in boeken). En wat hebben ze die cover goed bedacht. 6 schommels (6 kinderen, is ook een speeltoestel voor kinderen) waarvan er 5 nog heel zijn (5 tieners, jongeren komen terug).

 • Reply Elke oktober 30, 2016 at 13:45

  Oh wat leuk! Ik zou Verdwenen als eerste lezen. Omdat ik enkele maanden geleden las over de release van dit boek en toen al zo enthousiast was. Onmiddellijk daarna zou ik Sterrenstof lezen omwille van dezelfde reden. Maar eigenlijk kan ik niet wachten om ze allemaal te lezen πŸ™‚

 • Reply susanne. oktober 30, 2016 at 13:46

  Ik zou the jewel als eerste lezen. Alleen al door de kaft. Maar alle boeken spreken mij aan. Ben dol op lezen. En mij smaak is zeer breed.

 • Reply Tessa oktober 30, 2016 at 13:46

  Oh wat vet dit!! Ik zou als eerste beginnen in the jewel, want het ziet er echt uit als een jewel!?

 • Reply Monica Verschoor oktober 30, 2016 at 13:48

  Ik maak er voor mijzelf een verrassing van, mocht ik winnen. Een grabbeltas en dan zien wat ik er als eerste uitpak. De keuze zal altijd goed zijn, want stuk voor stuk zijn ze geweldig!

 • Reply Ingrid oktober 30, 2016 at 13:49

  Wat een leuke winactie om zo ook wat meer onder de aandacht te komen! ? De samenstelling van boeken geeft mij een moeilijke keuze, gezien ze allemaal erg goed lijken. Het meest heb ik gehoord over het boek Sterrenstof. Deze is mij namelijk al een paar keer aangeraden. Hierdoor neig ik daarmee te beginnen.
  Uiteraard zal ik het bericht via facebook nog even delen gezien ik meerdere boekenliefhebbers in mijn vriendenkring heb en zij ook een kans verdienen.

 • Reply nakita oktober 30, 2016 at 13:49

  the juwel zou ik als eerste lezen terwijl.ik de boeken sokken aan heb en het uit het tasje haal! Natuurlijk schijf ik de recensie in het boekje!

 • Reply Giovanni oktober 30, 2016 at 13:50

  verdwenen zou ik als eerste oppakken doordat de cover zo mysterieus is! Het is echt een super leuk pakketje!! wanttt

 • Reply Mascha oktober 30, 2016 at 13:51

  Die is makkelijk! Sterrenstof. Ik heb heb hrm al heel vaak voorbij zien komen in boekenblogland. En nu ben ik heel benieuwd!

 • Reply Jolien oktober 30, 2016 at 13:51

  Oeh wat een leuke winactie! Ik zou zonder twijfel eerst The Jewel lezen πŸ™‚

 • Reply adriaensen leentje oktober 30, 2016 at 13:52

  welke ik eerst zou lezen. wel ik zou het anders op lossen ik zou met petekindje van 5 vragen een boek te kiezen welk hij vind ik eerst moet lezen. is wel zo eerlijk. hahaha verdoe ik mijn tijd net met kiezen en steeds denken dat ik de fouten heb gekozen en weer maar een andere nemen en weer een andere. tot in het oneindige.
  EN omdat hij zo graag schrijft zo hij in ruil de koele pen krijgen. de rest hou ik lekker zelf.

 • Reply Alize Drijver oktober 30, 2016 at 13:54

  Wat een mooi pakket! Daar kan ik mijn dochter en mijzelf heel blij mee maken. ik denk dat ik verdwenen als eerste zou lezen.

 • Reply Denisennn oktober 30, 2016 at 13:54

  Ik twijfel echt tussen The diabolic en The jewel, maar ga denk ik toch voor de laatste omdat ik daar meer ‘in the mood’ voor ben op de een of andere manier! Wat een supergave actie ?

 • Reply Kimberly oktober 30, 2016 at 13:57

  Wat een leuke winactie!
  Ik zou beginnen met The Jewel omdat ik vooral heel erg verliefd ben op de cover en de flaptekst! Oh god maar anderzijds wil ik heel graag The Diabolic en Verdwenen en Sterrenstof lezen ook als eerste …. hmfghhh Jullie maken het me niet gemakkelijk he om zoveel leuke boeken bij elkaar te steken? OkΓ©, ik ga de knop doorhakken! Ik ga beginnen met Verdwenen omdat ik daar heel wat goede recensies over gelezen heb en omdat ik er heel nieuwsgierig naar ben.
  Mag ik even ook zeggen hoe blij ik ben met de komst van de nieuwe uitgeverij? Het geeft ons meer leesvoer voor de Young Adult lezers! En ik kan nog urenlang zitten fangirlen maar ik denk dat het niet zo best is! Super winactie en ik stuiter nu al van me stoel af! πŸ™‚

 • Reply Gerrianne Vittorioso oktober 30, 2016 at 13:59

  Ik zie het al helemaal voor me: Met die mooie sokken aan op de bank Sterrenstof lezen, om vervolgens in het reading journal op te sschrijvn wat ik ervan vond.
  Als in helaas, helaas toch even de deur uit moet, dan neem ik gewoon alles mee in die mooie tas πŸ™‚

 • Reply chantal oktober 30, 2016 at 14:02

  Wat een gaaf pakket! Ik zou de jewel als eerste lezen, maar mijn mening kan zo weer veranderen, ik kan niet kiezen. Dus dan lees ik ze allemaal maar achter elkaar

 • Reply Gabriella kolijn oktober 30, 2016 at 14:02

  Aaaaaaaah !!! Wat een actie !!! *heartattack* ik zou niet eerst lezen, ik zou de sokken aan trekken en dan pas lezen en dan zou ik sterrenstof lezen !! Ik zag dat hij in de box zat bij andere en ik wil geen spoilers lezen. En een beetje liefde kan nooit geen kwaad tijdens deze koude dagen.
  Btw ik volg jullie en de uitgever overal !! En jullie krijgen zekers een like en een deel πŸ™‚

 • Reply Vanessa oktober 30, 2016 at 14:03

  Ik zou als eerste the jewel lezen… zo’n leuke winactie! πŸ™‚

 • Reply Iris oktober 30, 2016 at 14:03

  ik twijfel tussen the diabolic en the jewel maar ik zou toch voor de jewel gaan omdat dit me een klein beetje doet denken aan de selectie, en ik hou van die serie!

 • Reply Ismay oktober 30, 2016 at 14:06

  Wauwie! Ik zou beginnen met Sterrenstof, want volgens mij lijkt die een beetje op Eleanor & Park, een van mijn favorieten boeken! Dit is echt jullie beste winactie I guess<3

 • Reply Tessa oktober 30, 2016 at 14:07

  Woow wat gaaf! Ik zou als eerste The Jewel gaan lezen. Dit boek staat hoog op mijn TBR lijstje.

 • Reply Riekie Bos oktober 30, 2016 at 14:09

  als ik win ga ik meteen The Jewel van Amy Ewing lezen!
  Geweldig pakket.
  duim duim duim en groetjes van Riekie

 • Reply Amy oktober 30, 2016 at 14:11

  Ik zou eerst The Jewel lezen. De cover deed me meteen denken aan De Selectie. Ik hoop op een nieuwe Kiera Cass.

 • Reply Cisz Strasters oktober 30, 2016 at 14:11

  Ik zou als eerste de sikken antrekken, een grote mok thee pakken en op de bank kruipen met een dekentje en sterren stof!!! Zoveel mooie verhalen over gehoord, en heb heel erg de behoefte aan een mooi biek die me raakt β™‘

 • Reply Amy Paape oktober 30, 2016 at 14:12

  Wauw wat een vette winactie! Ik zou Sterrenstof als eerste lezen. Ik vind de cover gaaf en ben benieuwd naar het verhaal. Ik ben ook razen nieuwsgierig naar wat deze nieuwe uitgeverij ons in de toekomst zal bieden!! ❀

 • Reply Roswitha oktober 30, 2016 at 14:17

  Oh! Oh! Ohhhh, super actie! Ik zou… The Jewel als eerst lezen, omdat ie echt een super mooie kaft heeft! Of nee wacht, misschien toch the diabolic, omdat ie er supergaaf uitziet.. Of Sterrenstof of Verdwenen.. Ofofofof.. Ik kan niet kiezen! Natuurlijk zou ik er flink de tijd voor nemen om ze te lezen!
  Ik ga snel eens een kijkje nemen op de Facebook van Young&Awesome!
  Ook maar eens het berichtje even delen! πŸ™‚

 • Reply Kelly oktober 30, 2016 at 14:17

  Wat een super leuke actie
  Welk boek ik het eerst zou lezen.
  Heel moeilijk ze zijn allemaal geweldig volgens mij.
  Maar ik denk dat ik begin met sterrenstof omdat die bovenaan mijn lijst staat….

 • Reply Jet oktober 30, 2016 at 14:18

  The Diabolic heb ik al, maar de rest lijkt me OOK geweldig! Ik zou meteen beginnen in Sterrenstof, het verhaal klinkt zo lief!

 • Reply Daisy oktober 30, 2016 at 14:19

  Super dater een uitgever komt voor young adult. Eindelijk. Iets zegt me nu al dat dit mijn favoriete uitgever gaat worden. Young adult blijft ne lievelingsgenre.
  Mijn eerst te lezen boek uit dit pakket zou the Jewel zijn. Deze wil ik hoe dan ook al hebben, dus zou heel mooi zijn. En de tijd om te lezen komt binnenkort ook door zwangerschapsverlof. Zou het geweldig vinden om dit te kunnen lezen dan! Misschien kan ik de kleine nu al gek naken op lezen

 • Reply Richelle oktober 30, 2016 at 14:21

  Wat een superleuke winactie! Ik zou als eerst The Jewel lezen, de omslag van dat boek is zo mooi en doet me een klein beetje denken aan The Selectie serie die ik echt geweldig vond! Het verhaal spreekt me erg aan en wil hem echt super graag in mijn boekenkast hebben staan.

 • Reply Yonina oktober 30, 2016 at 14:25

  Wat een gave actie! En wat een moeilijke keuze!!….welke boek als eerste…. dan denk ik toch dat ik als eerste DIABOLIC op zal pakken, of sterrenstof, nee toch diabolic!!!

 • Reply Bregje van de Weijer oktober 30, 2016 at 14:25

  Cool! Ik zou waarschijnlijk als eerste Jewel lezen, omdat ik een groot selectiefan ben en deze al een tijdje op mn wishlist staat, maar Sterrenstof lijkt me ook ontzettend leuk!

 • Reply Hester oktober 30, 2016 at 14:26

  Ik wil of eerst sterrenstof of eerst the jewel lezen. Deze staan allebei op mijn to be read list en wil ze graag in mijn kast hebben

  • Reply Hester oktober 30, 2016 at 14:27

   De andere boeken ben ik nog niet tegen gekomen maar lijken me qua de beschrijving ook erg leuk

 • Reply Cynthia oktober 30, 2016 at 14:28

  Wat een toffe actie!
  Ik zou eerst van elk boek het eerste hoofdstuk lezen om daarna te bepalen welke het fijnste leest op dat moment! πŸ™‚

 • Reply Lies oktober 30, 2016 at 14:28

  Super leuk zeg!!!! Ik denk dat ik de sokken eerst aan zou doen en aan iedereen zou laten zien πŸ˜‰ en zou beginnen met The Diabolic!

 • Reply Marieke oktober 30, 2016 at 14:30

  Wat een gave actie! Van alle vier de boeken heb ik al goede verhalen gehoord, maar ik denk toch dat ik begin met Verdwenen van Tara Altebrando. Spreekt mij het meeste aan!

 • Reply Joyce leemans oktober 30, 2016 at 14:32

  Dit is verre van de meest fantastische winactie dat ik al heb gezien en aan zal mee doen (stiekem in de hoop eindelijk eens wat te winnen).
  Om de vraag te beantwoorden welk boek ik als eerste zou lezen: the jewel.
  De cover spreekt me ontzettend hard aan en dit boek staat al even op mijn verlanglijstje dat ik niet zou kunnen wachten om er in te beginnen.
  Natuurlijk heb ik ook jullie Facebook pagina en Instagram geliked.

 • Reply Jing oktober 30, 2016 at 14:32

  Ik zou “The Jewel” eerst lezen omdat de cover zo mooi is en omdat het verhaal mij zo mysterieus in de oren klinkt πŸ™‚

  PS: die sikken zien er geweldig uit!!!

 • Reply Jing oktober 30, 2016 at 14:33

  Ik zou “The Jewel” eerst lezen omdat de cover zo mooi is en omdat het verhaal mij mysterieus in de oren klinkt πŸ™‚

  PS: die sikken zien er geweldig uit!!!

  • Reply Jing oktober 30, 2016 at 14:33

   Oeps per ongeluk 2 keer gepost, sorry

 • Reply Ria Hogevonder oktober 30, 2016 at 14:33

  Geweldige actie! Ik zou the Jewel als eerste lezen. En daarna doorgenomen aan mijn dochters, die ook gek op lezen zijn.

 • Reply Elena Koelman oktober 30, 2016 at 14:35

  Super gaaf! Verheug me nu al op de book merchandise! Dat wordt liken. Ik zou als eerste beginnen met the Jewel. Dat is volgens mij een lekker easy read boek waarmee je lekker op de bank onder een dekentje kan hangen met een kopje thee er naast ?

 • Reply Laure oktober 30, 2016 at 14:37

  Wat leuk, ik ben vooral fan van de sokken?
  Het eerste boek dat ik zou lezen is Sterrenstof, ik ben heel benieuwd naar het boek en fan van de cover! Het boek Verdwenen ziet er ook heel spannend uit!

 • Reply Claudia oktober 30, 2016 at 14:39

  Ooo een te gekke actie!
  Ik zou beginnen met the diabolic want die kaft vind ik echt geweldig om te zien. Alhoewel de andere boeken mij ook geweldig lijken, ze staan al op mijn lijstje.

 • Reply lianne clappers oktober 30, 2016 at 14:40

  ik zou beginnen met de Jewel en dat heerlijk op de bank met een kop thee en een dekentje

 • Reply kuukinho oktober 30, 2016 at 14:42

  Verdwenen, klinkt als een boek dat je in één ruk uitleest.

 • Reply Nessa oktober 30, 2016 at 14:42

  Ik ga waarschijnlijk als eerste Verdwenen lezen, omdat ik heel erg van mysterieuze boeken hou en ik dit boek al een tijdje op ‘t oog heb, en de cover is natuurlijk gewoon hartstikke mooi! En ik ben ook gewoon heel nieuwsgierig naar die reading journal, want ik ben op zoek naar een goede en er zijn er zoooooveel!

 • Reply Jyoti Baldew oktober 30, 2016 at 14:44

  Wat een geweldige winactie! Ik zou beginnen met Sterrenstof, omdat ik las op de FB-pagina van Young and Awsome dat Krystal Sutherland naar Nederland komt volgende week. Dan zou ik haar allerlei vragen kunnen stellen πŸ™‚ Daarna beginnen aan de andere boeken (zien er ook erg spannend uit^^).

 • Reply Carola Reindsen oktober 30, 2016 at 14:44

  Wat een toffe actie. Ik zou beginnen met The Jewel.

 • Reply Miriam oktober 30, 2016 at 14:46

  Mag ik ook in twee boeken tegelijk beginnen? Ik begin dan in ‘Verdwenen’ en ‘The Diabolic’ want de covers hiervan zijn adembenemend prachtig. ‘Don’t Judge a book on its cover’ maar ik verwacht wel dat deze boeken geweldig spannend en mooi zijn!

 • Reply Lotte oktober 30, 2016 at 14:47

  Wauw! Ik ben al een tijd erg nieuwsgierig naar sterrenstof, als die op mijn mat valt lees ik hem waarschijnlijk binnen 5 uur sowieso uit! Wat een prachtig pakket zeg!

 • Reply Marleen oktober 30, 2016 at 14:49

  Wauw, te gekke winactie! Ik denk dat ik in The Diabolic zal beginnen. Ik heb over alle boeken wel iets goeds gehoord, maar naar dit boek ben ik het meest nieuwsgierig! Met natuurlijk de sokjes aan! πŸ™‚ Fingers crossed!

 • Reply Els Blaton oktober 30, 2016 at 14:50

  Ik zou heel waarschijnlijk eerst sterrenstof lezen als ik dit fantastische pakket zou winnen.

 • Reply Esther oktober 30, 2016 at 14:51

  Wat een leuke winactie! Als ik het pakket win, zou ik als eerst het boek Verdwenen van Tara Altebrando gaan lezen omdat het mij een superspannend boek lijkt! Ook ziet de cover er erg mysterieus uit.

 • Reply Chardonay oktober 30, 2016 at 14:52

  Wauw wat gaaf!
  Ik ben echt super benieuwd naar het boek verdwenen! Hij lijkt mij zooooo spannend! !! Ik ben hier echt heel benieuwd naar!
  Maar eigenlijk ben ik stiekem benieuwd naar allemaal haha en de goodies!!! :O zoooo gaaaaaf! Ben nu al fan van ze!

 • Reply Ans Stier oktober 30, 2016 at 14:53

  geen van de boeken ken ik en ik zou ze graag allemaal lezen. ik zou beginnen met Sterrenstof hierbij ga ik puur af op de naam, die spreekt me aan. Ik loot graag mee.

 • Reply Isabel oktober 30, 2016 at 14:53

  Wat een super gaaf pakket!! Ik zou als eerste aan The Diabolic beginnen, maar de andere boeken zien er ook erg leuk uit.

 • Reply Anouk oktober 30, 2016 at 14:55

  Ohmygod, supergaaaff!
  Ik heb The Jewel inmiddels in huis en gelezen, dus die zou ik weggeven.. Maaar van de andere 3 zou ik The Diabolic als eerste lezen, die lijkt me zo gaaf.. Of toch Verdwenen, ik weeet het niet .. Ook sterrenstof lijkt me superleuk, maar denk dat ik voor The Diabolic zou gaan.. =)

 • Reply Romina oktober 30, 2016 at 15:00

  Wat een leuke actie! Ik denk dat ik als eerst verdwenen zou gaan lezen, omdat ik daar super goede dingen over heb gehoord!

 • Reply Jens oktober 30, 2016 at 15:01

  Verdwenen van Tara Altebrando lijkt me een goed boek dus die zou ik als eerste gaan lezen

 • Reply Iris oktober 30, 2016 at 15:02

  Ik zou eerst de sokken lezen! En dan aantrekken natuurlijk :). En daarna.. The Jewel lezen! Als groot fan van The Selection (die ik ooit kocht omdat ik de cover zo mooi vond – nooit spijt van gehad!) lijkt me dit echt een prachtig boek. Al heb ik ook al veeel gehoord over Sterrenstof, dus misschien die eerst…

 • Reply mi van neer oktober 30, 2016 at 15:05

  ik zou VERDWENEN als eerste lezen.
  Ik vind de cover erg mooi en maakt me enorm nieuwsgierig naar het verhaal.

 • Reply Nienke oktober 30, 2016 at 15:08

  Ik zou de jewel als eerste lezen, die lijkt mij namelijk ontzettend leuk

 • Reply Esther oktober 30, 2016 at 15:10

  Ik zou beginnen met Sterrenstof, die lijkt me echt heel speciaal en bijzonder πŸ™‚

  • Reply Esther oktober 30, 2016 at 15:11

   Daarnaast vind ik de cover zo prachtig! <3

 • Reply Elise Lankester oktober 30, 2016 at 15:12

  Jeetje ze zijn allemaal mooi! Dus met dit mooie pakket blijf ik voorlopig lekker binnen om te lezen. Ik begin met ‘sterrenstof’ , een lekkere om in te komen en te genieten. Daarna lees ik ‘the jewel’ om heerlijk weg te dromen. Dan verder met ‘verdwenen’ om te huiveren en dan op het einde verdwijnen in een andere wereld met ‘the diabolic’.

 • Reply Laure oktober 30, 2016 at 15:17

  Oeeh, ik zou eerst beginnen met ‘verdwenen’ omdat dat boek me echt meeega interessant lijkt!

 • Reply Jamie Lee Zonneveld oktober 30, 2016 at 15:19

  Ik zou de sokken aantrekken en dan Sterrenstof gaan lezen. Ik heb al zoveel goeds over dat boek gehoord, dat heeft mij zo nieuwsgierig gemaakt?.

 • Reply Janine Kooij oktober 30, 2016 at 15:21

  Wauw wat een super actie! Ik zou het boek Sterrenstof als eerste gaan lezen samen met de superleuke sokken!

 • Reply Erika van koert oktober 30, 2016 at 15:22

  Wauw heel leuk ! Ik zou als eerste Verdwenen van Tara Altebrando gaan lezen.
  De sokken zou ik trouwens weg geven aan een vriendin die net haar eigen bedrijf in het schrijven van biografes is begonnen. Die sokken zijn op haar lijf geschreven.

 • Reply Nicky oktober 30, 2016 at 15:22

  Wat een tof pakket! Het liefst zou ik als eerst ‘Verdwenen’ willen lezen omdat hij me zo spannend lijkt. Het is al even geleden dat ik een boek in dat genre heb gelezen en ik heb er wel weer eens zin in!

 • Reply Linda Smeets oktober 30, 2016 at 15:32

  Wat een enorm leuk pakket waar deze boekenwurm ontzettend blij van kan worden. Ik zou als eerste het boek Verdwenen van Tara Altebrando lezen. Waarom? Omdat de titel mij aanspreekt.

  • Reply Daphne oktober 30, 2016 at 15:56

   Ik zou eerst jewel lezen, omdat de cover mij heel erg aanspreek en ik goede reviews heb gelezen over dit boek!

 • Reply Marion Poeste Thomas oktober 30, 2016 at 15:36

  wauw wat gaaf! ik zou denk ik eerst sterrenstof gaan lezen, deze titel spreekt mij direct aan. Ik ga gelijk even checken of ik deze uitgeverij al volg op facebook. super. groetjes Marion

 • Reply Evi oktober 30, 2016 at 15:36

  Het boek dat ik als eerste zou lezen als ik dit pakket zou winnen ? Dat zou denk ik verdwenen zijn. Het boek lijkt me echt zo spannend. Maar toch lijken al de andere boeken ook zo leuk. Dus ik denk dat het uiteindelijk nog moeilijk kiezen zou zijn. Maar dat heb ik meestal.

 • Reply Irene @ Ijskoude passie oktober 30, 2016 at 15:38

  Wat een super gaaf pakket! Die willen we natuurlijk allemaal wel winnen! Ik zou als allereerste beginnen met The Diabolic, dit klinkt als een geweldig boek, het concept spreekt me enorm aan. En ik ben gek op Dystopia, dus dit is voor mij natuurlijk een must read!

  Groetjes

  Irene

 • Reply Judith oktober 30, 2016 at 15:45

  Wow wat zou ik dit pakket graag winnen!
  Verdwenen intrigeert me het meest, daar zou ik in beginnen. Al vind ik de cover van Sterrenstof wel heel erg mooi en dus ook aantrekkelijk om in te starten…

 • Reply Wilma oktober 30, 2016 at 15:46

  Pffff dat wordt een moeilijke, welke boek zou ik als eerste lezen mmm mmmm ze lijken me alle 4 super mooi en spannend… maar ik denk dat ik ga voor Verdwenen van Tara Altebrando. Ik heb een kleine inleiding geleden en eerlijk gezegd ben ik nu al benieuwd naar het eind! So crossed fingers!

 • Reply Danielle oktober 30, 2016 at 15:47

  Wat een gaaf pakket! Ik zou graag meteen beginnen in the jewel ls ik het pakket mocht winnen πŸ™‚

 • Reply Marene oktober 30, 2016 at 15:53

  The Jewel! Ik ben een groot fan van the selection en dat boek ziet er net zo mooi uit! En de sokken en tassen zien er super leuk uit!!!

 • Reply Anne oktober 30, 2016 at 15:54

  Ik zou waarschijnlijk eerst The diabolic gaan lezen. Een boek in een genre dat ik niet zo vaak lees. Maar waar de het verhaal me wel aanspreekt.

 • Reply Shemene oktober 30, 2016 at 15:56

  Verdwenen! Ik hoor daar zulke goede verhalen over. Maar wat een gave covers hebben ze allemaal zeg. ?

 • Reply Daan van Rossum oktober 30, 2016 at 15:58

  The Jewel! Lijkt me echt geweldig!!

 • Reply Marijolijn Bouwer oktober 30, 2016 at 15:59

  Ik wil dit gave pakket graag winnen. Ik denk dat ik met Sterrenstof zou beginnen , maar dat zou zo kunnen veranderen als ik de overige boeken heb besnuffeld, bevoeld en de korte inhoud heb gelezen.
  De sokken trek ik uiteraard meteen aan?

 • Reply Marja Legius oktober 30, 2016 at 16:01

  Verdwenen zou ik als eerste gaan lezen omdat de andere boeken zeker als eerst door mijn dochters van de stapel zijn afgepakt. En daarna ruilen we gewoon om

 • Reply Ramona oktober 30, 2016 at 16:02

  Wat een gaaf pakket! Ik zal als eerste Diabolic gaan lezen. Alleen de omslag al maakt mij erg nieuwsgierig!!! ?

 • Reply Manon Huisert oktober 30, 2016 at 16:11

  Ik zou als aller eerste The Diabolic lezen, het boek spreekt me erg aan en ik heb er nog maar weinig over gehoord! Maar ik zou natuurlijk alle boeken verslinden want ook ik ben gek op YA en deze titels lijken me allemaal geweldig!?

 • Reply Jacoline oktober 30, 2016 at 16:13

  Wow dat is echt een super gaaf pakket! Ik zou denk ik met The Diabolic beginnen, zowel de cover als het verhaal vind ik enorm intrigerend klinken/eruitzien.

 • Reply Petricia oktober 30, 2016 at 16:14

  Ik zou als eerste het boek Verdwenen lezen.
  De sokken zijn heel tof!

 • Reply Femke Chinitor oktober 30, 2016 at 16:16

  Ik zou beginnen met The Jewel, het lijkt mij een zeer mooi boek om te lezen! Het lijkt mij een boek dat zeer vlot leest en dat is net wat ik nodig heb om uit mijn readingslump te geraken! Als 2de zou ik Sterrenstof lezen, gewoon omdat de cover mij enorm aanstaat. Het notitieboekje, de pen, sokken en canvastas zouden zeker goed gebruikt worden!

 • Reply Jolijn oktober 30, 2016 at 16:16

  Super leuk pakket! Ik maak graag kans en zou als eerst sterrenstof gaan lezen.

 • Reply Rianne oktober 30, 2016 at 16:17

  Ik zou beginnen met yewel
  Die wilde ik laatste kopen maar toch niet gedaan. En de cover is zo mooi maar dat vind ik van alle vier de boeken ?
  Super leuke winactie

 • Reply Kim oktober 30, 2016 at 16:24

  Wat een supergaaf pakket! De boeken staan hoop op mijn verlanglijstje, ben ontzettend benieuwd.

 • Reply Joy oktober 30, 2016 at 16:24

  Ik denk verdwenen. Ik heb wel zin in een spanend boek!

 • Reply Frederique oktober 30, 2016 at 16:31

  Super leuke actie!! Wel moeilijk kiezen maar ik denk dan toch verdwenen, flaptekst klinkt erg spannend!

 • Reply Marjolein oktober 30, 2016 at 16:32

  Wow wat een gaaf pakket. Ik zou als eerste The Jewel gaan lezen die staat al een tijd op mijn verlanglijst. De voorkant doet mij denken aan De Selectie.

 • Reply Jaike oktober 30, 2016 at 16:37

  Ik zou meteen in Verdween beginnen en in Sterrenstof. Deze twee samen tegelijkertijd lezen lijkt mij geweldig om te doen.

 • Reply Nathalie oktober 30, 2016 at 16:49

  Ik zou eerst The Diabolic lezen en meteen daarna The Jewel, vind de covers onwijs gaaf en zou deze 2 ook als eerst kopen als ik ze zag.

 • Reply Heleen van der Velde oktober 30, 2016 at 17:03

  Ik vind het allemaal juwelen, maar zou beginnen met The Jewel! Mooi superset!

 • Reply Mirjam oktober 30, 2016 at 17:05

  Ik zou als eerste Verdwenen lezen, die staat al een tijd op mijn verlanglijstje. Maar de andere boeken lijken me ook geweldig!

 • Reply Hanneke Hendrikx-Soetens oktober 30, 2016 at 17:06

  Ooooh! Wat een Amazing Winactie!!! Onlangs deze boekjes nog geaaid in de winkel <3
  Ik heb geen idee in welk boekje ik als eerste zou beginnen. The Jewel denk ik. Of Sterrenstof… ja, sterrenstof! (ik bedoel: check die cover! <3 )… of toch kickass The Diabolic?!
  Telt 't ook als ik gewoon begin met een group hug van deze vier boekjes in stijl met deze Awesome sokken, terwijl ik mijn emoties noteer in mn Journal?!

 • Reply Lisa oktober 30, 2016 at 17:07

  Ik zou als eerste sterrenstof lezen. Heerlijk om met het ingaan van de wintertijd met een goed boek en dekentje op de bank te zitten!

 • Reply Christiana de Graaf oktober 30, 2016 at 17:13

  Wauww! Wat een geweldige actie ?. Ik kom heel vaak langs de boekhandel bij ons en zie het dan altijd liggen maar heb het nog nooit meegenomen dus deze actie vind ik mega awesome?!
  Als ik win, zou ik Sterrenstof van Krystal Sutherland gelijk gaan lezen met die fantastische sokken aan op de bank?!
  En als ik dan weg moet, kan ik hem overal mee naartoe nemen met de leuke canvastas ?.

  Liefs,
  Christiana.

 • Reply C.N. Belonje oktober 30, 2016 at 17:19

  Jaaaaaaaaa, geweldig pakket. Ik zou als eerst Sterrenstof willen lezen van Krystal Sutherland. Ben heeeeel erg benieuwd naar dit boek. Volgend weekend een slaapparty dus wil zeker weten dat boek mee nemen om te lezen.

 • Reply Tessa oktober 30, 2016 at 17:35

  Super leuk! Een nieuwe uitgever! Ik zou eerst verdwenen gaan lezen, omdat deze kaft er zo geweldig mooi uit zit!

 • Reply Manuela oktober 30, 2016 at 17:36

  Ik zou starten met the Diabolic. Wie kan die beeldige kaft weerstaan?

 • Reply Priscilla Stoel oktober 30, 2016 at 17:41

  Zeker weten verdwenen! Door mijn werk in de kinderopvang integreert alles wat over kinderen gaat mij!! Wat een gaaf pakket πŸ˜‰

 • Reply Maria oktober 30, 2016 at 17:48

  OMG super leuke winactie, ik doe mee? hmm even denken welk boek ik als eerste zou lezen (ze zien er allemaal super awesome uit!!!) Ik denk The Jewel. De cover is zooo pretty en de beschrijving van het verhaal klinkt echt spannend!

 • Reply Angela oktober 30, 2016 at 17:49

  Ik zou beginnen met The Jewel, deze staat al zo lang op mijn verlanglijstje en ik ben zo blij dat het vertaald is!! Ook de andere boeken lijken mij erg leuk en zouden zeker een mooi plekje krijgen in mijn boekenkast!

 • Reply Minca Huiberts oktober 30, 2016 at 17:51

  Aahhh dit is zo vet! Ik zou beginnen in The Jewel omdat heel veel mensen deze in het engels al hebben gelezen en er erg enthousiast over waren. Ik heb heel erg getwijfeld om hem in het engels te gaan lezen maar toen ik hoorde dat Young & Awesome het boek in het Nederlands ging uitgeven kon ik niet wachten tot die verscheen.

 • Reply Gerlinde oktober 30, 2016 at 18:03

  DIT PAKKET IS ZO LEUK! ? En al die leuke spulletjes erbij… Ik zou denk ik beginnen met het boek verdwenen. Of toch sterrenstof. Of toch the diabolic…. nee ik begin met the jewel. Nee, sterrenstof! Ik kan niet kiezen, allemaal zo leuk!!! ❀️

 • Reply nadia oktober 30, 2016 at 18:11

  The jewel!

 • Reply Nel Crea oktober 30, 2016 at 18:15

  Onwijs mooi deze pakketten. Ik zou als eerst het boek : Sterrenstof. Maar de keus was wel lastig.

 • Reply Saskia oktober 30, 2016 at 18:28

  O wat een geweldige actie ik zou beginnen in Sterrenstof, van Krystal Sutherland. Maar misschien sla ik hert notitieboekje nog eerder open om een prachtig reading journal op papier te starten.

 • Reply Diane Kooistra oktober 30, 2016 at 18:29

  Ik zou sterrenstof als eerste gaan lezen…

 • Reply Lonneke ten Damme oktober 30, 2016 at 18:32

  wouw wat een leuke pakketten! Ik zou als eerst the Jewel lezen, want even respect voor die cover. Die ziet er toch prachtig uit! Ik wil hem gelijk lezen!

 • Reply Britt De Ridder oktober 30, 2016 at 18:41

  Wow wat een fantastische actie.
  Zelfs zou ik eerst Sterrenstof lezen omdat:
  Het gewoon een oogverblindende cover heeft.
  Het al zoveel goede reviews heeft en omdat ik al een paar keer net naast een exemplaar heb gevisd. (3 boekenhandels die het niet hadden πŸ™ )

 • Reply Elsa Bakker oktober 30, 2016 at 18:42

  Wauw, afgelopen vrijdag heb ik de boeken in de boekhandel mogen bewonderen en wat een prachtige covers!!! Ik zou als eerst Diabolic verslinden en daarna heel gauw de andere.. lijken mij allemaal super!!!

 • Reply Belle Casparie oktober 30, 2016 at 18:53

  Wow wat een gaaf pakket! Ik zou als eerste Verdwenen lezen, of The Diabolic, maar ze lijken me allemaal zo leuk, dus misschien lees ik wel eerst The Jewel ?

  • Reply Belle Casparie oktober 30, 2016 at 18:54

   Ps Dat poppetje hoort vrolijk te kijken???

 • Reply Tessa oktober 30, 2016 at 18:56

  wauw supergaaf! en wat een vette nieuwe uitgeverij! Als ik dit pakket zou winnen, zou ik als eerst sterrenstof, van Krystal Sutherland lezen. Trek ik wel eerst die superchille cozy sokken aan natuurlijk <3

 • Reply Nadia oktober 30, 2016 at 18:58

  Wauw wat een pakket?? ik zou als eerste the diabolic lezen. Ik las veel lovende recensies erover en dat triggert mij om het te lezen. Ik ben zo nieuwsgierig?

 • Reply saskia oktober 30, 2016 at 19:02

  ooooooooooh! Eerst zelf lezen, dan mijn dochter en daarna mijn mini-bieb in! Ik zou (puur op boekomslag) beginnen met Verdwenen

 • Reply Coby Bot oktober 30, 2016 at 19:08

  Sterenstof zoals zovelen hier en terrecht !

 • Reply Kamilya oktober 30, 2016 at 19:24

  Oeh, wat een ongelofelijk gave winactie. Ik doe heel graag mee! Mocht ik dit pakket winnen, zou ik staan te trappelen om al die boeken tegelijk te lezen, maar zou ik uiteindelijk toch starten met die My Reading Journal. Ik hou momenteel mijn gelezen boeken bij via Goodreads, maar ook via een boekje dat ik ooit scoorde voor een euro bij de Action. Dat boekje valt inmiddels van ellende bijna uit elkaar, hoog tijd voor een nieuwe dus πŸ™‚

 • Reply Iris oktober 30, 2016 at 19:33

  Heel gaaf pakket!!! Ik zou absoluut “Verdwenen” als eerste lezen! Lijkt me een erg spannend en intrigerend boek!

 • Reply Anita te Gussinklo oktober 30, 2016 at 19:47

  Ik zou het eerste Sterrenstof willen lezen, maar wat tof dat je daarna gewoon ook die andere 3 nog kunt lezen.
  Graag loot ik mee naar dit geweldige pakket.

 • Reply Lisa oktober 30, 2016 at 19:48

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Ik doe mee! Ik zou zeker als eerste boek Sterrenstof lezen. Ik wil ‘m al een tijdje lezen omdat het me zo ontzettend ontroerend en mooi lijkt. Hij staat al een tijdje op mijn lijstje! πŸ˜€ Ik wens iedereen heel veel succes toe!

 • Reply Elke oktober 30, 2016 at 19:49

  Ik zou als eerste The Diabolic gaan lezen. Dit lijkt me zo’n super tof boek! Het heeft ook alles wat ik leuk vind, een verboden liefde, een koninkrijk, en een assassin. Ik vind het echt een gaaf boek en zou het meteen willen lezen! Verder lijken me alle boeken eigenlijk leuk, maar deze springt er toch echt uit voor mij.

 • Reply Lieke van Bommel oktober 30, 2016 at 19:54

  Ik zou als eerste verdwenen lezen, omdat het aantrekt. Er is een mysterie dat opgelost moet worden.

 • Reply Nikita oktober 30, 2016 at 20:01

  Leuke winactie! Ik volg de blog en de uitgeverij op de opgegeven sociale media en doe dus graag mee! Het eerste boek wat ik zou lezen is toch echt wel ‘Sterrenstof’. Want als ik dit boek niet win dan ga ik hem gewoon op mijn Sinterklaas-lijstje zetten. Ook dit boek ga ik niet gewoon lenen bij de bibliotheek, ik wil hem zelf hebben. Hij lijkt me echt leuk en die visjes alleen al! Veel succes aan iedereen!

 • Reply EsmΓ©e D'Costa oktober 30, 2016 at 20:04

  Omgg super gaaf!! ?? Mocht ik winnen dan zou ik DIRECT in The jewel beginnen want ik heb al veel enthousiaste reacties gehoord van mensen die hem al uit hebben dus ik ben erom benieuwd!

 • Reply Michelle oktober 30, 2016 at 20:10

  Verdwenen! Deze stond in t engels al op mn lijstje! Als ik deze niet win zal ik toch ergens naartoe moeten waar ze deze verkopen. Helaas zijn ze niet in de buurt te verkrijgen (wil ook de sokken haha)

 • Reply Cimara oktober 30, 2016 at 20:11

  Verdwenen, lijkt mij wel een spannend en leuk boek. Het lijkt mij ook echt een super leuk pakket om te winnen.

 • Reply Dikkiedik oktober 30, 2016 at 20:28

  Ik zou Sterrenstof als eerste gaan lezen en mijn dochter Verdwenen. Ja je leest het goed, we doen samen mee, die 4 boeken verslinden we in no-time en reken maar dat we er flink over discussiΓ«ren!

 • Reply Linda Meester oktober 30, 2016 at 20:44

  Als ik niet kan kiezen dan val ik terug op het alfabet, maar zal ik dat op auteur of titel toepassen?

 • Reply Anouk Holtackers oktober 30, 2016 at 20:48

  Ooooooh zoo supergaaf!!!! Wat zou ik dit pakket graag willen winnen! Ik zou meteen beginnen aan the jewel van Amy Ewing. Ik ben echt verliefd op de selectie serie van Kiera Cass en na de achterkant van the jewel gelezen te hebben, kan ik ook echt niet wachten om aan dit boek te beginnen!! ?

 • Reply Sylvia oktober 30, 2016 at 20:52

  Lekker leesvoer ?
  Ik zou The Jewel als eerste pakken om te lezen.

 • Reply Julia oktober 30, 2016 at 20:54

  Leuk! Als ik dit pakket zou winnen zou ik als eerste Verdwenen gaan lezen! Het verhaal spreekt me heel erg aan, over de 6 mensen die weggaan en er maar 5 terugkomen, lijkt me erg spannend πŸ˜‰ Nu maar duimen!

 • Reply Xaviera Jamie Jansen oktober 30, 2016 at 21:39

  Ik ga “dol-fijn” Sterrenstof als eerste lezen! Ik heb er reuze zin in! Wat een gaaf pakket met uren leesplezier. Mijn vriendinnen zullen ook de boeken willen lezen en dan kunnen we er ook nog over na praten!

 • Reply Lisa oktober 30, 2016 at 21:43

  Leuk! Ik doe graag mee πŸ™‚ Als ik mag winnen lees ik als eerste Verdwenen, daar ben ik heel benieuwd naar! & wat een gaaf pakket zeg!

 • Reply Anneke van Dijken oktober 30, 2016 at 22:32

  Ik denk dat ik als eerste Sterrenstof zou gaan lezen, mocht ik winnen.

 • Reply Jesse oktober 30, 2016 at 22:59

  wat leuk. Als ik het paket win weet ik niet welke ik als eerste ga lezen zit zo te twijfelen tussen THE juwel en THE diabolic omdat ze alle bij over verkopen van mensen gaan en dat vind ik interessant maar ik denk dat ik dan voor THE diabolic ga omdat ik wel hoe van een meisje dat gewoon stoer zijn. En van de achterkant kom ik niet zo veel uit dus lijkt THE diabolic mij een uitstekend boek om aan te gebinnen

 • Reply Veronique oktober 30, 2016 at 23:00

  Ik denk dat ik als eerste verdwenen zou gaan lezen. De cover triggert mij heel erg. Dus mocht ik winnen, begin ik eerst met verdwenen om daarna meteen verder te gaan met sterrenstof.

 • Reply Lara oktober 30, 2016 at 23:26

  Leuk leuk leuk! Ik zou als eerste ‘verdwenen’ lezen omdat ik vermoed dat dit over ee vermissing van een kind gaat. Vanwege de schommel op de cover. Ik vind dat altijd rete interessant om over te lezen dus ik ben benieuwd!

 • Reply Bets oktober 31, 2016 at 01:10

  Wat super leuk is dit, ik zou beginnen met het boek Sterrenstof dan gauw naar Jewel, Verdwenen en The Diabolic. Het lijken mij allemaal erg mooie en goede boeken!!!

 • Reply Ine oktober 31, 2016 at 05:41

  Ik wil graag eerst, Verdwenen lezen.

 • Reply Henriette Leeuwis oktober 31, 2016 at 05:54

  Ik denk dat ik Verdwenen het eerst zal lezen, omdat ik van spannende boeken houd.
  En ik ben erg nieuwsgierig naar dit verhaal.

 • Reply Anouk Nijmeijer oktober 31, 2016 at 08:16

  Wat een super mooi pakket is er samen gesteld. Ik kies mijn boeken vaak uit op de kaft en dan spreekt verdwenen mij het meeste aan en daarna zeker de diabolic omdat di kaft en titel meer vragen opleveren over waar het boek nou over Ou gaan!

 • Reply Lottemeis oktober 31, 2016 at 08:56

  The Diabolic, wat een gekke wereld zou dat zijn!

 • Reply Emma oktober 31, 2016 at 09:15

  Aaah superleuke nieuwe boeken Γ©n book merchandise ! Ga dan als eerste The Diabolic lezen en daarna meteen Verdwenen, in de sokken van Young & Awesome ;). Zie mezelf al zitten op de bank met een heerlijke grote kop thee! Heerlijk verdwijnen in de andere wereld.

 • Reply Annika oktober 31, 2016 at 09:21

  Ik zou het eerst Sterrenstof gaan lezen. Dat lijkt mij zo’n mooi boek!

 • Reply Marielle oktober 31, 2016 at 09:40

  Hoi!!
  Ik wil sterrenstof supergraag lezen!! Die lijkt me zo mooi.
  Ik heb alles gevolgd ( deed ik al) behalve YouTube.

  Xx

 • Reply beautifulday4makeup oktober 31, 2016 at 09:49

  Ik zou waarschijnlijk onmiddellijk beginnen in Diabolic. Ik ben een sucker voor mooie covers Γ©n het lijkt mij ook een interessant verhaal.

 • Reply Chantal oktober 31, 2016 at 09:51

  Mocht ik winnen zou ik er met mijn ogen dicht een uitkiezen, puur omdat ik niet kan kiezen en ze allemaal nog heel graag wil lezen.

 • Reply SophiaG oktober 31, 2016 at 09:53

  Ik zou als eerste beginnen in The Diabolic. Wat een geweldig pakket!

 • Reply Joanydvv oktober 31, 2016 at 10:33

  Ik zou als eerste het boek ‘Verdwenen’ gaan lezen omdat ik de andere drie boeken al gelezen heb. The Jewel een paar jaar geleden al in het Engels op mijn ereader, maar die vond zo tof dat ik héél graag nog een fysiek exemplaar wil ^^

  ‘The diabolic’ en ‘Sterrenstof’ zou ik aan mijn nichtje geven en ik zou haar op het hart drukken om EERST ‘The diabolic’ te lezen want die vond ik onwijs goed ?

  Ik ben nu al zo’n groot fan van deze nieuwe uitgeverij!!

 • Reply Janita oktober 31, 2016 at 11:33

  Wat een gave winactie! Ik zou als eerste The Jewel gaan lezen, want ik vind de cover echt ontzettend gaaf en het verhaal lijkt mij heel spannend! Ik volg op FB en instagram.

 • Reply Henrieke oktober 31, 2016 at 12:49

  Als ik win dan begin ik gelijk in The Jewel, hier heb ik al heel goeie dingen over gelezen!
  Ik volg deze pagina nu op heel veel sites. πŸ™‚

 • Reply Linda van driel oktober 31, 2016 at 13:51

  Jewel, omdat die al een hele tijd op m’n lijstje staat en me heel erg leuk lijkt.

 • Reply Femke oktober 31, 2016 at 15:26

  Ik zou het eerst ‘Verdwenen’ gaan lezen, omdat ik gelijk enthousiast werd toen ik over dit boek hoorde. Wat leuk dat er nu nog een uitgeverij bij is gekomen die YA-boeken uitgeeft en wat leuk dat jullie een winactie mogen houden!

 • Reply Simone oktober 31, 2016 at 15:57

  Jeetje, wat een gaaf pakket! En wat een moeilijke keuze om te bedenken welk boek ik als eerste zou gaan lezen. In eerste instantie dacht ik aan Sterrenstof, omdat deze al enige tijd op mijn to-read-list staat, maar… toen las ik de flaptekst van ‘Verdwenen’ en was direct verkocht. Deze wil ik absoluut als eerste lezen. En de merchandise is fantastisch. Dit vind ik nu echt een leuk concept. Een uitgeverij die YA-boeken uitgeeft en ook nog eens toffe booknerd goodies maakt. Helemaal top! Jullie dank voor het mogelijk maken van de winactie, ladies!

 • Reply nannette dingjan oktober 31, 2016 at 16:17

  sterrenstof

 • Reply Esther oktober 31, 2016 at 16:58

  Ik doe heel graag mee. Ik zou gelijk in The Jewel gaan beginnen, omdat ik daar heel benieuwd naar ben!

 • Reply Kirsten oktober 31, 2016 at 17:04

  ik zou als eerst ‘the jewel’ gaan lezen omdat ik echt helemaal verslaafd ben aan dat hele science-fiction soort genre.

 • Reply Saskia oktober 31, 2016 at 17:25

  Wat een leuke winactie!! Als eerste moet ik zeggen dat ik vroeger nooit echt een lezer was (ik ben dyslectisch). Maar nu ik YA heb ontdekt, kan ik gewoon niet meer stoppen met lezen! Ik zou daarom ook heel graag meedoen aan deze winactie. Als ik dan ook nog een pakket zou winnen, zou ik als eerste heeeeeel erg blij zijn. En dan zou ik natuurlijk The Diabolic gaan lezen! Maar The Jewel lijkt me ook super gaaf, dus dat wordt denk ik nummer 2. πŸ˜‰
  Liefs Saskia

 • Reply Fee oktober 31, 2016 at 17:40

  Ik zou als eerste Verdwenen lezen omdat het me een spannend, mysterieus boek lijkt en I’m in the mood for that?

 • Reply amy oktober 31, 2016 at 18:35

  Ik kan niet goed kiezen ben benieuwd naar allemaal maar als ik er 1 moet kiezen dan neem ik The Jewel omdat de schrijfster dezelfde voornaam heeft als mij

 • Reply Jenny van hoecke oktober 31, 2016 at 19:56

  Zoals de meesten zou ik wel The Jewel lezen om hem daarna mijn vriendin te laten lezen. De cover ziet er zo mooi uit gewoon mmm… nu klink ik alsof ik de cover wil opeten.

 • Reply Flore oktober 31, 2016 at 21:29

  Ik zou starten met ‘verdwenen’, ideaal in deze Halloweenperiode!

 • Reply Sarina oktober 31, 2016 at 21:38

  Ik zou beginnen in Sterrenstof, omdat het echt een soort boek is waar ik van hou! Ik ben superbenieuwd!

 • Reply Roos oktober 31, 2016 at 23:12

  Wat een toffe winactie! Ik vind het heel moeilijk om te kiezen tussen The Jewel en the Diabolic. Ik denk dat ik voor de The Jewel zou kiezen allereerst vanwege die schitterende cover. Ten tweede heb ik gehoord dat het een wat volwassenere YA is, waar de heftigere en pijnlijke onderwerpen niet worden geschuwd. Daardoor ben ik nog nieuwsgieriger geworden dan ik al was!

 • Reply Julia... november 1, 2016 at 01:57

  Ik zou beginnen met verdwenen… de cover spreekt me het meest aan.
  Hele leuke winactie!!

 • Reply Julia... november 1, 2016 at 01:58

  Ik zou beginnen met verdwenen… de cover spreekt me het meest aan.
  Hele leuke winactie!!

 • Reply m.van klaveren november 1, 2016 at 06:10

  hmmm ik zou gelijk aan sterrenstof gaan beginnen want als mijn ster die hier zie liggen dan ben ik hem kwijt hahaha

 • Reply Lie Van Peteghem november 1, 2016 at 09:06

  The Diabolic van S.J. Kincaid door zijn opvallende cover: Een vlinder maar… er is veel meer! Het pakket is fantastisch! Leuk dat jullie nu andere producten verkopoen. De kousen zijn zalig!

 • Reply Sien november 1, 2016 at 13:43

  OOOH, Diabolic ziet er een waanzinnig goed boek uit! De cover alleen al!

 • Reply Kirsten november 1, 2016 at 19:16

  Het boek sterrenstof, lijkt me echt reuze tof!!
  Maar eigenlijk ben ik benieuwd naar allemaal, kan geen boek weerstaan lezen is mijn levensverhaal. Dus graag maak ik kans op dit fantastische pakket, goed voor oneindig veel uren dolle pret πŸ™‚

 • Reply Marloes november 1, 2016 at 20:14

  Wat een supergave actie! Ik zou persoonlijk voor sterrenstof gaan, gewoon omdat boeken zoals deze zo lekker wegleze n πŸ™‚

 • Reply Silke evrard november 1, 2016 at 20:31

  Verdwenen zou ik kiezen, heb de korte inhoud gelezen en vond het superspannend. Mijn zus FΓ©be zou als eerste voor sterrenstof kiezen en mijn mama voor the diabolic. Dus je ziet voor elk van ons zit er iets in. We duimen heel hard want we zijn er echt gek op!! Wie weet…..

 • Reply Sammy november 1, 2016 at 21:00

  Gaaf!! Ik zou graag alle vier de boeken willen lezen. Maar als ik echt moet kiezen, dan zou ik het liefst Sterrenstof en The Jewel lezen.❀️❀️ En de covers zijn prachtig. Mijn vriendinnen hebben ze gelezen en ze vinden het geweldig!! (En er zijn heel veel positieve recensies) Ik kan niet wachten om ze te lezen!!

 • Reply Tim november 1, 2016 at 21:51

  The Diabolic, dat wil ik zo graag lezen. Die kaft alleen al!

 • Reply Tamara TS november 1, 2016 at 21:52

  Wat een toffe winactie! Ik zou het eerste The Diabolic gaan lezen. Ik doe heel graag mee aan de winactie en ik heb alle stapjes gedaan.
  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramara1982, YT & BL Tamara TS)

 • Reply Jikke Patist november 1, 2016 at 22:17

  WOEHOEEE BOEKENHART MAAKT EEN VREUGDESPRONGETJE! Alle boeken lijken mij zo tof, maar The Diabolic en Verdwenen blijven mij achtervolgen en aanstaren. Stiekeme stalkers zijn het toch… En mijn boekenhart springt daar graag op in om wel 10 keer mij de boeken te laten oppakken in Donner. Oeps niet zo handig met boekenban van nu… En die goodies maken het echt helemaal compleet. Winter (is coming) check, thee check, stoel check, nu nog vier fantastische boeken en een tas, pen, fluffy sokken en reading journal en ik ben klaar voor de winter! Challenge accepted!

 • Reply Rebecca november 1, 2016 at 22:34

  The jewel dit boek wil ik al best lang lezen maar ik wil hem eerst hebben. Ik was al aan het sparen (en voor de vervolg delen). De cover is ook zo mooi!!

 • Reply Erna Eikhoudt november 1, 2016 at 23:19

  Eerst de sokken aantrekken en dan Verdwenen gaan lezen

 • Reply Meike november 1, 2016 at 23:26

  Dat is Verdwenen!

 • Reply Michelle Love november 2, 2016 at 07:31

  The Diabolic en Sterrenstof!!❀️❀️ Ze staan al heel lang op mijn to be read lijstje maar ik heb de kans nog niet om ze te kopen. Het zou dan ook geweldig zijn als ze bij mij in de boeken zouden staan. Ze passen er perfect bij!

 • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) november 2, 2016 at 08:26

  Sterrenstof lijkt mij heel aangrijpend, dus die zou ik waarschijnlijk als eerste willen lezen! Leuke winactie zeg, uiteraard volg ik jullie en de uitgeverij op social media! πŸ™‚

 • Reply Theo Brouwers november 2, 2016 at 10:20

  Verdwenen van Tara Altebrando is mijn keuze

 • Reply Leen van laethem november 2, 2016 at 12:02

  Wat een mooie actie ! ik zou als eerste verdwijnen lezen denk ik want ik houwelen van wat spanning ! ik volgende jullie al dus nu ook de uitgeverijmoon dit is een zeer groot en mooi pakket!

 • Reply Kirsten november 2, 2016 at 12:11

  Ik doe ook graag mee πŸ˜€ Zo zullen mijn voetjes deze winter lekker warm blijven terwijl ik al wandelend met mijn tote bag in mijn reading journal schrijf wat ik van de vier boeken vind! πŸ˜€

  Ik heb jullie overal geliked en gevolgd. ( Kir sten Appel schil letje op fb, Kirl lie op ins tagram & K ir iKi rl op youtub e )

 • Reply Esmee november 2, 2016 at 12:12

  Ik zou als eerste The Jewel gaan lezen ?

 • Reply Kirsten Appel schilletje november 2, 2016 at 12:12

  Ik doe ook graag mee πŸ˜€ Zo zullen mijn voetjes deze winter lekker warm blijven terwijl ik al wandelend met mijn tote bag in mijn reading journal schrijf wat ik van de vier boeken vind! πŸ˜€

  Ik heb jullie overal geliked en gevolgd. ( Kir sten Appel schil letje op fb, Kirl lie op ins tagram & K ir iKi rl op youtub e )

 • Reply Yvonne november 2, 2016 at 12:13

  Ik zou gaan voor Sterrenstof. Een boekenvriendin van mij heeft die al gelezen en was zeer enthousiast!!

 • Reply Joyce november 2, 2016 at 12:13

  Ik zou beginnen met de diabolic omdat de cover me eenorm aantrekt

 • Reply Kirsten A p p e l s c h i l l e t j e november 2, 2016 at 12:13

  Ik doe ook graag mee πŸ˜€ Zo zullen mijn voetjes deze winter lekker warm blijven terwijl ik al wandelend met mijn tote bag in mijn reading journal schrijf wat ik van de vier boeken vind! πŸ˜€
  Ik zou beginnen met the Diabolic!

  Ik heb jullie overal geliked en gevolgd. ( Kir sten Appel schil letje op fb, Kirl lie op ins tagram & K ir iKi rl op youtub e )

 • Reply Marieke november 2, 2016 at 12:14

  Ik zou Diabolic zeker als eerste lezen! Heb er al dingen over gehoord op booktube waar ik heel blij van werd πŸ™‚

 • Reply Julie Six november 2, 2016 at 12:14

  Wat een geweldig pakket! Ik zou als eerste The Jewel lezen πŸ™‚

 • Reply Sanne Groenewoud november 2, 2016 at 12:14

  The Jewel. Het doet me denken aan de selectie serie. In 4 dagen de hele serie uitgelezen. Heerlijk verhaal.. ben heel benieuwd of mijn ingeving klopt.

 • Reply OD november 2, 2016 at 12:14

  Ik wacht al heeeeel lang op ‘The Jewel’, dus ik zou dat boek als eerste lezen πŸ™‚ voor de rest kan je me blij maken met alle boeken haha πŸ˜€ love your blog btw! <3

 • Reply Marianne Schon november 2, 2016 at 12:15

  Ik zou the Diabolic eerst lezen en om de simpele reden dat ik van obscure boeken houd en de titel mij om die reden erg aanspreekt!?

 • Reply Manon november 2, 2016 at 12:15

  The diabolic

 • Reply Mieke november 2, 2016 at 12:16

  Ik zou gelijk beginnen in Verdwenen, die heeft echt zo’n cover die mijn aandacht gelijk naar zich toe trekt!

 • Reply Cindy Strijkers-Brakel november 2, 2016 at 12:16

  Echt een fantastische actie! Ik zou als eerste diabolic lezen, daar ven
  Ik zo nieuwsgierig naar ? Maar
  De andere boeken komen daar vlak achteraan. Zou echt geweldig zijn ?

 • Reply Amber november 2, 2016 at 12:16

  Ik doe graaaaaag mee. ik zou als eerste Diabolic gaan lezen want hier heb ik al zo onwijs veel goeds over gehoord op booktube. Daarna zou ik meteel Jewel gaan lezen!

 • Reply karina hoekerswever november 2, 2016 at 12:18

  Sterrenstof staat wel hoog op mijn lijstje!

 • Reply Lisa Oskam november 2, 2016 at 12:19

  Ik zou als aller eerste the diabolic lezen, omdat ik deze al heel graag wil hebben en niet kon wachten totdat het vertaald werd ❀

 • Reply Suzanne november 2, 2016 at 12:19

  Super pakket! Ik zou beginnen met Sterrenstof. Magische titel en hoop dat het ook een betoverend verhaal is. Al veel goede dingen over gehoord πŸ™‚

 • Reply xena november 2, 2016 at 12:23

  Mooipakket ik zoustarten met verdwenen

 • Reply Amber november 2, 2016 at 12:25

  Ik zou The Jewel, van Amy Ewing het eerste lezen… Maar dat weet ik ook niet zeker, ze zijn allemaal leuk!

 • Reply Joelle november 2, 2016 at 12:28

  Tuurlijk volg ik jullie al <3 ik ben zo nieuwsgierig naar de boeken !!!!!

 • Reply Melanie november 2, 2016 at 12:37

  Verdwenen, omdat ik wel van een spannend boek hou.

 • Reply Sanne november 2, 2016 at 12:38

  Ik zou denk ik als eerste The Diabolic gaan lezen! Dit boek klinkt zo enorm spannend en doet me ook een beetje denken aan Reboot, waar ik enorm van heb genoten! ?

 • Reply Danielle november 2, 2016 at 12:45

  Als ik dit pakket zou winnen zou ik als eerst het boek “verdwenen” van Tara Altebrando gaan lezen. Ik hou van mysteries. En ik zou natuurlijk als eerst de sokjes aan doen thee zetten. Heerlijk!!!?

 • Reply Maud van Keulen november 2, 2016 at 12:45

  Ik denk dat ik Sterrenstof zou gaan lezen, veel over gehoord en de titel spreekt me heel erg aan!

 • Reply Marleen november 2, 2016 at 12:47

  Ik zou als eerste Verdwenen gaan lezen, want deze lijkt me heel spannend en tof en de cover is prachtig!

 • Reply Peeters Pierre november 2, 2016 at 12:51

  Als ik win begin ik te lezen in “Verdwenen”. Mooie intrigerende cover.

 • Reply Wendy Wenning november 2, 2016 at 12:52

  The Diabolec zal als eerste op mijn leestafel terechtkomen.

 • Reply Roosmarijn Langeveld november 2, 2016 at 12:55

  Ohh ik ben zo benieuwd naar Jewel!

 • Reply Marloes november 2, 2016 at 13:06

  Ik zou meteen Sterrenstof lezen. Volgens mijn vriendin een aanrader en die heeft tot nu toe altijd goede tips!

 • Reply Vera Verloop november 2, 2016 at 13:45

  Ik zou heel graag dan Sterrenstof gaan lezen, omdat de cover er heel mooi uitziet en ik heb via de unboxing van Celebrate Books veel goeds over dit boek gehoord πŸ™‚

 • Reply LΓ©one november 2, 2016 at 13:52

  Sterrenstof, die cover heeft een enorme aantrekkingskracht op me

 • Reply Romy november 2, 2016 at 13:58

  Ik zou als eerste ‘Verdwenen’ gaan lezen! Superleuke winactie!

 • Reply Mariska november 2, 2016 at 14:08

  Ik denk dat ik voor Jewel ga. De titel en kaft spreken me enorm aan. Heb me eerlijk gezegd nog niet zo verdiept in de verhalen… ?

 • Reply Joy november 2, 2016 at 14:26

  The jewel lijkt me leuk omdat hij op de selection zou lijken

 • Reply suzanne november 2, 2016 at 14:29

  Als ik dit pakket zou winnen heb ik weer een hele tijd leesvoer. Daarnaast zou ik het delen met een vriendin van me. Samen zijn we helemaal gek van Young Adult boeken. The Diabolic zou ik het eerst lezen, want deze ziet er erg interessant uit. Het heeft een mooie kaft en hopelijk is het verhaal net zo interessant. Ik zou helemaal kunnen genieten van deze boeken!

 • Reply Shyama november 2, 2016 at 14:35

  Sterrenstof spreekt me als eerste aan! En ik like en deel waar ik kan voor jullieM
  Succes met jullie mooie winactie. Ik ga duimen voor mezelf πŸ˜‰

 • Reply Nienke van der Stel november 2, 2016 at 15:16

  Ik zou meteen Sterrenstof lezen. En de reden hiervoor is omdat boeken mij net zo blij maken als het liedje Sterrenstof en ik vind het zo leuk dat er een boek is met dezelfde naam. De jeugd van tegenwoordig gaat dan op repeat uiteraard.

 • Reply Britt november 2, 2016 at 16:06

  The Diabolic natuurlijk! Ik heb alleen nog maar goede dingen gehoord over dit boek en ik kan niet wachten om het te lezen.

 • Reply Nancy november 2, 2016 at 16:21

  Ik ga sowieso eerst Verdwenen lezen aangezien ik volgende week een leesclub voor dat boek bijwoon.
  Maar eigenlijk ben ik het nieuwsgierigst naar The Jewel. Indien ik het boekenpakket zou winnen, dan zou dat het eerste boek zijn dat ik zou lezen πŸ™‚

 • Reply Rani november 2, 2016 at 17:04

  Ooo, dat is wel een héél moeilijke vraag! Ik denk dat ik voor Sterrenstof zou gaan, omdat ik daar al erg veel over heb gehoord – om nog maar te zwijgen over die prachtige cover…

  Super leuke actie!

 • Reply Jose van Bogaert Sellis november 2, 2016 at 17:38

  Mijn eerste boek zou Verdwenen zijn

 • Reply michaela november 2, 2016 at 19:13

  Ik zou als eerste The Jewel gaan lezen. Het lijkt me een leuk boek en een super mooie cover natuurlijk

 • Reply Daan van Rossum november 2, 2016 at 20:29

  The Jewel zou ik als eerste lezen, ben ik super benieuwd naar!!

 • Reply Thea november 2, 2016 at 22:18

  Ik zou direct starten in Verdwenen van Tara Altebrando, dat klinkt zo spannend, ik wil weten wat er met die kinderden gebeurd is!

 • Reply Jildou Kroes november 2, 2016 at 22:33

  Ik zou als eerste sterrenstof willen lezen. Ik hoor van veel goede reacties over het boek en zie hem steeds vaker in boekenwinkels liggen. Dus dat lijkt mij het leukste boek wat ik als eerst zou gaan lezen.

 • Reply Shivika november 2, 2016 at 23:32

  Ik zou zeker beginnen met The Jewel! Ik heb dat boek al heel lang in het vizier als ik naar de boekenwinkel ga, maar omdat mijn TBR al superlang is, heb ik steeds prioriteiten moeten stellen. Maar The Jewel klonk zeer interessant en geweldig!

 • Reply Peggy Palm Elizen november 3, 2016 at 00:23

  Sterrenstof, deze klinkt zo lekker mysterieus.

 • Reply Nina Mol november 3, 2016 at 05:42

  Ik zou gaan voor Sterrenstof…….:-)

 • Reply Jamie november 3, 2016 at 06:55

  Ik zou als eerste gaan voor Verdwenen, het lijkt me een erg mysterieus en spannend boek en de kaft belooft ook veel spannends.
  Maar de andere boeken zou ik ook verslinden!
  Supergave actie.

 • Reply Daphne november 3, 2016 at 07:43

  Wauw super gaaf pakket ben dol op lezen!
  Doe heel graag mee!

 • Reply Saskia Munneke november 3, 2016 at 08:33

  Het boek met de titel Verdwenen zou ik graag willen lezen. De zinnen op het boek zeggen al genoeg: dit wordt super spannend!

 • Reply Lianne november 3, 2016 at 08:58

  Sterrenstof, mijn vriendin kreeg hem op de boekenclub en was er heel enthousiast over, dus ik ben benieuwd!

 • Reply Margot november 3, 2016 at 09:01

  Ik zou eerst The Diabolic lezen, want de cover ziet er super gaaf uit en de samenvatting van het boek spreekt me heel erg aan πŸ™‚

 • Reply Dineke Wiersema, november 3, 2016 at 09:07

  Verdwenen zou ik als eerste lezen

 • Reply A. november 3, 2016 at 09:33

  The jewel

 • Reply Janita november 3, 2016 at 09:39

  Sterrenstof! Puur om de naam, prachtig woord toch? πŸ˜‰

 • Reply Maureen Naber november 3, 2016 at 09:55

  VERDWENEN! Mijn guilty-pleasure genre.. Kan niet wachten!

 • Reply Sabrina november 3, 2016 at 10:02

  The diabolic, want die klinkt zo heerlijk spannend.

 • Reply Renate november 3, 2016 at 10:29

  Ik zou de the diabolic als eerst lezen.

 • Reply nicole van e november 3, 2016 at 10:41

  Eerst the diabolic, daarna sterrenstof!

 • Reply Kim de Vries november 3, 2016 at 10:45

  Ik zou als eerst Sterrenstof gaan lezen!

 • Reply Monique Weber november 3, 2016 at 11:49

  Verdwenen van Tara Altebrando die wilde ik al lezen dus die zal direct in gebruik genomen worden

 • Reply Romy november 3, 2016 at 11:56

  Ik zou the diabolic als eerste lezen! Hij staat hoog op mijn tbr lijst πŸ™‚

 • Reply Anna november 3, 2016 at 12:20

  Ik zou als eerste sterrenstof lezen

 • Reply Irene Niec november 3, 2016 at 12:29

  Het allereerst zou ik Sterrenstof lezen

 • Reply Brit Weijers november 3, 2016 at 12:44

  Voor “VERDWENEN ” klinkt zo mysterieus

 • Reply Thea Gringhuis november 3, 2016 at 13:33

  Het eerste boek dat ik zou gaan lezen is waarschijnlijk Diabolic. Daar ben ik heel benieuwd naar. Heb het van de week nog in handen gehad in de boekwinkel, maar niet meegenomen. Ik hoop dat ik een van de gelukkigen mag zijn die een pakket mag ontvangen. Die sokken zijn zo leuk. πŸ™‚

 • Reply anja november 3, 2016 at 13:38

  verdwijnen zou het eerste boek zijn wat ik zou lezen

 • Reply Margo november 3, 2016 at 14:28

  Ik ga voor Verdwenen!

 • Reply Bea november 3, 2016 at 14:29

  Ik loot graag mee. Ik denk dat ik het eerst Verdwenen ga lezen.

 • Reply jvdh november 3, 2016 at 14:31

  Ik ga gelijk met The Jewel beginnen!

 • Reply mar november 3, 2016 at 14:31

  Verdwenen! Ik doe graag mee aan de verloting.

 • Reply Jean-Paul november 3, 2016 at 14:32

  Ik lees graag thrillers dus kies ik eerst voor Verdwenen.

 • Reply rooo november 3, 2016 at 15:34

  my reading journal, wat een leuk en vrolijk pakket! πŸ˜€

 • Reply Janneke november 3, 2016 at 15:38

  Ahh lastig… maar als ik zou moeten kiezen, Sterrenstof! Die staat zo mooi bij mijn boekenkast ^-^

  • Reply Janneke november 3, 2016 at 15:39

   *In mijn boekenkast natuurlijk πŸ™‚

 • Reply Michelle Love november 3, 2016 at 15:41

  Super leuke winactie! Ik zou als eerste Sterrenstof lezen, het lijkt me zo’n boek dat je na het lezen alleen maar aan ze dacht. En boeken passen ook mooi in mijn boekenkast!❀️

 • Reply Milou november 3, 2016 at 15:53

  Wat een leuke winactie en mooi pakket! Als ik de gelukkige zou zijn zou het moeilijk kiezen zijn waar ik eerst in begin maar ik denk dan toch Verdwenen! Toevallig hoorde ik een bekende er laatst over en het sprak mij direct aan, ben erg benieuwd!

 • Reply sterre november 3, 2016 at 17:51

  wat een leuke uitgever had er voor vandaag nog niet van gehoort ik zou graag het pakket winnen aangezien ik dan weer een voorraadje boeken heb om de herfst mee door te komen. ik zou echt niet kunnen kiezen tussen deze 4 boeken ze lijken me alle 4 super leuk om te lezen

 • Reply Nadine november 3, 2016 at 17:54

  Wauw wat een geweldig pakket, ik zou Sterrenstof meteen gaan lezen, ik ga duimen…..

 • Reply Marina november 3, 2016 at 19:45

  Verdwenen lijkt me het leukst om mee te beginnen. Maar ik zou als eerste de sokken aan trekken πŸ™‚ Die zijn mooi…..

 • Reply Manon en Esther Palland november 3, 2016 at 20:36

  We zijn een tweeling van 13 jaar, en houden allebeide van
  spannende boeken.
  Met deze prijs hebben we voldoende stof om te lezen.

 • Reply Els november 3, 2016 at 21:35

  Ik doe graag mee! Ik zou als eerste verdwenen gaan lezen

 • Reply Sylvia november 3, 2016 at 22:02

  Klinkt als een heerlijk fantastisch pakket! Zou denk ik in The Jewel beginnen omdat die een prinsesachtig gevoel geeft en ik zeer benieuwd ben of de cover terugkomt in het verhaal en hoe dan!

 • Reply Saskia van de L. november 4, 2016 at 02:50

  IK zou onmiddelijk The Diabolic uit de stapel trekken, in de hoop dat het net zo goed is als Catalyst. IK hou wel van een stevige sci-fi

 • Reply Iris november 4, 2016 at 09:13

  Oh ik twijfel heel erg tussen The Jewel en The Diabolic maar dan zou ik denk ik voor The Jewel gaan omdat dit me toch wel heel erg aanspreekt!

 • Reply Mientje Lok november 4, 2016 at 10:22

  Sterrenstof!

 • Reply Shirley november 4, 2016 at 11:07

  Ik zou direct beginnen in The Jewel! Zo’n mooie cover en zo’n interessant verhaal! πŸ˜€

 • Reply Dino november 4, 2016 at 15:20

  Ik denk sterrenstof

 • Reply Will november 4, 2016 at 19:28

  Verdwenen lees ik eerst, daar ben ik heel benieuwd naar.
  Daarna sterrenstof, heb ik al weer genoeg stof om te lezen.
  Het leest vast lekker, zo met die mooie sokken aan. In ieder geval lekker warme voeten.

 • Reply Danique november 4, 2016 at 23:25

  Dit lijkt me een geweldig pakket om te winnen. Kan ik mooi mijn tijd doorkomen als ik wacht tot ik voor de eerste keer tante ga worden, super vet!

 • Reply Anneliese de Waal november 5, 2016 at 11:54

  Ohhh…..dat is echt een geweldig pakket, ik doe graag mee, zou erg leuk zijn om te winnen !!.
  Ben erg nieuwsgierig naar de boeken.

 • Reply Astrid november 5, 2016 at 14:32

  Fantastisch pakket! Heel graag maak ik kans! Zou denk ik in Sterrenstof beginnen! Benieuwd naar dit liefdesverhaal, nog meer omdat het niet op het eerste gezicht is!

 • Reply Paula november 5, 2016 at 18:45

  Verdwenen!
  Wie? Waarheen? Wanneer? Maar vooral waarom???
  Ik wil t weten!

 • Reply Ria november 5, 2016 at 19:48

  Welke vrouw is niet gek op juwelen? IK in ieder geval wel…… en op boeken? ik ga dus als eerste The Jewel lezen!

 • Reply Aniek november 5, 2016 at 20:07

  Ik ga voor The Jewel

 • Reply Wilma van 't Hof november 6, 2016 at 12:34

  Het boek “Verdwenen” komt bovenaan op de stapel met “nog-te-lezen-boeken” te liggen. Die zal ik dan, nadat ik “Het meisje in de trein” uitheb gelijk gaan lezen.

 • Reply lyd november 6, 2016 at 12:51

  ‘The Jewel’ en nu maar duimen…..

 • Reply Marijke november 6, 2016 at 21:11

  Als eerste zou ik Verdwenen van Tara Altebrando lezen. Lekker op de bank met mijn nieuw sokken aan natuurlijk…

 • Reply Elize november 6, 2016 at 22:43

  The Diabolic lekker spannend, nu maar duimen dat hij binnenkort klaar ligt om te lezen πŸ˜‰
  en daarna snel de anderen!

 • Reply Kelly de Jonge november 7, 2016 at 19:36

  Als eerste zou ik Diabolic kiezen, maar het IS wel lastig. Ze hebben meteen vier super toffe boeken op de markt gebracht. En die sokken! Geweldig toch?

 • Reply Aniek november 19, 2016 at 13:35

  Ik zou verdwenen kiezen.

 • Leave a Reply