GESLOTEN: Win een exemplaar van Out There - Adorable Books
Winnen

GESLOTEN: Win een exemplaar van Out There

winoutthere
Vandaag hebben wij een hele leuke winactie voor jullie. Afgelopen vrijdag waren Danique E. en Danique V. aanwezig bij het VIBYAEVENT, waar onder andere het boek Out There van Manon Spierenburg werd gepresenteerd. Wij zijn erg benieuwd geworden naar dit boek en wij denken dat jullie dit boek ook héél tof gaan vinden! Daarom geven wij er vandaag eentje weg.

Wat moet je doen om te winnen?
– Laat een reactie achter met daarin antwoord op de volgende vraag: Wat zou jij doen als je opeens wakker wordt in een vreemd oerwoud?

Waar gaat het boek over?

Vier jongeren en twee volwassenen worden wakker in een vreemd oerwoud. Hebben ze soms een vliegtuigcrash overleefd? Maar waar zijn de brokstukken dan? Ze trekken door het woud, op zoek naar antwoorden. De 12-jarige Olivia heeft het onheilspellende gevoel dat ze iets belangrijks over het hoofd zien. Wie is bijvoorbeeld de vrouw die telkens in haar herinneringen opduikt? En hoe komt het dat ze elkaar kunnen verstaan, terwijl ze ieder een andere taal spreken? Langzaam maar zeker begint het Olivia en de anderen te dagen. De waarheid is ijzingwekkender dan ze dachten, en ze willen niets liever dan terug naar huis gaan. Maar daarvoor moeten ze eerst hun grootste angsten en diepste geheimen onder ogen zien…

Jullie kunnen meedoen tot 1 november 23.59 uur. Veel succes!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

59 Comments

 • Reply Bibi van Leeuwen oktober 29, 2015 at 22:37

  Ik zou zelf eerst denk ik in paniek raken, maar uiteindelijk als ik gekalmeerd ben een plan verzinnen om daar weg te komen. Het eiland zou ik ook een beetje verkennen, misschien is er wel wat bijzonders.

 • Reply Femke oktober 30, 2015 at 10:01

  Als eerst zou ik eten gaan zoeken. I am hungry! I need breakfast!
  Ook heb ik natuurlijk water nodig en pas daarna zou ik opzoek gaan naar een open grasveld om te laten weten dat ik er weg wil. Waarschijnlijk zal het iets worden van vuur en rook maken en een groot sos teken op de grond >.<

 • Reply Anouk oktober 30, 2015 at 10:33

  Wat ik zou doen als ik wakker zou worden in een vreemd oerwoud? Hm, eerst controleren of ik alles nog heb (benen, armen, etc) en checken of er geen slangen of andere gekke, gevaarlijke beesten in de buurt zijn. Dan zou ik op zoek gaan naar iets te eten zoals kokosnoten of bananen. Waarschijnlijk schrik ik van elk geluidje dat ik hoor en duurt het niet lang voordat ik in een hoekje ga zitten huilen… of misschien kan ik dat beter boven in een boom doen (want, gevaarlijke beesten) :p
  Anouk heeft onlangs geplaatst…Boekrecensie: Waar het licht isMy Profile

 • Reply Naomi oktober 30, 2015 at 12:09

  Ik denk dat ik eerst zou kijken of er geen gevaarlijke dieren in de buurt zijn. Daarna zou ik schoon water en eten zoeken. En als ik genoeg voedsel heb voor een paar dagen zou ik zo snel mogelijk een uitweg zoeken!

 • Reply Thalita oktober 30, 2015 at 14:47

  Ik zou eerst in mijn zakken voelen voor mijn telefoon. Dan kan ik op Google maps zoeken waar ik ben.. Zo niet, dan ga ik wel in paniek raken en eten drinken en een schuilplaats zoeken..

 • Reply hetboekenik oktober 31, 2015 at 18:06

  Ik denk dat ik mezelf eerst zou oriënteren en om in mijn noodvoorzieningen te voorzien: ik moet eerst eten en slaapplek voorzien. Al de rest komt later.
  hetboekenik heeft onlangs geplaatst…Inwijding/Divergent (Divergent Series) – Veronica RothMy Profile

 • Reply Anouk oktober 31, 2015 at 22:10

  Ik zou gaan lezen in het boek: Out there van Manon Spierenburg (a)

 • Reply Loranne oktober 31, 2015 at 22:17

  Leuk! Ik doe op de valreep nog even mee. 🙂 Als ik ineens wakker zou worden in een vreemd oerwoud, zou ik heel hard hopen dat er geen ijsberen rondlopen of andere vreemde wezens (Lost trauma’s). Dan zou ik denk ik een beetje hopen dat Tarzan ineens op een liaan komt aangeslingerd en me meeneemt naar zijn apengroepje want ik heb geeen idee hoe ik me anders zou moeten redden. En als dat ook niet werkt, zou ik een wanhopige poging doen om te overleven, met vuur maken en eten zoeken enzo (ik hoop op mango’s want die dingen zijn goddelijk en hallo, die mogen er best zijn als ik in een freaking oerwoud terechtkom) en uiteindelijk een zielige, eenzame dood sterven, want ik ben nu eenmaal geen geboren survivaller… :’)

 • Reply Femke Jonkman november 1, 2015 at 08:30

  Ik zal me eerst even moeten orienteren wat, waar en nu. Markeer plekken waar ik ben geweest voor het geval dat ik rondjes blijf lopen. Ga eten zoeken en genoeg hout voor een hut en een kampvuur, zal niet moeilijk zijn in een oerwoud lijkt mij haha.Hopende dat het ook nog gaat regenen dan van grote boombladeren een kommetje maken om water op te vangen om uit te drinken. De volgende dag toch maar eens de uitweg zoeken van het oerwoud en alles blijven markeren..
  Femke Jonkman heeft onlangs geplaatst…Maand: OktoberMy Profile

 • 1 2 3

  Leave a Reply

  CommentLuv badge