Winnen

GESLOTEN: Win een exemplaar van Out There

winoutthere
Vandaag hebben wij een hele leuke winactie voor jullie. Afgelopen vrijdag waren Danique E. en Danique V. aanwezig bij het VIBYAEVENT, waar onder andere het boek Out There van Manon Spierenburg werd gepresenteerd. Wij zijn erg benieuwd geworden naar dit boek en wij denken dat jullie dit boek ook héél tof gaan vinden! Daarom geven wij er vandaag eentje weg.

Wat moet je doen om te winnen?
– Laat een reactie achter met daarin antwoord op de volgende vraag: Wat zou jij doen als je opeens wakker wordt in een vreemd oerwoud?

Waar gaat het boek over?

Vier jongeren en twee volwassenen worden wakker in een vreemd oerwoud. Hebben ze soms een vliegtuigcrash overleefd? Maar waar zijn de brokstukken dan? Ze trekken door het woud, op zoek naar antwoorden. De 12-jarige Olivia heeft het onheilspellende gevoel dat ze iets belangrijks over het hoofd zien. Wie is bijvoorbeeld de vrouw die telkens in haar herinneringen opduikt? En hoe komt het dat ze elkaar kunnen verstaan, terwijl ze ieder een andere taal spreken? Langzaam maar zeker begint het Olivia en de anderen te dagen. De waarheid is ijzingwekkender dan ze dachten, en ze willen niets liever dan terug naar huis gaan. Maar daarvoor moeten ze eerst hun grootste angsten en diepste geheimen onder ogen zien…

Jullie kunnen meedoen tot 1 november 23.59 uur. Veel succes!

Previous Post Next Post

59 Comments

 • Reply Shureska oktober 28, 2015 at 09:33

  Ik zou eerst eens een potje gillen. Mezelf knijpen. Paar keer flauwvallen. En dan pas realiseren dat het echt is. Vervolgend proven te bedenken waar ik allemaal gezien heb in de programma’s over survival.

 • Reply Shureska oktober 28, 2015 at 09:35

  Ik zou eerst eens een potje gillen. Mezelf knijpen. Paar keer flauwvallen. En dan pas realiseren dat het echt is. Vervolgens proberen te bedenken wat ik allemaal gezien heb in de programma’s over survival. Om te proberen te overleven.

 • Reply Jacqueline oktober 28, 2015 at 09:54

  Hmm leuke vraag! Ik denk dat ik in het begin toch in paniek zou raken haha. Als ik rustig geworden ben zou ik het woud gaan verkennen om te kijken of ik iets kan vinden waaruit blijkt hoe ik hier gekomen ben, dit kan namelijk misschien ook de mogelijkheid zijn om er weer weg te komen. Zou ik niet weg kunnen komen dan zou ik maar gewoon proberen te overleven met de kennis die ik heb van de survival progamma’s/boeken haha. Voor zover je zoiets kan voorspellen, misschien vergeet ik dan wel alles wat ik weet en ren ik alleen maar in paniek rond 😉

 • Reply Mieke Schepens oktober 28, 2015 at 09:58

  Ik zou proberen zo snel mogelijk weer in slaap te komen, en hopen dat ik als ik weer wakker wordt in mijn eigen bedje lag. 🙂

 • Reply Julie oktober 28, 2015 at 10:01

  Toen ik vroeger naar survival programmas keek, wilde ik, hoe raar het misschien ook klinkt, net hetzelfde gaan doen. Natuurlijk moet het eng zijn als je plotsteling in een oerwoud wakker wordt, maar het moet, denk ik, ook een bepaalde spanning teweeg brengen. Positief dan wel, om jezelf te kunnen redden. Het lijkt me gewoon spannend en leuk om iets te doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan.

 • Reply Francine oktober 28, 2015 at 10:16

  Ik wou dat ik dan eerst rustig de geluiden en geuren van het woud waarneem. Maar ik vrees dat ik eerst zou kijken waar mijn mobieltje is. Dat is vaste prik, zodra ik mijn ogen open doe.

 • Reply Truus oktober 28, 2015 at 10:16

  ik zou helemaal in paniek raken, natuurlijk.
  Later zou ik proberen te kalmeren en uit het oerwoud proberen te komen met de tips die survivalprogramma’s altijd geven.

 • Reply Richelle oktober 28, 2015 at 10:17

  Dat is een goede vraag zeg! Ik denk dat ik eerst me rot zou schrikken. Daarna ga ik denk ik uitzoeken waar ik ben en hoe ik er weer weg kom.

 • Reply Masha oktober 28, 2015 at 10:20

  Ik denk dat ik zou gaan huilen in een hoekje. Daarna eten zoeken en een huisje bouwen (want dat kan ik dan opeens ;))

 • Reply Marcia oktober 28, 2015 at 10:34

  Als ik wakker zou worden in een oerwoud, zou ik enorm verrast zijn. Ik ga meteen op ontdekking en wandel rond, op zoek naar mooie dieren en planten. Tropische vogels spotten lijkt me wel wat <3 Ik denk dat ik me pas veel later zou realiseren dat ik hier wel op een heel bijzondere manier terecht ben gekomen, maar dan is het te laat om te panikeren.. Dus bouw ik een hut en geniet ik van mijn nieuwe thuis ^^

 • Reply Ans Stier oktober 28, 2015 at 10:41

  Ik zou denken : ” huh waar ben ik?” Goed rondkijken, me afvragen of ik nog droom en dan langzamerhand in paniek raken. Schiet je niets mee op natuurlijk maar denk dat ik zo zou reageren.

 • Reply martina de waard oktober 28, 2015 at 10:42

  Hoogst waarschijnlijk een uur in paniek als een kip zonder kop door het oerwoud rennen, daarna stil in een hoekje zitten bibberen van de angst voor enge beesten. Het oerwoud is prachtig en intrigerend maar helemaal niet voor mij.

 • Reply Mathilde oktober 28, 2015 at 10:44

  Ik zou me eerst afvragen of ik niet nog droom. Daarna zou ik op zoek gaan naar iemand en proberen me te herinneren wat er is gebeurd

 • Reply Marjolein oktober 28, 2015 at 10:44

  Deze lijkt me heel leuk.
  Als ik plotseling in een oerwoud wakker word zou ik doodsbang zijn dus proberen er zo snel mogelijk uit te komen. Met een dikke tak in mijn handen om van mij af te kunnen slaan zou ik opzoek gaan naar een waterstroom en die volgen, want zo doen ze dat altijd in films en boeken toch?!

 • Reply Jolien oktober 28, 2015 at 11:00

  Ik zou de eerste 20 minuten spenderen aan mezelf wakker proberen maken. En als ik dan eindelijk besef dat het toch écht wel echt is, op zoek gaan naar andere mensen zodat zij mij kunnen helpen want op mijn eentje wordt het echt niks. Al horen ze mij vast wel al van ver aankomen aangezien ik bij elke slang of dikke spin vreselijk zou gillen 😀

 • Reply Esther oktober 28, 2015 at 11:10

  Ik zou eerst het eiland ontdekken, en daarna er alles aan doen om hulp te gaan krijgen.

 • Reply Marii oktober 28, 2015 at 11:14

  Toffe winactie 🙂

  Ik zou eerst het oerwoud ontdekken, kijken of er voedsel en water is zodat ik in elk geval kan overleven. Ik zou daarna beschutting voor me zelf maken. Pas als dat allemaal gelukt is zal ik kijken of er een manier is waarop ik hulp kan krijgen. Ik zou ondanks dat ik het waarschijnlijk vreselijk eng vindt ook alles willen ontdekken.

 • Reply Michelle oktober 28, 2015 at 11:15

  Eerst verdwaasd om me heen kijken. Maar daarna heel praktisch te werk gaan. Zoeken naar dingen die ik kan gebruiken om langer te overleven, in een boom klimmen oid om te zien hoe mijn omgeving eruit ziet. Voedsel zoeken, en water natuurlijk. Ik studeer biologie, dus beesten zijn niet vreemd voor me. En dan.. hulp zoeken. Proberen weg te komen.

 • Reply Wendy Koedoot oktober 28, 2015 at 11:38

  Wat een leuke winactie.. ik wil dit boek graag lezen en recenseren.

  Als ik wakker zou worden in een oerwoud, zou ik me afvragen wat er gebeurd is, waarom ik daar terecht ben gekomen.
  Ik zou zeker niet bij de pakken neer gaan zitten, maar op onderzoek uit gaan, om te zien of er nog anderen zijn, een schuilplaats en eetbare dingen te vinden. Daarna zou ik uiteraard op zoek gaan naar een manier om uit de jungle weg te komen. Er ligt vast wel iets dat ik kan gebruiken als boot of zo …

 • Reply Nicole oktober 28, 2015 at 11:44

  Ik zou denk ik keihard in janken uitbarsten en balen dat ik niet wat vaker papa’s interesse voor survivalen deelde.

  Boek klink in ieder geval supergoed!

 • Reply Suzanne oktober 28, 2015 at 11:48

  Rustig blijven, ben nogal nuchter. Daarna om me heen kijken of ik toch niet iets herken. Als ik niets herken in 1 richting lopen met behulp van de zon/schaduwen en dan hopen dat er ooit een einde komt aan het oerwoud.
  Maar als eerste zou ik natuurlijk mijn mobiel uit mijn zak halen en mijn papa bellen. Jaah, zeker deze volwassen jonge dame belt in paniek nog steeds haar papa 😉

 • Reply Ingrid De Wetter oktober 28, 2015 at 13:11

  Allereerst proberen te overleven. Heb panische angst van o.a. spinnen, zal dus wel niet gemakkelijk zijnh.

 • Reply Loeki Beenders oktober 28, 2015 at 13:49

  Wakker worden in een oerwoud. Niet een van mijn favouriete plekken kan ik jullie vertellen. Het idee van spinnen, tropische ziektes, apen met ziektes, slangen, andere beestjes enzo trek mij niet echt aan. Ik hoop dat ik mijn mobiel bij me heb zodat ik kan bellen voor hulp. Breng mij terug naar mijn warme bed!! NUUUUU!!! Maar zal je net zien dat daar geen bereik is. Maar ik zou verbaasd om mij heen kijken, denken aan de documenteres van Discovery. Ik zou kijken wat ik bij me heb, en wat ik er mee kan, want ja zo doen ze het op tv ook. Op zoek gaan naar water, eten,schuilplaats en houd voor een eventueel (veilig) vuur. Die schuilplaats is erg belangrijk want aangezien ik bang ben voor die beesten wil ik dat ik veilig ben. Als dat geregeld is zou op zoek naar een heuvel of berg en anders in een hoge boom klimmen en zoeken naar beschaving die mij weg kan halen en terug naar huis kunnen sturen. Mocht ik niemand kunnen vinden dan kan ik moeten rond lopen en zoeken naar mensen/ dorpjes/ beschaving. Hopelijk overleef ik zo.

 • Reply Anne oktober 28, 2015 at 13:52

  Oeps..eerst zou ik even schrikken en es goed om mij heen kijken..hoe ben ik hier eigenlijk beland? Dan ga ik de boel rustig verkennen..en pas op de beestjes die eventueel kunnen prikken. Ik zoek spullen voor een schuilplek, maak een schuilplek, en trek me even terug om na te denken. Het zal een beetje kamperen zijn en dat ben ik wel gewend. Dus dan op zoek naar iets eetbaars en drinken. Als de zon schijnt kan ik wel peilen hoe laat het ongeveer zal zijn. ed. En vreemde oerwouden zullen dicht bij de evenaar liggen.
  Het zou een flinke uitdaging zijn..maar ik overleef het zeker wel!

 • Reply manon oktober 28, 2015 at 14:31

  Als ik wakker zou worden in een oerwoud zou ik eerst hard gaan gillen ;). Daarna zou oik waarschijnlijk hopeloos ronddwalen in de hoop de bewoonde wereld tegen te komen.

  X Manon

 • Reply Annemieke oktober 28, 2015 at 15:46

  Poeh, moeilijke vraag want echt zeker weten doe je dat toch niet totdat je in die situatie zit. Ik zou denk ik eerst op zoek gaan naar andere mensen. Altijd eerst hoopvol zijn dat je niet alleen bent. Daarnaast lijkt een bron van drinken me wel belangrijk. Ook een schuilplaats en eten uiteindelijk. Tussendoor ook een lekker potje janken wanneer ik niemand anders kan vinden, haha.

 • Reply Jet oktober 28, 2015 at 16:30

  Ik zou helemaal in paniek raken. In dit soort situaties weet ik echt NIET wat ik moet doen. Als ik mijn telefoon in mijn zak had zitten zou ik natuurlijk meteen mijn ouders bellen!! Als die niet opnemen zo veel mogelijk andere mensen. Maar ik denk niet dat ik bereik heb in een oerwoud…
  Mensen zullen snel zeggen dat ze veel om zich heen zouden kijken om hun omgeving in zich op te nemen. Dat geldt niet voor mij. Althans, niet meteen. Want ik ga me allemaal dingen inbeelden: dat er beesten op de loer liggen, of mensen, of… De onwaarschijnlijkste dingen!! Mezelf helemaal bang maken, dat is iets waar ik goed in ben. Als ik me eindelijk over mijn angsten zou hebben heen gezet, zou ik rennen. En schreeuwen. En hoogstwaarschijnlijk ook heel erg hard huilen. Tot ik me zou bedenken dat ik dan wel erg de aandacht op me vestig. Wie me zou kunnen opmerken, geen idee.

  Uiteindelijk ga ik natuurlijk op zoek naar water, en ik hoop dat ik iets van eten kan vinden, iets om vuur mee te maken, en iets om een hut van te bouwen of zoiets. En dan zou ik hopen. Hopen dat iemand me zal vinden. Hopen dat ik niet gebeten word door een slang en een pijnlijke dood sterf… Hopen dat het allemaal een droom is…

 • Reply Nancy oktober 28, 2015 at 16:52

  Oei! Ik vrees dat ik niet lang zou overleven als ik wakker zou worden in het oerwoud!
  Ik ga niet graag kamperen, dus ik heb helemaal geen talent om in het oerwoud te overleven. Ik zou volgens mij gewoon doorlopen totdat ik de beschaving bereik of totdat ik er dood bij neerval.

 • Reply Els oktober 28, 2015 at 16:54

  Eerst paniek. Dan omgeving afspeuren, kijken wat ik bij me heb. En dan proberen overleven en in de bewoonde wereld geraken…

 • Reply Hanneke oktober 28, 2015 at 18:28

  Mezelf afvragen waar het ergens mis was gegaan op het feestje… Gesprekken voeren met mezelf terwijl ik begin te panikeren. Om daarna heel hard te lachen, tot tranen toe, wat uitmond in een hevige jankbui op een steen, waarbij het wijsje van Klein Zigeunermeisje mijn hoofd in schiet en ik naar niemand in het bijzonder begin te zingen om weer van voor af aan te beginnen… En ondertussen ontken ik al het teken van insectenleven om me heen, in de hoop dat broodjes wild groeien aan een boom..!

 • Reply Tamara oktober 28, 2015 at 19:25

  Ik zeg heel eerlijk, ik zou me kapot schrikken en in paniek raken! Daarna zou ik huilend zoeken naar de bewoonde wereld hahaha klinkt grappig maar ik meen het echt! Ben zo’n held (NOT)

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale oktober 28, 2015 at 19:30

  Hmm, ik zou denk ik eerst proberen zoet (en schoon) water te vinden. Als je dat eenmaal gevonden hebt, droog je in ieder geval niet uit. Daarna zou ik proberen om de bewoonde wereld te vinden, maar ik zou een heel duidelijk spoor voor mezelf achterlaten zodat ik altijd weer naar het zoete water terug kan.
  Leuke winactie, ik ben erg benieuwd naar dit boek!

 • Reply Heleen van der Velde oktober 28, 2015 at 20:22

  Eindelijk genieten van de natuur, waar ik normaal gesproken te weinig tijd voor neem!

 • Reply Janine oktober 28, 2015 at 20:33

  Ik zou eerst in paniek raken. Daarna tot rust komen en nadenken hoe te overleven en Hulp te zoeken

 • Reply Janine s oktober 28, 2015 at 21:11

  Ik zou snel weer gaan slapen in de hoop dat het maar een droom geweest was?

 • Reply Zenna oktober 29, 2015 at 08:10

  Als ik wakker wordt in een vreemd oerwoud zou ik als eerst heel stil zitten en rond kijken of ik iemand zie en of ik geen rare dieren hoort en als er mensen liggen te slapen of bewusteloos zou ik ze wakker gaan maken en dan afspreken in teams naar eten en water en een goede slaapplek

 • Reply Eva de Jonge oktober 29, 2015 at 11:16

  Ik zou op zoek gaan naar Bellamy Blake uit The 100! De 100 kwamen ook in een soort oerwoud/bos terecht. En Bellamy mag me wel redden!!

 • Reply Minca Huiberts oktober 29, 2015 at 12:11

  Als ik wakker word in een vreemd oerwoud zou ik rond gaan lopen, de natuur in me opnemen en genieten van de vrijheid die we tegenwoordig door alle social media nauwelijks meer kunnen ervaren. Ik zou hopen dat ik ook een boek bij me heb, zodat ik in de top van de hoogste boom lekker zou kunnen gaan lezen! 😀

 • Reply Esther Potters oktober 29, 2015 at 14:47

  Ik zou eerst enorm schrikken natuurlijk!
  Dan zal ik (eenmaal tot rust gekomen) de omgeving een beetje gaan verkennen,
  me afvragen hoe ik hier vandaan kom en als dat niet mogelijk is, zien te overleven!
  Hout sprokkelen, hut bouwen, vuur maken, iets te eten zoeken….etc. etc.

 • Reply Melissa oktober 29, 2015 at 14:52

  Na een beetje paniek, proberen om uit te zoeken hoe ik daar ben gekomen en dan hoe ik weer thuis kom. Oerwouden vind ik fantastisch, maar wel wanneer ik kies om er heen te gaan en dus ook weet wie, wat, hoe en waar 😀

 • Reply Lyda van den Bos oktober 29, 2015 at 15:21

  Wat een afschuwelijke nachtmerrie. Ik zou helemaal in paniek raken, denk ik. Maar dan moet je toch proberen om te overleven, dus een schuilplaats zoeken en eten zoeken. Daarna heel veel huilen……

 • Reply Yvonne oktober 29, 2015 at 15:29

  Whaha, uhm, gillen! 🙂 En dan weer gaan slapen en hopen dat ik thuis wakker word 🙂

 • Reply Femke oktober 29, 2015 at 16:15

  Ik zal denk ik rond struinen, kijken of ik ergens een beekje kan vinden, om te drinken, en meestal betekend het ook dat de grond vochtig genoeg is voor eten, en anders ga ik jagen met een zelfgemaakte boog of katapult. Ik zal er denk ik een soort hunger games zonder tegenstanders van maken tot ik ergens land zie, dan zie ik wel verder. Super leuke winactie!

 • Reply Elise oktober 29, 2015 at 17:01

  Ik zou er lekker van genieten. Je komt tenslotte niet dagelijks in een oerwoud (ik tenminste niet 😉 ). Ik zou wel even duimen dat ik niet te veel insecten op me krijg want die vind ik best wel vies en eng. Het lijkt me ook wel grappig om zo’n tarzan uitroep te doen (woahahahaaha), want ja, je bent er tenslotte toch!

 • Reply Iris oktober 29, 2015 at 18:29

  Om eerlijk te zijn zou ik helemaal gek worden. Het lijkt me doodeng. Ik zou wel heel hard hopen dat mijn knuffel bij me is.

 • Reply Tineke oktober 29, 2015 at 18:32

  Waarschijnlijk zal ik eerst heel erg schrikken en daarna stressen. Als ik wat afgekoeld ben ga ik op onderzoek uit; is er iets in de buurt? Is er niets, dan moet ik toch een schuilplaats maken, en nog belangrijker, zorgen dat er eten en vuur komt. En dan maar verder zoeken en zoeken en zoeken..

 • Reply Zenna oktober 29, 2015 at 19:25

  Oh ja ik zou dan als we gaan slapen in paniek raken en alles loslaten van de shok huiel en gillen

 • Reply Ine oktober 29, 2015 at 19:48

  Waarschijnlijk zou ik als eerst de boel verkennen, een beetje rondstruinen en om me heen kijken. Misschien kom je wel prachtige dingen tegen, dingen dat je thuis in je ‘saaie’ leventje niet ziet. Ik zou niet meteen denken aan overleven, daarbij…ik heb niet erg snel dorst of honger dus daar zal ik ook niet snel aan denken ;). Maar uiteindelijk zou ik heel erg stressen, je wilt ten slotte wel overleven… Ik zou overal heen rennen, als een kip zonder kop, om toch ergens hulp te vinden. Het zou alleszins niets voor mij zijn, geef me maar mijn vertrouwde omgeving 😉

 • Reply Anita te Gussinklo oktober 29, 2015 at 19:57

  Ik zou de meiden van Adorable Books bedanken want als ik wakker word in een oerwoud kan dat alleen maar betekenen dat ik het boek Out There aan het lezen ben en hierover aan het dromen ben.

 • Reply mi van neer oktober 29, 2015 at 20:05

  nadat ik een schuilplekje heb gezocht om te huilen, want ja, je wilt niet dat iemand je ziet met dikke ogen, ga ik hard op zoek naar eten en drinken om daarna weer te huilen in mijn schuilplek…

 • Reply Bibi van Leeuwen oktober 29, 2015 at 22:37

  Ik zou zelf eerst denk ik in paniek raken, maar uiteindelijk als ik gekalmeerd ben een plan verzinnen om daar weg te komen. Het eiland zou ik ook een beetje verkennen, misschien is er wel wat bijzonders.

 • Reply Femke oktober 30, 2015 at 10:01

  Als eerst zou ik eten gaan zoeken. I am hungry! I need breakfast!
  Ook heb ik natuurlijk water nodig en pas daarna zou ik opzoek gaan naar een open grasveld om te laten weten dat ik er weg wil. Waarschijnlijk zal het iets worden van vuur en rook maken en een groot sos teken op de grond >.<

 • Reply Anouk oktober 30, 2015 at 10:33

  Wat ik zou doen als ik wakker zou worden in een vreemd oerwoud? Hm, eerst controleren of ik alles nog heb (benen, armen, etc) en checken of er geen slangen of andere gekke, gevaarlijke beesten in de buurt zijn. Dan zou ik op zoek gaan naar iets te eten zoals kokosnoten of bananen. Waarschijnlijk schrik ik van elk geluidje dat ik hoor en duurt het niet lang voordat ik in een hoekje ga zitten huilen… of misschien kan ik dat beter boven in een boom doen (want, gevaarlijke beesten) :p

 • Reply Naomi oktober 30, 2015 at 12:09

  Ik denk dat ik eerst zou kijken of er geen gevaarlijke dieren in de buurt zijn. Daarna zou ik schoon water en eten zoeken. En als ik genoeg voedsel heb voor een paar dagen zou ik zo snel mogelijk een uitweg zoeken!

 • Reply Thalita oktober 30, 2015 at 14:47

  Ik zou eerst in mijn zakken voelen voor mijn telefoon. Dan kan ik op Google maps zoeken waar ik ben.. Zo niet, dan ga ik wel in paniek raken en eten drinken en een schuilplaats zoeken..

 • Reply hetboekenik oktober 31, 2015 at 18:06

  Ik denk dat ik mezelf eerst zou oriënteren en om in mijn noodvoorzieningen te voorzien: ik moet eerst eten en slaapplek voorzien. Al de rest komt later.

 • Reply Anouk oktober 31, 2015 at 22:10

  Ik zou gaan lezen in het boek: Out there van Manon Spierenburg (a)

 • Reply Loranne oktober 31, 2015 at 22:17

  Leuk! Ik doe op de valreep nog even mee. 🙂 Als ik ineens wakker zou worden in een vreemd oerwoud, zou ik heel hard hopen dat er geen ijsberen rondlopen of andere vreemde wezens (Lost trauma’s). Dan zou ik denk ik een beetje hopen dat Tarzan ineens op een liaan komt aangeslingerd en me meeneemt naar zijn apengroepje want ik heb geeen idee hoe ik me anders zou moeten redden. En als dat ook niet werkt, zou ik een wanhopige poging doen om te overleven, met vuur maken en eten zoeken enzo (ik hoop op mango’s want die dingen zijn goddelijk en hallo, die mogen er best zijn als ik in een freaking oerwoud terechtkom) en uiteindelijk een zielige, eenzame dood sterven, want ik ben nu eenmaal geen geboren survivaller… :’)

 • Reply Femke Jonkman november 1, 2015 at 08:30

  Ik zal me eerst even moeten orienteren wat, waar en nu. Markeer plekken waar ik ben geweest voor het geval dat ik rondjes blijf lopen. Ga eten zoeken en genoeg hout voor een hut en een kampvuur, zal niet moeilijk zijn in een oerwoud lijkt mij haha.Hopende dat het ook nog gaat regenen dan van grote boombladeren een kommetje maken om water op te vangen om uit te drinken. De volgende dag toch maar eens de uitweg zoeken van het oerwoud en alles blijven markeren..

 • Leave a Reply