Winnen

GESLOTEN: Win: Een exemplaar van ‘Ik Wist Het’ van Chantal van Gastel (+ download gratis het korte kerstverhaal ‘STOP!’)

Merry Christmas lieve, lieve lezers van Adorable Books. Kerst is de tijd om dankbaar te zijn voor het afgelopen jaar, de tijd om gezellig te vieren en tijd voor het korte kerstverhaal ‘STOP!’ van Chantal van Gastel! The House of Books, ofwel Dutch Media, heeft namelijk voor alle lezers van Adorable Books een gratis e-pub bestand beschikbaar gesteld van ‘STOP!’. In het verhaal ‘STOP!’ lees je wat er vooraf is gegaan aan ‘Ik Wist Het’, en zo leer je Mia nog beter kennen.

 


Chantal van Gastel is een chicklitschrijfster waar we anno 2014 niet meer om heen kunnen. Ze schrijft fántastische boeken. Nu heeft ze voor de feestdagen een onwijs leuk kort verhaal geschreven. Het zit gebundeld in een e-book en telt 31 bladzijdes, wat gratis te downloaden is voor op je e-reader of tablet. Je kunt hier het boekje gratis downloadenIn dit e-book vind je niet alleen dit korte verhaal, maar er zit ook een kortingsbon voor het boek ‘Ik Wist Het’, het nieuwste boek van Chantal van Gastel (uitgekomen in september ’14) in én de eerste hoofdstukken van dit nieuwe boek.

Wij mogen onder alle downloaders van het e-boek ‘STOP!’  een exemplaar van ‘Ik Wist Het’ verloten. Wat moet je hier voor doen om kans te maken?
1. Volg ons op Twitter 
2. Zorg er voor dat je een foto, gemaakt met bijvoorbeeld je mobiel, stuurt van je e-reader of tablet waarop de cover van ‘STOP!’ te zien is en mention ons op Twitter (@AdorablebooksNL) met de hashtag #AdorableBooksChristmasgiveaway
3. Laat onder de comments een reactie achter met je twitternaam en vul daarbij een geldig e-mailadres in, zodat wij jou kunnen benaderen als je gewonnen hebt.

Extra winkans: Volg ons op bloglovin’

Jullie kunnen meedoen tot en met 30 december 2014 23.59 uur. Veel succes!
Wij bedanken Dutch Media voor het sponsoren van deze winactie!

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Amy december 25, 2014 at 17:56

  Ik maak graag kans! Mijn twitter is @teaatpemberley en heb Stop! gedownload en gelezen op m’n iPhone’ (:

 • Reply Amy december 25, 2014 at 17:56

  Ps. Ik volg jullie ook via Bloglovin!

 • Reply Anita december 26, 2014 at 17:11

  Ook ik maak graag kans

 • Reply Marion Poeste Thomas december 27, 2014 at 16:50

  Ik doe graag mee
  natuurlijk volg ik jullie al een lange tijd op bloglovin&twitter.
  twitter naam: mybook1990:
  Linkje naar het bericht
  https://twitter.com/mybook1990/status/548868319072514048

 • Reply Patricia december 27, 2014 at 18:19

  Mijn twitter is @Donderdesign en zou graag het boek winnen

 • Leave a Reply