Win een exemplaar van De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden
Winnen

GESLOTEN: Win een exemplaar van De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden

De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden
Wat een zomer is het zeg! En bij de zomer horen natuurlijk: boeken. Deze keer een heerlijk roman van een schrijver die veel mensen wel zullen kennen. Jonas Jonasson is bekend van het boek ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’ en dit is het tweede deel! En nog leuker: het tweede deel is héél goed los te lezen. Wil jij het exemplaar? Lees dan snel door!

Waar gaat het boek over?
De 100-jarige man Allan Karlsson en zijn kompaan Julius leiden een luxe, paradijselijk leven op Bali, maar eigenlijk vervelen ze zich in het paradijs. Een ballonvaart met voldoende flessen champagne voor de 101e verjaardag van Allan kan allicht tijdelijk voor wat spanning zorgen. Door omstandigheden belanden ze in zee en de drenkelingen worden opgevist door een Noord-Koreaans militair schip op weg naar huis. Dat dat schip gesmokkeld verrijkt uranium vervoert voor Kim Jong-un weten ze op dat moment nog niet. In no time vormen ze het middelpunt van een diplomatieke rel waar vele leidende politieke figuren bij betrokken raken, van de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken tot Angela Merkel en Trump aan toe.

Hoe maak je kans op een exemplaar?

Meedoen is heel simpel. Laat hieronder een reactie achter, mét geldig e-mailadres. Vertel in de reactie hoe jouw ideale vakantie eruit zou zien en wie weet ontvang je binnenkort dit exemplaar!

De winnaar krijgt na 12 augustus een email van ons.

Previous Post Next Post

70 Comments

 • Reply Ilse Brinkhuis augustus 7, 2018 at 16:15

  Op een onbewoond tropisch eiland. Niets niks nada. Alleen mijn gezinnetje. Rust vrijheid en natuur. Nemen natuurlijk wel genoeg eten drinken en kleding mee. En niet te vergeten een kist vol boeken.

 • Reply Romy augustus 7, 2018 at 20:36

  Mijn ideale vakantie is vooral met goed gezelschap. Ik ben iemand die me overal kan vermaken. Maar niet zonder mijn beste vriendin! Kampvuurtjes bij het strand, muziek, boekjes lezen en wat cultuur snuiven. Dit dan de hele vakantie door. Dat zou wel ideaal zijn!

 • Reply Henny augustus 8, 2018 at 12:21

  Mijn ideale vakantie: mooi weer, hangmat onder een boom en voorzien van een koel drankje en een stapel boeken heerlijk lang lezen ….

 • Reply Laura augustus 8, 2018 at 21:44

  Mijn ideale vakantie is het ontmoeten van nieuwe, inspirerende mensen en onverwachte avonturen op een lange zomeravond waarop alles kan en natuurlijk lekker veel tijd voor het lezen van boeken waar ik al maanden naar uit kijk.
  Liefs, Laura

 • Reply Ina keijzer augustus 9, 2018 at 11:38

  In oktober naar Ameland in een stacaravan. Heerlijk genieten van natuur, winkelen en lezen tussen door.

 • Reply Els De Backer augustus 9, 2018 at 12:37

  Liefst ga ik op vakantie naar een rustige zonnige locatie. ‘s Ochtends bezoeken we mooie plekjes of maken we een wandeling of fietstocht.
  Daarna is het genieten op het terras of aan het strand, me verdiepend in de doldwaze avonturen van onze plus-honderdjarige vriend??

 • Reply Bep H augustus 9, 2018 at 18:37

  Een huis of appartement met tuin of balkon met een fijn leesplekje voor als we overdag gewandeld of gefietst hebben

 • Reply Jojo augustus 9, 2018 at 19:15

  We gaan helaas zelden op vakantie..
  maar mijn ideale vakantie, is cultuur zien, slapen in huisje of hotel, en de Zee zien, Zee en Zand en het is vakantie geweest, en heel veel Boeken natuurlijk !

 • Reply Marja Legius augustus 9, 2018 at 21:54

  Mijn ideale vakantie is dat ik de dag kan combineren met cultuur, natuur, lekker eten en drinken en dan ook nog tijd om lekker te lezen.

 • Reply Anita Janssen augustus 10, 2018 at 00:05

  Mijn ideale vakantie is om naar Cannobio aan het Lago maggiore te gaan. Ik ben dol op Italië! Iedere dag een ijsje, flaneren over de promenade en genieten van heerlijk italiaans eten in dit pittoreske dorpje. Maar ook Denemarken, Zweden en Noorwegen trekken mij. De prachtige natuur, de rust en de ruimte. Een route langs de fjorden. Prachtig!

 • Reply Diana Emmerechts augustus 10, 2018 at 02:46

  Gewoon in mijn zonnige tuin in de zetel met de poes die languit in mijn schaduw ligt en met een leuk boek. Ik zet lekker de bel af en de telefoon uit voor een tijdje, hoe zalig is dat……

 • Reply Annemiek cornet augustus 10, 2018 at 07:13

  Mijn favoriete vakantie…….helemaal niets doen. Tijd hebben om in alle rust te genieten van alles om mij heen. Zou geweldig zijn met een goed boek!!

 • Reply Sonja augustus 10, 2018 at 07:28

  Mijn ideale vakantie is om plaatsen te ontdekken. Reizen en veel zien. En dan op de rustmomenten met een goed boek bijtanken. Dit alles samen met manlief. Daar past dit boek perfect bij!

 • Reply Anton augustus 10, 2018 at 07:41

  Mijn ideale vakantie. Naar zee, genieten van zon. ‘s Morgens optijd uit bed luisteren naar de natuur. Dan koffie. Na een kleine wandeling even zitten en lezen. Rond de middag naar de markt om verse producten te kopen voor een heerlijke lunch. Daarna een kleine siesta. ‘s Middags naar zee, zwemmen, luieren en lezen. Na een lekker diner en koffie, genieten van een boek met een heerlijk glas wijn erbij.
  Kortom: een vakantie met veel rust om de accu op te laden.

 • Reply wilmsen anita augustus 10, 2018 at 07:52

  Mijn ideale vakantie is in de Caraiben, waar ik veel kan snorkelen

 • Reply patricia koster augustus 10, 2018 at 10:01

  Mijn ideale vakantie. .. Dat is in ieder geval samen met mijn gezin. Als ik mijn 2 zoontjes zie genieten, zoals de afgelopen weken bijvoorbeeld als ze lekker in het zwembad aan het spelen waren, dan geniet ik ook! Hun geluk is mijn geluk. En lekker even wegkruipen met een goed boek terwijl papa de kids bezig houdt, is ook heerlijk !

 • Reply Marjon Postma augustus 10, 2018 at 11:38

  Mijn ideale vakantie? Met mijn gezin, een plekje, ergens met mooi weer, water en liefst nog wat mooie stranden, palmbomen enzo. Een plek waar ook mijn oudste zoon met autisme, adhd en een verstandelijke beperking niet raar wordt aangekeken. Een luie ligstoel waaruit ik mijn kinderen (4 stuks) een beetje kan blijven zien en ondertussen lekker met een goed boek en een fles water en een cappuccino ontspannen!

 • Reply Pierre Peeters augustus 10, 2018 at 12:40

  Mijn ideale vakantie is genieten van goed. weer in gezelschap van familie en.vrienden. Samen wat eten en drinken, genieten van natuur en cultuur en samen palaveren over mooie boeken en literatuur.

 • Reply Anita H. augustus 11, 2018 at 20:53

  Minimaal 2 weken; heerlijk luxe; zonnige bestemming. Combi van luieren op het strand, wandelen en het aanschouwen van bezienswaardigheden. Gezelschap: drie vriendinnen.

 • Reply Micky B augustus 28, 2018 at 13:19

  Mijn ideale vakantie heb ik al eens mogen ervaren en als ik het geld en de tijd had morgen direct overdoen: twee maanden met een camper door Australië trekken. Ik heb nog nooit zo’n gevoel van vrijheid ervaren. De mensen zijn er heel layedback en staan open voor contact. De natuur is in één woord een belevenis en de afwisseling met steden als Sydney maakt dit tot mijn droomvakantie!

 • 1 2 3

  Leave a Reply