Winnen

GESLOTEN: Win een exemplaar van De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden

De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden
Wat een zomer is het zeg! En bij de zomer horen natuurlijk: boeken. Deze keer een heerlijk roman van een schrijver die veel mensen wel zullen kennen. Jonas Jonasson is bekend van het boek ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’ en dit is het tweede deel! En nog leuker: het tweede deel is héél goed los te lezen. Wil jij het exemplaar? Lees dan snel door!

Waar gaat het boek over?
De 100-jarige man Allan Karlsson en zijn kompaan Julius leiden een luxe, paradijselijk leven op Bali, maar eigenlijk vervelen ze zich in het paradijs. Een ballonvaart met voldoende flessen champagne voor de 101e verjaardag van Allan kan allicht tijdelijk voor wat spanning zorgen. Door omstandigheden belanden ze in zee en de drenkelingen worden opgevist door een Noord-Koreaans militair schip op weg naar huis. Dat dat schip gesmokkeld verrijkt uranium vervoert voor Kim Jong-un weten ze op dat moment nog niet. In no time vormen ze het middelpunt van een diplomatieke rel waar vele leidende politieke figuren bij betrokken raken, van de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken tot Angela Merkel en Trump aan toe.

Hoe maak je kans op een exemplaar?

Meedoen is heel simpel. Laat hieronder een reactie achter, mét geldig e-mailadres. Vertel in de reactie hoe jouw ideale vakantie eruit zou zien en wie weet ontvang je binnenkort dit exemplaar!

De winnaar krijgt na 12 augustus een email van ons.

Previous Post Next Post

70 Comments

 • Reply Xaviera Jamie augustus 6, 2018 at 15:23

  Dat ik als moeder heerlijk uit kan rusten en niet weer alles van de hak op de tak moet fixen! Een luxe hotel, een ontbijt dat klaarstaat, het bed weer oogemaakt, een gevulde koelkast, een heerlijk zwembad en een wellness ruimte……. ik blijf dromen…

 • Reply miranda van neer augustus 6, 2018 at 15:24

  Mijn ideale vakantie? Ik ga liever niet van huis, dus als ik niks moet en vooral mijn buren niet hoor, dan heb ik mijn ideale vakantie: voeten in het water, boekje in de hand!

 • Reply Greetje augustus 6, 2018 at 15:25

  Mijn ideale vakantie is genieten in de natuur, mooie wandelingen met de hond en vooral lekker relaxen

 • Reply Mariska van Westen augustus 6, 2018 at 15:26

  Wat leuk! Die staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. De ideale vakantie voor mij is een confortabel verblijf in de mooie natuur, liefst zowel bos als zee vlakbij. Met de mogelijkheid om te fietsen, wandelen, lekker te eten en natuurlijk veel te lezen! Dit alles dan samen met mijn rots in de branding, mijn echtgenoot

 • Reply Silvia van Gimst augustus 6, 2018 at 15:28

  Yes! Een heerlijk wandelvakantie en ’s avonds met een boek bij de openhaard van het hotel. ?

 • Reply AnnaB augustus 6, 2018 at 15:28

  Mijn ideale vakantie is ergens waar de kinderen zich prima vermaken,als zij blij zijn en plezier hebben ,heb ik ook een fijne vakantie. benieuwd naar dit boek,de vorige heb ik me veel plezier gelezen

 • Reply Heidie augustus 6, 2018 at 15:30

  Mijn ideale vakantie bestaat uit een mix van actief zijn en relaxen. We zijn net terug van een weekje Oostenrijk, voor het eerst geweest. Het was heerlijk, lekker fris groen overal nog in tegenstelling tot hier.
  Fijn wandelen en prachtige mooie meren waar je ook een frisse duik in kunt nemen.
  En natuurlijk kan een fijn boek op vakantie niet missen. Deze vakantie heb ik er maar een gelezen (voor ik kinderen had, gingen er vaak 5 boeken mee in de koffer).
  De andere van Jonas Jonasson heb ik gelezen, geweldige boeken. Ik moest vanmorgen nog aan het boek de 100 jarige die uit het raam kwam en verdween denken. Er waren ergens 2 oudere mannen in een zorgcentrum vermist, die hebben ze teruggevonden bij een festival! Het lijkt wel een verhaal maar dat is dus echt gebeurd deze week!

 • Reply Mariska van Westen augustus 6, 2018 at 15:30

  Wat leuk! Deze staat al een tijdje op mijn verlanglijst. De ideale vakantie voor mij zou een comfortabel verblijf in de mooie natuur zijn, liefst in het bos met de zee vlakbij. En de mogelijkheid tot wandelen en fietsen, lekker eten en natuurlijk veel lezen. Dit alles samen met mijn rots in de branding, mijn echtgenoot.

 • Reply Heidi Bogman augustus 6, 2018 at 15:31

  Ik lees meestal alleen maar thrillers. Maar door allerlei vervelende gebeurtenissen in mijn leven, lukt het lezen al een hele tijd niet meer. Misschien met een ander genre dat ik uit mijn leesdip kom.?

 • Reply Dineke Wiersema augustus 6, 2018 at 15:32

  Mijn ideale vakantie zou zijn dat ik op mijn bestemming kom in een soort tijdcapsule want door mijn nekbeschadiging waardoor ik chronische pijn heb is reizen erg pijnlijk. Maar ik zou graag op een mooi eiland vertoeven waar ik bijvoorbeeld een beetje kan wandelen en snorkelen. En natuurlijk zo nu en dan even liggen omdat ik niet kan zitten door mijn beperking en door regelmatig te liggen kan ik mijn dag wat langer maken. Een goed boek is dan ook erg welkom.

 • Reply Lyda van den Bos augustus 6, 2018 at 15:36

  Heerlijk met partner in een vakantiehuis ergens in Europa en de natuur in.
  Uiteraard genoeg leesvoer meenemen.

 • Reply Me augustus 6, 2018 at 15:36

  Lezen met mijn voeten in een teil water!

 • Reply Lianne Clappers augustus 6, 2018 at 15:36

  Mijn ideale vakantie is net afgelopen. Heerlijk naar IJsland geweest. Wat een prachtige natuur!! Genoten van de temperatuur van 13 a14 graden! Zou zo weer terug gaan!!

 • Reply Meike augustus 6, 2018 at 15:37

  Lezen met mijn voeten in een teil water!

 • Reply Ingrid augustus 6, 2018 at 15:39

  Wandelen in en genieten van mooie natuur, lekker eten en natuurlijk een goed boek lezen! Misschien na het lezen van dit boek, komt een ballonvaart ook nog op ‘mijn ideale vakantie-lijstje’ te staan 🙂

 • Reply Danielle augustus 6, 2018 at 15:40

  Mijn ideale vakantie bevat een heleboel boeken, lekker weer en lekker eten. Vooral vakanties met veel reizen tussendoor lenen zich bij uitstek voor lekker veel lezen, zoals vorig jaar mijn droomreis naar zuid Amerika.

 • Reply Kim augustus 6, 2018 at 15:40

  Mijn ideale vakantie zou de reis naar Bali zijn, die we 4,5 jaar geleden niet hebben kunnen maken omdat ik toen ziek ben geworden. Deze reis zou onze huwelijksreis zijn. Deze reis zou ik ooit heel graag willen maken, maar zolang ik in een rolstoel zit blijft het bij dromen. Ik zou graag willen dromen in de tuin over deze mooie reis samen met dit heerlijk boek.

 • Reply B. Alting augustus 6, 2018 at 15:44

  Mijn ideale vakantie is in een huisje aan het strand, gewoon de hele dag op het strand liggen (lezen natuurlijk) of dobberen in de koele zee. ??

 • Reply Liane augustus 6, 2018 at 15:49

  Mijn ideale vakantie ziet er als volgt uit; op een heerlijk wit strand met en super blauwe zee gezellig met mijn familie en een boek in mn handen om lekker de hele dag te gaan lezen☀️☀️ Mijn droomvakantie land is Australië of Indonesië dus ik hoop dat mn droom uit komt

 • Reply Marijke augustus 6, 2018 at 15:51

  Joehoe, mijn ideale vakantie zou zijn dat ik een ticket heb en overal heen zou mogen waar ik maar wil. De wereld ontdekken zonder limiet. Je moet toch kunnen blijven dromen he…

 • Reply maya augustus 6, 2018 at 15:58

  Wat een leuke winactie! Ik heb enorm genoten van het grappige eerste deel over de honderdjarige man (en ook mijn ouders lazen het boek daarna met veel plezier 🙂 ) daarom kan ik niet wachten om het vervolg te lezen!
  Australië en Nieuw-Zeeland zijn al heel lang mijn droombestemmingen dus die kunnen niet ontbreken op mijn ideale vakantie. Voor mij is vakantie genieten van mooi weer en mooie natuurplekkken, tijd hebben om je te vervelen, veel boeken lezen, nieuwe plaatsen en culturen ontdekken… Ook dromen over de ideale vakantie vind ik heel leuk!

 • Reply maya augustus 6, 2018 at 15:58

  Wat een leuke winactie! Ik heb enorm genoten van het grappige eerste deel over de honderdjarige man (en ook mijn ouders lazen het boek daarna met veel plezier 🙂 ) daarom kan ik niet wachten om het vervolg te lezen!
  Australië en Nieuw-Zeeland zijn al heel lang mijn droombestemmingen dus die kunnen niet ontbreken op mijn ideale vakantie. Voor mij is vakantie genieten van mooi weer en mooie natuurplekkken, tijd hebben om je te vervelen, veel boeken lezen, nieuwe plaatsen en culturen ontdekken… Ook dromen over de ideale vakantie vind ik heel leuk!

 • Reply Tessa augustus 6, 2018 at 16:01

  Mijn perfecte vakantie is langs het zwembad, met een goed boek en een drankje binnen handbereik.

 • Reply Wilma van 't Hof augustus 6, 2018 at 16:06

  Mijn ideale vakantie?
  Heb eigenlijk heel weinig wensen wat betreft mijn vakantie. Als het maar droog blijft en de temperatuur aangenaam is. Liefst ook een zonnetje. Lijkt me wel leuk als er tijdens mijn vakantie voor me wordt gekookt, en ik even niet hoef op te ruimen en af te wassen. Maakt me niet uit waar ik naar toe ga, als mijn man maar meegaat. Ik hoef niet speciaal naar een hotel, of luxe bungalow. Een nette caravan is ook prima. Mag zelfs een tent zijn. Wat wel een vereiste is, als ik ergens kampeer, verblijf, slaap, als er een toilet en/of een douche is, die moet wel schoon zijn. Is dat niet het geval, dan ben ik zo weer vertrokken.

 • Reply Manon augustus 6, 2018 at 16:07

  Mijn ideale vakantie: aan zee en op het strand afwisselend lezen, haken of breien. En natuurlijk wel met lopend buffet zodat ik niet hoef te koken.

 • Reply Ilse augustus 6, 2018 at 16:10

  Mijn ideale vakantie is lekker thuis in het zonnetje met een goed boek dat 100 jaar meekan met mijn allerliefste(hond?) naast mij. Samen een ijsje eten en genieten dat we alles hebben dat we nodig hebben: Elkaar, een goed boek en het Nederlandse zonnetje.

 • Reply josé Vogels augustus 6, 2018 at 16:11

  Mijn mooiste vakantie is met mijn man,waar maakt me dan niet uit.

 • Reply Nicole augustus 6, 2018 at 16:35

  Mijn ideale vakantie is op een eiland met een heerlijk zandstrand en een prachtige zee. De zon straalt elke dag aan de felblauwe hemel, maar de temperatuur blijft tussen de 20 en 25 graden zodat het ook nog leuk is om iets te doen. Een briesje zorgt voor wat verkoeling. Ik zit in een fijn hotel met mijn lieve vriend. We gaan lekker stadjes bezoeken, fietsen, wandelen en luieren op het strand. Dat doe ik natuurlijk met dit uitermate fijne boek! De vakantie is gevuld met pure ontspanning en genot. Het leven is mooi!

 • Reply Tamara augustus 6, 2018 at 16:39

  Mijn ideale vakantie is eigenlijk gewoon naar Duitsland gaan, naar het dorpje Saarburg. Dit dorpje heeft eigenlijk alles wat ik zoek! Het is heel gezellig, vaak mooi weer en heeft lekker eten. Een goed boek erbij, en meer heb ik niet nodig!

 • Reply Louise augustus 6, 2018 at 16:47

  Mijn ideale vakantie is in Italië, ik ben gek op het land, de cultuur, de mensen, het weer en niet geheel onbelangrijk het eten ;). s’ochtends kleine dorpjes bezoeken, rijden door het mooie landschap, heerlijk lunchen met een pasta en ’s middags aan het zwembad met een goed boek een siësta te houden.

 • Reply Eveline Kleijn augustus 6, 2018 at 16:51

  Mijn ideale vakantie is net als nu, lekker met het gezin naar Italië en daar de omgeving en mooie steden bezoeken en dan op de terugweg langs mijn lieve Franse vriendin in de Elzas.
  De kinderen willen natuurlijk ook nog naar Europapark.

 • Reply Wilma kuijntjes augustus 6, 2018 at 16:59

  Mijn ideale vakantie heb ik net achter de rug. Een week strand in Denemarken heerlijk zonnen en luieren met een goed boek. Week 2 legoland. Gezellig met de kleinkinderen genieten in de achtbaan en andere attracties. Geen tijd om te lezen haha te moe. En de derde week een park met zwembad waar ik mijn lees schade in kon halen en heerlijk gezwommen heb met de kleintjes.

 • Reply Heleen van der Velde augustus 6, 2018 at 17:12

  Mijn ideale vakantie is met mijn 3 jongens en een stukje geschiedenis en natuur zodat ze alledrie en dus ook ik voldaan zijn! Al lees ik dan wel graag een paar uur in een heerlijk afleidend en goed boek….

 • Reply Lieke van Bommel augustus 6, 2018 at 17:18

  Mijn Ideale vakantie zou ergens ver weg op een eiland zijn, maar een stedentripje of gewoon op de camping vind ik ook prima. Eigenlijk maakt het niet veel uit waar ik naar toe ga, als ik van huis ben is het vakantie.

 • Reply Jolien augustus 6, 2018 at 17:39

  Mijn ideale vakantie is een combinatie van actief en ontspannen! Lekker luieren aan het zwembad/stand, wegdromend met een heerlijk boek. Afwisselend met een prachtige wandeling door natuur, nieuwe plekjes ontdekken, cultuur opsnuifen in pittoreske dorpjes, nieuwe eetgewoontes ontdekken. Nu al zin om weer op pad te gaan!

 • Reply Debbie augustus 6, 2018 at 18:01

  Mijn ideale vakantie zou zijn als ik spoedig mijn eigen fijne huis vind en met een fijn leesboek in mijn eigen tuintje kan zitten een boek lezen! En wegdromen over toekomstige uitstapjes/ dagjes weg/ vakantie naar mooi warm land. Of dromen over de dag dat ik een woning kopen kan…

 • Reply Amy augustus 6, 2018 at 19:46

  Mijn ideale vakantie zou zijn als ik naar een onbekend land mag met mijn moeder en dan gaan we rondreizen, alles bekijken, gekke dingen doen en savonds samen verdrinken in goede boeken in het avondlicht van de ondergaande zon op een schommel aan de zee! Heerlijke supervlugge dagen en eindeloze avonden!!!

 • Reply Marij brand augustus 6, 2018 at 20:36

  Mn ideale vakantie is nu bezig….3 weken frankrijk met kinderen en man. In een groot huis, chillen, boek lezen en zwemmen…wat wil je nog meer

 • Reply Jorien augustus 6, 2018 at 20:52

  Mijn ideale vakantie zou minder werken zijn en meer tijd om te lezen! En als ik dan toch niet hoef te werken zou ik ook graag met vriendinnen leuke dingen doen 🙂

 • Reply augustus 6, 2018 at 21:31

  Mijn ideale vakantie beleef ik nu in eigen land, wat een ongekend topweer deze zomer!

 • Reply Inge Kwanten augustus 6, 2018 at 21:37

  Samen met mijn 3 grootste liefdes! Vriend, dochter en een boek….and there is never a dull moment ❤️

 • Reply Pleun augustus 6, 2018 at 22:10

  Mijn ideale vakantie is naar Italie en door van die leuke straatjes te lopen in kleine dorpjes. Lekker te lunchen en te dineren. Gezellig samen met vriendinnen.

 • Reply Rozemarijn augustus 6, 2018 at 22:19

  Mijn ideale vakantie is een weekje Vlieland lekker rustig genieten van het eilandleven en sfeertje. Uitwaaien aan zee terwijl de wind door mijn haar waait en ik de geur van de zee op kan snuiven met mijn dopneusje. ‘S ochtends de dag beginnen met een kopje thee en een goed boek voor de tent in het zonnetje. #idealevakantie #vliebiza

 • Reply Wendy augustus 6, 2018 at 23:48

  Een vakantie met Mickey Mouse is voor mij een geweldige vakantie 🙂

 • Reply Joke Hopman augustus 7, 2018 at 00:18

  Ben heel lang niet op vakantie geweest maar ik droom nog steeds dat ik ooit nog een cruiste kan gaan maken.

 • Reply Jildou augustus 7, 2018 at 09:56

  Mijn ideale vakantie is 6 weken helemaal niks te hoeven. Vervolgens lijkt het mij super tof om dan die 6 weken door te brengen in Australië en Nieuw-Zeeland. Dit lijkt mij zo gaaf! En eigenlijk is 6 weken er nog te kort voor om alles te zien. Dit lijkt mij echt mijn droomvakantie ?

 • Reply Tanneke Burggraaff augustus 7, 2018 at 10:21

  Mijn ideale vakantie…..oei. Dat zou ik niet weten. Ja eigenlijk wel. Een weekje, waar.?….dat maakt niet uit, even niet na hoeven denken. Gewoon lekker dingen doen waar ik eigenlijk nooit aan toe kom. En……..ach….dromerijen. Gewoon genieten van elkaar en de dagelijkse dingen.

 • Reply Annemieke augustus 7, 2018 at 12:02

  Mijn ideale vakantie is met het gezin! En dat hoeft voor mij niet ver te zijn…..
  Dit jaar zijn we in Zeeland geweest en mijn ouders zijn ook een dagje geweest. Ik zou het boek graag willen winnen voor mijn vader, omdat mijn ouders niet meer echt op vakantie gaan, maar mijn vader wel graag leest.

 • Reply Laurine augustus 7, 2018 at 13:44

  Mijn ideale vakantie speelt zich af in een warm land, met prachtige en weelderige natuur waar je fijn kan wandelen. Tussendoor een ijsje eten en op het strand genieten van een goed boek! 🙂

 • Reply Robin augustus 7, 2018 at 15:43

  Eerste vakantie met mijn lieve vriend

 • Reply Ilse Brinkhuis augustus 7, 2018 at 16:15

  Op een onbewoond tropisch eiland. Niets niks nada. Alleen mijn gezinnetje. Rust vrijheid en natuur. Nemen natuurlijk wel genoeg eten drinken en kleding mee. En niet te vergeten een kist vol boeken.

 • Reply Romy augustus 7, 2018 at 20:36

  Mijn ideale vakantie is vooral met goed gezelschap. Ik ben iemand die me overal kan vermaken. Maar niet zonder mijn beste vriendin! Kampvuurtjes bij het strand, muziek, boekjes lezen en wat cultuur snuiven. Dit dan de hele vakantie door. Dat zou wel ideaal zijn!

 • Reply Henny augustus 8, 2018 at 12:21

  Mijn ideale vakantie: mooi weer, hangmat onder een boom en voorzien van een koel drankje en een stapel boeken heerlijk lang lezen ….

 • Reply Laura augustus 8, 2018 at 21:44

  Mijn ideale vakantie is het ontmoeten van nieuwe, inspirerende mensen en onverwachte avonturen op een lange zomeravond waarop alles kan en natuurlijk lekker veel tijd voor het lezen van boeken waar ik al maanden naar uit kijk.
  Liefs, Laura

 • Reply Ina keijzer augustus 9, 2018 at 11:38

  In oktober naar Ameland in een stacaravan. Heerlijk genieten van natuur, winkelen en lezen tussen door.

 • Reply Els De Backer augustus 9, 2018 at 12:37

  Liefst ga ik op vakantie naar een rustige zonnige locatie. ’s Ochtends bezoeken we mooie plekjes of maken we een wandeling of fietstocht.
  Daarna is het genieten op het terras of aan het strand, me verdiepend in de doldwaze avonturen van onze plus-honderdjarige vriend??

 • Reply Bep H augustus 9, 2018 at 18:37

  Een huis of appartement met tuin of balkon met een fijn leesplekje voor als we overdag gewandeld of gefietst hebben

 • Reply Jojo augustus 9, 2018 at 19:15

  We gaan helaas zelden op vakantie..
  maar mijn ideale vakantie, is cultuur zien, slapen in huisje of hotel, en de Zee zien, Zee en Zand en het is vakantie geweest, en heel veel Boeken natuurlijk !

 • Reply Marja Legius augustus 9, 2018 at 21:54

  Mijn ideale vakantie is dat ik de dag kan combineren met cultuur, natuur, lekker eten en drinken en dan ook nog tijd om lekker te lezen.

 • Reply Anita Janssen augustus 10, 2018 at 00:05

  Mijn ideale vakantie is om naar Cannobio aan het Lago maggiore te gaan. Ik ben dol op Italië! Iedere dag een ijsje, flaneren over de promenade en genieten van heerlijk italiaans eten in dit pittoreske dorpje. Maar ook Denemarken, Zweden en Noorwegen trekken mij. De prachtige natuur, de rust en de ruimte. Een route langs de fjorden. Prachtig!

 • Reply Diana Emmerechts augustus 10, 2018 at 02:46

  Gewoon in mijn zonnige tuin in de zetel met de poes die languit in mijn schaduw ligt en met een leuk boek. Ik zet lekker de bel af en de telefoon uit voor een tijdje, hoe zalig is dat……

 • Reply Annemiek cornet augustus 10, 2018 at 07:13

  Mijn favoriete vakantie…….helemaal niets doen. Tijd hebben om in alle rust te genieten van alles om mij heen. Zou geweldig zijn met een goed boek!!

 • Reply Sonja augustus 10, 2018 at 07:28

  Mijn ideale vakantie is om plaatsen te ontdekken. Reizen en veel zien. En dan op de rustmomenten met een goed boek bijtanken. Dit alles samen met manlief. Daar past dit boek perfect bij!

 • Reply Anton augustus 10, 2018 at 07:41

  Mijn ideale vakantie. Naar zee, genieten van zon. ’s Morgens optijd uit bed luisteren naar de natuur. Dan koffie. Na een kleine wandeling even zitten en lezen. Rond de middag naar de markt om verse producten te kopen voor een heerlijke lunch. Daarna een kleine siesta. ’s Middags naar zee, zwemmen, luieren en lezen. Na een lekker diner en koffie, genieten van een boek met een heerlijk glas wijn erbij.
  Kortom: een vakantie met veel rust om de accu op te laden.

 • Reply wilmsen anita augustus 10, 2018 at 07:52

  Mijn ideale vakantie is in de Caraiben, waar ik veel kan snorkelen

 • Reply patricia koster augustus 10, 2018 at 10:01

  Mijn ideale vakantie. .. Dat is in ieder geval samen met mijn gezin. Als ik mijn 2 zoontjes zie genieten, zoals de afgelopen weken bijvoorbeeld als ze lekker in het zwembad aan het spelen waren, dan geniet ik ook! Hun geluk is mijn geluk. En lekker even wegkruipen met een goed boek terwijl papa de kids bezig houdt, is ook heerlijk !

 • Reply Marjon Postma augustus 10, 2018 at 11:38

  Mijn ideale vakantie? Met mijn gezin, een plekje, ergens met mooi weer, water en liefst nog wat mooie stranden, palmbomen enzo. Een plek waar ook mijn oudste zoon met autisme, adhd en een verstandelijke beperking niet raar wordt aangekeken. Een luie ligstoel waaruit ik mijn kinderen (4 stuks) een beetje kan blijven zien en ondertussen lekker met een goed boek en een fles water en een cappuccino ontspannen!

 • Reply Pierre Peeters augustus 10, 2018 at 12:40

  Mijn ideale vakantie is genieten van goed. weer in gezelschap van familie en.vrienden. Samen wat eten en drinken, genieten van natuur en cultuur en samen palaveren over mooie boeken en literatuur.

 • Reply Anita H. augustus 11, 2018 at 20:53

  Minimaal 2 weken; heerlijk luxe; zonnige bestemming. Combi van luieren op het strand, wandelen en het aanschouwen van bezienswaardigheden. Gezelschap: drie vriendinnen.

 • Reply Micky B augustus 28, 2018 at 13:19

  Mijn ideale vakantie heb ik al eens mogen ervaren en als ik het geld en de tijd had morgen direct overdoen: twee maanden met een camper door Australië trekken. Ik heb nog nooit zo’n gevoel van vrijheid ervaren. De mensen zijn er heel layedback en staan open voor contact. De natuur is in één woord een belevenis en de afwisseling met steden als Sydney maakt dit tot mijn droomvakantie!

 • Leave a Reply