Winnen

Win: een Best of YA verjaardagskalender!

Best of YA verjaardagskalender

We hebben een super leuke winactie voor jullie in petto. Onlangs is er een Best of YA-verjaardagskalender verschenen die GRATIS af te halen is bij iedere Libris boekhandel. Ik heb hem zelf in huis en ik weet dat hij binnen een mum van tijd helemaal op zal zijn, zo awesome is hij. Nu hebben we dus 5 kalenders die we mogen weggeven aan jullie. HOE leuk?!

Er zijn mensen die wonen niet in de buurt van een Libris boekhandel en het is voor hen lastig om dan deze super toffe Best of YA verjaardagskalender te scoren. Super fijn dat wij dan 5 exemplaren mogen weggeven. De kalender is gemaakt door de Fotofabriek en hij ziet er geweldig uit. Hieronder wat foto’s om een sfeerimpressie te krijgen.

Best of YA verjaardagskalender

Best of YA verjaardagskalender

 

Wat moet je doen om kans te maken op een toffe Best of YA verjaardagskalender?

Laat een reactie achter waarin je ons vertelt waar je de kalender op zult hangen. Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen in het reactievakje.
We zouden het ook erg leuk vinden als je ons liked op Facebook, Instagram en Youtube!

Meedoen kan tot en met 9 oktober 2016. De winnaar krijgt een email, houd deze dus goed in de gaten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Veel succes! Mocht je hem nou niet winnen: je kunt de kalender zelf scoren bij een van de Libris boekhandels.

52 Comments

 • Mandy huybregts

  Ik zou hem op mijn boekenkamer hangen :D.
  Ik moet alleen mijn tafeltje nog verven en dan kan ik daar lekker wat uurtjes lezen.
  Dan is een kalender handig om verjaardagen, events, signeersessies op te schrijven.
  En natuurlijk wanneer de boeken uitkomen die ik og moet gaan lezen :D.

 • Marjon

  Ik woon in emmen en moet naar Assen of Zwolle om z’n kalender te halen en ik heb geen tijd om daar heen te reizen. Ik zou hem ophangen in mijn kamer bij mijn boekenkast zodat ik er elke dag op kijk.

 • Isa Brattinga

  Oooh deze is echt te leuk! Waarom is er geen libris winkel in de beurt… *cries*
  Ik zou hem ophangen op de wc, omdat daar nog een kalender mist en tja deze is toch gewoon geweldig! ❤️

 • Sophie Both

  Ik zou hem ophangen in mijn kamer naast mijn boekenkast :). Zo kan ik er iedere dag inkijken. Als ik de kalender zou winnen zou ik ook de bekende verjaardagen van boekcharacters in zetten.

 • Lisa

  Aaaaaah, ik heb dit nodig. Ik loop de kalender net mis omdat ik vorige week HvDeR heb gekocht toen de actie er nog niet was (huilen.). Ik zou ‘m ophangen in mijn kamer, want ik weet dat niemand in huis ‘m zo zal waarderen als ik :’)

 • Anouk

  Ik zou hem op m’n werk ophangen.. Ik werk op een buitenschoolse opvang en het lijkt me gaaf om de namen van alle kids erop te schrijven.. Allemaal boekenwurmen in de dop!

 • Annette

  Ik ga binnenkort verhuizen, van een studentenkamer naar mijn eerste echte appartementje en dat betekent dat ik mijn nieuwe plekje helemaal naar mijn zin mag inrichten! Ik heb al een aantal dingen verzameld, maar ik heb nog geen verjaardagskalender om op te hangen in de WC (daar kom je namelijk elke dag en dan vergeet je dus zeker nooit een verjaardag!) en hoe mooi zou deze kalender daar kunnen komen te hangen?

 • Suzan

  Op het toilet als de rest het toe laat. Het zou een enorme verbetering zijn t.o.v. de treinenkalender die er nu hangt! Lijkt me geweldig om een boekenkalender te hebben, misschien dat de rest hier dan ook eindelijk in gaat zien hoe heerlijk het is om een boekenwurm te zijn 🙂

 • Ivette

  Ik zou de kalender op een standaard zetten bovenop mijn nieuwe ingerichte boekenkast. Dat zou het helemaal afmaken. Ik heb het helemaal op kleur gesorteerd en ik zoek nog leuke boekgerelateerde goodies om het perfect te maken?

 • Bianca Kascherus

  Helaas moet ik zeggen dat ik deze in de wc tegenover de pot moet ophangen ? ik en mijn vriend zijn echt ontzettend slecht in het bijhouden van verjaardagen & omdat we elke dag vaker naar de wc gaan is het de perfecte plaats om nooit weer iemand te vergeten. Haha.. ??

 • Romy

  Mijn kledingkast is nu nog saai en zonder kleur,
  Dat brengt niet echt verbetering in de dagelijkse sleur.
  Daarom zou ik mijn kast graag van deze kalender voorzien,
  Dan heb ik meteen een dagelijkse oppepper bovendien.

 • Tamara TS

  Oeh, die is tof! Ik zou hier wel heel vrolijk van worden. Natuurlijk komt ie dan op de wc te hangen haha. Waarom weet ik ook niet, wie zou nou bedacht hebben dat die kalenders altijd op een wc hangen?
  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramara1982, YT Tamara TS)

 • Inge

  Ik zou de kalender ophangen op de slaapkamer van mijn dochter die sinds kort de YA-boeken heeft ontdekt. Door de kalender leert ze nieuwe boektitels kennen en daarmee haar leeslijst uitbreiden. Daarnaast kan ze alle verjaardagen van haar familie en vrienden op de mooie kalender plaatsen om ze nooit te vergeten. Wie weet is mijn dochter een keer de winnaar? Zou een leuke verrassing zijn!

 • Marleen

  Ik zou de kalender aan een haakje naast mijn boekenkast ophangen. Helaas zit er geen Libris winkel in de buurt, dus hopelijk maak ik hier een kansje! Ik volg jullie op Instagram en FB!

 • Esther

  Ik zou de kalender op mijn net vernieuwde en geschilderde kamer ophangen! Het is mijn favoriete plek om te lezen, dus zou deze mooie kalender er niet misstaan!

 • Michelle

  Wat een leuke kalender. Ik zou hem graag op mijn kamer hangen. Ik heb net een nieuwe boekenkast gekregen en dit kalender zou zeker erbij passen. Ik zou heel blij zijn als ik er eentje zou winnen!??

  Ik volg jullie op alle sociale media!!

 • Thyrze

  Ik heb al jaren dezelfde, kleine, vierkante kalender aan mijn muur hangen. Precies naast de deur van mijn slaapkamer, aan een haakje op ooghoogte. Inmiddels ben ik die oude kalender, vol gekrabbel, tipp-ex (die uiteraard nog steeds doorschijnt) en highlights (om te proberen te verdoezelen dat er ineens een witte tipp-ex vlek op het groen van de kalender zit – werkt overigens niet, het valt nu alleen maar meer op) best wel een beetje zat. Een mooie, simpele kalender vinden is echter zo makkelijk nog niet: je komt vaak uit bij een kalender die of veel te ouwelijk is, of iets met katten, honden, enzovoort heeft. Dus ja, deze kalender is héél erg welkom!

 • Kim

  Deze kalender zal een mooi plekje aan de muur krijgen naast mijn boekenkast die gevuld is met o.a. één van mijn lievelingsboeken: ‘Hof van doorns en rozen’!

 • Léonie

  Wow, wat een mooie kalender! Bij mij zou hij op mijn werkkamer komen hangen waar ik elke dag zit om foto’s te bewerken. Op mijn ‘photo wall’ daar zou hij prachtig hangen tussen mijn mooiste canvassen en foto’s.

 • Astrid

  Mooi! Zou hem op mijn (studenten)kamer hangen, leuke en mooie kalender om alle belangrijke verjaardagen op te kunnen schrijven en op tijd aan te denken 😉

 • Janneke

  Wat een mooie kalender! Ik zou hem op mijn slaapkamer bij mijn boekenkasten ophangen. Ik heb net nieuwe boekenkasten en de kalender zou het helemaal afmaken.

 • Linda Smeets

  Enorm leuke kalender waar ik ontzettenu blij mee zou zijn want verjaardagen vergeten is niet erg handig… ?
  Ik zou hem ophangen aan de muur van ons kantoortje aan huis.

 • Romina

  Ik zou de poster boven mijn boekenkast hangen. Daar hing namelijk eerst een poster van de hunger games, maar die is tijdens de verbouwing kapot gegaan. Deze kalender zou in plaats van die poster heel leuk staan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.