Winnen

GESLOTEN: Win een Allegiant pakket!

1Packshot tasje, boeken en vrijkaarten
9 maart is het zo ver, het derde deel, Allegiant, van The Divergent series komt uit. Jij kan hier bij zijn! Naast dat we twee vrijkaartjes weggeven, geven wij alles van bovenstaande foto weg! Het pakket bestaat dus uit die geweldige canvas tas, de volledige Divergent boekenserie én twee vrijkaartjes voor de film!

Waar gaat de film over?
In het derde deel van The Divergent Series: Allegiant maken Tris en Four kennis met een hele nieuwe wereld die veel meer risico met zich meebrengt dan ooit tevoren. Tris en Four proberen te ontsnappen aan de muur die hun scheidt van Chicago. Dit is de eerste keer dat ze buiten de muur komen en ze laten de enige stad achter die ze ooit hebben gekend.

Wat moet je doen om te winnen?
Laat in een reactie weten waarom jij dit pakket zou moeten winnen. Vergeet niet een geldig emailadres achter te laten, wij nemen contact met je op via de email. Mocht je niet snel genoeg reageren moeten wij helaas een nieuwe winnaar mailen, houd je mail dus op de einddatum goed in de gaten!

Meedoen met de winactie kan tot en met 8 maart 2016 23:59. De winnaar krijgt bericht via de email. Meer kans maken? Op Facebook geven wij ook een pakket weg!

HowtobesingleTitel: Allegiant
Regie: Robert Schwentke
Verschijnt: 9 maart 2016
Duur: 121 minuten

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

151 Comments

 • Irene

  Wow dit is echt zo ontzettend gaaf! Ik ben een mega Divergent fan maar ik heb mijn boeken nog niet compleet helaas… Ook kan ik niet wachten om jaar de film te gaan, dat zou ook weer eens een goed excuus zijn om mijn fangirl vriendin Faleska weer een keer te zien ^^

 • daphne

  Het is alweer een tijdje geleden dat ik divergent heb gelezen, dus het lijkt me een goed moment om de serie te herlezen. Helaas heb ik de boeken niet, dus dit zou daar heel geschikt voor zijn! Gelijk een fancy tas en bios kaartjes bij, dan ben ik dolgelukkig 🙂

 • Linda raaijmakers

  Als tweelingouders hebben manlief en ik het sommige dagen hard te halen dus wil ik hem verrassen met een avondje uit en een geweldig boekenpakket.

 • Jacqueline

  Ik doe zeker weer mee! Ik ben echt dol op canvastassen en deze serie, dus hoe leuk zou het zijn om die twee te combineren. Daarnaast heb ik tot nu toe alle films samen met mijn moeder in de bios gekeken, zouden we zeker weer willen. Dankzij mij is zij ook enorme fan geworden haha, op deze manier heeft ze dan zelf de boeken ook en hoeft ze ze niet meer van mij te lenen.

 • Jamie Lee

  Ik doe graag mee. Ik vond de boeken echt geweldig, maar heb ze jammer genoeg nog niet in mijn boekenkast staan. De films vindt ik tot nu toe ook super. Ik zou mijn broer meenemen naar de film. Hij houdt namelijk niet van lezen, dus gaan we vaak naar samen naar de verfilmingen. Zo kan hij ook van de Divergent serie genieten. XD

 • Esther Maagdenberg

  Mijn lieve zus en ik roepen al maanden dat we daar echt weer zo snel mogelijk heen moeten! Samen alle andere films ook in de Bioscoop gezien en er ontzettend van genoten. Laat het nou ook nog eens zo wezen dat ik een ontzettende boekenwurm ben! And a girl can never have too many bags!

 • Suzanne

  Ik zou dit pakket graag willen winnen voor mijn dochter. Voor haar een grote stimulans om over te stappen naar Young Adult en lekker door te blijven lezen en kijken.

 • Michelle

  Jaaaa die wil ik winnen!! Ik ben net begonnen met mijn master en tegelijkertijd ook met een onderzoek van 9 maanden. Ik weet van mezelf, als ik ergens mee bezig ben, dat ik er in mijn vrije tijd ook onnodig veel aan ga zitten. Als ik dit pakket win dan moet ik wel even vrij nemen om de boeken opnieuw te lezen (voor de zoveelste keer haha) en naar de film te gaan!

 • Melissa Dijkshoorn

  Super leuk!!! Ik zou heel graag mijn vriendin meenemen!! We zien elkaar niet zo vaak meer door onze studies en dit zou wel een heel leuk kadootje zijn

 • Maureen

  Ik wil dit pakket graag winnen omdat ik van lezen hou en van films kijken. Ben super benieuwd naar de film en kan niet wachten tot ik ernaar toe kan om te gaan kijken

 • Lotte

  Ik zou mijn vriend hier graag mee verrassen! Ik als echte leesfanaat spoor hem geregeld aan om ook boeken te gaan lezen, maar hij heeft er geen geduld voor… Misschien als hij de film heeft gezien dat hij toch overstag gaat en benieuwd is naar de andere delen! Zo niet, is er toch nog 1 heel blij met deze prijs; IK! En die tas; i’m in love! ♡

 • Joke Pronk

  Graag met onze dochter, omdat ze nu zo haar best doet met 3 baantjes (je moet wat) maar de donderdag is altijd voor ons om samen leuke dingen te doen

 • Linda Schouten

  Ik wil hier graag mijn zusje mee verassen nadat ze uit zoveel problemen toch weer haar best doet om op te krabbelen. Tevens zou ik als groot fan, hier heeeeeel blij van worden ☺️

 • Saskia

  Ik heb de boeken al heel vaak gelezen, nu weer voordat de derde film uitkomt, maar heb ze alleen als ebooks. Als echte boeken zijn ze dan ook heel erg welkom. En dan de bioscoop kaartjes dan voelt naar de film gaan echt als een cadeautje. En de tas past perfect bij mijn divergent kleding. Zie facebook knappeborduurkunsten voor mijn zelfgemaakte trui.

 • Haticenur

  Hey, ik zou heel graag willen winnen omdat ik alle delen ( eerte en de tweede deel ) heb bekeken maar de boeken niet heb kunnen lezen. Ik wil heel graag de boeken ook gaan lezen omdat, tjah, de boek is altijd veel beter dan de film, dat weten we allemaal! En ik vond al de films leuk, op de boeken zal ik sowieso verliefd worden dan! Ik hoop dat ik het win, en kans maak om het derde deel te kunnen bekijken en na de film gelijk kan beginnen met het lezen van de boeken! En niet te vergeten, met mijn boeken in de superleuke canvastas lopen! Haha

 • Madelon

  Ah ja gerne! Dan zou ik heerlijk met mijn neef kunnen gaan.
  Het zou een heerlijk cadeautje zijn om zo na mijn stage even lekker te ontspannen zodat ik daarna vol goede moed aan mijn scriptie en eindportfolio kan gaan werken 🙂

 • chantal

  De boeken zou ik zelf gaan lezen en mijn broertje stuur ik mooi naar de film! Hij vraagt al dagen of iemand tijd (en geld) heeft om mee te gaan.

 • Laureen

  Oe , een moeder dochter dagje! Eerlijk zullen we alles moeten delen maar deze wil ik graag in mijn boekenkast en mijn dochter van 13 heeft dan gewoon pech! Maar de bios zullen wij wel samen doen hoor 😉

 • Ismay Gijsen

  Oh ik wil deze serie nog zó graag lezen. Ik heb nog één mini plaatsje voor de serie in mijn boekenkast naar The Hunger Games. En als ik de kaartjes win ga ik een film marathon houden en neem ik mijn vriendje of tante mee.

 • I.J

  Heyy :3

  ik fanboy m erg voor deze serie. Heb ze allemaal al in prachtige hardcover editie (Engels). Maaaaaaar, wat doe ik dan hierr?

  wel… Ik hebn hele goeie vriendin, die laaste tijd erg goed voor me klaar staat. Ze is geen boekenworm of iets, maar soms kan ik haar overhalen om een boek met mij te lezen. Dan bestel ik het zelfde boek, maar dan voor mij Engels, en voor haar Nederlands. Want Lisa (mijn beste mormel) kan niet zogoed Engels lezen. Ik ga wel met haar naar de film, want ze vind het wel n leuk verhaal :p

  Dus ik zou dit pakket heel graag voor mijn vriendin willen winnen 😀 En dan kan ze het lezen, en gaan we met de kaartjes naar de film 😀

  En ik ben trouwens verslaafd aan jullie insta account. Dayyumm. Great books :3

  bedankt voor t houden van deze give away.

  Groetjes, I.Jason

 • Mariska

  Goedemorgen‼️
  Wat een leuke blog.. En toffe win-actie natuurlijk‼️
  Wij hebben er net een hele drukke en chaotische verhuizing opzitten.. Stress all over.. ? Heel veel zelf samen met vriendlief geklust dus we zijn kapot!! Nu hou ik mega veel van lezen en de komende tijd hoop ik dus een hoop boeken te verslinden en boven alles heel veel te ontspannen!!! Maar vriendlief heeft ook wel ontspanning verdiend dus als ik zou winnen kan ik hem meenemen naar de film.. Win-win toch!!! Succes met kiezen van de winnaar!!

  Groetjes‼️

 • Freya

  Wauw wat een actie! Tot noch toe heb ik nog niet het geld gehad om deze serie te kopen ondanks dat ik de boeken al vaak geaaid heb in de boekhandel. Ik heb heel erg van de films genoten though. Ik ben wel heel benieuwd of de verhalen over het einde van de serie waar zijn, dus eigenlijk moet ik ze hoognodig gaan lezen. Nu is het dus tijd om te gaan duimen!

 • Erik Jansen

  9 maart alweer deel drie van deze geweldige serie in de bios! De eerste was een beetje Hunger Games-is, maar deel twee had echt een Matrix-vibe dus ik ben zeer benieuwd naar het derde deel.
  Ik ben zelf iemand die graag eerst de films ziet en de volledige wereld van het verhaal daarna wil lezen, omdat uiteindelijk de boeken altijd beter zijn.
  Daarom is deze prijs dus geweldig om dus eerst de film te zien, en daarna in de boeken te storten!

  Te gekke prijs dus, ik doe mee! Succes met de winactie en het blog!

  Mvg,

 • Ans Stier

  Wat een geweldige winactie! Ik ben een leesfreak maar ook een filmliefhebber dus dit is echt de perfecte combi. Het tasje komt perfect van pas als ik naar de boekhandel ga 😉 Van deze serie heb ik al vele goede berichten gehoord en recensies gelezen. Ik zou dolgraag zelf kennis maken met die prachtboeken en de film uiteraard.

 • Demi Kolle

  Gave winactie! Ik ben fan van deze serie maar mijn zusje echt enorm fan. Ze zat al na Insurgent dat ze Allegiant moest en zal zien in de bioscoop ook wilt ze heel graag haar eigen exemplaren van de serie omdat ik nogal zuinig ben op mijn boeken, dus ik zou dit graag aan mijn zusje willen geven.

 • Monica

  Ohh ik ben altijd zo slecht in originele goede redenen bedenken x’D ik kom altijd met ‘AAHH lijkt me zo gaaf’ en ‘ik ben er zo benieuwd naar’! Enzo.
  Divergent is natuurlijk een a.w.e.s.o.m.e serie. Ik heb de boeken verslonden en mijn eerste deel is zelfs door haar gesigneerd!
  Als ik win neem ik mijn lieve zus mee. Zij vond de eerste twee films geweldig, maar heeft de boeken nog niet gelezen. Mijne leen ik niet uit, want heilige ruggen :3 zij breekt ze. Dus hiermee sla ik 3 vliegen in één klap. 3? Ja!
  – mijn zus (en ik natuurlijk) kunnen heeeel erg gaan genieten van de film Allegiant part I!
  – mijn zus heeft nu geen excuus meer en moet de boeken gaan verslinden (ik geef ze aan haar:))
  – mijn zus is in april jarig, dus ik kan het gelijk erbij doen als vervroegd verjaardagscadeau

  🙂 *duimen*

 • Amber

  Aahh zo leuk dit! Ik ga met hele goeie vriendin Sigrid omdat ze altijd voor me klaarstaat en ik het een tijdje moeilijk heb gehad en toen was zij er voor mij. Ik wil haar bedanken en dan zou deze giveaway een leuk cadeautje zijn aangezien wij beide hele grote divergent fans zijn.

 • Chardonay

  Hoi,

  Ik ben al fan sinds het begin, ik heb de boeken in het engels toen gehaald. En dat voelde verschrikkelijk… Elke weer wachten tot er een nieuw deel uit kwam 🙁 en toen kwamen ze ook nog eens in het nederlands!
  Jaha, toen heb ik wel even gefangirld. Ik kocht ze ook meyeen in het nederlands. Ik had mijn moeder van 61 deel 1 uitgeleend, en toen heeft ook zij de boxset gekocht!
  Toen de film uitkwam in de bios, zat ik er als 1 van de eerste, ik was benieuwd hoe ze het zouden verfilmen 🙂
  Later ben ik met mijn moeder nog geweest en met Naomi Dubbeld. Met naomi ga ik ook weer naar de Marathon!!! En ik heb er zin in! Kan niet wachten! Ik ben echt heeeel benieuwd hoe ze 3 hebben verfilmd!
  Oh en ik was ook bij beide signeersessies van Veronica Roth! Ze was zo lief!

 • Lizzy Montenij

  Hii! Ik wil even zeggen dat ik dit echt een super toffe actie vind! Maar ik wil dit paket echt super graag winnen want ik heb alle 3 de boeken gelezen nog voordat de eerste divergent film uitkwam, maar allemaal in de bieb ?. Ik was toen nog niet echt bezig met het verzamelen van boeken, en daar heb ik nu zoveel spijt van! Het zou echt geweldig zijn als ik win want dan kan ik de boeken eindelijk rereaden want dat wil ik al zo lang doen. Plus ik kan dan mijn beste vriendin echt super blij maken met een bios kaartje ?

  Groetjes Lizzy

 • Janita

  Wat een gave winactie! Ik ben al fan sinds de boeken uitgekomen zijn! Jammer genoeg kon ik niet naar Veronica Roth toen ze in Nederland was, daar baal ik nog steeds van… Ik wil graag met mijn vriendin naar de film!

 • Isabelle

  Wat een mooie winactie! Ik heb de eerste twee films gezien en al weken ze nogal af van de boeken ben ik toch weer benieuwd naar deze film. Al moet ik zeggen dat de trailer me weer bang maakt haha. En ondanks dat ik deze boeken al meerdere keren heb gelezen moet ik helaas bekennen dat ze nog niet in m’n boekenkast staan. En dat is natuurlijk een schande…

 • Dana

  Ik zou de kaartjes en de boeken super graag winnen. Ik zou mijn moeder meenemen naar de bioscoop omdat we allebei helemaal gek zijn van de serie en van Four natuurlijk :). Daarbij zouden de boeken goed te gebruiken zijn op onze vakantie!! Groetjes Dana

 • Anouk

  Ben een leesfreak en deze serie staat dan ook bij mij in de top 5. Zelf heb ik de boeken niet thuis, had ze geleend van de bieb en daarom zou ik ze ook graag zelf hebben voor mijn groeiende boekenkast. De canvas zou ook fijn zijn als ik ga winkelen, dan hoef ik niet steeds plastice tasjes te kopen en loop ik er boekig bij 😉 En de film kaartjes zijn de kerst op de taart!!

 • Daniela Suhin

  Hallo,

  Ik zou graag dit geweldige pakket willen winnen mijn dochter en mij, omdat wij nog nooit iets samen hebben kunnen doen. Dat heeft ook te maken qua financiëin en andere vervelende redenen.

  Hoop dat ik zo genoeg heb toegelicht en dat wij dit in ontvangst mogen nemen!

  Met vriendelijke groet,

  Daniela Suhin

 • Sanne de Waard

  Wat een gave actie, de films ken ik al maar de boeken wil ik ook heel graag lezen! En natuurlijk het nieuwe deel zien samen met mijn man.

 • Marjolein

  Wow wat een actie. Waarom moet ik winnen? Tja ik ben gewoon een enorme fan van deze serie. Ben zo benieuwd naar de film en die tas is gewoon geweldig. Aangezien ik zelf een Pathe Unlimited abbo heb kan ik met de vrijkaarten gezellig met zijn drietjes naar de film en hoef ik dus niet alleen.

 • Minca Huiberts

  Ik zou dit pakket graag willen winnen om samen te delen met mijn beste vriendin met wie ik naar alle Divergent films ben geweest en daarna nog meerdere malen heb gekeken 😀 Ze is 21 maart jarig en dit zou een fantastisch idee zijn om haar mee blij te maken!

 • Ramona Bruijgom

  YAY :D! Dat zou leuk zijn samen met Jo Meyer! Wij zijn hele grote Allegiants-fans en kunnen niet wachten om de derde film te gaan bezoeken! Die vrijkaartjes zouden dat bezoekje aan de bios nog véél leuker maken natuurlijk B|.. En van de boekenserie zouden we omstebeurt ontzettend kunnen genieten, wij doen mee ^_^!

 • Lies

  Zo leuk!!! De eerdere delen waren geweldig, dus mijn verwachtingen zijn zijn nu ook erg hoog! Ik zou hier graag een gezellig avondje met mijn vriend van maken, gewoon, omdat het kan! <3

 • Manuela

  Ontzettend graag maak ik kans om te winnen. Ik en mijn best friend Tessa zijn helemaal gek van deze boeken/filmreeks. Ik wil heel graag met haar naar de film in de bioscoop en de boeken wil ik ook ontzettend graag lezen. Dan kan zij ze na mij lezen of andersom.

 • sabrina wannet

  AAAAAAH, DIVERGENT<3 ik zou zoo super graag geweldig dit pakket willen winnen. Mijn jongere zusje en ik zijn helemaal weg van deze serie en hebben aale films tot nu toe in de bios samen gezien 😀 OOK zouden wij beiden de serie graag willen lezen wat zou dit geweldig zijn als we samen mochten winnen 😀 😀 😀 Mijn zusje zou die awesome tas mogen hebben aangezien ik deze zelf al heb 😀 zouden we samen met dezelfde tas naar de bios kunnen gaan 😀 AAAH dit is gewoon geweldig (sorry we zijn echt giga divergent fangirls )

 • Iris

  Hallo,

  Mijn naam is Iris, ik ben een grote fan van de Divergent serie. Ik heb van de films deel 1 en deel 2 al meerdere keren gezien. De boeken daarin tegen heb ik ook vaak verslonden. Wauw! Ik kan zeggen dat deze serie mijn hele leven heeft veranderd… En die van mijn vrienden, want als ik of iemand anders over de Divergent serie begint dan begin ik helemaal te fangirlen!!! Divergent is en blijft mijn favoriete serie. De schrijfster (Veronica Roth) is dan ook meteen mijn favoriete schrijfster. Ik baalde toen ook enorm dat ik haar niet kon ontmoeten. Toch heb ik een gave poster met handtekening (ieeehhhh!!!!) van haar. Dankzij de aller liefste Emmy, ik ben haar dan ook zo dankbaar voor dit. Ik ben nu ook wat meer fandom dingen aan het sparen, zo ook van Divergent dus. Daarom hoop ik echt dat ik dit pakket win.

  Liefsss en heeeel veeel groetjes,

  De aller grootste Divergent/Veronica Roth – FANGIRL!!!! <4 ♥

 • Annemiek

  Wow, ik moet dit winnen! Pas afgelopen zomer begonnen met het lezen van de serie maar was direct HOOKED. Ik heb de boeken niet kunnen kopen, want ik ben een arme student en heb daar tegenwoordig geen geld meer voor. Ik ben dus afhankelijk van de bieb en daar zijn ze de hele tijd uitgeleend. Deel 1 en 2 heb ik al gelezen, maar deel 3 is tegenwoordig dus lastig te bemachtigen via de bieb. EN IK GA ECHT DOOD VAN NIEUWSGIERIGHEID. Ik moet het laatste deel gewoon snel lezen.
  Plus daarna gelijk naar de film natuurlijk. 🙂 En die tasjes zijn altijd cool en handig!

 • Lizzy

  Oh wauw, wat een geweldige winactie! Ik heb Divergent en Insurgent heb ik allebei gezien, en ik vind het echt geweldige films! De films zitten vol spanning, en de verhaallijn is zo origineel bedacht! Ik ben razend benieuwd naar de derde film, en ik wil deze film graag in de bioscoop zien. De vorige twee films heb ik thuis gekeken, maar in de bioscoop is het natuurlijk nóg gaver. De boeken zou ik ook met liefde willen lezen omdat ik een boekenliefhebber ben en ik nieuwsgierig ben naar hoe het verhaal in de boeken precies gaat! Ik doe dus met liefde mee!

 • joelle

  Ik zou heel graag willen winnen zodat ik samen met mijn beste vriendinnetje naar de film kan ! En de boeken door kan geven aan mijn buurmeisje zodat zij ook helemaal fan ervan kan worden !

 • Kirsten

  Ah een aantal jaar geleden begon ik met het lezen van de serie en sindsdien ben ik hooked !
  Destijds heb ik de boeken bij de bibliotheek geleend en ik heb ze dus niet zelf, maar ik zou ze wel graag weer een keer lezen (ja, dit zijn een van die zeldzame boeken die je nog een keer leest).
  Ik doe dus graag mee met deze winactie !

 • Tamara TS

  Een leuke winactie! Ik lees graag YA, maar ben nog helemaal niet aan de Divergent-serie toe gekomen, dus voor mij is alles nog helemaal nieuw. Zou het hartstikke mooi vinden om te winnen!

 • Masha

  Ik ben echt super fan van de Divergent serie en heb de eerste twee delen op dag van release in de bios gezien. Ben zo benieuwd naar hoe deze adaptatie is, want sommige stukjes in de trailer zien er niet echt bekend uit 😉

 • Lyda van den Bos

  Wat een geweldige actiefilm. Daar wil ik wel met mijn dochter heen, gave trailer.
  Maar leuker vind ik de boeken, wat een gave actie!
  Doe graag mee!

 • Nathanna03

  Deze boeken van Veronica Roth zijn gewoon een must-have. Ze zijn erg leuk evenals deze film zal zijn! Ik ben er erg benieuwd naar en zou er graag heen willen gaan. Ook de tas is erg leuk!
  Al met al hoop ik dus dat ik win, omdat dit pakketje gewoon níét te weerstaan is 😉

 • Rika

  Ik ben al sinds ik de boeken heb ontdekt fan van divergent! Het is een geweldige serie en ik kan niet wachten op de film! Ik heb de boeken wel allemaal gelezen maar helaas niet thuis, ik zou deze heel graag willen winnen!

 • Elise

  OMG dit wil ik super graag! Ik heb alle andere delen ook al in de bioscoop gezien dus ik zou heel graag deze ook in de bioscoop gezien. Ik heb de boeken wel als ebook maar nog niet als ‘echt’ boek dus dit is echt mijn droompakket!!! <3

 • kayla gericke

  Ik zou heel graag willen winnen. Ik heb alle boeken al gelezen, maar ik zou ze heel graag in de boekenkast hebben staan. Van de films heb ik alleen deel 1 gezien en dat geeft me dus een goed excuus om een film marathon te houden, ik heb er nu al zin in. De tas is gewoon geweldig en superhandig nu je zelf tasjes mee moet nemen als je gaat winkelen.

 • Ruby

  Zou heel graag willen winnen! Ik heb de eerste twee films gezien en wil dus heel graag deze ook zien. En het lijkt mij geweldig om ook de boeken te lezen en om dan de boeken en de films te vergelijken! Ben benieuwd!

 • Marjolijn

  Ik MOET winnen omdat ik een fan, blogger en lezer ben die de serie niet in haar boekenkast heeft en dat is echt te beschamend! Please gooi me nu niet uit de blogcommunitie. Jullie zijn engeltjes <3

 • Bianca van Es

  Zou ik super graag willen winnen!! Staat al een tijdje op mijn to-read-list maar er is zoveel leuks in de boekenwinkel elke keer als ik er kom. Ben nu de test trilogie aan het lezen, ook erg leuk trouwens.

 • Charonna Mensink

  Lijkt me super om te winnen zodat ik het samen met me vriend kan gaan lezen. Wij kunnen niet wachten tot het 3e deel in bios draait.

 • Story addict

  Ik heb tot nu alles geweigerd te lezen of te kijken wat met deze serie te maken heeft, alleen omdat ik bang ben verslaafd te raken :p Ben al vaak tot de verleiding gekomen, maar heb ’t tot nu toe kunnen weerstaan. Als ik het pakket zou winnen, dan moet ik echter wel (en heb ik een geweldig excuus). Verlossen jullie mij uit mijn lijden (offf juist niet, hangt af wat ik uiteindelijk van de serie ga vinden) 🙂

 • Berber

  Deze serie is mijn favoriete serie ooit. Ik las het eerste deel van de serie toen ik door een moeilijke periode ging, en geloof het of niet, maar het helpt daadwerkelijk om de omgeving voor een poosje te vergeten als je zo’n goed boek leest. Je wordt opgezogen in de perfect omschreven wereld door Veronica Roth en ziet de hele wereld door de ogen van Tris. Dit is zo’n serie die ik elk moment van de dag kan pakken en weer te lezen.
  Ik heb m’n beste vriendin ook al hooked gemaakt aan de serie en we kunnen niet wachten om hem in de bios te zien en vooral weer te zwijmelen bij Theo James…

 • Lisa

  Ik heb alleen de eerste twee delen gelezen, en iets zorgt er altijd weer voor dat ik dat derde deel niet lees.
  Nu de tijd begint te dringen tot de film komt is dit natuurlijk de perfecte kans. Kan ik gelijk een goeie vriendin meevragen, die ziek was de vorige keer dat we met een groepje naar de film gingen.

 • Connie Flipse

  Ik ben weg van de films net als mijn man en wil zeker het derde deel zien .
  En de complete boekenserie is helemaal geweldig , die staat nog op mijn wenslijst . Ook leuk voor mijn zoons en dochter die graag lezen en mijn boeken lenen . ( en ik soms die van hen )

 • Cindel

  Ik wil dit graag winnen want ik lees graag en ga graag naar de cinema maar komt er te weinig van dus als ik dit win is het de ideale situatie om toch nog eens naar de cinema te gaan en kan ik erna lekker lezen 🙂

 • iris barends

  Wat zou het gweldig zijn als ik dit kon winnen!
  Ik hou eorm van lezen en ben fan van dit soort boeken, ik heb alle films gezien en alleen divergent nog maar als boek. Ik zuo dit graag winnen aangezien ik op het moment niet het geld heb de boeken en de film kaartjes zelf te regelen. Helaas een arme student die door chronische ziekte ook niet kan werken.
  Ikz ou dan graag mijn moeder mee naar de film nemen omdat zij ook groot fan van het genre is.

 • Tanja

  Ik heb een huisgenoot gebloofd mee te nemen naar de bios omdat ze divergent helemaal geweldig vind! Jammer genoeg heeft ze een angstoornis , depressie en niet veel geld dus vandaar mijn belofte. Het zou super leuk zijn om te winnen omdat ik haar dan kan verassen en op kan vrolijken

 • annick van goethem

  Omdat mijn dochter en ik ons graag eens willen ontspannen na ons verkeersongeluk van vorige maandag. We zijn allebei hevige fans van de boeken en hebben eigenlijk nog geen van de films gezien helaas. Maar eigenlijk vind ik de tas even leuk als de boeken en de tickets. Laat zien dat we echte fans zijn. Zou heel trots zijn hiermee over straat te mogen lopen.

 • Demi Oudshoorn

  Oh wat hou ik van deze serie. Ik ben samen met mijn vriend naar Divergent en Insurgent geweest en we hebben ook al besloten dat we sowieso naar Allegiant willen. Ik wil ook al een tijdje de boeken kopen, maar ik zit behoorlijk in geld nood dus daar heb ik mee moeten wachten, vandaar dat ook ik een poging waag om dit fantastische pakket te winnen. Als ik win kan ik mijn vriend verassen met een kaartje voor Allegiant en ik denk dat ook hij daar super blij van wordt!

 • Laura knuwer

  Ik zou het echt super geweldig vinden om te winnen .
  Kan ik mijn broertje overtuigen om de boeken te lezen.
  Dit zijn zulke geweldige films ik raad ze iedereen aan

 • Esmee

  ik heb pas geleden de films ontdekt en vind ze geweldig! ik kan niet stoppen om ze te kijken en probeer mijn beste vriendin over te halen om ze ook te kijken. De boeken heb ik helaas niet kunnen lezen 🙁 maar ik wil het wel mega graag. Dit zou echt geweldig zijn! ik heb al zoveel goede dingen gehoord over de boeken en de films weet ik uit eigen ervaring, die zijn geweldig!

 • Debbie

  Ik zou de komende weken druk bezig zijn met klussen in mijn nieuwe huis, maar helaas is de oplevering uitgesteld. Maar dat betekent wel dat ik alle tijd heb om deze boeken te lezen 😉

 • Anne Lenselink

  Ik hou super erg van de Boeken. En ik heb alle films gezien in de bios. Nu is mijn vriendin een dag later jarig en wil ik haar verrassen met een leuk uitje na de toetsweek en ik wil de boeken erg graag in mijn kast willen hebben.????

 • Annemik

  Superleuk, die winactie! Zo fijn ook dat de letters weer net zo groot zijn als bij de Divergent filmeditie van het boek 🙂 staat toch leuk op de plank. Die ik laatst heb uitgebreid. Waar weer plek op is. *hint*
  Maar even zonder grapjes, de Divergent serie was een van de eerste series waar ik fan van was! Het opnieuw lezen van het eerste boek brengt zoveel herinneringen terug, aan die zomer, aan de geweldigheid van boeken voor de eerste keer lezen. Helaas kwam aan die geweldigheid snel een einde, want ik las een boek van de bieb die ik natuurlijk terug moest brengen. Tot op de dag van vandaag heb ik nog geen nieuwe edities gekocht, omdat ik graag de filmcovers wilde hebben. En don’t even get me started on de films! Zo fijn dat deze serie nu verfilmt wordt en dat er, althans, voor nu, nog geen einde aan komt.

 • Lulu

  Ten eerste, wat leuk dat jullie dit doen! Hele toffe winactie! Ik doe graag mee, ben enorm fan van deze serie. Ik denk dat tegenwoordig de meeste mensen om mij heen Divergent kennen door mij haha. Ik houd van de films, helemaal dol op alle acteurs, maar vooral op onze Tobias. Want ja, Theo James is niet geheel onplezierig om naar te kijken toch? 😉 Toch blijf ik de boeken qua storyline beter vinden. Ik had ze ook in bezit, totdat ik ze vorig jaar aan nichtjes in Spanje heb gegeven aangezien zij ze nog niet hadden gelezen en ik vond dat zij dat écht wel moeten doen hahahha! Tot nu toe door wat andere zaakjes nog niet in staat geweest ze opnieuw te kopen, dus dit komt eigenlijk goed uit 🙂 Ik vind merchandise ook altijd erg leuk! Deze tas is bijvoorbeeld erg gaaf. In ieder geval veel plezier bij de film alvast, ervan uitgaande dat je gaat/jullie gaan!!

 • Luckieboy

  Toen ik me ooit nogal down voelde, ging ik ff een filmpje kijken, en dat werd dus Divergent. Ik was echt meteen verkocht van de film, en van de film-omgeving die ik super gaaf vond! Daarna heb ik meteen Insurgent gekeken, en daarna zocht niets vermoedend naar het volgende deel (#verslaving started), maar die bleek nog niet uit te zijn. Nu, inmiddels een jaar later, gelukkig wel, en ik heb er al die tijd naar uitgekeken! Lijkt me super om dat pakket te winnen, naar de bios te gaan en daarna alle 3 de boeken te lezen! (Oja, en 24/7 met die tas te lopen) 🙂

 • simone feijen

  Wat een leuke winactie, echt leuk voor ons als fans!!
  Ik heb de boeken echt al tig keer gelezen en de films samen met een vriendin ook tig keer gekeken, and we love it!!
  Ik vond de schrijfstijl fantastische en de personages die ik voor de films in mijn hoofd had waren bijna perfect??
  ik en een vriendin willen zo graag, sinds we uit de bios kwamen van Insurgent hadden we gelijk bekokstoofd dat we ook naar allegiant moesten samen, en hij komt al zo snel??

 • Arianne

  Ik en mijn vriendin zijn last minute naar Divergent geweest. En zinsdien in loveee!! En ik wil haar heel graag aan de boeken krijgen dus de perfect winactie! Kunnen gezellig samen heen en kan zij de boeken lezen. ??

 • Charissa

  Er zijn al zoveel reacties, maar ik waag graag een kansje. De boeken derie is fantastisch en zou deze graag op mij boekenplank willen hebben en de films zijn helemaal te gek

 • Chantal Veeke

  Ik zou heel graag willen winnen. De eeste film waar ik met mijn vriend naar toe ging was divergent, na alle ups en downs waar we ons doorheen hebben moeten slaan, zou ik hem graag wille meenemen naar het derde deel. Ik ben een enorme boekenworm en ik zou ook heel graag de boeken willen lezen. Kortom het zou mij en mijn vriend heel erg blij maken.

 • Hester

  Super leuke winactie! Ik hou echt van deze serie kon hem gewoon niet wegleggen en heb ook al meerdere keren deel 1 en 2 gekeken . Het zou super leuk zijn als ik het zou mogen winnen !

 • Michelle van E

  Ik wil graag winnen omdat ik net begonnen afgestudeerd ben en net mijn eerste fulltime job te pakken heb. Daardoor heb ik helemaal geen tijd gehad nieuwe goede boeken te zoeken, maar de films van deze serie ken ik wel! Lijkt me super leuk om weer eens een avondje uit de deur te gaan met mijn vriend en daarnaast na werk heerlijk te relaxen met deze boeken. De tas gaat natuurlijk mee naar werk 😉

 • Dieuwke

  Wauw wat een gave actie!!!
  Ik zou dit pakket zoooo graag willen winnen om zo eindelijk weer eens wat tije voor mezelf af te dwingen. Wanneer Lily op bed ligt even geen mama zijn maar in dit pakket te duiken. En een goede manier om eens van huis te gaan zonder de kleine meid. Is best lastig los laten.

 • Jyoti Baldew

  Leuke winactie! Ik zou graag willen winnen, omdat ik de serie al zo vaak heb gelezen, en de 2 films ook vaak gezien. ik ben heel erg benieuwd naar allegiant film, ik wil graag zien welke scènes ze uit de boek gebruikt hebben en welke scènes ze zelf hebben toegevoegd. De cast is ook perfect gekozen! ^^

 • Amber de kam

  Ik wil deze actie super graag winnen ik vind de boeken echt fantastisch en de films helemaal geweldig, ik ben benieuwd of de Allegiant film net zo goed is als alle andere films ik zou het super tof vinden als ik deze actie zou mogen winnen

 • Xena Alexa

  Ik zou graag willen winnen. Ik ben een hele grote divergent fan #divergent. Ik vind Veronica Ross een geweldig schrijfster. De serie vind ik helemaal fantastisch en de film ook. En de tas is ook leuk.

 • Astrid

  Super pakket! Lijkt mij heerlijk om met mijn vriend naar de film te gaan! En mijn zus te mogen verrassen met de boeken! De tas is zeker handig met het nieuwe beleid op plastictasjes!

 • Eva

  ik zou echt super graag naar die film willen, ik ga altijd met twee hele goede vriendinnen en wij willen graag die traditie in ere houden.

 • Inge Drent

  Ik zou dit Allegiant pakket super graag willen omdat ik een grote fan ben van de Divergent-serie samen met mijn drie oudere zussen. We hebben samen deel één gekeken en we hebben deel twee met z’n vieren in de bioscoop gezien! Ik zou het heel erg leuk vinden om dit te winnen.

 • Don Koolen

  Ik ben een grote filmfan en ga vaak naar de bios. Ik vind het verzamelen van goodies heel erg leuk, maar waarom ik dit nou moet winnen? Ik heb geen flauw idee. Iedereen gelijke kansen en we zien wel!

 • Shamca Rebecca

  Lijkt me heerlijk om even samen met man lief een avondje quality time te hebben en als we dan naar ons favoriete film zouden kunnen is de avond meteen compleet!

 • SophiaG

  Ik heb deze serie nog niet gelezen. Ik heb er wel heel veel goeds over gehoord en gelezen.
  Urenlang leesplezier, genieten van een heerlijke film én dan ook nog eens een leuke tas zijn zeker welkom!

 • Renate Buitenhuis

  Waarom ik het zou moeten winnen? Nou moeten is een groot woord, maar het zou natuurlijk supergaaf zijn! Sowieso ben ik dol op boeken en ik zou dan samen met één van mijn beste vriendinnen naar de film gaan. Hierdoor is de prijs niet alleen voor mij, maar ook voor een ander!
  Het zou dus super gaaf zijn als ik dit zou winnen.

 • Lieve

  Ik vond de boeken geweldig! Super spannend, vooral het laatste deel en ben daarom super benieuwd naar de film. Ik hoop dat de film net zo goed is als het boek.
  Ik zou samen met mijn zusje gaan omdat we er allebei enorme fan van zijn. 🙂

 • Lotte schoonderwoerd

  Ik wil graag winnen omdat ik dr Divergent series echt fantastisch vind, en ik wil echt graag de film zien met m’n fellow book-bff! Daarnaast wil ik de Boeken en de films nog een keer reviewn op mijn blog. De tas gaat natuurlijk elke dag mee naar werk, mét boeken erin 🙂

 • Monique

  3 jaar geleden ben ik begonnen met lezen van YA boeken. Divergent was het eerste boek dat ik las waarbij ik helemaal verknocht was. Ik kon het niet weg leggen! Ik heb de volgende delen gelezen en al snel kwam ik erachter dat er een film van zou worden gemaakt. Ik heb een tijdje op de eerste film moeten wachten, maar dat was het meer dan waard! Sindsdien ben ik elk jaar trouw met mijn vriendinnen naar de bioscoop geweest voor de film. Ik heb de films op dvd en de boeken in mijn kast staan. Deze prijs zou een mooie toevoeging zijn aan mijn kleine verzameling.

 • Doris

  Wauw, wat een super winactie! Ik zou heel graag willen winnen, ik heb de boeken nog niet namelijk! Ook wil ik heeel graag weer de film zien in de bios, dus dan zou dit heel goed uitkomen!

 • hetboekenik

  De boeken zijn zo fantastisch en de films bekijk ik steevast als ze uitkomen. Daarom zou ik heel veel plezier beleven aan dit pakket. Bijgevolg doe ik met veel plezier mee aan deze winactie

 • Jawayriya Javed

  Ik wil winnen omdat ik DIEHARD fan ben. Op mijn twaalfde maakte ik kennis met Divergent en sindsdien is het basically a part of me. Op school praat ik de oren van mijn vrienden er zowat af, want ja, ik kan zowat alleen nog maar fangirlen over de trailer van Allegiant.
  Ik hou vooral van de boeken omdat ze mij geholpen hebben door de scheiding van mijn ouders, waar ik heen en weer werd geslingerd van de ene plaats naar de andere.
  In december heb ik Veronica Roth ontmoet en dat was echt het mooiste moment ooit. Mijn vrienden waren meegegaan zodat ik heel de serie gesigneerd kon hebben en dat is dus ook gelukt. Nu heb ik de serie helemaal gesigneerd, dankzij mijn vrienden. Ik heb ook een gigantische Divergent collectie, meerdere tassen, merch, alle boeken 4 keer in het Engels en 3 keer in het Nederlands.
  De filmeditie van de films wil ik super graag hebben, want ja, als diehard Divergent fan heb je ze wel nodig in je collectie. Ik heb de tas al dus die ga ik dan natuurlijk aan mijn beste vriendin Afifa geven en de vrijkaartjes ga ik ook samen met Afifa gebruiken, want ja, ik ben samen met hara in de fandom gestapt en moet het moment van het zien van de een na laatste film natuurlijk wel met haar delen!!

  Fingers crossed!!!!!!!!!!!!!!

 • Gerda

  Wat geweldig en zou graag met mijn dochter deze film willen zien! We zijn allebei dol op zulke films en lezen ook heel graag boeken! Zo is het dubbel feest namelijk lezen en naar de bios om deze gave film te zien!

 • Lisanne

  Super leuke actie, ik doe graag mee. Zou het pakket graag willen winnen zodat ik samen met Iris naar de film kan. Wij lopen beide nu fulltime stage dus een beetje ontspanning zou wel fijn zijn 🙂

 • Sabrina

  Ik zou heel graag met m’n besties Kim & Shireen er heen willen. Ik zie ze helaas niet zovaak als ik zou willen. Maar ze steunen me met alles wat ik doe en helpen me altijd ❤️!
  Ze zijn er altijd voor me en ik wil hun gewoon verrassen met een lekker avondje weg ??

 • Sylvia

  Wauw wat een super pakket! Graag waag ik een kansje!
  De quote past helemaal bij mij! Laat je niet begrenzen door de wereld waarin je leeft!
  De boeken heb ik al gelezen, maar alleen het derde deel in de kast, zou super zijn om ze nog eens te kunnen lezen en ze uit te kunnen lenen als ik ze aanraad!
  Ook lijkt het mij super om met mijn zusje naar de bios te gaan.

 • Sabrina

  Ik zou heel graag met m’n besties Kim & Shireen & Esther er heen willen. Ik zie ze helaas niet zovaak als ik zou willen. Maar ze steunen me met alles wat ik doe en helpen me altijd ❤️!
  Ze zijn er altijd voor me en ik wil hun gewoon verrassen met een lekker avondje weg ??
  En ik weet dat het 2 vrijkaartjes zijn maar de rest kopen we er gewoon bij haha ?

 • Nadine Dijkman

  Omdat ik super fan ben, de eerste 2 films natuurlijk gezien en mijn zus en ik wilen dolgraag alle boeken lezen, en naar de film natuurlijk samen met mijn zus. Dus zeer welkom hier!!

 • Leonie Vastenhout

  Heeel gaaf! Ik heb de eerste films ook gezien en kan niet wachten op het vervolg! En dan later nog eens de boeken teruglezen zou fantastisch zijn!

 • Addy Duhen

  Wat een geweldige trailer echt een film waar alles in zit, die zou ik dolgraag willen zien. En de volledige Divergent boekenserie zou ik ook dolgraag in mijn boekenkast willen hebben 😉

 • Jan Kleijn

  Heb erg genoten van de 1e 2 films dus dan wil je natuurlijk ook nummer 3 zien toch? Daarna kan ik dan de boeken lezen. Loot graag mee!

 • Jens Oostland

  Ik wil graag winnen omdat ik graag naar de film ga en ook graag lees en graag mijn schatje wil verassen met een avondje in het donker .

 • Pascal Enters

  Wat een mooi pakket, goed voor uren leesplezier en een mooie tas om ze in te vervoeren. De 2 bioskaartjes leg ik als verrassing bij het bord van mijn vriendin. #samennaardebios

 • iris

  waaahaaaauuuuw wat een te gekke winactie 🙂 Ik doe heeeeel graag mee!!! Ik heb het eerste boek van een vriendin geleend en ben er nu in aan het lezen. IK WIL HET!!

 • Anne

  Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat ik vanaf de eerste bladzijdes verliefd ben geraakt op deze serie, maar hem helaas niet zelf in bezit heb.
  Met de bioscoopkaartjes zou ik mijn moeder willen verrassen omdat ze altijd voor me klaar staat.
  En die tas is natuurlijk veel mooier dan een plastic tasje.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.