Winnen

GESLOTEN: Win: Did I Mention I Love You?

didimention
De hele bookbloggerwereld is razend enthousiast over Did i mention i love you. Ook Yara werd verliefd op dit boek. Heb jij hem nog niet gelezen? Mooi! Want nu kan jij een exemplaar winnen.

Eden brengt de zomer door bij haar vader die ze na de scheiding van haar ouders drie jaar niet gezien heeft. Ze krijgt er drie stiefbroers bij, van wie de oudste, Tyler, opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag. En toch… trekken Eden en Tyler steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet. Ze zijn stiefbroer- en zus, en bovendien heeft Tyler al een vriendin. Maar hoelang kunnen ze hun liefde voor elkaar blijven ontkennen?

Wat moet je doen om te winnen?
Beantwoord deze vraag: Als jij in zo’n situatie als Eden zou belanden… wat zou jij dan doen?
We zouden het natuurlijk wel erg leuk vinden als je ons liked op Facebook, Instagram en Youtube!

Meedoen kan tot en met 28 september 2016. De winnaar krijgt een email, houd deze dus goed in de gaten!

Previous Post Next Post

44 Comments

 • Reply Jamie september 22, 2016 at 07:09

  Ik zou proberen mijn gevoelens te negeren, hoe moeilijk het ook is..
  Hij heeft al een vriendin, ik heb geen zin in een ruzie..
  En als het toch niet werkt blijf je hem zien omdat het je stiefbroer is.

  Superleuke actie trouwens, ik maak graag kans!

 • Reply Nienke september 22, 2016 at 07:37

  Ik zou denk ik niet op de gevoelens in gaan, omdat hij ten eerste al een vriendin heeft en ten tweede is hij je stiefbroer.
  En als blijkt dat dit echt te moeilijk wordt dan zou ik het proberen ok heter met hem over te hebben, hoe moeilijk dat ook kan zijn.

 • Reply Laura september 22, 2016 at 07:56

  Ik kom dan aan met een cliché antwoord. Ik zou liefde en gevoelens niet negeren, maakt niet uit wie het is. Ik heb dat een tijd lang gehad, ik werd er alleen maar ellendig van aangezien ik die persoon regelmatig zag. We hebbben het niet genegeerd. En zijn nu al weer een flinke tijd samen. Als je echt gevoelens voor elkaar hebt, go for it. Laat jezelf nooit tegenhouden door obstakels.

 • Reply Richelle september 22, 2016 at 08:20

  Ik denk dat ik min gevoelens zou negeren en op zoek gaan naar een andere leuke jongen. En dan hopen dat ik hem vergeet.

 • Reply Kim september 22, 2016 at 08:32

  Ik zou de gevoelens negeren. Hij heeft tenslotte al een vriendin. En is een stiefbroer.

  Lijkt me echt een leuk boek, maak graag kans!

 • Reply Ramona september 22, 2016 at 08:34

  Ik zou mijn hart volgen en kijken waar de gevoelens mij brengen. Als ik de gevoelens zou negeren zal ik er altijd spijt van hebben. Mensen die bij elkaar horen vinden hun weg wel.

 • Reply Sanne de Waard september 22, 2016 at 09:10

  Ik zou mn leven bij elkaar rapen en doorgaan. Zien waar het schip strand. Je kan niet alles in de hand hebben.

 • Reply Ans Stier september 22, 2016 at 09:22

  In Eden nou daar zou ik van genieten

 • Reply Daphne september 22, 2016 at 09:32

  Alles kan kapot! Haha grapje, ik zou denk ik wel mijn hart volgen maar niet over lijken gaan. Ik zou miaschien gaan peilen hoe sterk hun relatie is en gewoon veel tijd met hem doorbrengen. Dan we dan stiefbroer- en zus zijn dat is misschien lastig, maar ik zou proberen mij niets aan te trekken van wat anderen vinden of zeggen.

 • Reply Madelon september 22, 2016 at 10:04

  Ik doe graag mee, want ik heb hem nog altijd niet maar na alle enthousiaste reacties van bloggers ben ik er wel heeel benieuwd naar.
  Wel een moeilijke vraag die jullie stellen. Wat zou je doen als je in Eden’s situatie belandde. Pfoe. Ik vind het me lastig voor te stellen. Aan de ene kant denk ik: ja het kan niet negeer je gevoelens zet hem uit je hoofd. Maar als het echt liefde is… En het is haar stiefbroer toch? Niet halfbroer? Dan is het niet zo dat het echt niet kan. En weet je: tegenwoordig kan eigenlijk bijna alles. Dus als het echt echt echt liefde zou zijn, dan zou ik me door niets en niemand laten tegenhouden denk ik. Maar zodra er enige twijfel over mijn gevoelens zou zijn, zou ik het afhouden, want dan denk ik dat de situatie te awkward zou zijn en dat ik er dat dan niet voor over zou hebben.

 • Reply Kelly Groen september 22, 2016 at 10:30

  Ontkennen, negeren, afstand houden haha

 • Reply Jill september 22, 2016 at 12:17

  Als ik Eden was, zou ik het lekker zijn gangetje laten gaan. Je bent tenslotte niet écht familie! Eh, en hoe makkelijk is het als je boy al fijn tegenover je eigen kamerdeur woont? ??

  ???

 • Reply Alexandra Bultman september 22, 2016 at 13:29

  Ik denk dat het heel lastig is om van te voren te zeggen, maar ik denk dat ik die persoon zoveel mogelijk zou ontwijken. Niet communiceren of aankijken. Negeren en ontwijken.
  Maar als je gevoelens echt te erg worden, zou ik het zeggen en eerlijk zijn. Liefde moet je eigenlijk niet in de weg staan.

 • Reply Cindy september 22, 2016 at 14:11

  Ik zou er met hem over praten. Uiteindelijk kan je er weinig aan veranderen dat hij je stiefbroer is en dat je gevoelens voor elkaar ontwikkeld. Dat kan nu eenmaal gebeuren. Maar hij heeft al een vriendin en dat is niet eerlijk tegenover haar.
  Als je beide denkt dat de liefde dusdanig echt is en het kan werken kan je er beide voorgaan mits beide ouders hier wel enigzins akkoord mee kunnen gaan.

 • Reply Joy september 22, 2016 at 14:50

  Ik breng zijn vriendin om en op dat hij bij mij uit komt huilen. ?

 • Reply Marloes Kuiper september 22, 2016 at 14:56

  Wie niet waagt die niet wint! Ik zou in het begin proberen om mijn gevoelens te negeren, er alles aan te doen om het niet te ver te laten komen. Uiteindelijk weet ik dat je dat gevoel dat je krijgt, dat verlangen, het veilig voelen bij iemand niet langer meer kan negeren. Dan moet je er wel aan toegeven. Als je het probeert krijg je er geen spijt van, dan blijf je niet achter met de vraag what if??

 • Reply Jacqueline september 22, 2016 at 18:07

  Wat een leuke vraag!
  Ik zou mijn gevoelens niet negeren omdat hij mij stiefbroer zou zijn. Het idee om te negeren dat hij een vriendin heeft staat mij wel tegen. Dat zou ik iemand niet kunnen aan doen. Als ik bijna volledig zeker wist dat het gevoel wederzijds is zou ik, hoe lastig ook, er met hem over in gesprek gaan.
  Blijft lastig haha. Ben blij dat ik niet in die situatie zit 🙂

 • Reply Marjolein september 22, 2016 at 21:54

  Damn wat een lastige vraag. Sowieso ben ik niet iemand die de eerste stap neemt dus wat dat betreft zou ik niets doen. Misschien zou ik wat meer afstand nemen omdat het de situatie alleen maar vermoeilijkt. En wat als het niet werkt dat is voor het gehele gezin vervelend.

  Leuke actie btw.

 • Reply Anita te Gussinklo september 22, 2016 at 23:44

  Gevoelens voor je stiefbroer die al een vriendin heeft, moeilijk.
  Ik zou toch mijn gevoel (hart) volgen, echte liefde overwint wel.

 • Reply Eveline Fleur september 23, 2016 at 09:45

  Wat een leuke actie! Ik zou er lekker met de twee andere boys vandoor gaan om Tyler jaloers te maken zodat hij het uitmaakt met zijn vriendin en wij lang en gelukkig samen kunnen zijn. Haha!

 • Reply Romy september 23, 2016 at 12:42

  Persoonlijk heb ik heel goed geleerd hoe ik jongens kan verbannen uit mijn leven. Na mijn vorige relaties vertrouw ik ze niet meer. Dus denk dat ik het gewoon zou negeren en gewoon weg zou lopen voor die Tyler. Niet dat het de beste optie is.

 • Reply Mariska september 23, 2016 at 13:14

  Ik zou mijn gevoel volgen, mijn lijfspreuk volg altijd je gevoel. Zegt je gevoel dat het niet kan om welke reden dan ook, neem dan afstand en negeer het. Zegt je gevoel dat je er voor moet gaan, doe dat dan <3

 • Reply Jolijn september 23, 2016 at 15:13

  Op zoek naar een leukere jongen! Je stiefbroer is geen optie, zeker niet omdat ie al een vriendin heeft..
  Het lijkt me wel een heel leuk boek dus ik maak graag kans (:
  Ik volg jullie ook op youtube, instagram en facebook.

 • Reply Anna september 25, 2016 at 07:13

  Ik zou proberen om me er overheen te zetten.. het is echt een verboden liefde..

 • Reply daphne september 25, 2016 at 07:17

  Super leuk doe heel erg graag mee voor deze gave prijs!

 • Reply Romy september 25, 2016 at 09:56

  Ik zou hem waarschijnlijk keihard vermijden en proberen zoveel mogelijk in contact te komen met andere jongens. Daar moet dan toch wel een leuke jongen tussen zitten!

 • Reply Sanne september 25, 2016 at 10:14

  Ik denk dat ik in stilte keihard zou zwijmelen over hem, maar uiteindelijk niks er mee zal doen omdat ik dat niet durf haha. Dan heb je ook niet het gedoe dat je zijn relatie moet verbreken. Als hij nou wel weer single is.. Ja dan is het een ander verhaal. Misschien zou ik dan voorzichtig aftasten wat hij van mij vindt.
  Xx

 • Reply Daphne september 25, 2016 at 10:29

  Ik zou het heel lastig vinden, maar dan toch de confrontatie met mezelf aangaan en accepteren dat ik die gevoelens heb. Na die acceptatie, zit je niet meer in de knoop met jezelf en is doorgaan en vergeten veel makkelijker denk ik. Hoop ik. Maar in ieder geval niet reageren op de gevoelens, denk ik. Lastig…

 • Reply Judith september 25, 2016 at 10:29

  Deze situatie lijkt echt op de verhaallijn uit één van mijn favoriete series The Fosters. Ik ben zelf ook erg benieuwd naar het boek. Lastige situatie! *Twijfel twijfel* Sowieso nu ze bij haar vader voor de zomer is, zou ik in mijn geval er niets meedoen. Elkaar leren kennen zoals stiefbroer en stiefzus dat zouden doen, maar niet verder. Mocht er dan na de zomer (als je niet in hetzelfde huis woont) een aantrekkingskracht blijven dan kan er misschien over gepraat worden. 🙂

 • Reply Ilse september 25, 2016 at 10:33

  Leuk , ik doe ook mee! Ik zou wel van zijn gezelschap genieten, maar wachten tot het uit gaat met zijn vriendin en hopen dat dat snel gebeurt. 😉

 • Reply Kim september 25, 2016 at 10:36

  Hmm…
  Ik zou waarschijnlijk niet zoveel met deze gevoelens doen, omdat hij dan toch mijn stiefbroer zou zijn en hij een vriendin heeft en het alles alleen maar lastig en ongemakkelijk zou maken. Maar mijzelf kennende zou het sowieso ongemakkelijk worden, aangezien ik niet zo heel goed ben in gevoelens verbergen en wel extreem goed in mezelf in genante situaties brengen. Hoogstwaarschijnlijk zou ik door de zenuwen van deze “verboden liefde” elke keer struikelen over mijn eigen voeten als hij aan komt lopen, domme grapjes maken die alles behalve grappig zijn als hij tegen me praat en met een hoofd zo rood als een tomaat hinnikend lachen als hij een grapje maakt tot ik bijna stik.
  Kortom: als ik het zo teruglees is de beste oplossing waarschijnlijk dat ik hem vermijd en zorg dat ik gauw een huisje vind ver van hem vandaan. Aan de andere kant van de wereld of zo. Als het kan een andere planeet.

 • Reply Priscilla september 25, 2016 at 11:00

  Ik zou (hoe moeilijk het ook is..) proberen mijn gevoelens onder ogen te komen en mezelf ervan overtuigen dat ik er niets mee kan doen. Misschien zou ik hem zelfs zo veel mogelijk proberen te vermijden omdat het zo lang we 1 gezin vormen gewoon ‘not done’ is.

 • Reply Maartje september 25, 2016 at 11:04

  Ik zou willen dat ik kan vertellen dat we niet echt een relatie zouden kunnen krijgen, maar ik zou mezelf niet zijn als ik niet super verlegen in een hoekje zou kruipen en niks zou durven zeggen.. (Dat zijn veel zou’s)

 • Reply Evi september 25, 2016 at 13:03

  wanneer ik weet dat hij ook gevoelens heeft zou ik hem denk ik jaloers proberen te maken. Misschien zet hij dan wel de eerste stap om te praten 🙂 maar het blijft een moeilijke doordat hij je stiefbroer is. Hij is niet echt familie want hij is rond de leeftijd van haar, maar haar ouders zijn pas 3 jaar uit elkaar neem ik op uit de tekst. dus niet onmogelijk. Voor de rest zou mijn vader het maar moeten zien als ik met iemand heb.

 • Reply Xena Alexa september 25, 2016 at 13:13

  Oei dat is best wel een lastige situatie. Ik zou hem keihard vermijden en ervoor zorgen dat ik hem haat zodat ik hem niet meer leuk vindt.

 • Reply Laure september 25, 2016 at 13:53

  Al veel goeds over dit boek gehoord, ik ben benieuwd! Ik zou hem zo veel mogelijk proberen te vermijden en zo hopen dat de gevoelens na een tijdje weggaan.

 • Reply Tessa september 25, 2016 at 14:01

  Ik zou er gewoon voor gaan. Vooral als ze alleen bij haar vader is tijdens de zomer. Niets is zo heerlijk als een zomer fling.

 • Reply Sabine ypenga september 25, 2016 at 14:26

  Ik zou mijn gevoel volgen, iets wat ik altijd doe.
  Go with the flow…

 • Reply Ismay september 25, 2016 at 15:35

  Haha wat een awkward situatie. Ik zou mijn gevoelens proberen wegstoppen, wat waarschijnlijk op niks uitloopt door het stiekeme flirten haha! Benieuwd naar dit boek:)

 • Reply Julia september 25, 2016 at 22:00

  Hier moet ik even over nadenken hoor! Zelf heb ik ook een halfbroer maar gelukkig ben ik niet zo close. Als ik echt verliefd zou worden op hem en hij ook echt op mij, waarom zouden we het dan nog tegen houden? Het is misschien een beetje raar maar dat gebeurt nou wel eens. Ik zou er gewoon vol voor gaan x

 • Reply Sandra september 27, 2016 at 10:50

  Go for it!! Je houdt dit echt niet tegen 😉

 • Reply Anneliese de Waal september 28, 2016 at 19:20

  Ik zou gaan voor de liefde, wanneer ontmoet je nu de man van je dromen, heerlijk romantisch 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Reply Conny oktober 3, 2016 at 17:41

  Ik zou voor alles open staan en kijken hoe het afloopt!

 • Reply Esther oktober 7, 2016 at 16:49

  Geweldig boek. <3

 • Leave a Reply