Winnen

Win de volledige Selectie serie twv €86!

 de selectie

Afgelopen jaar was een onwijs bijzonder jaar voor ons. Zo kregen we een prachtige lay-out, recenseerden we veel mooie boeken, besloten we om een Adorable Bookclub op te richten (met 6 fantastische meiden, zo lief, leuk en gepassioneerd!) én hadden we nog nooit zoveel bezoekers ontvangen op onze site. De laatste maanden gaan we over de kop! Vandaag hebben we een super toffe winactie om jullie te bedanken!

Adorable Books is onze grootste hobby waar we dagelijks met veel plezier aan werken. Daarnaast zijn wij met z’n vieren niet alleen collega’s maar ook vriendinnen. We delen onze grootste passies met elkaar: lezen en bloggen. Hoe mooi is dat? Het bloggen heeft ons samen gebracht, iets waar we heel blij van worden. 

Zonder jullie was Adorable Books er niet geweest. Vandaar dat we jullie willen bedanken voor jullie bezoek aan onze boekenblog. We mogen daarom iets heel gaafs doen, iets waar we heel enthousiast over zijn… We mogen de complete Selectie serie weggeven van uitgeverij Unieboek (twv €86)! HOE cool?!

deselectieserie

In dat pakket zit…
De selectie (De selectie #1)
De elite (De selectie #2)
De one (De selectie #3)
De prinses (De selectie #4)
De prins & de lijfwacht
De koningin & de favoriet

Wat moet je doen om kans te maken op de complete boekenreeks? Heel simpel: laat een reactie achter onder dit artikel en vertel daarin waarom je Adorable Books graag bezoekt en deel dit artikel op Facebook door hier te klikken (let er op dat je hem openbaar deelt!).

De Adorable Books redactie wenst je een fijne jaarwisseling en een goed 2016!

Meedoen kan tot en met 9 januari 2016. De winnaar wordt 10 januari geselecteerd en zal per mail op de hoogte worden gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Previous Post Next Post

144 Comments

 • Reply mi van neer december 31, 2015 at 14:04

  ik kom hier graag om op de hoogte te blijven van boeken die gelezen moeten worden 🙂

 • Reply amanda december 31, 2015 at 14:05

  Doe er graag aan mee. Geeft een extra seintje om deze serie te lezen.

 • Reply Tamara december 31, 2015 at 14:08

  Ik kom ontzettend graag op jullie blog iedere dag natuurlijk voor de recensies en alle leuke boeken maar ook voor jullie leuke achter de schermen artikels met leuke soms inspirerende foto’s erbij! Je kunt hier ook vaak terecht voor ontzettend leuke tips of DIY kortom adorablebooks meiden jullie weten precies hoe je ons allemaal kunt blijven boeien iedere dag weer ga zo door in het nieuwe jaar! Ik ben er iedere dag ?

 • Reply Bianca Kascherus december 31, 2015 at 14:11

  Warom je adorable books moet bezoeken? Gewoon omdat het MOET! altijd nieuws over de nieuwsten en leukste boeken! Het is een verslaving voor mij ?

 • Reply Femke december 31, 2015 at 14:11

  Ik doe graag mee! Ik kom graag op Adorablebooks omdat er vaak hele leuke posts zijn, het is leuk om te lezen, ook vaak origineel. (PS. ook de lay-out is leuk, waardoor ik al sneller op een blog blijf plakken)
  Ik heb ook gedeeld op facebook en ik ben benieuwd!

 • Reply Wilma Klein Willink december 31, 2015 at 14:13

  omdat ik graag op de hoogte wordt gehouden van de leukste boeken die nog gaan komen of al uit zijn gekomen

 • Reply Jenn december 31, 2015 at 14:16

  Ik doe mee! Ik reageer niet vaak maar lees graag op adorable books voor alle boekennieuwtjes en boekrecensies. De posts zijn leuk geschreven en ik word regelmatig erg nieuwsgierig naar de boeken waar jullie over schrijven. Dit is een serie waar ik onder andere erg benieuwd naar ben maar waar het nog niet van is gekomen om te lezen, dus de prijs zou hier heel welkom zijn!
  Fijne jaarwisseling en ga zo door in het nieuwe jaar!

 • Reply Xaviera Jamie Jansen december 31, 2015 at 14:16

  Dit is werkelijk een heerlijk pakket om het nieuwe jaar te beginnen! Een heel fijne jaarwisseling toegewenst!

 • Reply Richelle december 31, 2015 at 14:17

  Ik kom hier graag om boek recensies en blogs te lezen en om nieuwe boeken te ontdekken!

 • Reply Debbie Faber december 31, 2015 at 14:18

  Ik bezoek adorable books graag omdat ik altijd weer goede tips opdoe. Het was ook bij jullie dat ik voor het eerst hoorde over de selectie serie en ik ben er inmiddels erg nieuwsgierig naar geworden 🙂
  Ik zie het dan ook heel graag willen winnen!

 • Reply Shureska Ocalia december 31, 2015 at 14:20

  Ik kom hier om te zien wat voor leuks jullie hebben gedaan. Welke boeken ik echt moet lezen. Welke series ik echt moet gaan bekijken. Omdat jullie erg leuk schrijven en super leuke dingen doen samen maar ook apart van elkaar. Ik moet wel altijd bedenken hoe ik al die leuke (nieuwe) boeken en series moet proppen in de weinig tijd dat ik overhou..

  Dank je wel voor alle leuke leesmomenten gecreëerd door jullie hier in 2015!!!!

 • Reply Suzanne december 31, 2015 at 14:22

  Ik bezoek jullie blog regelmatig, zo veel mooie boeken en recensies!
  Vooral doorgaan in het volgende jaar ❤

 • Reply Isabelle december 31, 2015 at 14:22

  Ik bezoek Adorable Books graag, omdat het alles bevat wat ik wil weten over boeken en zo mijn zin om te lezen ook aanwakkert

 • Reply Sabrina Wannet december 31, 2015 at 14:22

  Via zon en maan ben ik bij adarable books gekomen, ik vindt het leuk omdat ik hier recensies zie die mij gïntresseert hebben gemaakt in boeken die ik normaal niet zou hebben gelezen maar uiteindelijk toch geweldig bleee te vinden. Maar ook de gewone verhalen onderling en toch een soort gezelligheid zorgen ervoor dat ik terug blijf komen op deze blog. En ik zou liegen als het niet zo was maar natuurlijk ook voor de supergave winacties zoals die van vandaag.

 • Reply Sanne december 31, 2015 at 14:23

  Ten eerste super gave winactie! Jullie hebben vaak mooie winacties. Één van de redenen waarom ik jullie website bezoek.
  Jullie hebben een fijne lay-out, waardoor ik langer geneigd ben om rond te blijven hangen op jullie website. Ook lees ik regelmatig jullie recensies, maar dan wel het liefst over boeken die ik ook gelezen heb. Ik ben altijd benieuwd naar de meningen van anderen, en jullie verwoorden het vaak erg goed ?

 • Reply Winnie december 31, 2015 at 14:29

  Ik kom hier altijd om even in stilte te genieten van boeken. Even kijken hoe jullie bepaalde boeken hebben ervaren, hoe er over nieuwe boekgerelateerde onderwerpen word gedacht en natuurlijk voor inspiratie voor nieuw leeswerk. Ik kan eerlijk vertellen, dat mijn To-Read-List flink is gegroeid sinds ik hier kom.
  Heel fijn om na een werkdag (op een basisschool) even laptopje aan en lekker genieten in stilte (mijn vriend is anti-lees).

 • Reply tessa december 31, 2015 at 14:32

  Super leuke actie! De winacties zijn zeker één van de redenen waarom ik jullie website graag bezoek. Ook kan ik hier snel vinden welke boeken leuk zijn om te lezen en welke films leuk om te kijken. En ik vind het leuk en interessant om de meningen van anderen te lezen. Ga zo door volgend jaar!!! <3

 • Reply Patricia december 31, 2015 at 14:33

  Wat een toffe winactie! Ik kom regelmatig even een kijkje nemen op jullie website en door jullie fijne en eerlijke recensies en enthousiasme wil ik steeds meer boeken lezen. Sinds een paar maanden ben ik weer veel meer gaan lezen en jullie tips en recensies helpen mij om een goede keuze te maken bij de aankoop van boeken. Daarnaast heeft jullie website een prettige lay-out en doordat jullie met meerdere meiden schrijven zijn de artikelen altijd afwisselend. Ik doe graag mee met deze winactie, omdat ik al veel recensies heb gelezen over deze serue en ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar deze boeken. Fijne jaarwisseling en een fantastisch 2016 gewenst!

 • Reply Connie Flipse december 31, 2015 at 14:34

  Ik lees graag de recensies voor mezelf maar ook om mijn dochter en nichtje te kunnen tippen voor leuke boeken . Ik maak heel graag kans .

 • Reply Denisennn december 31, 2015 at 14:35

  Omdat jullie zoveel diverse boeken recenseren! Telkens weer wat nieuws. En ook af en toe een leuk artikel tussendoor waardoor het niet eentonig wordt. Zelf ben ik gek op YA en thrillers, en jullie hebben me heel enthousiast gemaakt over de selectie. Zou dus super zijn om die te winnen!

 • Reply Suzanne december 31, 2015 at 14:36

  Dit is de plek voor goede tips en leuke acties! ?

 • Reply Bregje december 31, 2015 at 14:36

  Ik bezoek Adorable Books graag omdat jullie blog duidelijk, overzichtelijk is, weinig taalfouten bevat (zoals sommige andere blogs) en ook erg vernieuwend! Je kunt merken dat jullie deze site met liefde onderhouden en daarom is dit een van mijn favoriete blogs om op de hoogte gehouden te worden over onder andere alle nieuwe bookreleases en de leukste films. Keep going like this in 2016! X Bregje

 • Reply karina hoekerswever december 31, 2015 at 14:40

  Jullie hebben leuke tips en winacties waar ik altijd heel vrolijk van word

 • Reply michelle december 31, 2015 at 14:46

  Leuke actie, bezoek adorable books omdat het overzichtelijk is. Leuke acties en dergelijke

 • Reply Mireille Muls december 31, 2015 at 14:46

  Adorable Books is een superleuke site waar je steeds tercht kan oml leuke recensies te lezen en tips te krijgen voor leuke boeken. Voor jullie allemaal een spetternd 2016 met nog heel veel nieuwe volgers

 • Reply Laureen Dijks december 31, 2015 at 14:47

  Jullie zorgen er voor dat ik (34j) en mijn dochter (13j) geen boeken missen die wij misschien wel eens leuk zouden kunnen vinden. Daarom volgen wij jullie!

 • Reply Suzanne december 31, 2015 at 14:50

  Ik ben het lezen kwijtgeraakt door andere bezigheden, maar wat mis ik het. Je verliezen in een mooi verhaal. In januari en februari neem ik een pauze van Facebook om meer tijd aan bewust leven en andere zaken te steken. Twee boeken liggen al klaar en met de tips van Adorable Books weet ik zeker dat ik mijn leeshobby weer kan oppakken. Fijne jaarwisseling allemaal!!

 • Reply Ilse december 31, 2015 at 14:50

  Heel heel graag
  Wat zou dit een mooi begin zijn van het jaar zeg 🙂

 • Reply Saskia december 31, 2015 at 14:50

  Jullie schrijven zo leuk en goede lees tips, doe graag mee met deze actie.

 • Reply Ine Josten december 31, 2015 at 14:53

  Ik ben niet meer een Adult maar wil deze boeken ook graag winnen.

 • Reply jenneke van maurik december 31, 2015 at 14:54

  Ik zou hier heel blij van worden niet alleen voor mezelf maar ook mijn tienermeiden… de boeken zouden verslonden gaan worden ♥ Ik doe dolgraag mee en wens jou en degene die je lief zijn een mooi uiteinde en een heel mooi nieuw jaar x Jenneke

 • Reply Hester Horden december 31, 2015 at 14:59

  Ik ben gek van boeken, en dankbaar dat uw site er is. Deze serie wil ik graag leren kennen, wel van gehoord, nog niet gelezen. Lijkt me zalig, een verwennerij voor mijzelf.

 • Reply Alexandra Winters december 31, 2015 at 15:04

  Adorable books betekent voor mij, regelmatig nieuwe boeken langs zien komen, die op een prettige manier gerecenseerd zijn, zelden spellingsfouten, leuk geschreven.
  En ik mag dan misschien niet meer tot de doelgroep horen, ik hou van dit genre!
  Van deze serie al zoveel goede recensies gelezen, maar nog geen letter in gelezen, dus dit zou zeker een leuk cadeau zijn.

 • Reply Ingrid december 31, 2015 at 15:06

  Adorable books zijn altijd up-to-date, leuke artikels en ik denk dat het wel een heel fijne groep bloggers is.
  Daarom wens ik jullie uit naam van Boeklovers reeds een fantastisch 2016 met heel veel leesplezier 🙂

 • Reply Ivonne december 31, 2015 at 15:15

  Wat een leuke actie!
  Ik kende jullie site niet maar na dit eerste bezoek zal ik hier zeker vaker komen. Tja en als ik dat boekenpakket win misschien even een poosje wat minder vaak, maar daarna kom ik zeker terug!

 • Reply Laure december 31, 2015 at 15:16

  Dankzij jullie site heb steeds meer en meer boeken op mijn to read lijstje staan en weet ik welke nieuwe boeken er de moeite waard zijn!

 • Reply Esmeralda december 31, 2015 at 15:17

  Ik lees graag de tips over nieuwste boeken of aanraders voor een bepaald genre! Ook de winacties vind ik natuurlijk enorm leuk! ?

 • Reply Cisz Strasters december 31, 2015 at 15:20

  Wat een geweldig leuke actie, daar doe ik graag aan mee!!! Ik snuffel altijd graag bij jullie om op de hoogte gehouden te worden van alle leuke nieuwe boekjes. De winacties zijn natuurlijk ook gaaf! Maar vooral altijd leuk om boeken even onder jullie aandacht te zien. Goed voor mijn groeiende wensenlijstje ♡

 • Reply Aysha december 31, 2015 at 15:20

  Ik bezoek het graag omdat ik altijd opzoek ben naar iets nieuws en een goed boek en waar kan je beter kijken dan bij adorable books. Het is makkelijk te vinden en je vind ook gelijk wat je zoekt. Het is gewoon tof en geweldig.

 • Reply Marcia de Hue december 31, 2015 at 15:24

  ik vind het heerlijk om te zien welke boeken er uit komen en welke aanraders zijn. Deze serie heb ik zelf op de ereader gelezen en gun het dus mijn lieve vriendin Petal zodat zij ook weer de zin en tijd vindt om te lezen

 • Reply Marja Legius december 31, 2015 at 15:31

  Om even lekker te ontspannen en tips te lezen over boeken daarom bezoek ik Adorable books. Heel veel succes in 2016!

 • Reply lisa december 31, 2015 at 15:33

  Ik kom hier graag om de artikelen over films te lezen maar ook voor ideeën over volgende boekenreeksen en wanneer ze uitkomen natuurlijk. Door deze site wordt me boekenlijst steeds langer in plaats van korter tot ongenoegen van me moeder xD

 • Reply Angie brinduse december 31, 2015 at 15:34

  Ik bezoek adorable books graag omdat ik het leuk vind om alle tips te lezen die jullie geven, en ik kan altijd bij jullie terecht als het gaat om boeken zoeken, ik heb deze serie altijd al willen lezen maar ik heb het nooit voor elkaar gekregen om mijn ouders over te halen om het te bestellen. Dit zou een droom zijn die uitkomt, ookal lees ik niet elke dag een boek uit, ik bezoek regelmatig adorable books omdat ik het geweldig vind om nieuwtjes en reacties over (nieuwe) boeken te lezen

 • Reply D. december 31, 2015 at 15:35

  Omdat het een heel leuke blog is met inspiratie voor leuke nieuwe boeken, het goed geschreven is, leuke winacties heeft en een mooie site!
  Deze serie leek me al heel lang leuk om te lezen en het zou echt geweldig zijn als ik deze prijs zou winnen 😀

 • Reply Jyoti Baldew december 31, 2015 at 15:36

  super leuk! ik bezoek graag adorable books omdat jullie precies dezelfde smaak qua boekenseries hebben als ik. ik vind het leuk om te lezen dat jullie net zoveel van een serie houden als ik ^^ ook hebben jullie goede tips van boeken die ik nog niet ken. En jullie houden ook super leuke winacties!

 • Reply Prissie december 31, 2015 at 15:37

  Om even te kijken wat er allemaal te lezen valt en te ontspannen. ..heerlijk ..top aktie …. ik heb alleen deel 1 nu nog gelezen ik zou t leuk vinden om de rest ook te lezen

 • Reply Fany december 31, 2015 at 15:39

  Ik vind hier altijd gezelligheid en inspiratie voor een lekker nieuw boek of een heerlijke serie?

 • Reply Dande december 31, 2015 at 15:42

  Ik bezoek adorable books graag omdat de blog er ten eerste heel mooi uitziet (mooie layout, goede foto’s, etc) en ten tweede omdat de artikelen professioneel maar toch leuk overkomen. Jullie zijn toch een beetje een voorbeeld voor mij als beginnende blogger.
  En wat een onwijs gave winactie!
  Gelukkig nieuwjaar trouwens voor jullie allemaal.

 • Reply Eline december 31, 2015 at 15:49

  Ik kom graag bij jullie lezen. Interessante blogs en daar haal ik mijn inspiratie uit om eens een ander boek te lezen dan wat ik normaal doe. En zo blijf ik op de hoogte van de leukste, nieuwste boeken! Daarbij doe ik nu mee aan adorabledecemberbooks, wat ik een ontzettend leuke uitdaging vind om zelf ook originele foto’s te plaatsen via instagram!

 • Reply Anita vincken-koning december 31, 2015 at 15:50

  Me nieuwe voornemen voor 2016 is om meer te lezen…dus om meer te onstpannen na een stressvolle werkweek/dag …fijne jaarwisseling voor jullie.

 • Reply Jamie Lee december 31, 2015 at 15:54

  Ik lees graag de blogs enzo. Een hele fijne jaarwisseling XD.

 • Reply Milou december 31, 2015 at 16:06

  Wow, supergave winactie! ♥ Ik vind het superleuk om blogs te lezen van mensen en de boekenblogwereld is gewoon zo leuk! liefs Milou

 • Reply Elke december 31, 2015 at 16:06

  Ik bezoek Adorable Books zo graag omdat jullie dingen doen die veel blogs niet doen! Vooral het vergelijken van de Nederlandse en Engelse covers vind ik leuk om te zien! Daarop baseer ik vaak ook zelf welke versie ik ga kopen! Ook jullie reviews zijn echt behulpzaam en super informatief! Ik vind jullie een heel erg leuke blog! Jullie doen ook zoveel voor jullie lezers, winacties, reviews, de coververgelijkingen! En zijn dus super actief! Daarom vind ik Adorable Books zo leuk 🙂

 • Reply Janita december 31, 2015 at 16:10

  Ik kom hier graag voor de recensies, behind-the-scenes en winacties!

 • Reply Kirsten december 31, 2015 at 16:13

  Adorable books is dé site waar ik naartoe ga als ik aan een boek zit te denken.
  Is het wel een leuk boek ? Wat is de recensie ?
  Het vergelijken van de covers vind ik daarnaast ook echt leuk om te zien !

 • Reply Astrid de Hoog december 31, 2015 at 16:15

  Ik kijk graag op jullie site om tips en leuke boeken te vinden voor mijn leesgekke puberdochter. Ze heeft het ene boek nog niet uit of het volgende boek ligt al klaar. Weet zeker dat ze heel blij wordt van deze mooie boekenserie en dan kan ze weer even vooruit ;-). Post geliked en gedeeld.

 • Reply Jantine december 31, 2015 at 16:16

  Wat gaaf zeg! 🙂
  Ik kom hier graag, omdat ik jullie recensies graag lees en zo ideeën opdoe voor mijn te-lezen-waslijst. Maar zeker ook om de andere artikelen die jullie plaatsen, en die altijd erg leuk geschreven zijn!

 • Reply geesje december 31, 2015 at 16:22

  Het leuke aan adoreble books vind ik dat er een groot scala aan boeken voorbij komen, van verschillende genres. Daarnaast vind ik het erg leuk om ook over films te lezen (en boeken die verfilmd worden).

  Ik doe zeker mee met de actie:). Gedeeld en geliked.

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale december 31, 2015 at 16:22

  Ik doe zeker mee! Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn beste vriendin Sanne. Ik heb De Selectie, De One en De Prinses al, dus die delen zou ik graag aan haar cadeau willen doen mocht ik winnen.

  Ik bezoek Adorable Books eigenlijk bijna elke dag. Niet alleen voor jullie recensies, maar ook voor jullie persoonlijke artikelen en vooral voor de lees-gerelateerde dingen waar ik mezelf zo erg in kan vinden. Ook vind ik het altijd geweldig om jullie aankopen en wrap-ups per maand te lezen, daar krijg ik veel motivatie van om zelf ook door te blijven lezen. Stiekem baal ik nog steeds een beetje dat ik niet tot de meiden van de Adorable Bookclub hoor ghehe, maar desalniettemin blijft jullie blog echt een van mijn favorieten.

  Dus jullie ook ontzettend bedankt voor het insteken van zoveel tijd, liefde, moeite en energie om Adorable Books tot zo’n succes te maken.

  Alvast een hele mooie jaarwisseling voor jullie allemaal, en tot in 2016!

  Liefs Rowan

 • Reply Mandy december 31, 2015 at 16:25

  Ik kom hier graag om te zoeken naar nieuwe boeken als ik weer een nieuw boek wil kopen!

 • Reply Rika Reihs december 31, 2015 at 16:28

  Ik kom hier altijd even gezellig langs voordat ik besluit een boek te kopen. De geweldige recensies die ik hier altijd tegen kom geven mij een goed beeld van alle boeken die jullie lezen. Bedankt voor deze prachtige site en voor al jullie moeite, ik zal hier nog lang langs komen voor de nieuwste aanwinsten! Bedankt voor alle boekenliefde 🙂
  Een mooie jaarwisseling gewenst aan jullie allemaal!

  Groetjes Rika

 • Reply Esmée december 31, 2015 at 16:33

  Omdat ik hier super graag kom om de recensies te lezen want ik vind het altijd heel leuk om de mening van iemand anders over een boek of film te weten! Ook kom ik vaak op Adorable Books om mijn TBR-Stapel nóg groter te maken XD

 • Reply Lieke van Bommel december 31, 2015 at 16:35

  Ik volg jullie op Facebook, omdat ik een echte boekenwurm ben.
  Jullie showen altijd de nieuwste boeken met recensies.
  Hierdoor weet ik precies welke boeken ik wil lezen.
  Dank daarvoor.
  Verder hebben jullie een zeer vriendelijk team, dar met een kleine moeite antwoord geeft op elke vraag.
  I <3 Adorable Books …. I <3 Kiera Kass

 • Reply Nel Crea december 31, 2015 at 16:41

  Ik volg jullie op facebook en ben altijd benieuwd naar jullie nieuwste boeken en recensies.
  Dit is natuurlijk een geweldig cadeau en loot hier dan ook graag voor mee.
  Fijne jaarwisseling en heel veel goede boeken en leesplezier in 2016

 • Reply Marije december 31, 2015 at 16:54

  Omdat jullie altijd leukste boeken hebben en ik deze serie heel graag een keer wou lezen. Past perfect bij de rest van mijn boekenkast.
  Young-adults fan ?

 • Reply Ilse Brinkhuis december 31, 2015 at 16:55

  Kom altijd graag even kijken naar de nieuwste boeken en recenties. Even wat inspiratie opdoen. Alcast een hele fijne jaarwisseling ☺

 • Reply Nathalie december 31, 2015 at 16:59

  Ik kom graag op adorable books, omdat jullie een mooie en leuke site hebben. Lees erg graag jullie recensies en andere artikelen. Jullie blog is een inspiratie om zelf komend jaar ook (eindelijk) te beginnen aan m’n eigen blog en daar, hopelijk, ook een succes van te maken. Thanks girls! Een hele fijne jaareinde en op naar een boekig 2016!

 • Reply Sanne december 31, 2015 at 17:03

  Jullie site is super leuk geworden en jullie artikelen minstens net zo leuk! Ik lees altijd met veel plezier jullie stukje en jullie motiveren altijd om ook leuke blogposts te schrijven (hoewel dat er nog wel eens bij in schiet ?). Ik heb altijd veel aan de recensies en nieuwtjes over boeken. In ieder geval bedankt en iedereen succes!

 • Reply Sera december 31, 2015 at 17:07

  Ik kom hier altijd omdat de boeken die jullie recenseren precies de boeken zijn die ik wil lezen. Jullie geven een goed beeld van het boek en zijn heel eerlijk over de inhoud en schrijfstijl (en dat alles zonder spoilers!). Ik wilde vroeger altijd zelf een boekenblog beginnen maar nu hoeft dat niet meer zo; ik heb genoeg aan die van jullie 🙂
  Jullie blog heeft me al heel veel leesplezier opgeleverd, zowel het lezen van de recensies als de boeken die jullie behandelen. Bedankt daarvoor 😉
  Fijne jaarwisseling! Gelukkig nieuwjaar
  Xx Sera

 • Reply Angela december 31, 2015 at 17:19

  Wat onwijs leuk dit!
  Ik heb het eerste Selectie boek gelezen in de bieb, maar de rest niet, dus dit zou erg leuk zijn!
  Waarvoor ik op jullie blog kom? Boeken!
  Ik heb het gedeeld op mijn fb account Angela Scheerlinck

 • Reply Annette overvoorde december 31, 2015 at 17:20

  heerlijk te kijken op adorable books, voor mooie boeken, tips en dan een mooi boek kiezen..altijd op de hoogte..met adorable books!

 • Reply Ans Stier december 31, 2015 at 17:25

  Ik bezoek deze site graag om iedeeen op te doen voor leuke en mooie boeken. Daarnaast zijn er regelmatig te gekke winacties en ik hoop dat ik een keertje tot de winnaars behoor 😉

 • Reply Marianne december 31, 2015 at 17:34

  Altijd leuk om even te lezen.

 • Reply Patricia december 31, 2015 at 17:35

  Deze serie staat al heel lang op de wish list.
  Via jullie site al aardig wat tips opgedaan en daardoor leuke boeken gekocht. Naast de boekentips vind ik de persoonlijke note zeker een toevoeging.

  Fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2016

 • Reply chantal december 31, 2015 at 17:48

  Sinds ik jullie site ontdekt heb, ben ik weer meer gaan lezen. Mijn to be read list en de stapel boeken gereserveerd bii de bieb wordt alsmaar groter. Ik vind het heel leuk dat jullie veel young aduklt boeken recenseren, en ook dat jullie tv en film doen. Zelfs mijn moeder leest nu mijn boeken, met dank aan jullie! Ik vind de selectie serie echt heel leuk en ik kan niet wachten tot het laatste deel uitkomt. Helaas heb ik geen facebook, maar ik bezoek jullie site vaak twee maal daags.

 • Reply sabine ganga december 31, 2015 at 18:00

  Helaas lig ik alweer 7 jaar op bed.i.v.m.ernstige rugklachten. Ik kan niet veel meer maar wel jullie blog bezoeken en lezen.

 • Reply Wilma december 31, 2015 at 18:14

  Wat leuk zeg, het feit dat jullie dit doen voor jullie lezers zegt al genoeg denk ik 😉

  Fijne jaarwisseling 😀

 • Reply Nathalie Kollmer december 31, 2015 at 18:15

  Dankzij de vele goeie recensies bezoek ik de site vaak en word mijn stapel boeken en die ik nog wil kopen ook veel en veel groter!
  Dit zou een erg leuk begin zijn voor 2016!

 • Reply Debbie december 31, 2015 at 18:51

  Vaak kijk ik even op de site wat jullie over een boek te zeggen hebben voordat ik het daadwerkelijk zelf ga kopen of lezen!!!
  Ook zou ik deze set super graag willen winnen omdat ik deze serie in een woord geweldog vindt. Ik heb de meeste boeken van deze serie in 1 dag uit gelezen op de Ereader!
  Om deze set nou ook in de daadwerkelijke boek vorm te mogen hebben zou echt super zijn!

  Ik wens jullie alvast al het goeds voor 2016! ?

 • Reply Julie december 31, 2015 at 19:02

  Sinds ik het bestaan van boekenblogs ontdekte, en dus ook die van jullie, ben ik plotseling meer gaan lezen. Het is voor mij een goede manier om nieuwe boeken te leren kennen en om na te gaan of ze wel echt de moeite waard zijn om te lezen. Ook de lijstjes die jullie opstellen, zoals de beste boeken van 2015, vind ik helemaal te gek, net zoals de leuke weetjes en tips. En niet te vergeten, de win acties natuurlijk, maar die vind iedereen waarschijnlijk leuk! Wat voor mij ook een pluspunt is, is dat jullie niet enkel en alleen boeken bespreken, maar ook films- en boek relaterende dingen. Jullie hebben al heel wat goed werk verricht meiden! Alvast een fijn eindejaar toegewenst en bedankt voor deze kans! En aan alle deelnemers, succes! 🙂

 • Reply Anita te Gussinklo december 31, 2015 at 19:07

  Ik bezoek graag adorablebooks voor de fijne reviews.
  Ook de Behind the scenes vind ik erg leuk om te zien/lezen.
  Een fijne jaarwisseling en een goed 2016!

 • Reply Miekske Dingens december 31, 2015 at 19:59

  Heel graag een kans, niets is leuker dan even weg dromen bij een goed geschreven boek 🙂

 • Reply liliy december 31, 2015 at 20:03

  Ik hou er van om boeken tekenen dus zocht ik een leuke website over boeken toen kwam ik hier terecht. Dit is echt een leuke website

 • Reply Arwen december 31, 2015 at 20:44

  Uit recensies leer ik tips en tricks die ik in mijn eigen verhalen kan gebruiken.
  De recensies van Adorable Books hebben mij al enkele nieuwe boeken in mijn kast opgeleverd.
  Deze serie al vaak in handen gehad maar durf niet goed. Ik heb nog een duwtje nodig…

 • Reply Anneke december 31, 2015 at 20:48

  Jullie hebben altijd leuke recensies waardoor je nog meer boeken wilt lezen. Mede dankzij jullie wordt mijn leeslijst langer en langer tot oneindig.
  Deze serie lijkt me geweldig.
  Jullie ook een fijne jaarwisseling.

 • Reply Mandy huybregts december 31, 2015 at 20:53

  Ik ken adorable books nog niet zo lang en zo goed, maar mijn lijstje is alweer langer dankzij jullie hahaha.

 • Reply susanne december 31, 2015 at 20:53

  Goede site waar eerlijke revues op staan. Erg handig om te bepalen of ik een boek wil kopen of niet.

 • Reply harriet rikhof december 31, 2015 at 20:59

  ik bezoek jullie nu voor de 1ste keer en het zal zeker niet de laatste keer zijn nu ik jullie ontdekt heb,

 • Reply harriet rikhof december 31, 2015 at 21:01

  ik bezoek jullie website voor de 1 ste keer en wat ik gezien heb zeer zeker niet voor de laatste keer.

 • Reply Saskia van de L. december 31, 2015 at 21:13

  Ik was op zoek naar recensies van de selectie (ben binnenkort jarig, waarbij ik deze serie op mijn verlanglijstje wilde zetten) toen ik op je blog uit kwam.
  Aangezien men zegt dat toeval niet bestaat, wil ik zeker een kansje wagen.
  Zal zeker nog wel eens vaker terug komen voor andere info over nieuwe YA boeken. Heb op FB ook een klein berichtje achter gelaten onder de win post 🙂

 • Reply anne december 31, 2015 at 21:29

  Ik maak heel graag kans! Ik lees heel graag en dankzij jullie blijf ik op de hoogte van alle nieuwe aanwinsten!

 • Reply Erna Eikhoudt december 31, 2015 at 22:33

  Na het lezen van zoveel goede recensies toch erg nieuwsgierig. Ik heb de boeken verkeerd ingeschat op basis van de mooie cover…..foutje van 2015 dat ik graag herstel in 2016

 • Reply Rian december 31, 2015 at 22:36

  Wil deze boeken ook wel eens lezen. Ben een trillerlezer. Dit is een leuke manier om mer dit genre kennis te maken

 • Reply nicole van griensven december 31, 2015 at 22:39

  Ik lees heel graag en vind het fijn om op jullie site op de hoogte te blijven van alle nieuwe boeken . Jullie hebben echt een kei goede site

 • Reply Melanie december 31, 2015 at 22:59

  Ik bezoek adorable books graag, omdat ik heel erg van boeken hou en jullie fijne artikelen schrijven.

 • Reply Heleen van der Velde januari 1, 2016 at 01:21

  Omdat jullie mijn favoriete boeken, series en films in de spotlight zetten! Heerlijk!

 • Reply Gerda januari 1, 2016 at 03:55

  Dat is zeker COOL! Nee FANTASTISCH… Een complete boekenreeks en wat voor een!! Lijkt me echt zo’n gave serie om te lezen en dan zou zeker mijn jaar 2016 heel goed en bijzonder beginnen!
  Wens jullie een geweldig 2016 !

 • Reply mj van klaveren januari 1, 2016 at 08:11

  Wow 2016 is al weer begonnen,
  en zo iets gaafs heb ik nog nooit gewonnen.
  al zijn we gezond en hebben we dus eigelijk niets te klagen,
  toch kom ik hier snel een gokje wagen.
  Ik wens het beste voor iedereen,
  en deel deze super actie meteen !

 • Reply Isolde januari 1, 2016 at 10:21

  Omdat het altijd leuk is om te lezen over boeken en zo ook weer op nieuwe titels te komen!

 • Reply Sandria januari 1, 2016 at 11:01

  Dit is het nieuwe jaar nog eens goed beginnen!! Kans maken op dit geweldige boekenpakket.
  Al heel veel over deze serie gehoord en gelezen maar zelf nog niet bekend met deze boeken. Graag ga ik nieuwe uitdagingen aan in 2016 en dit is er 1 van ❤️
  De beste wensen voor 2016!!

 • Reply Carola Reindsen januari 1, 2016 at 11:04

  Omdat jullie goede mooie boeken hebben en goede recensies schrijven.

 • Reply Jill januari 1, 2016 at 11:21

  Súper gaaf! Ik zit graag op adorable books voor de recensies, precies de boeken die ik leuk vind. Ook is de blog geweldig mooi vorm gegeven! Complimenten!

  Ik wens jullie een geweldig nieuwjaar, may your dreams come true!

  May the odds be ever in our favour!

  ????

 • Reply Nina januari 1, 2016 at 11:48

  Super leuke actie! Zelf heb k al 4 van de 6 boeken en laat hen dus aan me voorbij gaan maar ik wil wel nog even zeggen dat ik dit jaar enorm genoten heb van al julie artikelen!?

 • Reply Chardonay januari 1, 2016 at 13:04

  Echt zo’n gave actie! Ik vind adorable books leuk, omdat er genoeg info op de site staat over auteurs en boeken. En jullie artikelen zijn altijd leuk om te lezen 😀
  Ik moet deze echter nog steeds lezen, ondanks alle positieve recensies 🙂 Maar mijn loon laat ff geen nieuwe boeken toe tot 20 jan ongeveer. Dus dit zou echt geweldig zijn! New year, New chances! (fingers crossed)

 • Reply Minca januari 1, 2016 at 13:46

  Oh wauw wat een gave win-actie! Dit jaar heb ik Adorable Books pas ontdekt en ik wist gelijk dat ik jullie moest blijven volgen. Zowar alle boeken die hier langskomen vind ik fantastisch en zulke win-acties zijn zo gaaf! Ik ben echt blij dat ik met jullie in contact ben gekomen 😀

 • Reply Mariska januari 1, 2016 at 13:58

  Ik kom graag op jullie site omdat het er leuk uit ziet en er leuke dingen worden gepost. Blijf zo door gaan in het nieuwe jaar!

 • Reply Roos Anna januari 1, 2016 at 14:05

  JAAAAA!! Ohhh wat ontzettend GAAF! 😀 Hier maak ik maar al te graag kans op! Weer zo’n geweldige win actie van jullie Adorable books! En tyaa.. verder zegt jullie naam genoeg: ADORABLE BOOKS <3 #duimen

 • Reply Marja van Dongen januari 1, 2016 at 15:03

  Ik ben dol op deze site, het houdt me op de hoogte van leuke weetjes en feitjes en er zijn super toffe win acties ^^
  Dus doe zo voort in het nieuwe jaar, sowieso!
  De selectie is één van mijn lievelingsseries en ben er hard voor aan het sparen, dusja, zo’n win actie kan ik dan niet aan mij voorbij laten gaan 🙂

 • Reply hetboekenik januari 1, 2016 at 15:29

  Ik heb de gehele reeks al gelezen, dus ik ga iemand anders de kans geven deze reeks te winnen. De winnaar gaat alvast veel leuke leesmomentjes tegemoet. Veel plezier!

 • Reply Sanne Hubens januari 1, 2016 at 15:43

  Omdat ik hier altijd hele leuke leestips vindt om mijn boekenrek nog verder mee uit te breiden! En omdat jullie eerlijke reviews posten, terwijl anderen soms de waarheid verbloemen. Daar houd ik van, van die eerlijkheid! 🙂

 • Reply Lydia januari 1, 2016 at 16:35

  Omdat jullie goede en eerlijke resencies schrijven

 • Reply Marielle januari 1, 2016 at 16:41

  Wow! Hoe gaaf is dit! Ik vind het leuk om jullie te volgen omdat jullie altijd leuke interessante artikelen hebben 😀
  Ik heb m gedeeld

 • Reply Esther januari 1, 2016 at 16:49

  Het is een hele toffe serie en ik vind jullie geweldig!

 • Reply Rosalie januari 1, 2016 at 17:28

  Wauw, toffe winactie zeg! Ik heb De Selectie, De Elite, De One(die ik zelf ook alle drie ergens gewonnen heb vorig jaar, haha!)en The Heir(de prinses in ’t Engels)al, en De prins & de lijfwacht heb ik al gelezen(geleend van een vriendin), dus ik doe zelf niet mee. Maar ik weet zeker dat jullie iemand hier heel blij mee gaan maken, want De selectie is geweldig! (Dit wilde ik ook nog even kwijt: Ik vind Adorable Books een super leuke blog!!)

 • Reply Manon januari 1, 2016 at 18:02

  Super leuke winactie! Ik wil deze boeken al zo lang lezen! Ik kom graag op jullie site voor de goede recensies en om inspiratie op te doen voor nieuwe boeken om te lezen 🙂

  X Manon

 • Reply jolene januari 1, 2016 at 19:58

  adorable books bezoek ik graag omdat ik hier nieuwe boeken en auteurs ondek

 • Reply G. Huberts januari 1, 2016 at 20:39

  Wat ik heel leuk vind aan jullie site is dat jullie er zoveel plezier in hebben. Alles straalt uit dat jullie veel van de boeken houden. En dat is net het beetje wat een site extra leuk maakt. Ik ging altijd naar een andere site, maar die is vorig jaar overgenomen en je merkt direct dat de site een stuk minder wordt.

  Oja, deze winactie vind ik natuurlijk ook leuk. De selectie boeken zijn super!

 • Reply Danique januari 1, 2016 at 23:04

  Ik bezoek adorable books graag omdat jullie plezier in het schrijven van jullie artikelen spat. 4 spontane meiden die met veel liefde en passie deze site zo mooi mogelijk maken voor de lezers. En natuurlijk bezoek ik adorable books ook graag om nieuwe boeken te leren kennen die ik dan zelf ook wel eens wil gaan lezen!

  Good job girls!

 • Reply Kimberly januari 2, 2016 at 16:05

  Adorable books is één van mijn vaste blogsites waar ik een kijkje op neem voor leuke recensie over boeken en/of films. Het is ook een blog dat je uitnodigt om te blijven komen, en dat komt vooral door de zeer zachte kleuren waar ik een persoonlijke voorstander van ben. Zeker zo blijven verder doen want jullie zijn top!
  En wat een leuke actie!
  Fijne nieuwjaar gewenst!

 • Reply Thea januari 2, 2016 at 18:40

  Ik bezoek Adorable Books graag omdat er heel veel boeken en recensies te vinden zijn en omdat de recensies in een heel prettige stijl geschreven worden.

 • Reply natasja emmen januari 2, 2016 at 18:42

  geweldig pakket, ik maak dolgraag kans, even heerlijk relaxen met een paar mooie boeken, daar knapt een mens van op. Ik kijk en lees graag op de pagina van adorable books, voor tips en info over boeken. Leuke en gezellige pagina die ik graag bezoek

 • Reply Hester januari 2, 2016 at 20:20

  Jullie hebben altijd super leuke dingen .boeken die uitkomen , leuke recensies, leuke lijstjes en het is altijd leuk om te lezen. Door jullie heb ik ook een paar fantastische boeken gekocht ! Het is een super site en er is altijd wel wat leuks om even tussen door te lezen en er wordt ook lekker vaak wat nieuws op gepost.
  Goed gedaan en hoop dat het dit jaar zo mag blijven !

 • Reply Michèle januari 2, 2016 at 21:30

  Heb net kennis met jullie gemaakt. Ben benieuwd wat ik van jullie mag verwachten. Kijk er alvast naar uit!!!

 • Reply Emke januari 3, 2016 at 10:10

  super leuke actie! ik kijk vaak op deze site als ik een nieuw boek wil gaan kopen om te kijken of er nog leuke boeken tussen staan die me aanspreken. hierdoor heb ik veel leuke nieuwe boeken gelezen waar ik anders zelf nooit op zou komen. Bedankt! ik volg jullie al een tijd met veel plezier en hoop dat jullie zo doorgaan. jullie hebben leuke tips en informatie over verschillende dingen, Super leuk!

 • Reply Inge de backer januari 3, 2016 at 10:33

  Beste actie tot nu toe! Ik ben echt verliefd op deze serie! Waarom ik jullie blog zo graag lees? Er staan verschillende boeken gerecenseerd en daardoor wil ik boeken lezen die ik eerst nooit zo lezen. Ook het feit dat jullie over filmen, series en jullie leven vertellen, vind ik heel gaaf! Jullie doen dat goed 😉

 • Reply Lisa Plunkje januari 3, 2016 at 11:43

  Oh, dit is echt zo’n geweldige winactie!
  Net als jullie blog trouwens, met geweldige (grappige!) lijstjes, en zo veel boekennieuws.
  Ik ben echt blij dat jullie positieve blog bestaat.
  (en dat meen ik!)
  Nu nog even mijn ouders zo’n Facebookding laten doen, want ik heb geen facebook.:)

 • Reply Nakita januari 3, 2016 at 17:52

  Super leuke actie! Ik heb hem zeker gedeeld en waarom ik deel wil nemen is omdat ik de serie nog steeds niet gelezen heb!!

  Ik volg de blog omdat ik dol ben op boeken nieuws en er staan vaak grappige dingen!

 • Reply Gabriella kolijn januari 3, 2016 at 18:20

  Ik doe graag mee. Ik lees deze blog altijd omdat jullie leuke stukken erop hebben staan. Grappig en goed Up to date.

 • Reply demi van lierop januari 3, 2016 at 19:04

  Leuke actie, ik doe graag mee! 🙂
  Als ik een nieuw boek wil gaan kopen kijk ik naar jullie recensies, en het is bij mij nog nooit voorgekomen dat ik een boek vervolgens niet leuk vond.
  Dus. Keep it up.
  K peace XD

 • Reply Daisy januari 3, 2016 at 21:23

  Hele gave actie. Deze serie heb ik nog niet in de kast staan! Zou hem graag lezen 🙂

 • Reply Manon van Keulen januari 3, 2016 at 21:48

  Ik word altijd heel vrolijk van jullie artikelen (of jullie blognaam alleen al) en zou nog vrolijker worden als ik deze boeken zou winnen 😉

 • Reply Wilma Ros januari 4, 2016 at 15:09

  Wil mij graag verrassen met deze boeken , heb er nog niets van gelezen dus …..

 • Reply Barbara januari 4, 2016 at 18:22

  Ik heb goede dingen gehoord over deze boeken en zou ze graag lezen.

 • Reply Suzanne januari 4, 2016 at 19:15

  Ik bezoek graag Adorablebooks omdat jullie 1 van de eerste blogs waren die ik volgde en zeker altijd leuke berichten plaatsten in de jaren dat ik jullie volg 🙂

 • Reply Gul januari 5, 2016 at 00:17

  Ik heb de eerste boek gelezen, en vond hem super! Helaas is onze openbare bieb gesloten hier, en heb ik geen budget om de boeken te kopen.
  Het zou heel fijn zijn als ik ze tog nog een keer kan lezen!

 • Reply Linda de Bode januari 5, 2016 at 11:36

  Jeetje, ik heb al veel over deze serie gelezen en nu in een klap compleet te winnen. Ik lees veel boeken, ik recenseer kinderboeken- young adult maar gun mezelf wel eens een terugstapje naar boeken op mijn niveau.

 • Reply Wendy van uem januari 6, 2016 at 13:20

  Ik ken bijna de hele serie niet, heb alleen de selectie gelezen, die was erg goed, dus ben erg benieuwd naar de rest! Ik lees jullie site vanwege de recensies 🙂 ik ben benieuwd!

 • Reply Lisa ter Maat januari 6, 2016 at 13:28

  Lijkt mij echt super om de serie zelf te hebben. Ik moet het nu doen met de bieb collectie. Maar hoop toch altijd stiekem dat ik ze mag gaan vervangen. Waarom ik eigenlijk adorablebooks bezoek is omdat de recensies altijd top zijn. De website ziet er altijd geweldig uit en dan heb je natuurlijk ook nog de film recensies en daar ben ik eigenlijk best wel dol op! En natuurlijk de leuke win acties die jullie houden!

 • Reply Sylvia januari 6, 2016 at 21:07

  Jullie ook allemaal nog de beste wensen voor 2016! Heel graag maak ik kans op dit fantastische boekenpakket! Ik volg eigenlijk al jullie artikelen met plezier, de recensies, wrap ups, behind the books enz. Films iets minder, maar die ook. Vooral alles over boeken vind ik inspirerend en leuk om te lezen, blijf jullie dan ook dit jaar weer met veel plezier volgen! En ook waag ik graag een kansje bij een van jullie super winacties! Zoals deze knaller!

 • Reply Sanne januari 7, 2016 at 18:33

  Ik ben net via via bij jullie blog terecht gekomen, en ik ben nu al verliefd! Geweldige artikelen van een stel gezellige meiden! Neem maar van me aan dat ik deze site dagelijks ga bezoeken!
  En ook nog de beste wensen voor 2016 (mag al bijna niet meer gezegd worden, hihi)
  Liefs,
  Sanne

 • Reply Anouk Bloemers januari 8, 2016 at 19:04

  Ik ben gek op lezen en de boeken van dit pakket ken ik helemaal nog niet. Ik ben heel benieuwd en zou ze graag willen lezen. Ik ben momenteel ziek thuis en heb er tijd genoeg voor. Een beetje afleiding is ook wel prettig.

 • Reply Elise Lankester januari 9, 2016 at 18:53

  Ik heb dit jaar mijn hobby lezen weer helemaal opgepakt en mijn doelstelling om een boek per week te lezen ruimschoots gehaald ondanks zwangerschap en het krijgen van mijn 3e kind. Maar de selectie serie ben ik nog niet aan toegekomen ondanks de goede recensies. Dit is dus mijn kans om deze boeken nu eindelijk te lezen!

 • Reply sandra januari 9, 2016 at 22:02

  Ik bezoek Adorable Books graag omdat jullie me iedere keer weer inspiratie bieden om nieuwe boeken te lezen. Door mijn drukke studie was ik een lange tijd een stuk minder aan het lezen, maar dat heb ik dankzij jullie weer flink opgepakt. Ik ben heel erg benieuwd naar deze serie, dus ik zou erg graag winnen.

 • Reply charlotte januari 10, 2016 at 10:14

  ik bezoek jullie graag omdat juliie inspiratie bidden om nieuwe boeken te lezen. En je komt er veel te weten over de laatste nieuwe boeken. En natuurlijk de toffe winacties

 • Leave a Reply