Win de volledige Selectie serie twv €86! - Adorable Books
Winnen

Win de volledige Selectie serie twv €86!

 de selectie

Afgelopen jaar was een onwijs bijzonder jaar voor ons. Zo kregen we een prachtige lay-out, recenseerden we veel mooie boeken, besloten we om een Adorable Bookclub op te richten (met 6 fantastische meiden, zo lief, leuk en gepassioneerd!) én hadden we nog nooit zoveel bezoekers ontvangen op onze site. De laatste maanden gaan we over de kop! Vandaag hebben we een super toffe winactie om jullie te bedanken!

Adorable Books is onze grootste hobby waar we dagelijks met veel plezier aan werken. Daarnaast zijn wij met z’n vieren niet alleen collega’s maar ook vriendinnen. We delen onze grootste passies met elkaar: lezen en bloggen. Hoe mooi is dat? Het bloggen heeft ons samen gebracht, iets waar we heel blij van worden. 

Zonder jullie was Adorable Books er niet geweest. Vandaar dat we jullie willen bedanken voor jullie bezoek aan onze boekenblog. We mogen daarom iets heel gaafs doen, iets waar we heel enthousiast over zijn… We mogen de complete Selectie serie weggeven van uitgeverij Unieboek (twv €86)! HOE cool?!

deselectieserie

In dat pakket zit…
De selectie (De selectie #1)
De elite (De selectie #2)
De one (De selectie #3)
De prinses (De selectie #4)
De prins & de lijfwacht
De koningin & de favoriet

Wat moet je doen om kans te maken op de complete boekenreeks? Heel simpel: laat een reactie achter onder dit artikel en vertel daarin waarom je Adorable Books graag bezoekt en deel dit artikel op Facebook door hier te klikken (let er op dat je hem openbaar deelt!).

De Adorable Books redactie wenst je een fijne jaarwisseling en een goed 2016!

Meedoen kan tot en met 9 januari 2016. De winnaar wordt 10 januari geselecteerd en zal per mail op de hoogte worden gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Previous Post Next Post

144 Comments

 • Reply Lisa Plunkje januari 3, 2016 at 11:43

  Oh, dit is echt zo’n geweldige winactie!
  Net als jullie blog trouwens, met geweldige (grappige!) lijstjes, en zo veel boekennieuws.
  Ik ben echt blij dat jullie positieve blog bestaat.
  (en dat meen ik!)
  Nu nog even mijn ouders zo’n Facebookding laten doen, want ik heb geen facebook.:)

 • Reply Nakita januari 3, 2016 at 17:52

  Super leuke actie! Ik heb hem zeker gedeeld en waarom ik deel wil nemen is omdat ik de serie nog steeds niet gelezen heb!!

  Ik volg de blog omdat ik dol ben op boeken nieuws en er staan vaak grappige dingen!

 • Reply Gabriella kolijn januari 3, 2016 at 18:20

  Ik doe graag mee. Ik lees deze blog altijd omdat jullie leuke stukken erop hebben staan. Grappig en goed Up to date.

 • Reply demi van lierop januari 3, 2016 at 19:04

  Leuke actie, ik doe graag mee! 🙂
  Als ik een nieuw boek wil gaan kopen kijk ik naar jullie recensies, en het is bij mij nog nooit voorgekomen dat ik een boek vervolgens niet leuk vond.
  Dus. Keep it up.
  K peace XD

 • Reply Daisy januari 3, 2016 at 21:23

  Hele gave actie. Deze serie heb ik nog niet in de kast staan! Zou hem graag lezen 🙂

 • Reply Manon van Keulen januari 3, 2016 at 21:48

  Ik word altijd heel vrolijk van jullie artikelen (of jullie blognaam alleen al) en zou nog vrolijker worden als ik deze boeken zou winnen 😉

 • Reply Wilma Ros januari 4, 2016 at 15:09

  Wil mij graag verrassen met deze boeken , heb er nog niets van gelezen dus …..

 • Reply Barbara januari 4, 2016 at 18:22

  Ik heb goede dingen gehoord over deze boeken en zou ze graag lezen.

 • Reply Suzanne januari 4, 2016 at 19:15

  Ik bezoek graag Adorablebooks omdat jullie 1 van de eerste blogs waren die ik volgde en zeker altijd leuke berichten plaatsten in de jaren dat ik jullie volg 🙂

 • Reply Gul januari 5, 2016 at 00:17

  Ik heb de eerste boek gelezen, en vond hem super! Helaas is onze openbare bieb gesloten hier, en heb ik geen budget om de boeken te kopen.
  Het zou heel fijn zijn als ik ze tog nog een keer kan lezen!

 • Reply Linda de Bode januari 5, 2016 at 11:36

  Jeetje, ik heb al veel over deze serie gelezen en nu in een klap compleet te winnen. Ik lees veel boeken, ik recenseer kinderboeken- young adult maar gun mezelf wel eens een terugstapje naar boeken op mijn niveau.

 • Reply Wendy van uem januari 6, 2016 at 13:20

  Ik ken bijna de hele serie niet, heb alleen de selectie gelezen, die was erg goed, dus ben erg benieuwd naar de rest! Ik lees jullie site vanwege de recensies 🙂 ik ben benieuwd!

 • Reply Lisa ter Maat januari 6, 2016 at 13:28

  Lijkt mij echt super om de serie zelf te hebben. Ik moet het nu doen met de bieb collectie. Maar hoop toch altijd stiekem dat ik ze mag gaan vervangen. Waarom ik eigenlijk adorablebooks bezoek is omdat de recensies altijd top zijn. De website ziet er altijd geweldig uit en dan heb je natuurlijk ook nog de film recensies en daar ben ik eigenlijk best wel dol op! En natuurlijk de leuke win acties die jullie houden!

 • Reply Sylvia januari 6, 2016 at 21:07

  Jullie ook allemaal nog de beste wensen voor 2016! Heel graag maak ik kans op dit fantastische boekenpakket! Ik volg eigenlijk al jullie artikelen met plezier, de recensies, wrap ups, behind the books enz. Films iets minder, maar die ook. Vooral alles over boeken vind ik inspirerend en leuk om te lezen, blijf jullie dan ook dit jaar weer met veel plezier volgen! En ook waag ik graag een kansje bij een van jullie super winacties! Zoals deze knaller!

 • Reply Sanne januari 7, 2016 at 18:33

  Ik ben net via via bij jullie blog terecht gekomen, en ik ben nu al verliefd! Geweldige artikelen van een stel gezellige meiden! Neem maar van me aan dat ik deze site dagelijks ga bezoeken!
  En ook nog de beste wensen voor 2016 (mag al bijna niet meer gezegd worden, hihi)
  Liefs,
  Sanne

 • Reply Anouk Bloemers januari 8, 2016 at 19:04

  Ik ben gek op lezen en de boeken van dit pakket ken ik helemaal nog niet. Ik ben heel benieuwd en zou ze graag willen lezen. Ik ben momenteel ziek thuis en heb er tijd genoeg voor. Een beetje afleiding is ook wel prettig.

 • Reply Elise Lankester januari 9, 2016 at 18:53

  Ik heb dit jaar mijn hobby lezen weer helemaal opgepakt en mijn doelstelling om een boek per week te lezen ruimschoots gehaald ondanks zwangerschap en het krijgen van mijn 3e kind. Maar de selectie serie ben ik nog niet aan toegekomen ondanks de goede recensies. Dit is dus mijn kans om deze boeken nu eindelijk te lezen!

 • Reply sandra januari 9, 2016 at 22:02

  Ik bezoek Adorable Books graag omdat jullie me iedere keer weer inspiratie bieden om nieuwe boeken te lezen. Door mijn drukke studie was ik een lange tijd een stuk minder aan het lezen, maar dat heb ik dankzij jullie weer flink opgepakt. Ik ben heel erg benieuwd naar deze serie, dus ik zou erg graag winnen.

 • Reply charlotte januari 10, 2016 at 10:14

  ik bezoek jullie graag omdat juliie inspiratie bidden om nieuwe boeken te lezen. En je komt er veel te weten over de laatste nieuwe boeken. En natuurlijk de toffe winacties

 • 1 4 5 6

  Leave a Reply